פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

07 יוני 2017, 18:56

אחרי כספי, אני חושב שג'ון דיברתולמאו וכארם משעור הם הישראלים הכי טובים.

08 יוני 2017, 04:40

jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.
מכבי תצטרך לשלם מחיר על הכשלונות שלה, ואחד המחירים זה על שחקן כמו דיבה.

ברגע שעושים בחוכמה ומביאים שחקנים שיוכלו לתרום גם ביורוליג (ואני מאמין שגם דיבה וגם משעור יכולים, לפחות מבחינה פיזית), ולא כמו שהיה עם יבזורי, שהוא חלש מדי ואיטי מדי לזה, אז זה לא מחיר גבוה מדי לשלם.

יש פה יציאה מפרופורציות.
דיבה לא יתרום ביורוליג (מבחינה פיזית? באמת?), אין לו הרבה מה לתרום חוץ מקליעה, והוא קלעי טוב, לא טוב מאוד. גם בליגה הייתה לו עונה לא יותר מחביבה.
גם משעור זה בעייתי, חודר בינוני, מוגבל התקפית (לא קליעה ולא משחק פוסט, חדירה נחמדה), בעיית הגנה (חוסר סיייז לעמדה 4, חוסר יכולת לשמור בעמדה 3).

מכבי תמיד מוצאת את עצמה משלמת כספים מופרכים (עם מיסוי מטורף) לישראלים שרובם המוחלט מצליחים בקבוצות ליגה ולא מצליחים במכבי (הרבה בגלל ירידת הביטחון ביורוליג), צריך לשים לזה סוף, אפשר למצוא שחקנים ישראלים נחמדים בשליש מחיר ולהשקיע במקומות החשובים באמת.

08 יוני 2017, 08:00

לפי וואן, הסוכן של דאוסון דרש ממכבי חוזה ל3 עונות של 500,600,700 אלף דולר. מכבי סירבו בטענה שאינו שווה את הכסף

08 יוני 2017, 08:27

RomanR כתב:לפי וואן, הסוכן של דאוסון דרש ממכבי חוזה ל3 עונות של 500,600,700 אלף דולר. מכבי סירבו בטענה שאינו שווה את הכסף

תמונה

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

08 יוני 2017, 09:43

בנוגע לישראלים - מכבי פיספסו את הרכבת עם ריצ' האוול וחבל. עדיף על אלכסנדר והיה יכול לסגור קו פנים ישראלי קשוח עם כרם.

08 יוני 2017, 10:08

קובי כתב:בנוגע לישראלים - מכבי פיספסו את הרכבת עם ריצ' האוול וחבל. עדיף על אלכסנדר והיה יכול לסגור קו פנים ישראלי קשוח עם כרם.

האוול עושה רושם של שחקן בעייתי , הוא גם מאד לא יציב ושומר רע , לא פספוס

08 יוני 2017, 13:13

RomanR כתב:לפי וואן, הסוכן של דאוסון דרש ממכבי חוזה ל3 עונות של 500,600,700 אלף דולר. מכבי סירבו בטענה שאינו שווה את הכסף

חיבס

08 יוני 2017, 15:07

פעם ראשונה אחרי ים זמן שיש לי משהו טוב להגיד על ההנהלה.
באמת חיב''ס רציני

08 יוני 2017, 15:17

הוא לא צריך להיות פה גם בשליש מזה

08 יוני 2017, 15:23

חצוף לא עשה כלום בקריירה ...לא צריך להיות פה בכלל הוא חתיכת פרימדונה

08 יוני 2017, 15:53

דאוסון לא צריך להיות פה, במיוחד כשפורסם שהוא רוצה לנסוע למחנה NBA בקיץ, וכולנו ראינו איך הוא חזר משם.

08 יוני 2017, 16:08

שמחה שמתחיל ליפול לאנשים האסימון בנוגע לדוסון

08 יוני 2017, 16:20

החוק הרוסי הבזיוני פשוט נותן לגיטימציה לשחקנים בינוניים שלא הוכיחו בינתיים יותר מדי לבקש חוזי עתק ( ולפעמים הם מקבלים את מה שדרשו, כמו מקל ואליהו.. ). אני רוצה לראות שדוסון או מקל דורשים מקבוצה בחו"ל את החוזים שהם דורשים מקבוצות בארץ. פשוט ביזיון

08 יוני 2017, 16:23

Weems13 כתב:החוק הרוסי הבזיוני פשוט נותן לגיטימציה לשחקנים בינוניים שלא הוכיחו בינתיים יותר מדי לבקש חוזי עתק ( ולפעמים הם מקבלים את מה שדרשו, כמו מקל ואליהו.. ). אני רוצה לראות שדוסון או מקל דורשים מקבוצה בחו"ל את החוזים שהם דורשים מקבוצות בארץ. פשוט ביזיון

או דיבה ומשעור

08 יוני 2017, 16:28

RomanR כתב:דאוסון לא צריך להיות פה, במיוחד כשפורסם שהוא רוצה לנסוע למחנה NBA בקיץ, וכולנו ראינו איך הוא חזר משם.

שיתחיל קודם בלהיות פקטור משמעותי בסדרות פה בארץ (מול אילת הוא היה אפסי) לפני שהוא חולם על חוזים לא מוצדקים ב-NBA..
עושה רושם שצומח לנו פה עוד פרימדונה שעפה על עצמה..

08 יוני 2017, 16:43

ShiriV כתב:
RomanR כתב:דאוסון לא צריך להיות פה, במיוחד כשפורסם שהוא רוצה לנסוע למחנה NBA בקיץ, וכולנו ראינו איך הוא חזר משם.

שיתחיל קודם בלהיות פקטור משמעותי בסדרות פה בארץ (מול אילת הוא היה אפסי) לפני שהוא חולם על חוזים לא מוצדקים ב-NBA..
עושה רושם שצומח לנו פה עוד פרימדונה שעפה על עצמה..

אני גם לא רוצה אותו, אבל למען ההגינות הוא ומונרו ניצחו לראשון את הגמר בעונה שעברה. הוא נתן משחק מצוין עם סלים ברגעים קריטיים והחזיק את ראשון במשחק.
לנדסברג לדוגמה בחיים לא היה מתעלה במשחק כזה.

08 יוני 2017, 17:26

ankram כתב:
קובי כתב:בנוגע לישראלים - מכבי פיספסו את הרכבת עם ריצ' האוול וחבל. עדיף על אלכסנדר והיה יכול לסגור קו פנים ישראלי קשוח עם כרם.

האוול עושה רושם של שחקן בעייתי , הוא גם מאד לא יציב ושומר רע , לא פספוס

לא רק זה, בלי שום קשר טיוס לא רואה אותו ממטר ומכבי חייבת לעשות הכל כדי להחזיר אותו

08 יוני 2017, 17:29

טיוס צריך להיות פה... השאלה כמה הוא עולה- גם הוא מכיר את החוק הרוסי..

08 יוני 2017, 20:26

שועל כתב:
jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.

ברגע שעושים בחוכמה ומביאים שחקנים שיוכלו לתרום גם ביורוליג (ואני מאמין שגם דיבה וגם משעור יכולים, לפחות מבחינה פיזית), ולא כמו שהיה עם יבזורי, שהוא חלש מדי ואיטי מדי לזה, אז זה לא מחיר גבוה מדי לשלם.

יש פה יציאה מפרופורציות.
דיבה לא יתרום ביורוליג (מבחינה פיזית? באמת?), אין לו הרבה מה לתרום חוץ מקליעה, והוא קלעי טוב, לא טוב מאוד. גם בליגה הייתה לו עונה לא יותר מחביבה.
גם משעור זה בעייתי, חודר בינוני, מוגבל התקפית (לא קליעה ולא משחק פוסט, חדירה נחמדה), בעיית הגנה (חוסר סיייז לעמדה 4, חוסר יכולת לשמור בעמדה 3).

הכדורסל השתנה בשנתיים האחרונות והפך להיות מאוד נמרץ, דפלקשנ'ס, הגנה בלתי מתפשרת, מתנפלים על כל מה שזז כולל על הפרקט,על הקהל, הסתערות על ריבאונד משני הצדדים (כל מה שפניני לנדסברג אלכסנדר גאודלוק קווינסי - לא!). משעור ודיברתלומאו עונים על הצרכים הללו בכל קנה מידה. גם אוחיון ושגב כאלו.

08 יוני 2017, 20:29

שמוליק כתב:
שועל כתב:

יש פה יציאה מפרופורציות.

הכדורסל השתנה בשנתיים האחרונות והפך להיות מאוד נמרץ, דפלקשנ'ס, הגנה בלתי מתפשרת, מתנפלים על כל מה שזז כולל על הפרקט,על הקהל, הסתערות על ריבאונד משני הצדדים (כל מה שפניני לנדסברג אלכסנדר גאודלוק קווינסי - לא!). משעור ודיברתלומאו עונים על הצרכים הללו בכל קנה מידה. גם אוחיון ושגב כאלו.

בקיצור אתה רוצה להיות מכבי חיפה..
שזה סבבה סה"כ- גם הם הבטיחו את הפיינל פור..
נושא נעול