המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.
מכבי תצטרך לשלם מחיר על הכשלונות שלה, ואחד המחירים זה על שחקן כמו דיבה.
ברגע שעושים בחוכמה ומביאים שחקנים שיוכלו לתרום גם ביורוליג (ואני מאמין שגם דיבה וגם משעור יכולים, לפחות מבחינה פיזית), ולא כמו שהיה עם יבזורי, שהוא חלש מדי ואיטי מדי לזה, אז זה לא מחיר גבוה מדי לשלם.
RomanR כתב:לפי וואן, הסוכן של דאוסון דרש ממכבי חוזה ל3 עונות של 500,600,700 אלף דולר. מכבי סירבו בטענה שאינו שווה את הכסף
קובי כתב:בנוגע לישראלים - מכבי פיספסו את הרכבת עם ריצ' האוול וחבל. עדיף על אלכסנדר והיה יכול לסגור קו פנים ישראלי קשוח עם כרם.
RomanR כתב:לפי וואן, הסוכן של דאוסון דרש ממכבי חוזה ל3 עונות של 500,600,700 אלף דולר. מכבי סירבו בטענה שאינו שווה את הכסף
Weems13 כתב:החוק הרוסי הבזיוני פשוט נותן לגיטימציה לשחקנים בינוניים שלא הוכיחו בינתיים יותר מדי לבקש חוזי עתק ( ולפעמים הם מקבלים את מה שדרשו, כמו מקל ואליהו.. ). אני רוצה לראות שדוסון או מקל דורשים מקבוצה בחו"ל את החוזים שהם דורשים מקבוצות בארץ. פשוט ביזיון
RomanR כתב:דאוסון לא צריך להיות פה, במיוחד כשפורסם שהוא רוצה לנסוע למחנה NBA בקיץ, וכולנו ראינו איך הוא חזר משם.
ShiriV כתב:RomanR כתב:דאוסון לא צריך להיות פה, במיוחד כשפורסם שהוא רוצה לנסוע למחנה NBA בקיץ, וכולנו ראינו איך הוא חזר משם.
שיתחיל קודם בלהיות פקטור משמעותי בסדרות פה בארץ (מול אילת הוא היה אפסי) לפני שהוא חולם על חוזים לא מוצדקים ב-NBA..
עושה רושם שצומח לנו פה עוד פרימדונה שעפה על עצמה..
ankram כתב:קובי כתב:בנוגע לישראלים - מכבי פיספסו את הרכבת עם ריצ' האוול וחבל. עדיף על אלכסנדר והיה יכול לסגור קו פנים ישראלי קשוח עם כרם.
האוול עושה רושם של שחקן בעייתי , הוא גם מאד לא יציב ושומר רע , לא פספוס
שועל כתב:jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.
ברגע שעושים בחוכמה ומביאים שחקנים שיוכלו לתרום גם ביורוליג (ואני מאמין שגם דיבה וגם משעור יכולים, לפחות מבחינה פיזית), ולא כמו שהיה עם יבזורי, שהוא חלש מדי ואיטי מדי לזה, אז זה לא מחיר גבוה מדי לשלם.
יש פה יציאה מפרופורציות.
דיבה לא יתרום ביורוליג (מבחינה פיזית? באמת?), אין לו הרבה מה לתרום חוץ מקליעה, והוא קלעי טוב, לא טוב מאוד. גם בליגה הייתה לו עונה לא יותר מחביבה.
גם משעור זה בעייתי, חודר בינוני, מוגבל התקפית (לא קליעה ולא משחק פוסט, חדירה נחמדה), בעיית הגנה (חוסר סיייז לעמדה 4, חוסר יכולת לשמור בעמדה 3).
שמוליק כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אור, בגדול יש צדק במה שאתה אומר, אבל לא נראה לי שזה תואם את המציאות והצרכים שנוצרו בשנתיים שלוש האחרונות.
יש פה יציאה מפרופורציות.
דיבה לא יתרום ביורוליג (מבחינה פיזית? באמת?), אין לו הרבה מה לתרום חוץ מקליעה, והוא קלעי טוב, לא טוב מאוד. גם בליגה הייתה לו עונה לא יותר מחביבה.
גם משעור זה בעייתי, חודר בינוני, מוגבל התקפית (לא קליעה ולא משחק פוסט, חדירה נחמדה), בעיית הגנה (חוסר סיייז לעמדה 4, חוסר יכולת לשמור בעמדה 3).
הכדורסל השתנה בשנתיים האחרונות והפך להיות מאוד נמרץ, דפלקשנ'ס, הגנה בלתי מתפשרת, מתנפלים על כל מה שזז כולל על הפרקט,על הקהל, הסתערות על ריבאונד משני הצדדים (כל מה שפניני לנדסברג אלכסנדר גאודלוק קווינסי - לא!). משעור ודיברתלומאו עונים על הצרכים הללו בכל קנה מידה. גם אוחיון ושגב כאלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים