פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 אוקטובר 2018, 00:05
ווילבקין ובלאק הם בול. חשבתי שווילבקין לא יודע לרכז (או לקלוע), אבל מסתבר שזה פשוט פארגו שמדכא אותו.
עם פארגו זה היה נראה הרבה יותר גרוע - הרבה יותר איבודים והרבה יותר החטאות מ-3 וגם היינו מפסידים את ווילבקין (גם את התרומה הנקודתית וגם את הבטחון שצבר). שפארגו ישחק בליגה הישראלית ויעלה מהספסל ביורוליג.. כמו שהיה אמור להיות.
מה בלאק עשה על הספסל ברבע הרביעי זה רק ספאחיה ואלוהים יודעים. ולמה אסור לו לשחק עם טיוס גם לא ברור. אם היה מצרף אותם לווילבקין, קיין וקלויארו היה סיכוי (קטנטן) לנצח בסוף.
אובראיינט לא מתאים למכבי, ואפשר לשכוח מזה שישחקו על החוזקות שלו. לא מבין מה הוא עושה פה.
קלויארו היה כיף - סוג של רול, שחקני דבק קבוצתיים עם אופי טוב ומחויבות, פעולות חיוביות וחוכמת משחק (בכל זאת, לבנים).
השאלה הרלוונטית לטווח הקרוב היא מתי נשיג נצחון ראשון.. זאת הולכת להיות חתיכת המתנה שבמהלכה הכל יכול לקרות.
12 אוקטובר 2018, 00:07
קודם כל אני חייב להגיד שנהניתי מהמשחק.
נכון, קיין ניגר בנוהל, רול היה רע בהגנה, זוס שולח יותר מדי ידיים והופך את היתרון הגדול שלו לחסרון, אובראיינט טנק כבד מדי שעושה שטויות וקלויארו הראה סימנים לרכות ההגנתית ששמענו עליה. אבל מצד שני קלויארו נתן משחק סולידי. ראיתי פה תגובות של געגועים לתומאס, שהראה משחק קלאסי שלו וחוץ משלשת קלאץ' גדולה הוא הראה גם כמה הוא טיפש בהגנה (סבבה, ספג שתי עבירות תוקף.. חבל רק שהן פשוט לא היו. אה, כן, היה שיפוט מזעזע) ובכללי הוא לא נתן משחק טוב התקפית. במאצ' אפ מול קלויארו הוא הפסיד ועל השלשה המסכנה שהוא קלע עליו הוא קיבל אחת ישר חזרה. אפשר גם לראות את זה בסטטיסטיקה.
אבל הסיפור של המשחק זה ווילבקין ובלאק. שחקנים נהדרים שהיה פשוט כיף לראות את המשחק שלהם, גם במהלכים האישיים וגם בשיתוף הפעולה. בלי פארגו היה פער גדול מדי בין עמדות 1 ו-5 לשאר העמדות. אבל זה לא משהו שלא ידענו. אם ספאחיה היה מכניס את בלאק טיפה יותר מוקדם ברבע הרביעי ופארגו גם היה משחק, אולי זה היה נגמר אחרת.
בכל אופן, אני לא חושב שזה משחק שבמכבי בנו על לנצח כשסימנו את משחקי החוץ שצריך לקחת (בטח לא אחרי ההכנה שהייתה לנו). האואקה הוא אולם קשה מאוד והסתכלנו לפאו, קבוצה שלדעתי תתמודד איתנו על ההצלבה, בלבן של העיניים. וזה נגמר 5 הפרש, לא משהו שאי אפשר לכפר עליו במפגש בהיכל. אני ראיתי הרבה סיבות להיות מעודדים מהמשחק.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
12 אוקטובר 2018, 00:21
היה משחק לא רע בכלל של מכבי, אפילו כיף לצפייה וחייב להגיד שהתגעגעתי למשחקי היורוליג שלנו וזה באמת היה אחלה משחק למרות ההפסד הכואב בסוף .
מכבי הובילו לא מעט זמן וזה מעודד, לקראת סוף הרבע השלישי פאו רצו ומשם עד סוף המשחק כל היתרון היה בידיים שלהם .
אני אישית אחריי שהודיעו שפארגו לא משחק כבר הנמכתי ציפיות ובמיוחד אחריי הפתיחה המוחצת של פאו כבר ראיתי את התבוסה בדרך, ועצם זה שמכבי התעלו על עצמם והצליחו לשמור על תוצאה צמודה לאורך כל המשחק זה ראוי להערכה .
בנוגע לשילוב של ווילבקין ופארגו להמשך העונה, אני חושב שאולי המשחק הזה קצת הבהיר יותר לספאחיה שווילבקין צריך להיות זה שמוביל את הקבוצה והקרדיט העיקרי צריך ללכת אליו ולא לפארגו כי ראינו למה השחקן הזה מסוגל .
בלאק סנטר מדהים ויהיה מאוד קשה לגבוהים ביורוליג העונה לעצור אותו, יכול להתגלות כאחד ההחתמות הטובות ביותר שעשינו בעשור האחרון .
כמו שכבר אמרתי אנחנו נהייה חייבים לקחת משחק אחד מתוך השלושה הבאים (צסקא בית אולי חוץ ובארסה חוץ)
צסקא בית זה פחות ריאלי אבל לדעתי אולי חוץ ובארסה חוץ אפשר לגנוב משחק במיוחד אם עד אז ווילבקין ישתלבו ביחד ויראו טוב .
בגדול יש כמה דברים לעבוד עליהם וה2 העיקריים הם כאמור השילוב של פארגו ווילבקין וג'וני אובראיינט, שעוד יהיה סופר קריטי להמשך העונה הזאת .
12 אוקטובר 2018, 00:36
לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אבל אני כן אגיד שברסה, לתחושתי, זה משחק שצריך להילחם עליו בכל הכוח כמשחק חוץ שאפשר לקחת.
12 אוקטובר 2018, 00:46
Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אבל אני כן אגיד שברסה, לתחושתי, זה משחק שצריך להילחם עליו בכל הכוח כמשחק חוץ שאפשר לקחת.
וואלה אני הייתי בטוח שמול בודוצ'נוסט יש לנו רק במחזור השישי נגד ריאל בבית .
אם זה ככה זה טוב מאוד כי זה משחק שלדעתי מכבי תנצח בלי הרבה בעיות וזה יהיה חשוב לקראת שני משחקי החוץ נגד אולי ובארסה .
12 אוקטובר 2018, 00:46
מכבי חייבת לנצח את כל קבוצות " התחתית " בבית ובחוץ, אם היא רוצה להיכנס להצלבה. בלי שום תירוצים. ( דרושפאקה, גראן קנאריה, בודצנוסט, באיירן מינכן ).
ולהמר גם על משחקי חוץ מסויימים ( נגיד בארסה אולימפיאקוס חימקי וכולי )
לשמור על הבית הם לא יצליחו כנראה.... כי אני לא רואה אותם מנצחים את צסקא.
12 אוקטובר 2018, 00:56
6 מ8 המשחקים הראשונים בחוץ..
בבית מול ריאל וצסקא..פייאללה
12 אוקטובר 2018, 01:08
יש למישהו דיווח מה מצבו של פארגו?
12 אוקטובר 2018, 03:06
מסתבר שהבלגן ואיתו האיבודים, זה לא משהו שקשור בפארגו
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 אוקטובר 2018, 03:48
Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אם זה ככה זה טוב מאוד כי זה משחק שלדעתי מכבי תנצח בלי הרבה בעיות וזה יהיה חשוב לקראת שני משחקי החוץ נגד אולי ובארסה .
אוי אתה צעיר... מתי בפעם האחרונה מכבי ניצחה במסגרת היורוליג משחק חוץ מול קבוצה אקס-יוגוסלבית "בלי הרבה בעיות"?
12 אוקטובר 2018, 08:52
לצערי פיספסתי את המשחק אתמול בגלל חתונה, אבל עקבתי וראיתי שמכבי היתה במשחק לכל אורכו (אולי רושם מוטעה, לא יודע).
סבלנות זה שם המשחק. נראה שסקוטי ובלאק הם שני שחקנים שאפשר לבנות עליהם כבאנקרים וזה מעודד.
סה"כ אמרנו את זה, אבל נצטרך הרבה סבלנות בתחילת העונה הזאת. הקבוצה הזאת עוד עשוייה להפתיע אותנו לטובה.
12 אוקטובר 2018, 08:57
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אוי אתה צעיר... מתי בפעם האחרונה מכבי ניצחה במסגרת היורוליג משחק חוץ מול קבוצה אקס-יוגוסלבית "בלי הרבה בעיות"?
יכול להיות שאני צעיר אבל בודוצנוסט זאת לא הכוכב האדום ואין להם את אותו אולם כמו שיש לכוכב אז זה לא יהיה כל כך קשה כמו שהיה אמור להיות לנצח את הכוכב כביכול בחוץ.
חוץ מזה הגיע הזמן שבאמת ננצח משחקים כאלה, לא אכפת לי מה היה בעבר אני מתרכז במה שיש עכשיו ומשחקים כאלה מכבי חייבים לנצח אם אנחנו רוצים פלייאוף, גם אם בעבר זה לא הלך לטובתנו .
בכל מקרה אם כן איכשהו נפסיד זה כבר באמת יהיה נורא, אבל הסגל שלנו מאוד כישרוני וחזק ואני לא מאמין שדבר כזה יקרה.
12 אוקטובר 2018, 11:10
מחזיר את דווין סמית מפרישה במקום מייקל רול לעמדה 3.
שניהם באותו גיל לא? זה נראה ככה לפחות.
12 אוקטובר 2018, 11:29
היה בסך הכל משחק טוב של מכבי אך ניהול המשחק לא היה אופטימלי. אני לא אוהב את העובדה שספאחיה בא עם החלטות מהבית, כמו למשל לא לשתף את אבדיה. לפחות תן לו כמה דקות, אולי יפתיע אותך לטובה? אני מעדיף אותו על פני רול וגם על פני קיין. תקרת הזכוכית של השניים האלה ידועה ואצל אבדיה השמיים הם הגבול, חבל.
12 אוקטובר 2018, 11:38
WendelA כתב:היה בסך הכל משחק טוב של מכבי אך ניהול המשחק לא היה אופטימלי. אני לא אוהב את העובדה שספאחיה בא עם החלטות מהבית, כמו למשל לא לשתף את אבדיה. לפחות תן לו כמה דקות, אולי יפתיע אותך לטובה? אני מעדיף אותו על פני רול וגם על פני קיין. תקרת הזכוכית של השניים האלה ידועה ואצל אבדיה השמיים הם הגבול, חבל.
בדיעבד, דקות לאבדיה על חשבון קיין ולכהן על חשבון אובראיינט לא היו מביאות למשהו יותר גרוע. לא בטוח שיותר טוב, אבל לא יותר גרוע. אבל כפי שציינו כאן, זוסמן היה יכול לקחת לקיין עוד כמה דקות. זה היה חוסך לנו כמה שטויות
12 אוקטובר 2018, 11:45
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
יכול להיות שאני צעיר אבל בודוצנוסט זאת לא הכוכב האדום ואין להם את אותו אולם כמו שיש לכוכב אז זה לא יהיה כל כך קשה כמו שהיה אמור להיות לנצח את הכוכב כביכול בחוץ.
חוץ מזה הגיע הזמן שבאמת ננצח משחקים כאלה, לא אכפת לי מה היה בעבר אני מתרכז במה שיש עכשיו ומשחקים כאלה מכבי חייבים לנצח אם אנחנו רוצים פלייאוף, גם אם בעבר זה לא הלך לטובתנו .
בכל מקרה אם כן איכשהו נפסיד זה כבר באמת יהיה נורא, אבל הסגל שלנו מאוד כישרוני וחזק ואני לא מאמין שדבר כזה יקרה.
אני חושב שהכוונה היא לאו דווקא לכוכב האדום בשנים האחרונות, אלא הרבה מעבר לזה. גם בשנים הטובות של מכבי, אכלנו הרבה חצץ לפני נצחונות במקומות האלה. והיו גם הפסדים
12 אוקטובר 2018, 13:28
עוד ארוכה הדרך: למכבי ת"א יש הרבה עבודה
למרות שבמכבי תל אביב מעודדים מההפסד לפנאתינייקוס, יש להם סיבות לדאגה. ווילבקין לקח את העניינים לידיים והשתלב במשחק ההתקפה, אבל לצהובים יש עוד בעיות, גם בקו ההגנתי והשמרנות של נבן ספאחיה שוב הייתה בעוכריו. האוזמן מסכם את משחק הפתיחה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 93915.html
12 אוקטובר 2018, 13:34
אהבתי מאוד מאוד את המשחק של וולבקין במחצית הראשונה, במחצית השניה, אני חושב שהוא היה יכול לשחרר קצת מעצמו ולהתרכז יותר בניהול המשחק במיוחד לאור העובדה שהוא לא נח וקשה יותר להיות יעיל בזריקות כשהגוף עייף. באיזשהו שלב הרגשתי שזאת קבוצה של שחקן אחד לגמרי ולדעתי יכול להיות אחרת, קצת מאוזן יותר.
קיין חייב להפסיק עם מופע הנגרות שלו, סה"כ אני מחבב אותו, אבל הייתי רוצה לראות פחות ממנו בהתקפה.
12 אוקטובר 2018, 13:54
אם ספאחיה היה מעלה את בלאק אני בטוחה שווילבקין היה מחפש יותר את המסירה כי הפיק אנד רול עבד להם כל המשחק
חוץ מזה שווילבקין שחקן שיכול להידלק ברגע ולתת משחק של 30+ או 40+ נקודות
הוא היחידי שצריך לקבל הוראה לעשות מה שבא לו על המגרש
בא לו שלשה מהחצי? שיזרוק מהחצי
12 אוקטובר 2018, 13:56
Holiday_Armadillo כתב:אם ספאחיה היה מעלה את בלאק אני בטוחה שווילבקין היה מחפש יותר את המסירה כי הפיק אנד רול עבד להם כל המשחק
חוץ מזה שווילבקין שחקן שיכול להידלק ברגע ולתת משחק של 30+ או 40+ נקודות
הוא היחידי שצריך לקבל הוראה לעשות מה שבא לו על המגרש
בא לו שלשה מהחצי? שיזרוק מהחצי
כמובן שאף אחד לא צריך לקבל הוראה כזאת