המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אבל אני כן אגיד שברסה, לתחושתי, זה משחק שצריך להילחם עליו בכל הכוח כמשחק חוץ שאפשר לקחת.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אבל אני כן אגיד שברסה, לתחושתי, זה משחק שצריך להילחם עליו בכל הכוח כמשחק חוץ שאפשר לקחת.
וואלה אני הייתי בטוח שמול בודוצ'נוסט יש לנו רק במחזור השישי נגד ריאל בבית .
אם זה ככה זה טוב מאוד כי זה משחק שלדעתי מכבי תנצח בלי הרבה בעיות וזה יהיה חשוב לקראת שני משחקי החוץ נגד אולי ובארסה .
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אם זה ככה זה טוב מאוד כי זה משחק שלדעתי מכבי תנצח בלי הרבה בעיות וזה יהיה חשוב לקראת שני משחקי החוץ נגד אולי ובארסה .
אוי אתה צעיר... מתי בפעם האחרונה מכבי ניצחה במסגרת היורוליג משחק חוץ מול קבוצה אקס-יוגוסלבית "בלי הרבה בעיות"?

WendelA כתב:היה בסך הכל משחק טוב של מכבי אך ניהול המשחק לא היה אופטימלי. אני לא אוהב את העובדה שספאחיה בא עם החלטות מהבית, כמו למשל לא לשתף את אבדיה. לפחות תן לו כמה דקות, אולי יפתיע אותך לטובה? אני מעדיף אותו על פני רול וגם על פני קיין. תקרת הזכוכית של השניים האלה ידועה ואצל אבדיה השמיים הם הגבול, חבל.
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:לפני שמדברים על אולימפיאקוס וברסה, צריך לנצח את בודוצ'נוסט בחוץ חחחח
אוי אתה צעיר... מתי בפעם האחרונה מכבי ניצחה במסגרת היורוליג משחק חוץ מול קבוצה אקס-יוגוסלבית "בלי הרבה בעיות"?
יכול להיות שאני צעיר אבל בודוצנוסט זאת לא הכוכב האדום ואין להם את אותו אולם כמו שיש לכוכב אז זה לא יהיה כל כך קשה כמו שהיה אמור להיות לנצח את הכוכב כביכול בחוץ.
חוץ מזה הגיע הזמן שבאמת ננצח משחקים כאלה, לא אכפת לי מה היה בעבר אני מתרכז במה שיש עכשיו ומשחקים כאלה מכבי חייבים לנצח אם אנחנו רוצים פלייאוף, גם אם בעבר זה לא הלך לטובתנו .
בכל מקרה אם כן איכשהו נפסיד זה כבר באמת יהיה נורא, אבל הסגל שלנו מאוד כישרוני וחזק ואני לא מאמין שדבר כזה יקרה.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Holiday_Armadillo כתב:אם ספאחיה היה מעלה את בלאק אני בטוחה שווילבקין היה מחפש יותר את המסירה כי הפיק אנד רול עבד להם כל המשחק
חוץ מזה שווילבקין שחקן שיכול להידלק ברגע ולתת משחק של 30+ או 40+ נקודות
הוא היחידי שצריך לקבל הוראה לעשות מה שבא לו על המגרש
בא לו שלשה מהחצי? שיזרוק מהחצי

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים