גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי שחף » 18 ספטמבר 2014, 23:03

felix_r כתב:
שחף כתב:
roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).

אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.

באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה

הבעיה היא שגם בעונה שעברה היה לנו קו קידמי חלש

לא ממש. בלו היה סוג של שובר שיוויון. הוא פרטנר התקפי אידיאלי לסופו עם קליעה האוטומאטית, פרטנר שאין היום אגב למכבי(פניני לא יקלע ככה כל יום). סופו נראה הרבה יותר טוב. לא שהקו הקדמי שלנו היה מטורף אבל הוא היה הרבה יותר טוב מהיום
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 23:04

MTA2311 כתב:
מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?

למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!

האמת שכן.

התביישתי לשאול לאיזו גמירה הוא התכוון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2014, 23:04

שמואל, אתה בושה. באמת.

חבל שזה ברח, אבל רבאק, היינו עם חצי סגל בערך.

מכבי תתחבר ותשתפר, וכשהכסף יהיה על השולחן, אני לא הייתי נותן אותו להלפרין ולאליהו. דווקא סמית' שהיה גרוע היום, ישתפר.
יש שם קבוצה טובה, בדיוק כמו כל הקבוצות שלהם.

אבל הם ממש לא מעניינים אותי. מכבי תעבוד על הליקויים, ובדיוק בשביל זה יש משחקי הכנה.
מצב הקו הקדמי מאוד מדאיג. זה לא רק סופו שחסר, זה בעצם 2 עמדות שמוחזקות כרגע ע"י טיוס ופניני, לפחות עד שרנדל יחזור.
ואם יש דבר אחד שאני כן מסכים עם שמואל, זה שהתצוגה של רנדל במשחק הזה ממש לא קנתה לו אוהדים בצהוב. אתה לא יכול להתסובב עם עיני עגל,
לעשות 5 עבירות ב-5 דקות, ולהיראות כאילו אתה עושה טובה.
זה לא מתאים.

האמת שגם היינס העלה מעט סימני שאלה. זה נראה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה או יכול לעשות על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 18 ספטמבר 2014, 23:04

אמנם כולה גביע ווינר, אבל פארגו הסריח את הפרקט ברמות על אף השורה הסטטיסטית הנאה.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2014, 23:04

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:
roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).

אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.

באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה

סופו, טיוס ובלו, כשכולם בריאים היה קו קדמי נהדר!
קצר, אבל נהדר.

חמ... קצר מאוד, וגם לא כזה נהדר.
מה זה שלושה גבוהים בלדבד בקבוצת יורוליג, ושאחד מהם משחק 10-15 דקות בלבד?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 18 ספטמבר 2014, 23:05

שמואל1 כתב:לראות את ירושלים חוגגת בהיכל מפואר עם הגביע- זה מריח אירופה.

1.ההיכל הזה נראה כרגע כמו האצטדיון בקריית אליעזר
2.מה?
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2014, 23:06

שמואל1 כתב:
מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?

למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!

אני פשוט מופתע מהרמה הגבוהה שירושלים הציגה במשחק. אסור לשכוח שגם ירושלים קבוצה חדשה שרק לפני שבועיים התחילה את האימונים, ועדיין היא נראתה הרבה יותר טוב ממכבי.
אם ישחקו ככה במוקדמות היורוליג- אל תופתעו אם תהיה לנו לראשונה בהיסטוריה עוד נציגה ביורוליג.

כן, כי הקבוצות האחרות באירופה יושבות ומחכות לפתוח רגליים כמו שמכבי עשתה היום. צא מהסרט, הם לא יהיו ביורוליג, וגם ביורוקאפ הם לא יהיו מוצלחים יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 18 ספטמבר 2014, 23:07

התנין כתב:אמנם כולה גביע ווינר, אבל פארגו הסריח את הפרקט ברמות על אף השורה הסטטיסטית הנאה.

הוא עשה הרבה שטויות אבל אני מאמינה שהוא יחזור לעצמו בתחילת העונה.
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 23:07

חחחח עפים נגד אוסטנד
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 23:07

jol9 כתב:שמואל, אתה בושה. באמת.

מכבי תתחבר ותשתפר, וכשהכסף יהיה על השולחן, אני לא הייתי נותן אותו להלפרין ולאליהו. דווקא סמית' שהיה גרוע היום, ישתפר.

אבל הם ממש לא מעניינים אותי. מכבי תעבוד על הליקויים, ובדיוק בשביל זה יש משחקי הכנה.
מצב הקו הקדמי מאוד מדאיג. זה לא רק סופו שחסר, זה בעצם 2 עמדות שמוחזקות כרגע ע"י טיוס ופניני, לפחות עד שרנדל יחזור.
ואם יש דבר אחד שאני כן מסכים עם שמואל, זה שהתצוגה של רנדל במשחק הזה ממש לא קנתה לו אוהדים בצהוב. אתה לא יכול להתסובב עם עיני עגל,
זה לא מתאים.

האמת שגם היינס העלה מעט סימני שאלה. זה נראה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה או יכול לעשות על המגרש.

מכבי אולי תשתפר, אבל הבסיס של הקבוצה רעוע. אני לא רואה איך יכול לצאת משהו מהתלכיד הלא קשור והבינוני הזה.

היינו עם חצי סגל? מכבי החסירה היום רק שני שחקנים- סופו וסמית'.

הם אומנם שני שחקנים משמעותיים, אבל גם שחקנים שאי אפשר לבנות עליהם. לא ידוע מתי ואיך סופו יחזור, וגם כשסופו משחק זה למקסימום 15 דקות. מכבי צריכה לשחק טוב גם בלעדיו.
דווין סמית' כנ"ל. הוא נפצע המון, וגם הרבה פעמים לא מופיע למשחקים. גם בלעדיו מכבי צריכה להיראות הרבה יותר טוב.

מסכים לגבי היינס אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות יעיל. רק אסור שהוא ינהל את ההתקפות, כי הוא גרוע בזה. בכל אופן, גם הוא לא שחקן לרמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ספטמבר 2014, 23:07

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:

סופו, טיוס ובלו, כשכולם בריאים היה קו קדמי נהדר!
קצר, אבל נהדר.

חמ... קצר מאוד, וגם לא כזה נהדר.
מה זה שלושה גבוהים בלדבד בקבוצת יורוליג, ושאחד מהם משחק 10-15 דקות בלבד?

צודק, אין מצב שזה יביא את מכבי רחוק באירופה... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ספטמבר 2014, 23:08

שחף כתב:

אין תחליף לסופו. בלי סופו לא היית מגיע לכלום שנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 ספטמבר 2014, 23:09

התנין כתב:אמנם כולה גביע ווינר, אבל פארגו הסריח את הפרקט ברמות על אף השורה הסטטיסטית הנאה.

אני לא מסכים.
פארגו חלוד וזה ניכר. היד שלו לא הייתה מי יודע מה אף פעם אבל הוא סטריקי- זה יתחבר בשלב מסויים. הרשלנות והאיבודים הקטנים זה עניין של תיאום.
החדירות, הרצון לקחת את הזריקות החשובות על עצמו, הנעת הכדור- אנחנו בכיוון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2014, 23:11

שמואל1 כתב:

זה לא מתאים.

מכבי אולי תשתפר, אבל הבסיס של הקבוצה רעוע. אני לא רואה איך יכול לצאת משהו מהתלכיד הלא קשור והבינוני הזה.

הם אומנם שני שחקנים משמעותיים, אבל גם שחקנים שאי אפשר לבנות עליהם. לא ידוע מתי ואיך סופו יחזור, וגם כשסופו משחק זה למקסימום 15 דקות. מכבי צריכה לשחק טוב גם בלעדיו.
דווין סמית' כנ"ל. הוא נפצע המון, וגם הרבה פעמים לא מופיע למשחקים. גם בלעדיו מכבי צריכה להיראות הרבה יותר טוב.

מסכים לגבי היינס אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות יעיל. רק אסור שהוא ינהל את ההתקפות, כי הוא גרוע בזה. בכל אופן, גם הוא לא שחקן לרמות הגבוהות.

רנדל בבירור לא היה בריא. מאריץ' לא שייך - זה כבר ארבעה שחקנים שלא נתנו את מה שהם יכולים, ו-3 מתוך 4 בקו הקדמי.
נראה לך באמת שאם סמית' וסופו היו משחקים, מגדל היו לוקחים 18 ריבאונדים בהתקפה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2014, 23:12

חנו'ש,

באמת הצלחנו לעשות את הקומבינה הישראלית בעונה שעברה, אבל זה לא רציני. הינה, בגלל שהצלחנו עם הקומבינה, בקייץ דני פדרמן החליט שאפשר לשחק ככה תמיד ותראי מה קיבלנו - 20 כ"ח בהתקפה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 23:13

שמואל:
שחקן של ירושלים טוב - איזה שחקן.
שחקן של מכבי טוב - זה רק קדם עונה.
שחקן של ירושלים לא טוב - זה רק קדם עונה, הוא ישתפר.
שחקן של מכבי לא טוב - איזה אפס.

מייאש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 23:13

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא מתאים.

רנדל בבירור לא היה בריא. מאריץ' לא שייך - זה כבר ארבעה שחקנים שלא נתנו את מה שהם יכולים, ו-3 מתוך 4 בקו הקדמי.
נראה לך באמת שאם סמית' וסופו היו משחקים, מגדל היו לוקחים 18 ריבאונדים בהתקפה?

רנדל היה בריא. הוא פשוט היה אדיש והקרין חוסר אכפתיות, כאילו הוא עושה טובה למישהו.
זה דבר ששמתי לב אצלו גם בקבוצות אחרות. הוא שחקן לקבוצות קטנות.
מאריץ' לא פקטור במכבי. לדעתי תוך חודש הוא כבר על המטוס.

בהחלט יתכן שגם עם סמית' וסופו ירושלים הייתה לוקחת 18 ריבאונדים בהתקפה. להזכירך, גם בעונה שעברה עם שניהם מכבי הייתה קבוצת ריבאונד התקפה מזעזעת.
במכבי ציפו שרנדל יעזור בתחום, אבל הוא רכיכה אדישה. יכול להיות שאלי סהר צודק והיה צריך להביא איזה ג'וליאן רייט או פופס מנסה בונסו שיטרוף את הקרשים. רנדל חסר אנרגיות וחסר רוח חיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ספטמבר 2014, 23:15

אוי שמואל, תיקח איזה ואליום בבקשה....
עונה שעברה חטפנו מהמסכנים האילו 28 בראש בנוקיה.
וזה לא היה במשחק הכנה, אלא בשלב מאוד מתקדם של העונה - איך היא נגמרה כולם זוכרים.

אז זה שהפסדנו להם ב-3 הפרש בארנה החדשה בשלב ההכנה (ומעניין לי ת'תחת שזה תואר - זה עדיין הכנה והעונה עוד לא התחילה!!), עם יותר מידי שחקנים חשובים שפצועים/לא בכושר עדיין, באמת, אבל באמת שלא אומר שום דבר לגבי איך שהעונה הזו תתפתח.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 23:16

חנו'ש כתב:אוי שמואל, תיקח איזה ואליום בבקשה....
עונה שעברה חטפנו מהמסכנים האילו 28 בראש בנוקיה.
וזה לא היה במשחק הכנה, אלא בשלב מאוד מתקדם של העונה - איך היא נגמרה כולם זוכרים.

אז זה שהפסדנו להם ב-3 הפרש בארנה החדשה בשלב ההכנה (ומעניין לי ת'תחת שזה תואר - זה עדיין הכנה והעונה עוד לא התחילה!!), עם יותר מידי שחקנים חשובים שפצועים/לא בכושר עדיין, באמת, אבל באמת שלא אומר שום דבר לגבי איך שהעונה הזו תתפתח.

נכון, זה עדיין מוקדם.
מה שבטוח- אי אפשר להתעלם מהליקויים שראינו במכבי ונחוץ לתקן אותם לפני שיהיה מאוחר מידי (גם אם זה אומר לעשות שינויים בסגל, זה לא בושה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 23:16

תגיד אתה פסיכי?
אתה חייב להפסיק לחשוב שאתה יודע הכל, "רנדל בריא", "טיוס לא למד", אתה לא רופא ולא הדיקן של אוניברסיטת פלורידה.
אין לך שליטה על הסוגרים? אתה ממש שונא את מכבי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־30 אורחים