jol9 כתב:שמואל, אתה בושה. באמת.
חבל שזה ברח, אבל רבאק, היינו עם חצי סגל בערך.
מכבי תתחבר ותשתפר, וכשהכסף יהיה על השולחן, אני לא הייתי נותן אותו להלפרין ולאליהו. דווקא סמית' שהיה גרוע היום, ישתפר.
יש שם קבוצה טובה, בדיוק כמו כל הקבוצות שלהם.
אבל הם ממש לא מעניינים אותי. מכבי תעבוד על הליקויים, ובדיוק בשביל זה יש משחקי הכנה.
מצב הקו הקדמי מאוד מדאיג. זה לא רק סופו שחסר, זה בעצם 2 עמדות שמוחזקות כרגע ע"י טיוס ופניני, לפחות עד שרנדל יחזור.
ואם יש דבר אחד שאני כן מסכים עם שמואל, זה שהתצוגה של רנדל במשחק הזה ממש לא קנתה לו אוהדים בצהוב. אתה לא יכול להתסובב עם עיני עגל,
לעשות 5 עבירות ב-5 דקות, ולהיראות כאילו אתה עושה טובה.
זה לא מתאים.
האמת שגם היינס העלה מעט סימני שאלה. זה נראה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה או יכול לעשות על המגרש.
מכבי אולי תשתפר, אבל הבסיס של הקבוצה רעוע. אני לא רואה איך יכול לצאת משהו מהתלכיד הלא קשור והבינוני הזה.
היינו עם חצי סגל? מכבי החסירה היום רק שני שחקנים- סופו וסמית'.
הם אומנם שני שחקנים משמעותיים, אבל גם שחקנים שאי אפשר לבנות עליהם. לא ידוע מתי ואיך סופו יחזור, וגם כשסופו משחק זה למקסימום 15 דקות. מכבי צריכה לשחק טוב גם בלעדיו.
דווין סמית' כנ"ל. הוא נפצע המון, וגם הרבה פעמים לא מופיע למשחקים. גם בלעדיו מכבי צריכה להיראות הרבה יותר טוב.
מסכים לגבי היינס אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות יעיל. רק אסור שהוא ינהל את ההתקפות, כי הוא גרוע בזה. בכל אופן, גם הוא לא שחקן לרמות הגבוהות.