18 ספטמבר 2014, 23:03
felix_r כתב:שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.
באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה
הבעיה היא שגם בעונה שעברה היה לנו קו קידמי חלש
18 ספטמבר 2014, 23:04
MTA2311 כתב:מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?
למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!
האמת שכן.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.
באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה
סופו, טיוס ובלו, כשכולם בריאים היה קו קדמי נהדר!
קצר, אבל נהדר.
18 ספטמבר 2014, 23:05
שמואל1 כתב:לראות את ירושלים חוגגת בהיכל מפואר עם הגביע- זה מריח אירופה.
18 ספטמבר 2014, 23:06
שמואל1 כתב:מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?
למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!
אני פשוט מופתע מהרמה הגבוהה שירושלים הציגה במשחק. אסור לשכוח שגם ירושלים קבוצה חדשה שרק לפני שבועיים התחילה את האימונים, ועדיין היא נראתה הרבה יותר טוב ממכבי.
אם ישחקו ככה במוקדמות היורוליג- אל תופתעו אם תהיה לנו לראשונה בהיסטוריה עוד נציגה ביורוליג.
18 ספטמבר 2014, 23:07
התנין כתב:אמנם כולה גביע ווינר, אבל פארגו הסריח את הפרקט ברמות על אף השורה הסטטיסטית הנאה.
jol9 כתב:שמואל, אתה בושה. באמת.
חבל שזה ברח, אבל רבאק, היינו עם חצי סגל בערך.
מכבי תתחבר ותשתפר, וכשהכסף יהיה על השולחן, אני לא הייתי נותן אותו להלפרין ולאליהו. דווקא סמית' שהיה גרוע היום, ישתפר.
יש שם קבוצה טובה, בדיוק כמו כל הקבוצות שלהם.
אבל הם ממש לא מעניינים אותי. מכבי תעבוד על הליקויים, ובדיוק בשביל זה יש משחקי הכנה.
מצב הקו הקדמי מאוד מדאיג. זה לא רק סופו שחסר, זה בעצם 2 עמדות שמוחזקות כרגע ע"י טיוס ופניני, לפחות עד שרנדל יחזור.
ואם יש דבר אחד שאני כן מסכים עם שמואל, זה שהתצוגה של רנדל במשחק הזה ממש לא קנתה לו אוהדים בצהוב. אתה לא יכול להתסובב עם עיני עגל,
לעשות 5 עבירות ב-5 דקות, ולהיראות כאילו אתה עושה טובה.
זה לא מתאים.
האמת שגם היינס העלה מעט סימני שאלה. זה נראה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה או יכול לעשות על המגרש.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
סופו, טיוס ובלו, כשכולם בריאים היה קו קדמי נהדר!
קצר, אבל נהדר.
חמ... קצר מאוד, וגם לא כזה נהדר.
מה זה שלושה גבוהים בלדבד בקבוצת יורוליג, ושאחד מהם משחק 10-15 דקות בלבד?
18 ספטמבר 2014, 23:08
שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
18 ספטמבר 2014, 23:09
התנין כתב:אמנם כולה גביע ווינר, אבל פארגו הסריח את הפרקט ברמות על אף השורה הסטטיסטית הנאה.
18 ספטמבר 2014, 23:11
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה בושה. באמת.
מכבי תתחבר ותשתפר, וכשהכסף יהיה על השולחן, אני לא הייתי נותן אותו להלפרין ולאליהו. דווקא סמית' שהיה גרוע היום, ישתפר.
אבל הם ממש לא מעניינים אותי. מכבי תעבוד על הליקויים, ובדיוק בשביל זה יש משחקי הכנה.
מצב הקו הקדמי מאוד מדאיג. זה לא רק סופו שחסר, זה בעצם 2 עמדות שמוחזקות כרגע ע"י טיוס ופניני, לפחות עד שרנדל יחזור.
ואם יש דבר אחד שאני כן מסכים עם שמואל, זה שהתצוגה של רנדל במשחק הזה ממש לא קנתה לו אוהדים בצהוב. אתה לא יכול להתסובב עם עיני עגל,
זה לא מתאים.
האמת שגם היינס העלה מעט סימני שאלה. זה נראה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה או יכול לעשות על המגרש.
מכבי אולי תשתפר, אבל הבסיס של הקבוצה רעוע. אני לא רואה איך יכול לצאת משהו מהתלכיד הלא קשור והבינוני הזה.
היינו עם חצי סגל? מכבי החסירה היום רק שני שחקנים- סופו וסמית'.
הם אומנם שני שחקנים משמעותיים, אבל גם שחקנים שאי אפשר לבנות עליהם. לא ידוע מתי ואיך סופו יחזור, וגם כשסופו משחק זה למקסימום 15 דקות. מכבי צריכה לשחק טוב גם בלעדיו.
דווין סמית' כנ"ל. הוא נפצע המון, וגם הרבה פעמים לא מופיע למשחקים. גם בלעדיו מכבי צריכה להיראות הרבה יותר טוב.
מסכים לגבי היינס אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות יעיל. רק אסור שהוא ינהל את ההתקפות, כי הוא גרוע בזה. בכל אופן, גם הוא לא שחקן לרמות הגבוהות.
18 ספטמבר 2014, 23:12
18 ספטמבר 2014, 23:13
18 ספטמבר 2014, 23:13
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה בושה. באמת.
זה לא מתאים.
מכבי אולי תשתפר, אבל הבסיס של הקבוצה רעוע. אני לא רואה איך יכול לצאת משהו מהתלכיד הלא קשור והבינוני הזה.
היינו עם חצי סגל? מכבי החסירה היום רק שני שחקנים- סופו וסמית'.
הם אומנם שני שחקנים משמעותיים, אבל גם שחקנים שאי אפשר לבנות עליהם. לא ידוע מתי ואיך סופו יחזור, וגם כשסופו משחק זה למקסימום 15 דקות. מכבי צריכה לשחק טוב גם בלעדיו.
דווין סמית' כנ"ל. הוא נפצע המון, וגם הרבה פעמים לא מופיע למשחקים. גם בלעדיו מכבי צריכה להיראות הרבה יותר טוב.
מסכים לגבי היינס אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות יעיל. רק אסור שהוא ינהל את ההתקפות, כי הוא גרוע בזה. בכל אופן, גם הוא לא שחקן לרמות הגבוהות.
רנדל בבירור לא היה בריא. מאריץ' לא שייך - זה כבר ארבעה שחקנים שלא נתנו את מה שהם יכולים, ו-3 מתוך 4 בקו הקדמי.
נראה לך באמת שאם סמית' וסופו היו משחקים, מגדל היו לוקחים 18 ריבאונדים בהתקפה?
18 ספטמבר 2014, 23:15
18 ספטמבר 2014, 23:16
חנו'ש כתב:אוי שמואל, תיקח איזה ואליום בבקשה....
עונה שעברה חטפנו מהמסכנים האילו 28 בראש בנוקיה.
וזה לא היה במשחק הכנה, אלא בשלב מאוד מתקדם של העונה - איך היא נגמרה כולם זוכרים.
אז זה שהפסדנו להם ב-3 הפרש בארנה החדשה בשלב ההכנה (ומעניין לי ת'תחת שזה תואר - זה עדיין הכנה והעונה עוד לא התחילה!!), עם יותר מידי שחקנים חשובים שפצועים/לא בכושר עדיין, באמת, אבל באמת שלא אומר שום דבר לגבי איך שהעונה הזו תתפתח.
18 ספטמבר 2014, 23:16