15 פברואר 2017, 18:51
toja27 כתב:לא הייתי קורה לשני המשחקים שבהם הוא שיחק עם ליובין לפני רע. משחקים סבירים סה"כ. ככה שמבחינתי עדיין קיימת האפשרות שיש קשר בין הדברים.
זה שהיו משחקים עם רמי הדר שהוא היה נראה רע, זה כי כל הקבוצה הייתה נראת רע מאוד ובעקבות כך המאמן התפטר.
15 פברואר 2017, 18:51
toja27 כתב:felix_r כתב:מאמנים הם לא קוסמים. כשהתנאים טובים, מאמן טוב יכול למקסם את יכולת הקבוצה, אבל כשהכל בזבל, קשה לצפות למשהו גם ממאמנים הכי טובים. כאשר בקבוצה הכל דבש אבל למרות זאת המאמן לא מצליח להביא תוצאות, אז אפשר להאשים אותו.
הינה גם ברצוקאס בצרות. לבארסה אותו מספר ניצחונות ביורוליג כמו למכבי, וזה למרות כל המיליונים של ביי-אאוטים שהקבוצה שילמה בקיץ עבור: רייס, ברצוקאס, ויקטור קלאבר, קופונן וכו'
זה נכון פליקס, אני באופן כללי נגד מתקפה על מאמנים כשידוע שהתנאים מסביב לא טובים. עם זאת תרשה לי להיות תוקפני במקצת, למה כשרמי הדר אימן את הקבוצה ועשה עבודה לא פחות טובה מבגאצקיס, זה לא מנע ממך לקרוא לו פעם אחר פעם " מאמן התעמלות בבית ספר" ולא מאמן , בעוד שאצל בגאצקיס התנאים הם זבל. אני מצפה אישית כאן לעקביות.
בכל אופן, להפיל את התיק על המאמנים זו לא הדרך. מה שכן ,אולי כן ניתן להרגיש סממנים אפילו קטנים ממאמנים. כמו השחקנים שהם מאמינים בהם וסוג הפוטנציאל שהמאמן משדר לעתיד , בהנחה והסגל יהיה טוב יותר. בגאצקיס לא משאיר הרבה מקום לאופטימיות בהרגשה שלי.
מה שכן, לפי ההיסטוריה שלו , נראה שיש בו את התכונה של לזהות שחקנים מוכשרים. את זה אני אתן לזכותו. מצד שני, אני חושב שיש סיבה שהוא הלך להיות עוזר מאמן של בלאט העונה. גם הוא יודע כנראה שיש בו אספקטים שעדיין לא שלמים , כאלו שיכולים להפוך קבוצה לוינרית. מה שבלאט טוב בו.
15 פברואר 2017, 18:58
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מאמנים הם לא קוסמים. כשהתנאים טובים, מאמן טוב יכול למקסם את יכולת הקבוצה, אבל כשהכל בזבל, קשה לצפות למשהו גם ממאמנים הכי טובים. כאשר בקבוצה הכל דבש אבל למרות זאת המאמן לא מצליח להביא תוצאות, אז אפשר להאשים אותו.
הינה גם ברצוקאס בצרות. לבארסה אותו מספר ניצחונות ביורוליג כמו למכבי, וזה למרות כל המיליונים של ביי-אאוטים שהקבוצה שילמה בקיץ עבור: רייס, ברצוקאס, ויקטור קלאבר, קופונן וכו'
זה נכון פליקס, אני באופן כללי נגד מתקפה על מאמנים כשידוע שהתנאים מסביב לא טובים. עם זאת תרשה לי להיות תוקפני במקצת, למה כשרמי הדר אימן את הקבוצה ועשה עבודה לא פחות טובה מבגאצקיס, זה לא מנע ממך לקרוא לו פעם אחר פעם " מאמן התעמלות בבית ספר" ולא מאמן , בעוד שאצל בגאצקיס התנאים הם זבל. אני מצפה אישית כאן לעקביות.
בכל אופן, להפיל את התיק על המאמנים זו לא הדרך. מה שכן ,אולי כן ניתן להרגיש סממנים אפילו קטנים ממאמנים. כמו השחקנים שהם מאמינים בהם וסוג הפוטנציאל שהמאמן משדר לעתיד , בהנחה והסגל יהיה טוב יותר. בגאצקיס לא משאיר הרבה מקום לאופטימיות בהרגשה שלי.
מה שכן, לפי ההיסטוריה שלו , נראה שיש בו את התכונה של לזהות שחקנים מוכשרים. את זה אני אתן לזכותו. מצד שני, אני חושב שיש סיבה שהוא הלך להיות עוזר מאמן של בלאט העונה. גם הוא יודע כנראה שיש בו אספקטים שעדיין לא שלמים , כאלו שיכולים להפוך קבוצה לוינרית. מה שבלאט טוב בו.
רמי הדר היה במועדן כבר מהיום הראשון של ההכנה. הוא הכיר את השחקנים לאורך תקופה ארוכה יחסית (וזה מדובר על הזרים, כי את הישראלים הוא מכיר כבר שנים). הוא הכיר את הבעיות. הוא ראה מה לא עבד אצל אדלשטיין, ומה צריך לנסות בצורה אחרת, אולי בצורה אחרת זה כן יצליח.
כשרמי הדר קיבל את הקבוצה, היא עוד לא הייתה קבוצה שבורה ומפורקת (גם אם הלחץ כבר היה שם מהיום הראשון). היה בה לחץ, אבל השחקנים היו עדיין מלאים במרץ ורצו לחזיר את הקבוצה לדרך המלך.
הבאתו של באגאטסקיס הייתה טעות לא בגלל שרמי הדר היה כזה נפלא, אלא בגלל שקשה לצפות שמאמן זר שבכלל לא מכיר את המערכת, פתאום ימציא את הגלגל מחדש תוך זמן קצר, כאשר הקבוצה כבר בלחץ מטרף שרק נס יכול להציל אותה.
האנשים פה חושבים, שההנהלה מתקמצנת על מאמנים טובים, אבל זה לא ככה. גם בעונה שעברה, וגם העונה, המאמנים הטובים והמנוסים יודעים, שאין הרבה סיכוים להצליח כשאתה מגיע לקבוצה מפורקת באמצע העונה גם אם אתה גאון הדור! אז המאמנים המנוסים לא רוצים לבוא בתנאים כאלה. זאת הסיבה, שרק המאמנים הפחות מנוסים, המאמנים שמחפשים את הצ'אנס שלהם לקבל לידיהם קבוצה גדולה, הם אלה שמסכימים להסתכן ולבוא באמצע העונה, להכניס ראש בריא למיטה חולה.
15 פברואר 2017, 19:01
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:מאמנים הם לא קוסמים. כשהתנאים טובים, מאמן טוב יכול למקסם את יכולת הקבוצה, אבל כשהכל בזבל, קשה לצפות למשהו גם ממאמנים הכי טובים. כאשר בקבוצה הכל דבש אבל למרות זאת המאמן לא מצליח להביא תוצאות, אז אפשר להאשים אותו.
רמי הדר היה במועדן כבר מהיום הראשון של ההכנה. הוא הכיר את השחקנים לאורך תקופה ארוכה יחסית (וזה מדובר על הזרים, כי את הישראלים הוא מכיר כבר שנים). הוא הכיר את הבעיות. הוא ראה מה לא עבד אצל אדלשטיין, ומה צריך לנסות בצורה אחרת, אולי בצורה אחרת זה כן יצליח.
כשרמי הדר קיבל את הקבוצה, היא עוד לא הייתה קבוצה שבורה ומפורקת (גם אם הלחץ כבר היה שם מהיום הראשון). היה בה לחץ, אבל השחקנים היו עדיין מלאים במרץ ורצו לחזיר את הקבוצה לדרך המלך.
הבאתו של באגאטסקיס הייתה טעות לא בגלל שרמי הדר היה כזה נפלא, אלא בגלל שקשה לצפות שמאמן זר שבכלל לא מכיר את המערכת, פתאום ימציא את הגלגל מחדש תוך זמן קצר, כאשר הקבוצה כבר בלחץ מטרף שרק נס יכול להציל אותה.
האנשים פה חושבים, שההנהלה מתקמצנת על מאמנים טובים, אבל זה לא ככה. גם בעונה שעברה, וגם העונה, המאמנים הטובים והמנוסים יודעים, שאין הרבה סיכוים להצליח כשאתה מגיע לקבוצה מפורקת באמצע העונה גם אם אתה גאון הדור! אז המאמנים המנוסים לא רוצים לבוא בתנאים כאלה. זאת הסיבה, שרק המאמנים הפחות מנוסים, המאמנים שמחפשים את הצ'אנס שלהם לקבל לידיהם קבוצה גדולה, הם אלה שמסכימים להסתכן ולבוא באמצע העונה, להכניס ראש בריא למיטה חולה.
זה שרמי הדר היה במועדון מהיום הראשון , לא הופך פתאום את הבנייה העקומה לישרה. לא הופך פתאום את וימס וצירבאס לשחקנים שמצדיקים את המשכורות שלהם. לא הופך את הכימיה לקבוצה לטובה יותר. נכון ,הקבוצה הייתה פחות שבורה מנטאלית ועם יותר מרץ אבל זה לא מספיק כדי להפוך בעיות מבניות וחברתיות לפתרונות פלא. רמי הדר אימן בתנאים קשים מאוד. כמה קשים? המאמן הראשון שלנו פוטר אחרי שני מחזורי יורוליג ! ככה קשים. ולכן הבקשה שלי לעקביות בנושא זה עדיין עומדת בעינה.
אגב , אני מסכים איתך שצביקה שרף היה צריך להגיע וכבר אמרתי את זה אז. לדעתי איתו היינו יכולים להתבזות פחות, לא שזה משנה הרבה אבל בכל זאת.
וכנ"ל מסכים עם הפיסקה האחרונה שלך.
15 פברואר 2017, 19:07
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הירידה ביכולת של סמית הייתה חודש לפני שבגצקיס הגיע, הוא פשוט גמור. גם תחת בגצקיס הוא מקבל כמות יפה של דקות (סביבות 23 דקות למשחק), ונראה כמו הצל של עצמו.
סילי לא רלוונטי כל זמן שיש פה שחקנים כמו לנדסברג או דוסון. הוא כנראה טוב מלנדסברג אבל הוא בוודאי לא יכול להיות 2 פותח. הוא נראה לו טוב ברוב הדקות שהוא מקבל ביורוליג.
לו טוב
15 פברואר 2017, 19:11
15 פברואר 2017, 19:12
felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
15 פברואר 2017, 19:15
toja27 כתב:felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
אני נמצא 5 צעדים קדימה כאן פליקס. שגיאות כתיב זה הדבר האחרון שמעניין אותי כרגע.
15 פברואר 2017, 19:16
15 פברואר 2017, 19:18
felix_r כתב:את מה שאמרתי על רמי הדר, אמרתי רק כהשוואה לבאגאצקיס. להדר היה הרבה יותר זמן להכיר את הקבוצה ואת השחקנים מאשר לבאגאצקיס
15 פברואר 2017, 19:40
שועל כתב:toja27 כתב:לא הייתי קורה לשני המשחקים שבהם הוא שיחק עם ליובין לפני רע. משחקים סבירים סה"כ. ככה שמבחינתי עדיין קיימת האפשרות שיש קשר בין הדברים.
זה שהיו משחקים עם רמי הדר שהוא היה נראה רע, זה כי כל הקבוצה הייתה נראת רע מאוד ובעקבות כך המאמן התפטר.
אתה אומר את זה בתור אחד שלא צפה במשחקים?
הוא היה רע בשני צידי המגרש, ירידה חדה לעומת היכולות שלו קודם לכן (משחקים של 2, 8, ו7 נקודות ביותר מ25 דקות באחוזים לא טובים).
23 הדקות שהוא מקבל אצל בגצקיס זה לא מעט בכלל.
15 פברואר 2017, 19:43
felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
15 פברואר 2017, 19:44
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לא הייתי קורה לשני המשחקים שבהם הוא שיחק עם ליובין לפני רע. משחקים סבירים סה"כ. ככה שמבחינתי עדיין קיימת האפשרות שיש קשר בין הדברים.
הוא היה רע בשני צידי המגרש, ירידה חדה לעומת היכולות שלו קודם לכן (משחקים של 2, 8, ו7 נקודות ביותר מ25 דקות באחוזים לא טובים).
אני לא צפיתי במשחקים של בגאצקיס לאחר המשחק נגד לאבורל. בוא לא נהפוך את זה לטיעון מרכזי עכשיו..
הוא לא משהו בהגנה מתחילת העונה ולא קשור למשחק זה או אחר. כיוון שאני כבר יודע אם מי יש לי כאן עסק, אז תרשה לי לערער על הקביעה שלך לא היה טוב או טוב. אם הייתי סומך על מה שאתה ראית במשחקים הייתי חושב שראד זה השחקן הכי נוראי בעולם , כאמור מתוך הדברים שלך שטענת שצפית בו בכמה וכמה משחקים בעונה שעברה ושסילי זה שחקן רע וכו'. השיפוט שלנו הוא שונה. תסתכל שוב בסטטיסטיקה ותראה שהבן אדם לקח "קצת ריבאונדים" , קצת נקודות ואפילו כמה חטיפות. לא משחקים לפנטיאון אבל סביר סה"כ. עובדתית מבגאצקיס הוא מקבל פחות דקות מקודמיו ודי בהרבה יש לומר. יש סיכוי שסמית גם מרגיש פחות מעורב כי בגאצקיס בונה יותר על שחקנים אחרים.
האם הכושר הרע של סמית קשור בהכרח לבגאצקיס? אמרתי שישנה אפשרות כזאת אבל לא בטוח. כי לא ראיתי את רוב המשחקים שלו ולא ראיתי איך סמית מתפקד בתוך שיטת המשחק של המאמן וכמה קרדיט הוא מקבל.
אבל אם מדברים על עובדות אז רואים שעם ליובין וגם עם רמי הדר סמית היה נראה סה"כ טוב יותר.
ושוב יש כמובן אפשרות סבירה שזה כשור לעייפות מצטברת אצלו. גם את זה לא פסלתי.
15 פברואר 2017, 19:51
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לא הייתי קורה לשני המשחקים שבהם הוא שיחק עם ליובין לפני רע. משחקים סבירים סה"כ. ככה שמבחינתי עדיין קיימת האפשרות שיש קשר בין הדברים.
אני לא צפיתי במשחקים של בגאצקיס לאחר המשחק נגד לאבורל. בוא לא נהפוך את זה לטיעון מרכזי עכשיו..
הוא לא משהו בהגנה מתחילת העונה ולא קשור למשחק זה או אחר. כיוון שאני כבר יודע אם מי יש לי כאן עסק, אז תרשה לי לערער על הקביעה שלך לא היה טוב או טוב. אם הייתי סומך על מה שאתה ראית במשחקים הייתי חושב שראד זה השחקן הכי נוראי בעולם , כאמור מתוך הדברים שלך שטענת שצפית בו בכמה וכמה משחקים בעונה שעברה ושסילי זה שחקן רע וכו'. השיפוט שלנו הוא שונה. תסתכל שוב בסטטיסטיקה ותראה שהבן אדם לקח "קצת ריבאונדים" , קצת נקודות ואפילו כמה חטיפות. לא משחקים לפנטיאון אבל סביר סה"כ. עובדתית מבגאצקיס הוא מקבל פחות דקות מקודמיו ודי בהרבה יש לומר. יש סיכוי שסמית גם מרגיש פחות מעורב כי בגאצקיס בונה יותר על שחקנים אחרים.
האם הכושר הרע של סמית קשור בהכרח לבגאצקיס? אמרתי שישנה אפשרות כזאת אבל לא בטוח. כי לא ראיתי את רוב המשחקים שלו ולא ראיתי איך סמית מתפקד בתוך שיטת המשחק של המאמן וכמה קרדיט הוא מקבל.
אבל אם מדברים על עובדות אז רואים שעם ליובין וגם עם רמי הדר סמית היה נראה סה"כ טוב יותר.
בחייך, אל תוציא כל כך הרבה אנרגיה על פאקינג וויכוח מטופש.
בכל מקרה, לי אין ספק שסמית גרוע בלי שום קשר לבגצקיס, זה בולט שהוא גמור ואנחנו גם יודעים שהוא לא מתאמן. שוב, אתה מתעלם מזה, אבל 23 דקות בממוצע זה לא מעט בכלל.
15 פברואר 2017, 20:04
roy1000 כתב:felix_r כתב:את מה שאמרתי על רמי הדר, אמרתי רק כהשוואה לבאגאצקיס. להדר היה הרבה יותר זמן להכיר את הקבוצה ואת השחקנים מאשר לבאגאצקיס
פליקס, אתה סתם מתחפר. בגאצקיס פה כבר יותר מחודשיים והוא עדיין לא התקבע על רוטציה, שיטה או בעצם שום דבר. ולא, אין שום קשר לפציעות או לזה שחתכו את ווימס וצירבס.
15 פברואר 2017, 20:05
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:לא הייתי קורה לשני המשחקים שבהם הוא שיחק עם ליובין לפני רע. משחקים סבירים סה"כ. ככה שמבחינתי עדיין קיימת האפשרות שיש קשר בין הדברים.
בחייך, אל תוציא כל כך הרבה אנרגיה על פאקינג וויכוח מטופש.
בכל מקרה, לי אין ספק שסמית גרוע בלי שום קשר לבגצקיס, זה בולט שהוא גמור ואנחנו גם יודעים שהוא לא מתאמן. שוב, אתה מתעלם מזה, אבל 23 דקות בממוצע זה לא מעט בכלל.
אז אל תיכנס לויכוח הזה מלכתחילה בזמן שאני מעלה השערות ולא קבעתי שום דבר נחרצות. יש לך נטייה לדרוש מאנשים אחרים דברים שאתה עצמך לא עומד בהם.
אוקיי אמרת את דעתך, אני עדיין עומד שיכול להיות שיש כאן קשר מסויים.
נישאר בזה אני מניח.
15 פברואר 2017, 20:12
לא התכוונתי להרגיז אותך, הכוונה הייתה הפוכה
15 פברואר 2017, 20:21
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
כבר לא קורה כאן בפורום כמעט לצערי.
הייתי שמח להרבה יותר.
15 פברואר 2017, 20:23
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
הייתי שמח להרבה יותר.
15 פברואר 2017, 20:26
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חחח.. אני עוד זוכר את הזמנים שאנשים פה היו כותבים פוסטים עם 100 שגיאות כתיב בכל פוסט, אבל אף אחד לא היה מתקן אותם. למה? כי בפוסטים האלה נכתב תוכן מקצועי מעניין, אז אופן הכתיב היה מישני.
הייתי שמח להרבה יותר.
ברגע שהמועדון יחזור להיות מועדון כדורסל אולי גם הפורום יחזור להיות מקצועי. הספאם זה הדבר היחידי שמחזיק את הפורום בחיים.