מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי Rampel » 16 אפריל 2023, 00:35

A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
1. הוא הולך להיות יקר מאוד.
2. הוא קומבו גארד, לא רואה אותו משחק 3 לאורך זמן.
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.

אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.

מסכים מאוד. הבן אדם גם לא באמת שיחק 3 (על העמדה הזו בפרטיזן שולטים פאנת'ר ונאנאלי בעיקר). לא לגמרי מבין על מה השיח.

אם הוא רוצה להגיע לפה על שכר נוח כמחליף לצמד BB, זה יהיה חלום. אבל זה כמובן לא יקרה אחרי העונה הזו.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2023, 00:45

Rampel כתב:
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.

אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.

מסכים מאוד. הבן אדם גם לא באמת שיחק 3 (על העמדה הזו בפרטיזן שולטים פאנת'ר ונאנאלי בעיקר). לא לגמרי מבין על מה השיח.

אם הוא רוצה להגיע לפה על שכר נוח כמחליף לצמד BB, זה יהיה חלום. אבל זה כמובן לא יקרה אחרי העונה הזו.

לא מסכים עם שניכם.

אקזום נותן לך את האופציה של 3 שגם מוביל כדור בניגוד לקולסון.

אתה רוצה לשחק עם 3 גבוה? סבבה, משחק עם קולסון. אתה רוצה להזיז את קולסון לעמדה 4 ו/או לשחק בחמשיה יותר מהירה, אתה משחק עם אקזום.

לא לשכוח שיש לנו גארדים גבוהים. אין לנו את הגמדים של 180 וקצת. בראון 196, בולדווין 193. אקזום הוא 198 (בדיוק כמו אנטוני פארקר, וגם אתלט) , אז אין שום בעיה שישחק בעמדה 3 בחצי מהזמן, ובחצי מהזמן ישחקן במקום אחד הגארדים, כשאחד מהם יורד לנוח.

אקזום נותן גמישות וגם ורסטיליות להרכב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 16 אפריל 2023, 00:56

felix_r כתב:
Rampel כתב:

לא מסכים עם שניכם.

אתה רוצה לשחק עם 3 גבוה? סבבה, משחק עם קולסון. אתה רוצה להזיז את קולסון לעמדה 4 ו/או לשחק בחמשיה יותר מהירה, אתה משחק עם אקזום.

לא לשכוח שיש לנו גארדים גבוהים. אין לנו את הגמדים של 180 וקצת. בראון 196, בולדווין 193. אקזום הוא 198 (בדיוק כמו אנטוני פארקר, וגם אתלט) , אז אין שום בעיה שישחק בעמדה 3 בחצי מהזמן, ובחצי מהזמן ישחקן במקום אחד הגארדים, כשאחד מהם יורד לנוח.

קודם כל, אם כבר נגעת בקולסון, בעיני השיח לא רלוונטי כי קולסון הוא קודם כל 3, מבחינת סייז והיכולת לשמור עמדות ברמת מאצ'אפים (עמדות הפנים הולכות וגודלות בשנים האחרונות). יש מקרים שבהם הוא יכול לשחק 4 אבל ברוב הזמן הוא משחק (וכנראה ימשיך לשחק) 3 ובצדק.

בהמשך לזה, בעיני קולסון הוא ה-3 הפותח וצריך להשלים אותו עם סווינגמן מהספסל שיכול לחפות על עמדה 2 (בטח ובטח אם אכן בלאט יהיה פה ואז יהיו על הספסל שני גארדים של 1.80).

ולנקודה אחרונה, בחייאת פליקס, אתה יכול לספור את כמות הדקות שהבחור שיחק בעמדה 3 בקריירה על האצבעות בידיים והרגליים ואתה מריץ אותו להיות 3 פותח.

נ.ב. עוד סיבה שהשיח פחות רלוונטי בעיני היא משום שכדי שמכבי תבצע קפיצת מדרגה, היא צריכה שפצור רציני בקו הקדמי ופה מתנהל שיח על קומבו גארד (שהוא אחלה שחקן וגם אני תופס ממנו. כקומבו גארד. שזה מה שהוא) והאם הוא יכול או לא יכול לשחק בעמדה 3 כשנראה לי שאין פה אחד שלא מרוצה מבונזי.. כאילו, מה קורה?

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2023, 01:44

Rampel כתב:
felix_r כתב:
Rampel כתב:

לא מסכים עם שניכם.

קודם כל, אם כבר נגעת בקולסון, בעיני השיח לא רלוונטי כי קולסון הוא קודם כל 3, מבחינת סייז והיכולת לשמור עמדות ברמת מאצ'אפים (עמדות הפנים הולכות וגודלות בשנים האחרונות). יש מקרים שבהם הוא יכול לשחק 4 אבל ברוב הזמן הוא משחק (וכנראה ימשיך לשחק) 3 ובצדק.

בהמשך לזה, בעיני קולסון הוא ה-3 הפותח וצריך להשלים אותו עם סווינגמן מהספסל שיכול לחפות על עמדה 2 (בטח ובטח אם אכן בלאט יהיה פה ואז יהיו על הספסל שני גארדים של 1.80).

ולנקודה אחרונה, בחייאת פליקס, אתה יכול לספור את כמות הדקות שהבחור שיחק בעמדה 3 בקריירה על האצבעות בידיים והרגליים ואתה מריץ אותו להיות 3 פותח.

נ.ב. עוד סיבה שהשיח פחות רלוונטי בעיני היא משום שכדי שמכבי תבצע קפיצת מדרגה, היא צריכה שפצור רציני בקו הקדמי ופה מתנהל שיח על קומבו גארד (שהוא אחלה שחקן וגם אני תופס ממנו. כקומבו גארד. שזה מה שהוא) והאם הוא יכול או לא יכול לשחק בעמדה 3 כשנראה לי שאין פה אחד שלא מרוצה מבונזי.. כאילו, מה קורה?

עם כול האהדה לקולסון, הוא רחוק מלהיות סמול אידיאלי. אין לו הובלת כדור. ואני ממש לא אוהב סמול-פורווארדים, שלא יכולים לעבור בכידרור את קו החצי מבלי לאבד את הכדור. מה לעשות שבשבילי הסמול פורווארד האידיאלי הוא אנטוני פארקר. גם אתלט, גם מוביל כדור, גם קולע, וגם יכול אפילו לרכז בעת הצורך. ולטעמי אקזום הכי דומה לפארקר מכול מי שאני ראיתי ביורוליג העונה.

קולסון נראה טוב בעמדה שלוש מול קבוצות מסוימות והרכבים מסוימים, אבל לא תמיד, ולא מול כול חמישייה. אבל יש הרבה מקרים שהיריבה לוחצת על מובילי הכדור שלך (זוכר את המשחק בבולוניה?) ואז עדיף שבעמדה 3 יהיה לך עוד שחקן שיכול להוביל כדור. גם בהגנה לא פעם קורה שחמישיה עם קולסון ב-3 היא איטית מדי, ולא מספיקה לרדוף אחרי הקלעים של היריבה (זוכר את ה-30 שחטפנו בבאסקוניה?)

בכול מקרה, גם אם קולסון הוא השלוש הפותח שלך, אתה מתעלם מהעובדה שאקזום רוב הזמן יהיה בתפקיד הגארד השלישי, שעושה רוטציה עם בראון ובולדווין, כאשר אחד מהשלושה נח על הספסל, ושנים כול הזמן נמצאים על המגרש. אני כול הזמן חוזר ואומר, שהיתרון של אקזום הוא בגמישות ובוורסטיליות שהוא נותן לקבוצה. הוא יכול להיות בכול אחת משלושת העמדות, תלוי מה אתה צריך ברגע זה.

לגבי החיזוק בקו הקדמי שלדבריך מכבי כול כך צריכה. אני לא רואה שום קשר בין הדברים. כרגע יש לך שלושה שחקנים בקו האחורי, שאו שלא תורמים בכלל, או שתורמים מעט מאוד: היליארד, אדאמס והולינס. אתה מחליף את שלושתם בשחקן רבגוני אחד. זה לא בא על חשבון חיזוק הקו הקידמי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 16 אפריל 2023, 03:02

אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי
ההשקעה המירבית של סכום כזה תהייה בעוד תותח לקו הקדמי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמוליק » 16 אפריל 2023, 06:57

Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי

לדעתי לקו האחורי צריך להנחית את ים מדר. לא אקספלוסיבי כמו אקסום אבל הישראלי הטוב ביותר כיום אחרי אבדיה. טיילר ביי יכול להיות "ליגת ווינר פרוספקט" לעונה הבאה. יכול לשחק, כמו קולסון בשני עמדות הפואוורד.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Adam » 16 אפריל 2023, 08:39

Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי

האם הציוץ שלך בזמנו על זאק לידיי עדיין רלוונטי? מכבי עדיין רוצים אותו?
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי itai7 » 16 אפריל 2023, 09:04

מה עם וולדן/ווילבר באב מבאיירן לגיבוי לאחד מה-BB?
מה מצבם
itai7

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2023, 10:10

דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)

7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Jack55 » 16 אפריל 2023, 10:13

Adam כתב:

כן, אבל אם להיות כנה ככל הנראה פרטיזן תציע לו הצעה גבוה מדי בקיץ ולמכבי יהיה קשה להתחרות איתה

הם מאוד רוצים להמשיך איתו שם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2023, 10:21

Jack55 כתב:
Adam כתב:

כן, אבל אם להיות כנה ככל הנראה פרטיזן תציע לו הצעה גבוה מדי בקיץ ולמכבי יהיה קשה להתחרות איתה

הם מאוד רוצים להמשיך איתו שם

לידיי שחקן טוב , אבל לעניות דעתי מרטין נותן עונת רוקי יורוליג טובה מאד ולא בטוח בכלל שפחות טובה מעונת רוקי היורוליג של לידיי , ובהנתן ההנחה הדי מבוססת שהוא עוד ישתפר , הייתי נותן למרטין את המקום ולא ללידיי , שהמיקס עובד טוב אין טעם להחליף.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 16 אפריל 2023, 10:25

ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)

7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.

אין פה כמעט שום שדרוג ביחס לעונה הנוכחית. בלאט וזוסמן טובים יותר מזיו ומנקו, אבל לא ברמה שתאפשר לך להתקדם למקומות 1-4 בסוף העונה הסדירה ביורוליג בשביל להשיג ביתיות בהצלבה.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 16 אפריל 2023, 10:42

עידן כתב:
ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
2. ים\תמיר במקום זיו

אין פה כמעט שום שדרוג ביחס לעונה הנוכחית. בלאט וזוסמן טובים יותר מזיו ומנקו, אבל לא ברמה שתאפשר לך להתקדם למקומות 1-4 בסוף העונה הסדירה ביורוליג בשביל להשיג ביתיות בהצלבה.

בראון , בולדווין ,קולסון לא צריכים שדרוג מדובר ב 1,2,3 ברמת טופ יורוליג (BB כבר שם , קולסון בדרך) , מרטין וניבו יהיו יותר טובים בשנה הבאה , על פויטרס לא מוותר (לדעתי טוב מניבו) , זה מבחינתי כבר שדרוג (עונה נוספת באותה קבוצה תחת אותו מאמן) , בלאט מאפשר לך לשלב עוד רכז טבעי מחליף יורוליג מוכח (מה שלא היה לך השנה , זה כבר שדרוג) , זוסמן זה שדרוג ע"פ מנקו , אז סה"כ כפי שאני רואה את זה , זה כבר שדרוג ע"פ העונה הנוכחית , האם זה יספיק ל1-4? לא יודע (פציעות?) האם זה שדרוג? לדעתי כן.

עדיף לשיטתי 5-6 ציפורים על העץ , מאשר לוותר על שחקנים ששנה הבאה ישדרגו את עצמם (מרטין , ניבו) בקבוצות אחרות , כפי שקרה עם ג'ונס ואוונס , בשביל הימור על זר חדש למערכת ולשיטה.

הקבוצות הגדולות ביורוליג שומרות על הבסיס שלהם ומתקנות בשוליים , אם הם מצליחות לשמר את השחקנים החשובים , ככה מתקדמים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 אפריל 2023, 10:46

סגל:
1) בראון, בלאט (מדר לא יהיה פה לצערי)
2) בולדווין, קלעי, ג'ונדי (, מי מחזיר לי את סקוטי???)
קלעי
3) קולסון, (דל"פ) זוס (במקום מנקו)
4) 4 פותח, מרטין, כהן
5) 5 פותח, ניבו, סורקין
והישראלי הכי טוב בשוק בנוסף, לא משנה איזו עמדה (לא סנטר ולא PG)

יש פה 8 זרים, 6 ישראלים. 9 נשארו. הילארד, הולינס ומנקו לא מתאימים; זיו ובריימו לא ברמה ופניני פורש, אדאמס האמת אני חושב והוא מתאים וטוב אבל לא שווה את המקום בסגל בעונה הבאה, לא יודע אם הייתי משאיר אותו בשביל להיות זר תשיעי מחליף לבראונדווין

לדעתי זה סגל טוב ומאוזן, עם חיסרון בשלשות, לא חושב שזה שווה לבנות אליו לאליפות אירופה בגלל החסרונות המובנים שיש השנה אבל הם יכולים לעשות דברים יפים גם באירופה. צריכים למצוא 4 ו5 טובים שיוכלו להשלים טוב את ניבו, סורקין ומרטין וזה יהיה שדרוג טוב לסגל הנוכחי
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 16 אפריל 2023, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 16 אפריל 2023, 10:56

ankram כתב:הקבוצות הגדולות ביורוליג שומרות על הבסיס שלהם ומתקנות בשוליים , אם הם מצליחות לשמר את השחקנים החשובים , ככה מתקדמים.

אין בעיה לשמור על הבסיס, בהנחה שאלו בכל מקרה ממשיכים לעונה הבאה - בראון, בולדווין, סורקין, קולסון, ג'ונדי, ג'ייק, ניבו. זה שלד של 7 שחקנים.

אני פשוט הייתי אישית מחליף את כל השאר, זה כולל גם להחליף את מרטין ופוית'רס, אבל כמובן זה רק בהנחה שמביאים שחקנים מוכחים שטובים מהם בוודאות.

מה שיקרה בפועל שאני מאמין שהם יישארו, אבל מינימום שבמינימום הייתי מביא עוד זר לקו הקדמי. אתה לא יכול להישאר עם מה שיש לך עכשיו ולקוות להתקדם. להחליף קצת ישראלים לא ייתן כלום.
עידן

הודעהעל ידי Neo » 16 אפריל 2023, 12:15

אחרי שבראון , בולדוין ובוbזי קיבלו כאלה תוספות בשכר אין מה לצפות לשחקנים של מיליון דולר
דנטה אקסום שחקן גדול אבל מכבי לא תוכל לשלם לו 1.2 או 1.5 מיליון
נקבל את אלייז'ה ברייאנט בעמדה 2\3 בסביבות 750 אלף ( תכלס אוהבים אותו במכבי )
יהיה קומבו מחליף בעמדה 1 בעיקר עם קליעה טובה מבחוץ . קייל גיי מבדאלונה ב300 אלף יבוא טוב
שני הברנשים האלו מאוד יתאימו מבחינת האופי למרקם החברתי שנוצר במכבי

לגבי הגבוה . לפי דעתי קטש התעקש על 4 זר ( אולי שגם יכול לשחק 5 ) כי הוא פחות מחזיק ממרטין
ילכו על ג'ורדן מקיי מבולוניה שיתן לקטש אפילו יותר ממה שהוא מצפה . בעיקר בהגנה

בולדוין , בונזי , מקיי זה בסיס מעולה לקבוצה הגנתית משובחת ששנים לא הייתה במכבי
Neo

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2023, 13:10

מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.

על פניו סיטואציה אידיאלית. קצת טוויקים ויכול להיות פה סגל ברמה גבוהה.

מישהו חושב שיקבלו את ההחלטות הנכונות בקיץ?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 16 אפריל 2023, 13:39

MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.

מישהו יכל לחשוב שהם יחתימו את כל אלה בקיץ הקודם?

קשה לדעת. לפחות לפי הדיווחים השונים, בלאט היה האדריכל בהחתמות של בונזי ווויד. קטש היה להוט על הולינס והודה כלפי האוזמן שלמרות שהיו התנגדויות הוא ראה בו הסטופר ההגנתי שהוא צריך והתעקש להחתים אותו.

יש בפול של 4-5 מקבלי ההחלטות את אבן, קטש, בלאט וכנראה עוד נציג הנהלה. לפחות 2 משם אני מחבב.

לדעתי אגב רוב האנשים (להוציא את אבן) עושים עבודה סבירה עם התקציב שהם מקבלים מהבעלים. על העונה הזו הם מקבלים ציון לשבח. שוב, באופן יחסי. אני מאמין מכבי לא שיחררה כסף (מונקה וכו') ולא הייתה לבלאט/קטש אפילו אבן הרבה ברירות בכישלונות של אמצע העונה (אדאמס ובעיקר ברימו)

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2023, 13:42

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.

קשה לדעת. לפחות לפי הדיווחים השונים, בלאט היה האדריכל בהחתמות של בונזי ווויד. קטש היה להוט על הולינס והודה כלפי האוזמן שלמרות שהיו התנגדויות הוא ראה בו הסטופר ההגנתי שהוא צריך והתעקש להחתים אותו.

יש בפול של 4-5 מקבלי ההחלטות את אבן, קטש, בלאט וכנראה עוד נציג הנהלה. לפחות 2 משם אני מחבב.

לא הבנתי את הטענה.

הצלחה נקודתית יכולה לקרות לכל אחד בכל נקודת זמן. וגם הקיץ ובמהלך העונה נעשו מספיק טעויות בשביל להמשיך להטיל ספק ביכולת שלהם לקבל החלטות נכונות מקצועית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 16 אפריל 2023, 13:45

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:

לא הבנתי את הטענה.

הצלחה נקודתית יכולה לקרות לכל אחד בכל נקודת זמן. וגם הקיץ ובמהלך העונה נעשו מספיק טעויות בשביל להמשיך להטיל ספק ביכולת שלהם לקבל החלטות נכונות מקצועית.
ברור שנעשו טעויות. נראה לי שאף אחד לא יגיד על זה משהו.

אני מבסוט על הטעות של הולינס. לא, אני לא שמח שהוא גרוע והפסדנו משחקים בגללו. אני מבסוט שלפחות קטש טוען שהוא רצה אותו וקיבל אותו. כי המאמן רצה מישהו, למרות התנגדויות (כלשונו) וקיבל..טעה? ברור, אבל מישהו אמר הנחתה של שחקן למרות צוות מקצועי שלא רוצה אותו ?(ראה ערך גל מקל בזמנו). כן, המאמן מקבל שחקן שרצה זה שיפור. עצוב, אבל זו האמת.

אני חושב שעם קטש/בלאט יש לפחות שיפור מסויים משנים עברו. עם כל הסחלה שנשאר (בעיקר אבן) ובעיקר לפחות לפי הדיווחים המאמן הוא לא עלה נידף של ההנהלה והנציג שלה אלה אשכרה שומו שמיים עם מילה.

הבעיה היא בעיניי הרבה יותר כלכלית. אני חושב שהבעלים משאיר את מקבלי ההחלטות המקצועיים בסיטואציה רעה מאוד שקל מאוד לטעות בה.

תמונה
Mitelka

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים