Rampel כתב:felix_r כתב:Rampel כתב:A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
1. הוא הולך להיות יקר מאוד.
2. הוא קומבו גארד, לא רואה אותו משחק 3 לאורך זמן.
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.
אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.
מסכים מאוד. הבן אדם גם לא באמת שיחק 3 (על העמדה הזו בפרטיזן שולטים פאנת'ר ונאנאלי בעיקר). לא לגמרי מבין על מה השיח.
אם הוא רוצה להגיע לפה על שכר נוח כמחליף לצמד BB, זה יהיה חלום. אבל זה כמובן לא יקרה אחרי העונה הזו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
לא מסכים עם שניכם.
אקזום נותן לך את האופציה של 3 שגם מוביל כדור בניגוד לקולסון.
אתה רוצה לשחק עם 3 גבוה? סבבה, משחק עם קולסון. אתה רוצה להזיז את קולסון לעמדה 4 ו/או לשחק בחמשיה יותר מהירה, אתה משחק עם אקזום.
לא לשכוח שיש לנו גארדים גבוהים. אין לנו את הגמדים של 180 וקצת. בראון 196, בולדווין 193. אקזום הוא 198 (בדיוק כמו אנטוני פארקר, וגם אתלט) , אז אין שום בעיה שישחק בעמדה 3 בחצי מהזמן, ובחצי מהזמן ישחקן במקום אחד הגארדים, כשאחד מהם יורד לנוח.
אקזום נותן גמישות וגם ורסטיליות להרכב.
קודם כל, אם כבר נגעת בקולסון, בעיני השיח לא רלוונטי כי קולסון הוא קודם כל 3, מבחינת סייז והיכולת לשמור עמדות ברמת מאצ'אפים (עמדות הפנים הולכות וגודלות בשנים האחרונות). יש מקרים שבהם הוא יכול לשחק 4 אבל ברוב הזמן הוא משחק (וכנראה ימשיך לשחק) 3 ובצדק.
בהמשך לזה, בעיני קולסון הוא ה-3 הפותח וצריך להשלים אותו עם סווינגמן מהספסל שיכול לחפות על עמדה 2 (בטח ובטח אם אכן בלאט יהיה פה ואז יהיו על הספסל שני גארדים של 1.80).
ולנקודה אחרונה, בחייאת פליקס, אתה יכול לספור את כמות הדקות שהבחור שיחק בעמדה 3 בקריירה על האצבעות בידיים והרגליים ואתה מריץ אותו להיות 3 פותח.
נ.ב. עוד סיבה שהשיח פחות רלוונטי בעיני היא משום שכדי שמכבי תבצע קפיצת מדרגה, היא צריכה שפצור רציני בקו הקדמי ופה מתנהל שיח על קומבו גארד (שהוא אחלה שחקן וגם אני תופס ממנו. כקומבו גארד. שזה מה שהוא) והאם הוא יכול או לא יכול לשחק בעמדה 3 כשנראה לי שאין פה אחד שלא מרוצה מבונזי.. כאילו, מה קורה?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
עם כול האהדה לקולסון, הוא רחוק מלהיות סמול אידיאלי. אין לו הובלת כדור. ואני ממש לא אוהב סמול-פורווארדים, שלא יכולים לעבור בכידרור את קו החצי מבלי לאבד את הכדור. מה לעשות שבשבילי הסמול פורווארד האידיאלי הוא אנטוני פארקר. גם אתלט, גם מוביל כדור, גם קולע, וגם יכול אפילו לרכז בעת הצורך. ולטעמי אקזום הכי דומה לפארקר מכול מי שאני ראיתי ביורוליג העונה.
קולסון נראה טוב בעמדה שלוש מול קבוצות מסוימות והרכבים מסוימים, אבל לא תמיד, ולא מול כול חמישייה. אבל יש הרבה מקרים שהיריבה לוחצת על מובילי הכדור שלך (זוכר את המשחק בבולוניה?) ואז עדיף שבעמדה 3 יהיה לך עוד שחקן שיכול להוביל כדור. גם בהגנה לא פעם קורה שחמישיה עם קולסון ב-3 היא איטית מדי, ולא מספיקה לרדוף אחרי הקלעים של היריבה (זוכר את ה-30 שחטפנו בבאסקוניה?)
בכול מקרה, גם אם קולסון הוא השלוש הפותח שלך, אתה מתעלם מהעובדה שאקזום רוב הזמן יהיה בתפקיד הגארד השלישי, שעושה רוטציה עם בראון ובולדווין, כאשר אחד מהשלושה נח על הספסל, ושנים כול הזמן נמצאים על המגרש. אני כול הזמן חוזר ואומר, שהיתרון של אקזום הוא בגמישות ובוורסטיליות שהוא נותן לקבוצה. הוא יכול להיות בכול אחת משלושת העמדות, תלוי מה אתה צריך ברגע זה.
לגבי החיזוק בקו הקדמי שלדבריך מכבי כול כך צריכה. אני לא רואה שום קשר בין הדברים. כרגע יש לך שלושה שחקנים בקו האחורי, שאו שלא תורמים בכלל, או שתורמים מעט מאוד: היליארד, אדאמס והולינס. אתה מחליף את שלושתם בשחקן רבגוני אחד. זה לא בא על חשבון חיזוק הקו הקידמי.