16 אפריל 2023, 00:35
A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
1. הוא הולך להיות יקר מאוד.
2. הוא קומבו גארד, לא רואה אותו משחק 3 לאורך זמן.
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.
אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.
16 אפריל 2023, 00:45
Rampel כתב:A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
3. בהמשך לכך, נראה שהוא צריך הרבה את הכדור אצלו כדי להיות אפקטיבי, מה שפחות מתאים לצד BB.
אם איכשהו זה יעבוד זה יכול להיות שיחוק גדול, אבל אני גם לא בטוח לגבי מידת ההתאמה וגם השכר שלו ינסק הקיץ.
מסכים מאוד. הבן אדם גם לא באמת שיחק 3 (על העמדה הזו בפרטיזן שולטים פאנת'ר ונאנאלי בעיקר). לא לגמרי מבין על מה השיח.
אם הוא רוצה להגיע לפה על שכר נוח כמחליף לצמד BB, זה יהיה חלום. אבל זה כמובן לא יקרה אחרי העונה הזו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
16 אפריל 2023, 00:56
קודם כל, אם כבר נגעת בקולסון, בעיני השיח לא רלוונטי כי קולסון הוא קודם כל 3, מבחינת סייז והיכולת לשמור עמדות ברמת מאצ'אפים (עמדות הפנים הולכות וגודלות בשנים האחרונות). יש מקרים שבהם הוא יכול לשחק 4 אבל ברוב הזמן הוא משחק (וכנראה ימשיך לשחק) 3 ובצדק.felix_r כתב:Rampel כתב:A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
מסכים מאוד. הבן אדם גם לא באמת שיחק 3 (על העמדה הזו בפרטיזן שולטים פאנת'ר ונאנאלי בעיקר). לא לגמרי מבין על מה השיח.
אם הוא רוצה להגיע לפה על שכר נוח כמחליף לצמד BB, זה יהיה חלום. אבל זה כמובן לא יקרה אחרי העונה הזו.
לא מסכים עם שניכם.
אקזום נותן לך את האופציה של 3 שגם מוביל כדור בניגוד לקולסון.
אתה רוצה לשחק עם 3 גבוה? סבבה, משחק עם קולסון. אתה רוצה להזיז את קולסון לעמדה 4 ו/או לשחק בחמשיה יותר מהירה, אתה משחק עם אקזום.
לא לשכוח שיש לנו גארדים גבוהים. אין לנו את הגמדים של 180 וקצת. בראון 196, בולדווין 193. אקזום הוא 198 (בדיוק כמו אנטוני פארקר, וגם אתלט) , אז אין שום בעיה שישחק בעמדה 3 בחצי מהזמן, ובחצי מהזמן ישחקן במקום אחד הגארדים, כשאחד מהם יורד לנוח.
אקזום נותן גמישות וגם ורסטיליות להרכב.
16 אפריל 2023, 01:44
Rampel כתב:קודם כל, אם כבר נגעת בקולסון, בעיני השיח לא רלוונטי כי קולסון הוא קודם כל 3, מבחינת סייז והיכולת לשמור עמדות ברמת מאצ'אפים (עמדות הפנים הולכות וגודלות בשנים האחרונות). יש מקרים שבהם הוא יכול לשחק 4 אבל ברוב הזמן הוא משחק (וכנראה ימשיך לשחק) 3 ובצדק.felix_r כתב:Rampel כתב:A.Parker כתב:אני מאוד מתרשם מאקסום העונה, אבל:
לא מסכים עם שניכם.
אקזום נותן לך את האופציה של 3 שגם מוביל כדור בניגוד לקולסון.
אתה רוצה לשחק עם 3 גבוה? סבבה, משחק עם קולסון. אתה רוצה להזיז את קולסון לעמדה 4 ו/או לשחק בחמשיה יותר מהירה, אתה משחק עם אקזום.
לא לשכוח שיש לנו גארדים גבוהים. אין לנו את הגמדים של 180 וקצת. בראון 196, בולדווין 193. אקזום הוא 198 (בדיוק כמו אנטוני פארקר, וגם אתלט) , אז אין שום בעיה שישחק בעמדה 3 בחצי מהזמן, ובחצי מהזמן ישחקן במקום אחד הגארדים, כשאחד מהם יורד לנוח.
אקזום נותן גמישות וגם ורסטיליות להרכב.
בהמשך לזה, בעיני קולסון הוא ה-3 הפותח וצריך להשלים אותו עם סווינגמן מהספסל שיכול לחפות על עמדה 2 (בטח ובטח אם אכן בלאט יהיה פה ואז יהיו על הספסל שני גארדים של 1.80).
ולנקודה אחרונה, בחייאת פליקס, אתה יכול לספור את כמות הדקות שהבחור שיחק בעמדה 3 בקריירה על האצבעות בידיים והרגליים ואתה מריץ אותו להיות 3 פותח.
נ.ב. עוד סיבה שהשיח פחות רלוונטי בעיני היא משום שכדי שמכבי תבצע קפיצת מדרגה, היא צריכה שפצור רציני בקו הקדמי ופה מתנהל שיח על קומבו גארד (שהוא אחלה שחקן וגם אני תופס ממנו. כקומבו גארד. שזה מה שהוא) והאם הוא יכול או לא יכול לשחק בעמדה 3 כשנראה לי שאין פה אחד שלא מרוצה מבונזי.. כאילו, מה קורה?
16 אפריל 2023, 03:02
16 אפריל 2023, 06:57
Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי
ההשקעה המירבית של סכום כזה תהייה בעוד תותח לקו הקדמי
16 אפריל 2023, 08:39
Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי
16 אפריל 2023, 09:04
16 אפריל 2023, 10:10
16 אפריל 2023, 10:13
כן, אבל אם להיות כנה ככל הנראה פרטיזן תציע לו הצעה גבוה מדי בקיץ ולמכבי יהיה קשה להתחרות איתהAdam כתב:Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי
האם הציוץ שלך בזמנו על זאק לידיי עדיין רלוונטי? מכבי עדיין רוצים אותו?
16 אפריל 2023, 10:21
Jack55 כתב:כן, אבל אם להיות כנה ככל הנראה פרטיזן תציע לו הצעה גבוה מדי בקיץ ולמכבי יהיה קשה להתחרות איתהAdam כתב:Jack55 כתב:אקסום זה סיפור של לפחות 1.2M אם לא יותר בקיץ הקרוב, אחריי כל ההארכות החוזה שמכבי עשו כולל השדרוגים, אין סרט ששחקן בקליבר כזה יגיע לקו האחורי
האם הציוץ שלך בזמנו על זאק לידיי עדיין רלוונטי? מכבי עדיין רוצים אותו?
הם מאוד רוצים להמשיך איתו שם
16 אפריל 2023, 10:25
ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)
7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
16 אפריל 2023, 10:42
עידן כתב:ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)
7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
אין פה כמעט שום שדרוג ביחס לעונה הנוכחית. בלאט וזוסמן טובים יותר מזיו ומנקו, אבל לא ברמה שתאפשר לך להתקדם למקומות 1-4 בסוף העונה הסדירה ביורוליג בשביל להשיג ביתיות בהצלבה.
16 אפריל 2023, 10:46
16 אפריל 2023, 10:56
ankram כתב:הקבוצות הגדולות ביורוליג שומרות על הבסיס שלהם ומתקנות בשוליים , אם הם מצליחות לשמר את השחקנים החשובים , ככה מתקדמים.
16 אפריל 2023, 12:15
16 אפריל 2023, 13:10
16 אפריל 2023, 13:39
מישהו יכל לחשוב שהם יחתימו את כל אלה בקיץ הקודם?MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.
על פניו סיטואציה אידיאלית. קצת טוויקים ויכול להיות פה סגל ברמה גבוהה.
מישהו חושב שיקבלו את ההחלטות הנכונות בקיץ?
16 אפריל 2023, 13:42
Mitelka כתב:מישהו יכל לחשוב שהם יחתימו את כל אלה בקיץ הקודם?MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.
קשה לדעת. לפחות לפי הדיווחים השונים, בלאט היה האדריכל בהחתמות של בונזי ווויד. קטש היה להוט על הולינס והודה כלפי האוזמן שלמרות שהיו התנגדויות הוא ראה בו הסטופר ההגנתי שהוא צריך והתעקש להחתים אותו.
יש בפול של 4-5 מקבלי ההחלטות את אבן, קטש, בלאט וכנראה עוד נציג הנהלה. לפחות 2 משם אני מחבב.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
16 אפריל 2023, 13:45
ברור שנעשו טעויות. נראה לי שאף אחד לא יגיד על זה משהו.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:מישהו יכל לחשוב שהם יחתימו את כל אלה בקיץ הקודם?MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.
קשה לדעת. לפחות לפי הדיווחים השונים, בלאט היה האדריכל בהחתמות של בונזי ווויד. קטש היה להוט על הולינס והודה כלפי האוזמן שלמרות שהיו התנגדויות הוא ראה בו הסטופר ההגנתי שהוא צריך והתעקש להחתים אותו.
יש בפול של 4-5 מקבלי ההחלטות את אבן, קטש, בלאט וכנראה עוד נציג הנהלה. לפחות 2 משם אני מחבב.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
לא הבנתי את הטענה.
הצלחה נקודתית יכולה לקרות לכל אחד בכל נקודת זמן. וגם הקיץ ובמהלך העונה נעשו מספיק טעויות בשביל להמשיך להטיל ספק ביכולת שלהם לקבל החלטות נכונות מקצועית.