24 מרץ 2014, 19:31
Holiday_Armadillo כתב:מכיוון שזה משהו קטן שלא מצדיק ת'רד - יש פה עוד מישהו שיש לו בעיה עם הטוקבקים של וואינט בכרום?
בפעמים נדירות מאוד זה מופיע וברוב הפעמים לא מופיע לי החלק של הטוקבקים
לכל החכמולוגים שבטח אם יעבדו בתמיכה טכנית יישאלו אותי אם המחשב דולק - זה לא מצב שרשום ''אין טוקבקים'', החלק הזה פשוט לא מופיע, הוא כולו לבן
24 מרץ 2014, 19:50
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכיוון שזה משהו קטן שלא מצדיק ת'רד - יש פה עוד מישהו שיש לו בעיה עם הטוקבקים של וואינט בכרום?
בפעמים נדירות מאוד זה מופיע וברוב הפעמים לא מופיע לי החלק של הטוקבקים
לכל החכמולוגים שבטח אם יעבדו בתמיכה טכנית יישאלו אותי אם המחשב דולק - זה לא מצב שרשום ''אין טוקבקים'', החלק הזה פשוט לא מופיע, הוא כולו לבן
אצלי אין שום בעיה.
יכול להיות מותקן לך איזשהו תוסף שחוסם את זה?
25 מרץ 2014, 21:12
25 מרץ 2014, 22:36
LIAV10 כתב:אני רואה את המשחק המפורסם בבולוניה בהצלבה של שנת 2000, איזה שחקן הגנה מדהים נדב, פשוט מדהים.
25 מרץ 2014, 22:51
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני רואה את המשחק המפורסם בבולוניה בהצלבה של שנת 2000, איזה שחקן הגנה מדהים נדב, פשוט מדהים.
הוא היה שומר איזורית לבד, ואז היה מחסל את הסקורר של היריבה, ואז היה חוטף איזה כדור וכו'. שחקן הגנה כזה אני לא ראיתי.
פרקינס היה שומר אדיר בגלל האתלטיות שלו, אבל נדב זה משהו אחר.
אני דווקא חושב שהנוכחות של נדב בהתקפה היא אנדרייטד בטירוף. הוא היה דבק התקפי. לא מספיק טוב בצבירת נקודות, אבל שחקן קבוצתי נפלא.
26 מרץ 2014, 00:03
שמואל1 כתב:המחויבות שלו לקבוצה זה משהו שכבר לא רואים היום. זן נכחד.
היום יש רק שכירי חרב , שחקנים שכל מה שמעניין אותם זה הכיס. 0 מחויבות, 0 מכביסטיות.
נדב בחיים לא היה מאפשר תבוסה של 30 הפרש בהיכל.
26 מרץ 2014, 00:10
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:המחויבות שלו לקבוצה זה משהו שכבר לא רואים היום. זן נכחד.
היום יש רק שכירי חרב , שחקנים שכל מה שמעניין אותם זה הכיס. 0 מחויבות, 0 מכביסטיות.
אני יודע שאתה צעיר, אבל לך תחפש בהסטוריה ותראה מה קרה לנדב הנפלד במשחק הראשון שלו במכבי, ואז תחזור אלי ותגיד לי מה הוא היה מאפשר ומה לא.
אני אעזור לך - זה היה באוקטובר 1990. תחפש ותגיד לי מה מצאת.
26 מרץ 2014, 00:12
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:המחויבות שלו לקבוצה זה משהו שכבר לא רואים היום. זן נכחד.
אני יודע שאתה צעיר, אבל לך תחפש בהסטוריה ותראה מה קרה לנדב הנפלד במשחק הראשון שלו במכבי, ואז תחזור אלי ותגיד לי מה הוא היה מאפשר ומה לא.
אני אעזור לך - זה היה באוקטובר 1990. תחפש ותגיד לי מה מצאת.
26 מרץ 2014, 00:23
שמואל1 כתב:לא מצאתי, אבל זה גם לא משנה.
משחק אחד לא טוב, בטח אם זה היה המשחק הראשון שלו במכבי, לא אומר כלום על הקריירה המפוארת שלו.
26 מרץ 2014, 00:27
jol9 כתב:האמת אני לא זוכר, אבל זה לא משנה.
הנפלד היה מזן השחקנים ששמים את טובת הקבוצה לפני הטובה האישית שלהם. כאלה באמת אין הרבה היום.
פניני הוא כזה ד"א.
26 מרץ 2014, 00:34
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:לא מצאתי, אבל זה גם לא משנה.
משחק אחד לא טוב, בטח אם זה היה המשחק הראשון שלו במכבי, לא אומר כלום על הקריירה המפוארת שלו.
אז בוא אני אגלה לך - במשחק הראשון של נדב, הוא היה שותף לתבוסה הכי גדולה שהייתה (עד יום ראשון) למכבי בליגה ביד אליהו (היום נוקיה). 66 - 89 להפועל ירושלים של דורון שפע. אני זוכר מצויין את המשחק ההוא - הייתי בהיכל.
מעבר לזה, הוא היה שותף לתבוסות ב- 28 הפרש בכפר בלום וב- 27 הפרש במלחה, שלא לציין את איבוד האליפות ב- 1993.
אל תצא בהצהרות מפוצצות על שחקנים שלא ראית ואתה לא מכיר. נדב היה אישיות ושחקן מצויין. הוא לא בדיוק הפך את מכבי לבלתי מנוצחת.
26 מרץ 2014, 00:37
26 מרץ 2014, 00:40
שמואל1 כתב:התבוסות שהבאת כדוגמה ממש לא רלוונטיות כי הן לא משנות דבר מהאישיות של נדב. כל שחקן שותף לתבוסות במהלך הקריירה שלו. התבוסות האלו היו נדירות לאורך הקריירה שלו, ואני בטוח שהוא נלחם במשחקים הללו עד הרגע האחרון ולא הרים ידיים כמו שראינו בראשון.
אני מוכן להתערב איתך שאם אתה שם את נדב במכבי של היום- לא היינו מפסידים ב 28 הפרש.
26 מרץ 2014, 00:43
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:התבוסות שהבאת כדוגמה ממש לא רלוונטיות כי הן לא משנות דבר מהאישיות של נדב. כל שחקן שותף לתבוסות במהלך הקריירה שלו. התבוסות האלו היו נדירות לאורך הקריירה שלו, ואני בטוח שהוא נלחם במשחקים הללו עד הרגע האחרון ולא הרים ידיים כמו שראינו בראשון.
אני מוכן להתערב איתך שאם אתה שם את נדב במכבי של היום- לא היינו מפסידים ב 28 הפרש.
כבר הראיתי לך שהמשפט הזה לא נכון, אז למה אתה חוזר עליו? נדב היה שותף לתבוסת השיא הקודמת ביד אליהו עם קבוצה הרבה יותר טובה של מכבי ומול קבוצה הרבה פחות טובה של ירושלים. אני לא חושב שנדב היה מציל אותך ביום ראשון. בוא לא נהפוך אותו קווין גארנט.
26 מרץ 2014, 00:51
שמואל1 כתב:אני לא ראיתי את המשחק ולא יודע כיצד הוא התפתח, מי היו השחקנים בשתי הקבוצות וכו'. מדובר בקבוצות שונות, ותקופות שונות.
הסיבה שאני אומר שנדב היה יכול למנוע את התבוסה, היא מאוד פשוטה.
לדעתי מה שהיה חסר למכבי במשחק נגד ירושלים, זה מחויבות ורצון של השחקנים. ברור לכולנו שמכבי ת"א יכולה לשחק הרבה יותר טוב, וכבר ראינו תצוגות יפות של מכבי העונה.
אולם משום מה, מכבי עלתה למשחק הזה כבויה וללא אנרגיות. ממש לא אכפת לי שזה יקרה נגד ברק נתניה, כי כנראה ננצח בכל זאת. אבל כשזה קורה מול קבוצה איכותית כמו הפועל ירושלים, זה הביא לקריסה ולמפלה הגדולה בהיסטוריה.
אם במכבי היו משחקים שחקנים עם מחויבות, שמבינים את המשמעות של הסמל וההיסטוריה של מכבי (כמו נדב), זה פשוט לא היה קורה.
26 מרץ 2014, 00:54
26 מרץ 2014, 00:58
חנו'ש כתב:זה דיון קצת מיותר, כי תבוסות גדולות וכואבות קורות גם לשחקנים גדולים וגם לשחקנים הכי מחוייבים שיש.
למה שאראס, פארקר וניקולה לא חטפו 25 באוסישקין?
למה דריק שארפ לא היה חטף תבוסות גדולות בשנים הארוכות שלו במועדון (כולל אובדן תארים כואבים)
נדב היה שחקן גדול ואישיות אדירה, אבל לפעמים יש ערבים כאלה שאף אחד לא יכול למנוע אותם גם עם כל הרצון והמחויבות בעולם.
26 מרץ 2014, 01:00
שמואל1 כתב:קורה מידי פעם ששחקנים מחוייבים חוטפים תבוסות, אך אני לא חושב ששאראס, פארקר, ניקולה, שארפ ונדב הנפלד חטפו באותו חדש שתי תבוסות אחת של 35 הפרש ואחת של 28 הפרש. זה שפל חדש.
26 מרץ 2014, 01:04
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:קורה מידי פעם ששחקנים מחוייבים חוטפים תבוסות, אך אני לא חושב ששאראס, פארקר, ניקולה, שארפ ונדב הנפלד חטפו באותו חדש שתי תבוסות אחת של 35 הפרש ואחת של 28 הפרש. זה שפל חדש.
נדב חטף גם חטף תבוסות כאלה ב- 1993. כשיש לך סגל שחקנים חלש, אתה תחטוף תבוסות ויותר מאחת.
26 מרץ 2014, 01:08