הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 12:23

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..

אם כבר רכז טוב במקום אוחיון ודוסון במקום לאנדסברג.

לא, אתה לא מבין? לא משנה מה קורה זה מקל שצריכים להחליף אותו ולא אוחיון
באמת שזה כבר פאתטי

יעבור להם מתישהו... בתקווה.

לא זה לא יעבור
כבר בחצי העונה האחרונה הם קיבלו גושפנקא שמקל הרבה הרבה יותר טוב מאוחיון וזה עדיין לא משנה כלום
מחזיקים עליו בדיעה מקצועית מוקדמת + שנאה אישית ולא משנה מה יקרה ישנאו אותו ויטנפו עליו פי ארבעה יותר מאוחיון שכמעט לא מעירים עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 12:26

איתי-שגב כתב:
rc4991 כתב:
איתי-שגב כתב:
toja27 כתב:
איתי-שגב כתב:אם הייתה אפשרות להביא רכז זר תותח במקום מקל (עם קליעה) ולהביא את דוסון במקום סילי (שנה הבאה יהיה אופציה) זה היה גורם לקבוצה להיות כ"כ הרבה יותר טובה..

אם כבר רכז טוב במקום אוחיון ודוסון במקום לאנדסברג.

קשה להיפרד מאוחיון.. הרבה יותר קל להיפרד ממקל (אם כי יוגי יותר מבוגר ככה שזה יהיה די מתקבל על הדעת).
ולדעתי אוחיון מתאים הרבה יותר לעלות מהספסל מאשר מקל.

לא להעליב, אבל זה בולשיט
מה זה "קשה להיפרד מאוחיון"? מי שלא טוב לא צריך להיות כאן, בטח שלא קשה להיפרד ממישהו שכבר תקע לנו סכין
מקל הרבה הרבה יותר טוב ממנו אבל זה לא יפריע לכם לשנות את הדעה המוקדמת שיש לכם עליו

חוץ מזה שאוחיון הרבה יותר זמן במועדון, הוא הרבה יותר מתאים ממקל לעלות מהספסל ולעשות את העבודה שלו. קשה לי לראות את מקל עולה מהספסל.

מה אכפת לי כמה זמן אוחיון במועדון? להיפך, כל שנה כזאת רק מגדילה את הזעקה שלי, בושה שהוא התבסס כשחקן (חמישיה!) לגיטימי במכבי
לא יודע אם מקל באמת חייב לפתוח אבל גם אם כן זה לא כזה נורא
קודם כל אין תקציב מוגבל ומקל כרכז זה משהו שאני מוכן לקבל לצד שחקנים טובים
ודבר שני זה שהיינו עם אוחיון כרכז הפותח כמה שנים אבל אז כמעט ולא שמעתי טענות על זה...ממשיכים עם הצביעות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2016, 12:26

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
שועל כתב:סילי מוביל כדור טוב יחסית. יכול לשחק בעמדה 1 בניגוד לגאדולוק שפחות

גאודלוק הרבה יותר מתאים לעמדה 1 מאשר סילי.

ראית את סילי שאתה קובע את זה?
גאודלוק ממש לא מנהל משחק/רכז גם אם זה מה שתבקש ממנו

ראיתי את סילי. לא צריך להיות מנהל משחק כדי לשחק בעמדת הרכז.
למען האמת, רוב הרכזים של היום הם קומבו גארדים בעיקר סקוררים שהקשר שלהם לניהול משחק כמעט ולא קיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 12 אוגוסט 2016, 12:27

er79 כתב:אני לא ממש מסכים איתכם לגבי גאודלוק אבל הלוואי ואתם צודקים. גאודלוק בראש ובראשונה קלעי מצוין, אני די בספק אם הוא יוריד ממקל את העומס או יהפוך את מקל ליעיל יותר. הייתי שמח יותר לגארד כמו רייס אבל גאודלוק הוא אופציה טובה. מקווה שזה לא יסתיים כמו שהיה עם רוצ'סטי. לגבי סילי, זה יהיה מטופש לבנות עליו כגניבה. אני לא בונה עליו יתר על המידה ואשמח לאכול את הכובע

מה אתה צריך ליד רכז? אתה צריך סקורר שיהיה הכתובת. סקורר מוריד ממנו את הלחץ במיוחד שהוא אחד כזה שיכול להתחיל את המהלכים מעצמו וכל מה שנשאר למקל לעשות זה לתת לו את הכדור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 12:28

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

למען האמת, רוב הרכזים של היום הם קומבו גארדים בעיקר סקוררים שהקשר שלהם לניהול משחק כמעט ולא קיים.

כמה פעמים ראית אותו משחק? חייב לדעת
גאודלוק לא רכז ולא קרוב לזה, אתה תבין את זה מהר מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2016, 12:30

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

כמה פעמים ראית אותו משחק? חייב לדעת
גאודלוק לא רכז ולא קרוב לזה, אתה תבין את זה מהר מאוד

ראיתי אותו במשחקי יורוקאפ.
גאודלוק היה רכז בארה"ב. אז זאת עובדה שהוא יכול לשחק בעמדת הרכז, אין פה על מה להתווכח בכלל. הוא עשה את זה בעבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 12:33

טוב, חכה ותראה כמה הוא יודע לרכז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 12 אוגוסט 2016, 12:34

אין בעיה עם מקל כרכז פותח, פשוט לדעתי אפשר להביא שחקן יותר טוב ממקל (ולדעתי גם זול יותר, כי על מקל יש את עניין המס).
נכון שאוחיון היה הרבה זמן הרכז הפותח, אבל כל הזמן הביאו לידו גארדים מאוד דומיננטים ליד הכדור.
השנה גוואדלוק, שנה שעברה מקל, רוצסטי, פארמר, ב14/15 את פארגו, ב13/14 את רייס אבל הוא לא היה דומיננטי (לא שאני אומר שזה מה שהביא לנו את הגביע), ב12/13 את היקמן שזה אמנם היה הימור אבל הוא עדיין גארד די דומיננטי (ואת לוגאן, אבל הוא פחות מוביל כדור), ו11/12 זו הייתה העונה שהוא הצטרף בה. אז אף פעם הוא לא היה הגארד הדומיננטי באמת, הוא כל הזמן היה הגארד שהיה יכול להשלים את הדומיננטים, שלדעתי מקל לא יכול להיות כזה אחד, ולדעתי מקל לא יכול להיות הגארד הדומיננטי.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 12:40

איתי-שגב כתב:אין בעיה עם מקל כרכז פותח, פשוט לדעתי אפשר להביא שחקן יותר טוב ממקל (ולדעתי גם זול יותר, כי על מקל יש את עניין המס).
נכון שאוחיון היה הרבה זמן הרכז הפותח, אבל כל הזמן הביאו לידו גארדים מאוד דומיננטים ליד הכדור.
השנה גוואדלוק, שנה שעברה מקל, רוצסטי, פארמר, ב14/15 את פארגו, ב13/14 את רייס אבל הוא לא היה דומיננטי (לא שאני אומר שזה מה שהביא לנו את הגביע), ב12/13 את היקמן שזה אמנם היה הימור אבל הוא עדיין גארד די דומיננטי (ואת לוגאן, אבל הוא פחות מוביל כדור), ו11/12 זו הייתה העונה שהוא הצטרף בה. אז אף פעם הוא לא היה הגארד הדומיננטי באמת, הוא כל הזמן היה הגארד שהיה יכול להשלים את הדומיננטים, שלדעתי מקל לא יכול להיות כזה אחד, ולדעתי מקל לא יכול להיות הגארד הדומיננטי.

המשפט המודגש זה עוד משהו שאני יכול להבין אבל זה כבר קשור לכל נושא הישראלים
הקביעה בנוגע לגארדים האיכותיים לצד אוחיון לא נכונה
כבר בעונה הראשונה שהוא הגיע בלאט שם אותו פאקינג בחמישיה!!! ורק בדיעבד היה לידו גארד איכותי בזכות ההחתמה של לאנגפורד (פארמר לא נחשב)
היקמן ולוגן ממש לא היו דומיננטים ורייס היה הימור שבחצי העונה הראשונה היה גרוע
רק בשנתיים האחרונות הגיעו באמת גארדים בכירים ועדיין הוא לא צריך להיות פה בכלל ובטח שלא לעלות בחמישיה
בניגוד למה שאנשים רושמים, מקל לדעתי יכול להיות טוב בניהול המשחק, לתת הגנה חזקה ולספק גם מספר יפה של נקודות
דווקא העובדה שיש לידו שני שחקנים כל כך איכותיים צריכה לתת את התחושה שהוא יתפקס על התרומה שאנחנו צריכים ממנו וירד ממנו עומס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 12 אוגוסט 2016, 12:50

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:

לא. סילי מוסר יותר טוב וגם אוהב למסור בניגוד לגאודלוק

לעמדה 1 אתה לא צריך מוסר טוב. גם פניני מוסר טוב, אז מה?
צריך יכולת הובלת כדור טובה, שליטה בכדור וזריזות. את כל זה יש לגאודלוק, ופחות לסילי.

אתה כן צריך מוסר טוב וגם שליטה בכדור. אתה צריך מנהל משחק. גאודלוק לא כזה. גם לא מבחינת האופי.
לסילי אין בעיה של שליטה בכדור.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי argof » 12 אוגוסט 2016, 13:23

כל מי שמתכנן להיפרד ממקל, חוזר על טעויות השנתיים האחרונות.
מקל פה כדי להישאר. נקודה. יש לו חוזה ל3 או 4 שנים לדעתי.
לפרום את החוזה, זה להתחיל לשאת גיבנות מהסוג שיש כעת עם סמית׳, רוצ׳סטי, הנדריקס וכו׳.
גם מוצדק שמקל יישאר. אם האליפות בישראל חשובה, צריך 5 ישראלים בכירים.
ומקל, איך שלא תהפכו את זה, הוא אחד מ-5 הישראלים הבכירים.
את הסגל צריך לבנות בהינתן עובדה זו, ולא להילחם בה מלחמות חסרות תוחלת.
argof

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אוגוסט 2016, 13:25

מקל הוא הרכז הפותח של מכבי בשנים הבאות, בין אם אתם אוהבים את זה או לא. צריך להפנים את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2016, 14:17

שמואל1 כתב:מקל הוא הרכז הפותח של מכבי בשנים הבאות, בין אם אתם אוהבים את זה או לא. צריך להפנים את זה.

הדבר היחיד שאני מסכים איתו בעמודים האחרונים. כל שאר הדיבורים על כמה מקל מסכן ומקופח ועל כמה הוא בעצם סופרסטאר זה בולשיט.

נראה מה הוא שווה העונה. בהתחשב בזה שהוא פה להרבה זמן נו מאטר וואט, כדאי לכולנו שיהיה טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 16:34

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:מקל הוא הרכז הפותח של מכבי בשנים הבאות, בין אם אתם אוהבים את זה או לא. צריך להפנים את זה.

הדבר היחיד שאני מסכים איתו בעמודים האחרונים. כל שאר הדיבורים על כמה מקל מסכן ומקופח ועל כמה הוא בעצם סופרסטאר זה בולשיט.

נראה מה הוא שווה העונה. בהתחשב בזה שהוא פה להרבה זמן נו מאטר וואט, כדאי לכולנו שיהיה טוב.

אל תכניס לי מילים לפה, הוא ממש לא סופרסטאר ולא מסכן
הוא שחקן טוב שמקבל פה יחס לא הגיוני וכל זה בזמן שיש פה (עכשיו ובמשך השנים האחרונות) שחקן הרבה הרבה פחות טוב שלא קיבל רבע מהיחס הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2016, 17:03

אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.

כל דיון שניהלתי על מקל בפורום הזה לווה באספקטים מקצועיים שהצגתי. מותר לך לא להסכים איתם, אבל כל פעם אתה חוזר לעניין השנאה האישית, כאילו שזה פאקטור בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 17:15

MTA2311 כתב:אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.

כל דיון שניהלתי על מקל בפורום הזה לווה באספקטים מקצועיים שהצגתי. מותר לך לא להסכים איתם, אבל כל פעם אתה חוזר לעניין השנאה האישית, כאילו שזה פאקטור בכלל.

אתה מסכים שהוא הראה יכולות טובות יותר ממה שחשבתם לפני שחתם? שהוא הוכיח שהוא הרבה יותר טוב מאוחיון? (נושא שהתווכחתם איתי עליו לא מעט)
כי לדעתי בהחלט כן וזה עדיין לא שינה במאום את היחס שלכם אליו
שלא נדבר על זה שהוא היה נותן משחק מעולה והפורום דממה אבל ברגע שהוא מחטיא שלשה כרמל כבר עם הודעה בנושא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 12 אוגוסט 2016, 17:17

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.

אתה מסכים שהוא הראה יכולות טובות יותר ממה שחשבתם לפני שחתם? שהוא הוכיח שהוא הרבה יותר טוב מאוחיון? (נושא שהתווכחתם איתי עליו לא מעט)
שלא נדבר על זה שהוא היה נותן משחק מעולה והפורום דממה אבל ברגע שהוא מחטיא שלשה כרמל כבר עם הודעה בנושא

מהרגע שהוא הגיע עפנו מהיורוקאפ וטיילור נראה כמו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 12 אוגוסט 2016, 17:18

ההבדל בין אוחיון למקל לא גדול. לכל אחד היתרונות שלו, אבל אני חושב שביורוליג היתרונות של מקל לא יגיעו לידי ביטוי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 17:19

my man כתב:
rc4991 כתב:

מהרגע שהוא הגיע עפנו מהיורוקאפ וטיילור נראה כמו...

צודק, עפנו מהיורוקאפ בגללו...נו באמת
לגבי טיילור אני מסכים אבל זה הוא שמחזיק בכושר מנטאלי זוועתי אם הוא מתמוטט ככה ברגע שיש לידו עוד שחקן דומיננטי (קרה לו גם עם פרמאר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2016, 17:21

rc4991 כתב:

מקל שחקן טוב. מעולם לא טענתי אחרת וזאת אף פעם לא הייתה הבעיה שלי איתו. יש לי בעיה עם סגנון המשחק שלו והאגו שלו על המגרש.

תמיד כשדיברנו על יוגב מול מקל אמרתי שאני מעדיף את יוגב כי הוא יכול להסתגל לפוזיציה של שחקן משלים ומקל לא, למרות שהוא לחלוטין כזה.

מעבר לזה, בכל דיון הדגשתי שעוד לא החלטתי שום דבר לגבין ושהמבחן האמיתי שלו יהיה השנה. עזוב את זה שהדיון הנוכחי התחיל מהודעה מפרגנת שלי למקל. אין פה שנאה אישית רוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־13 אורחים