25 אוקטובר 2016, 15:13
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
תגיד, ומה אם יפתחו את הראש וינסו להביא מאמן אמריקאי?
יכול להיות מעניין במיוחד אם זה יהיה מישהו ברמה
25 אוקטובר 2016, 15:14
25 אוקטובר 2016, 15:23
25 אוקטובר 2016, 15:23
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
כמו?
25 אוקטובר 2016, 15:25
roy1000 כתב:מאמן אמריקאי ייקח לו המון זמן להבין מי נגד מי ביורוליג. לא יעבוד.
צריך מאמן זר עם נסיון יורוליג. גם אם לא קזלאוסקס.
25 אוקטובר 2016, 15:28
25 אוקטובר 2016, 15:29
25 אוקטובר 2016, 15:30
איתי-שגב כתב:אבל איזה מאמן סביר כבר יש שם שיודעים עליו ? לא בטוח שיש שם כאלה שיתאימו לכדורסל האירופאי.
25 אוקטובר 2016, 15:32
yanay21 כתב:עזבו דקה את הסיכוי שמאמן אמריקאי טוב יגיע לפה. בואו נגיד יש כסף, ואיכשהו הוא שמע עלינו דברים טובים. ברגע שהוא יראה איך דברים מתנהלים פה, הוא לא יבוא. כל הביזיון הזה שאין הפרדה בין ההנהלה לפן המקצועי לא קיים בNBA.
25 אוקטובר 2016, 15:34
jol9 כתב:yanay21 כתב:עזבו דקה את הסיכוי שמאמן אמריקאי טוב יגיע לפה. בואו נגיד יש כסף, ואיכשהו הוא שמע עלינו דברים טובים. ברגע שהוא יראה איך דברים מתנהלים פה, הוא לא יבוא. כל הביזיון הזה שאין הפרדה בין ההנהלה לפן המקצועי לא קיים בNBA.
חלק מהתיקון זה להביא בן אדם שאי אפשר יהיה להתערב לו ולהלחיץ אותו.
כולנו מבינים שאם ז'ליקו מגיע מחר למכבי, הדברים ישתנו באופן קיצוני. למה? כי אני רוצה לראות מישהו מסתובב לו בין הרגליים באימונים,
או חלילה במשחקים.
אז אם הנהלת הקבוצה לא מסוגלת לעשות סדר מלמעלה, לפחות שזה יבוא מלמטה...
25 אוקטובר 2016, 15:39
yanay21 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:עזבו דקה את הסיכוי שמאמן אמריקאי טוב יגיע לפה. בואו נגיד יש כסף, ואיכשהו הוא שמע עלינו דברים טובים. ברגע שהוא יראה איך דברים מתנהלים פה, הוא לא יבוא. כל הביזיון הזה שאין הפרדה בין ההנהלה לפן המקצועי לא קיים בNBA.
חלק מהתיקון זה להביא בן אדם שאי אפשר יהיה להתערב לו ולהלחיץ אותו.
כולנו מבינים שאם ז'ליקו מגיע מחר למכבי, הדברים ישתנו באופן קיצוני. למה? כי אני רוצה לראות מישהו מסתובב לו בין הרגליים באימונים,
או חלילה במשחקים.
אז אם הנהלת הקבוצה לא מסוגלת לעשות סדר מלמעלה, לפחות שזה יבוא מלמטה...
אבל איך הם יביאו אחד כזה? הרי מי שמתערב למאמנים, ועורף ראשים זו ההנהלה. הם לא יביאו מישהו שיאזן אותם, אחרת הוא ידרוש דברים איומים ונוראים כמו לבחור את השחקנים, או להחליף אותם. הסדר מלמעלה זה הסדר היחידי שקיים, כי בלעדיו, לא יבוא שום מאמן(או שחקן) שידע לעשות סדר מלמטה
25 אוקטובר 2016, 16:16
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
25 אוקטובר 2016, 16:35
25 אוקטובר 2016, 16:37
toja27 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
רעיון מצוין לדעתי בניגוד הרשימה שהובאה אתמול. מישהו זרק כאן שגורג' קארל פנוי ואני בעד! היה המאמן של קבוצת הנבא היחידה שאהדתי אי פעם סיאטל סוניקס
25 אוקטובר 2016, 16:39
25 אוקטובר 2016, 16:39
25 אוקטובר 2016, 16:42
שועל כתב:אין אפשרות להביא מאמנים טובים מקבוצות קטנות יותר גם באמצע העונה? כמו זה שמאמן את ניז'ני (או לפחות אימן בשנים האחרונות) שאני לא זוכר את שמו
25 אוקטובר 2016, 16:53
ankram כתב:זה שוב פלסטר על גרורות סרטן , אפילו לא יקל על הכאב.
שום דבר לא יעזור , גם אם תביאו מאמן כמו אובראדוביץ' , ושחקני על בכל העמדות , עדיין , מאמן הכושר יהיה רגב "אני פה בגלל הבנק" פנאן , עדיין מי שיבחר את השחקנים זה ניקו\אבן\דני שיביאו 7 גארדים ו2 גבוהים שאחד מהם פציע , עדיין שמעון,דיויד וכל הפרסונות העלובות האלו ישבו למאמן על הראש מאחורה , ששמעון שואל אותו מדוע הטאלנט אורי קוקיה לא משותף , עדיין בהיכל תהיה דממת מוות כל פעם שיובילו עלינו , עדיין הכרוז האינפנטיל הזה יגרום לנו לשמוע את המשחק ב MUTE , ועדיין נפסיד לירושליים.
25 אוקטובר 2016, 16:55
felix_r כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
רעיון מצוין לדעתי בניגוד הרשימה שהובאה אתמול. מישהו זרק כאן שגורג' קארל פנוי ואני בעד! היה המאמן של קבוצת הנבא היחידה שאהדתי אי פעם סיאטל סוניקס
עוד בלילה בו פוטר אדלשטיין אני העלתי כאן את שמו של מייק פורטלו, שאימן את נבחרת אוקראינה באליפות אירופה, ועמה העפיל למונדובאסקט.
25 אוקטובר 2016, 17:00