שמוליק כתב:asafb96 כתב:עזוב, אני לא מתכוון לכתוב על זה יותר, פשוט כי אנשים כמוך, שמשכנעים את עצמם שיורד גשם גם כשיורקים עליהם, יורדים כאן לרמות שבאמת שאין לי רצון להגיע אליהן. תמשיך להאמין להנהלה המהוללת של מכבי והכל יהיה טוב. אם המספרים הללו לא מעלים אצלך לפחות תהיות ואת כל ההפרשים אתה מסביר בשכר האפסנאי וטיסות קבוצת הנוער, אז שיהיה לך כל טוב.
מסביר את ההפרשים?! תגיד אתה רציני? זה בדיוק הנקודה שלי!!
אני בניגוד אליך, לא מתיימר לחשב את התקציב בשיטות הזויות שמתאימות לילדים בני 13.
עוד לא הבנתי, מה התאוריה שלך בעצם? שפדרמו לוקח כסף לכיסו הפרטי? הלו, ההנהלה הזאת עזרה למועדון יותר ממה שכולם פה יעשו כל ימי חייהם. הם חסינים מטעויות? ברור שלא. אבל להאשים אותם האשמות מצחיקות על גבול המטומטמות שוב ושוב זה מרגיז.
ההנהלה הזאת עשתה את מכבי לקבוצה היציב ביותר באירופה, אולי בעולם, מבחינה כלכלית ויציבות. מה אתה מעדיף, שיזרקו פה 30 מיליון דולר, ירצו אותך ואת שאר ה"מבקרים", ויברחו אחרי 5 שנים בגלל הפסדים כספיים גדולים?
הם רוצים את טובת המועדון לא פחות ממני וממך, אז תאמין לי שאם הם אומרים שצריך לוותר על שחקן בשביל להביא גארד ברמה, הם יודעים מה שהם אומרים.
אם קשה לך לדבר על כסף, נדבר על שחקנים:
נשארו
סופו, מצבאן, הנדריקס, אליהו, פניני, בלו
הלך גרין נכנס שייר (ישראלי , לא תפקיד)
הלך אידסון נכנס סמית
הלך פארגו נכנס פאפא (שיכול לשחק חצי מפרק הזמן שלו=חצי שחקן)
הלך פרקינס נכנס ג'יימס
הלך דרק נכנס אוחיון
(את פרמר לא סופר כי הוא בא לשמור על כושר במכבי וודאי משלם לה משכורת. )
משמעות: חסר חצי שחקן (פאפאלוקס=1/2) וזה עוד לפני האדריאטית שמצריכה עיבוי הסגל.
כמו כן, אין שחקן שומר לחץ כצמד פ"פ.
ואם לא אכפת לך שאזכיר נוספאפלין, אז לאידסון רצו להכניס את היד עמוק עמוק לכיס כדי שישאר. הביאו את סמית בנזיד עדשים. מה עם ההפרש הזה? זניח?
קודם כל, מה זה קשה? זה לא קשה, אני יכול לדבר על כסף עד שבוע הבא, העניין שזה בולשיט אחד גדול שחוזר על עצמו.
להחשיב את גרין ודרק זה סתמי. הם לא היו שחקנים שנה שעברה. גרין שיחק קצת בשלב הראשון, לא יותר. דרק לא ראה מגרש. אני לא מחשיב אותם שחקן. באותה מידה אפשר להחשיב את לבנובסקי.
תוסיף גפ את פארמר. נכון שהוא יכול ללכת כל רגע, אבל זה אומר שהוא לא נחשב? הוא ישחק ביורוליג, עד סיום השביתה. אם אתה רוצה, תחשיב אותו כ"חצי שחקן" הזה שקראת לפאפאס. יכול ליהיות גם שפרקינס ישאר, ולא ידוע אם בכלל תיפתח עונת הNBA, אז זה ממש לא כמו איך שאתה מציג את זה.
אני לא מבין מה כולם מתרגשים מעיבוי הסגל הזה. קודם כל, אם רוצים, בכיף יכולים לתת ל1-2 שחקני נוער לשחק בליגה, כמו שהעלו את לבנובסקי שנה שעברה, ובורשטיין, שאייר ואוחיון יתנו יותר את הטון באדריאטית
חוץ מזה, זה כולה משחק. תאמין לי, המשחק לא יעייף אותם יותר מאימון של שעתיים. סך הכל יש סגל עברה, ו10-20 דקות שכל שחקן יקבל ממש לא ישפיעו עליהם.
לגבי אידסון, עוד לא סיימו את הסגל, ומדברים על עוד גארד (בין אם זה בקרוב, בין אם זה בסיום השביתה..), ויכול ליהיות שיבוא בלא מעט כסף, אז גם העניין הזה עם אידסון מיותר. מה גם שמכבי עברה כל כך הרבה שינויים מאז... זה ממש לא קשור.