אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 11:45

שמוליק כתב:
asafb96 כתב:
עזוב, אני לא מתכוון לכתוב על זה יותר, פשוט כי אנשים כמוך, שמשכנעים את עצמם שיורד גשם גם כשיורקים עליהם, יורדים כאן לרמות שבאמת שאין לי רצון להגיע אליהן. תמשיך להאמין להנהלה המהוללת של מכבי והכל יהיה טוב. אם המספרים הללו לא מעלים אצלך לפחות תהיות ואת כל ההפרשים אתה מסביר בשכר האפסנאי וטיסות קבוצת הנוער, אז שיהיה לך כל טוב.

מסביר את ההפרשים?! תגיד אתה רציני? זה בדיוק הנקודה שלי!!
אני בניגוד אליך, לא מתיימר לחשב את התקציב בשיטות הזויות שמתאימות לילדים בני 13.
עוד לא הבנתי, מה התאוריה שלך בעצם? שפדרמו לוקח כסף לכיסו הפרטי? הלו, ההנהלה הזאת עזרה למועדון יותר ממה שכולם פה יעשו כל ימי חייהם. הם חסינים מטעויות? ברור שלא. אבל להאשים אותם האשמות מצחיקות על גבול המטומטמות שוב ושוב זה מרגיז.
ההנהלה הזאת עשתה את מכבי לקבוצה היציב ביותר באירופה, אולי בעולם, מבחינה כלכלית ויציבות. מה אתה מעדיף, שיזרקו פה 30 מיליון דולר, ירצו אותך ואת שאר ה"מבקרים", ויברחו אחרי 5 שנים בגלל הפסדים כספיים גדולים?
הם רוצים את טובת המועדון לא פחות ממני וממך, אז תאמין לי שאם הם אומרים שצריך לוותר על שחקן בשביל להביא גארד ברמה, הם יודעים מה שהם אומרים.

אם קשה לך לדבר על כסף, נדבר על שחקנים:
נשארו
סופו, מצבאן, הנדריקס, אליהו, פניני, בלו
הלך גרין נכנס שייר (ישראלי , לא תפקיד)
הלך אידסון נכנס סמית
הלך פארגו נכנס פאפא (שיכול לשחק חצי מפרק הזמן שלו=חצי שחקן)
הלך פרקינס נכנס ג'יימס
הלך דרק נכנס אוחיון

(את פרמר לא סופר כי הוא בא לשמור על כושר במכבי וודאי משלם לה משכורת. )
משמעות: חסר חצי שחקן (פאפאלוקס=1/2) וזה עוד לפני האדריאטית שמצריכה עיבוי הסגל.
כמו כן, אין שחקן שומר לחץ כצמד פ"פ.

ואם לא אכפת לך שאזכיר נוספאפלין, אז לאידסון רצו להכניס את היד עמוק עמוק לכיס כדי שישאר. הביאו את סמית בנזיד עדשים. מה עם ההפרש הזה? זניח?

קודם כל, מה זה קשה? זה לא קשה, אני יכול לדבר על כסף עד שבוע הבא, העניין שזה בולשיט אחד גדול שחוזר על עצמו.
להחשיב את גרין ודרק זה סתמי. הם לא היו שחקנים שנה שעברה. גרין שיחק קצת בשלב הראשון, לא יותר. דרק לא ראה מגרש. אני לא מחשיב אותם שחקן. באותה מידה אפשר להחשיב את לבנובסקי.
תוסיף גפ את פארמר. נכון שהוא יכול ללכת כל רגע, אבל זה אומר שהוא לא נחשב? הוא ישחק ביורוליג, עד סיום השביתה. אם אתה רוצה, תחשיב אותו כ"חצי שחקן" הזה שקראת לפאפאס. יכול ליהיות גם שפרקינס ישאר, ולא ידוע אם בכלל תיפתח עונת הNBA, אז זה ממש לא כמו איך שאתה מציג את זה.
אני לא מבין מה כולם מתרגשים מעיבוי הסגל הזה. קודם כל, אם רוצים, בכיף יכולים לתת ל1-2 שחקני נוער לשחק בליגה, כמו שהעלו את לבנובסקי שנה שעברה, ובורשטיין, שאייר ואוחיון יתנו יותר את הטון באדריאטית
חוץ מזה, זה כולה משחק. תאמין לי, המשחק לא יעייף אותם יותר מאימון של שעתיים. סך הכל יש סגל עברה, ו10-20 דקות שכל שחקן יקבל ממש לא ישפיעו עליהם.
לגבי אידסון, עוד לא סיימו את הסגל, ומדברים על עוד גארד (בין אם זה בקרוב, בין אם זה בסיום השביתה..), ויכול ליהיות שיבוא בלא מעט כסף, אז גם העניין הזה עם אידסון מיותר. מה גם שמכבי עברה כל כך הרבה שינויים מאז... זה ממש לא קשור.
asafb96

הודעהעל ידי אבי » 21 ספטמבר 2011, 11:46

אם בשביל להחתים גארד בכיר צריך לשחרר שחקן אז שישחררו את מצ'באן.
הוא גם ככה משחק בעמדה עמוסה במכביו אני לא זוכר אפילו משחק אחד טוב שהוא נתן בעונה שעברה. הוא גם לא יכול לשחק כסנטר בניגוד להנדריקס.
לא יקרה כלום אם הוא יושאל לעונה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 12:00

קובי כתב:שורה תחתונה: מכבי חייבת גארד בכיר נוסף לסגל. אם בשביל זה ההנהלה מחייבת לשחרר שחקן, so be it...

מחזק.
לכן גם לא צריך להכנס לפרנויות כאשר מכבי תחשוב על השאלתו/שחרורו של אחד מהשחקנים.
כנראה שפשוט אי-אפשר להשאיר את כל הסגל וגם לצרף עוד גארד תותח, ואנחנו נצטרך לחיות עם העובדה הזאת.
אי-אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2011, 12:04

חביב אורנג'ד כתב:
קובי כתב:שורה תחתונה: מכבי חייבת גארד בכיר נוסף לסגל. אם בשביל זה ההנהלה מחייבת לשחרר שחקן, so be it...

מחזק.
כנראה שפשוט אי-אפשר להשאיר את כל הסגל וגם לצרף עוד גארד תותח, ואנחנו נצטרך לחיות עם העובדה הזאת.

אוסיף ואומר שלטעמי שחרור אחד מהגבוהים הוא אף הכרחי. 6 שחקנים על 2 עמדות זה way too much...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 12:20

קובי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מחזק.

אוסיף ואומר שלטעמי שחרור אחד מהגבוהים הוא אף הכרחי. 6 שחקנים על 2 עמדות זה way too much...

זה בדיוק מה שאני כל הזמן אומר!
אנשים מתלוננים פה על זה שהולכים לשחרר אחד מהגבוהים, שבפועל אין אף קבוצה ברמות האלה באירופה שמחזיקה יותר מ4-5 גובהים דומיננטיים. להחזיק 6 ברמה הזאת? למה?
אני בעד לשחרר את הנדריקס, ולהכניס למעלה ממיליון דולר ממהלך כזה שנכנראה יושקע בגארד שהרבה הרבה יותר חשוב. מאצ'בן מוכשר יותר, מביא למכבי משהו שאין לה בניגוד להנדריקס שכל מה שיש לו יש לג'יימס, ושחרור של הנדריקס גם יכניס יותר כסף.
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 21 ספטמבר 2011, 13:09

מצד שני להנדריקס מסתיים החוזה וקיים סיכוי שהוא יתן עונה משופרת , למצבאן יש חוזה ארוך טווח ובשקת היתי מחפש לו קבוצה לצבור נסיון כמו שעשו בזמנו עם וויצ'יץ.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2011, 13:11

asafb96 כתב:
עזוב, אני לא מתכוון לכתוב על זה יותר, פשוט כי אנשים כמוך, שמשכנעים את עצמם שיורד גשם גם כשיורקים עליהם, יורדים כאן לרמות שבאמת שאין לי רצון להגיע אליהן. תמשיך להאמין להנהלה המהוללת של מכבי והכל יהיה טוב. אם המספרים הללו לא מעלים אצלך לפחות תהיות ואת כל ההפרשים אתה מסביר בשכר האפסנאי וטיסות קבוצת הנוער, אז שיהיה לך כל טוב.

מסביר את ההפרשים?! תגיד אתה רציני? זה בדיוק הנקודה שלי!!
אני בניגוד אליך, לא מתיימר לחשב את התקציב בשיטות הזויות שמתאימות לילדים בני 13.
עוד לא הבנתי, מה התאוריה שלך בעצם? שפדרמו לוקח כסף לכיסו הפרטי? הלו, ההנהלה הזאת עזרה למועדון יותר ממה שכולם פה יעשו כל ימי חייהם. הם חסינים מטעויות? ברור שלא. אבל להאשים אותם האשמות מצחיקות על גבול המטומטמות שוב ושוב זה מרגיז.
ההנהלה הזאת עשתה את מכבי לקבוצה היציב ביותר באירופה, אולי בעולם, מבחינה כלכלית ויציבות. מה אתה מעדיף, שיזרקו פה 30 מיליון דולר, ירצו אותך ואת שאר ה"מבקרים", ויברחו אחרי 5 שנים בגלל הפסדים כספיים גדולים?
הם רוצים את טובת המועדון לא פחות ממני וממך, אז תאמין לי שאם הם אומרים שצריך לוותר על שחקן בשביל להביא גארד ברמה, הם יודעים מה שהם אומרים.

תשמע, אני בעצמי לא מת על החישובים האלה. ברור שישנם עוד דברים שאנחנו לא יודעים, אבל אני חושב שלא צריך לזלזל במה שיובל כותב. סה"כ הדברים שהוא כותב הם מנומקים
ואני בטוח שיש בהם גרעין של אמת.
כלומר, די ברור כרגע, שתקציב השחקנים במכבי לא עלה (וכנראה ירד).

אתה חוזר ומדבר על הוצאות אחרות של מכבי, אבל ההשוואה היא רק של תקציב השחקנים. זה מה שמעניין.

לגבי המסקנה הסופית - כאן אני מסכים איתך. המסקנה הסופית, לא ברורה. כולנו מאמינים שהכסף הזה לא הולך לבונוסים ולהטבות, אלא לדברים אחרים. כנראה כיסוי חובות וחריגות של השנים הקודמות.

השורה התחתונה של קובי היא החשובה ביותר. מכבי צריכה גארד. כרגע יש לה גארד אחד מצויין ומחליף מצויין. אם וכאשר יגיע גארד נוסף, אז יהיו ברשותה 3 גארדים טובים, ויישארו רק שניים
כשפארמר יעזוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2011, 13:12

יש 3 מסגרות העונה, לכן 6 שחקנים זה בסדר גמור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 13:18

Chen כתב:יש 3 מסגרות העונה, לכן 6 שחקנים זה בסדר גמור.

די כבר עם ה3 מסגרות האלה
ה20 דקות בשבוע נראה לך באמת ישפיעו? באימונים שהיו צריכים ליהיות אם לא היה אדריאטית הם היו מתעייפים יותר.
אתה יודע מה, רוצים 6 גבוהים, רוצים אולי להוריד טיפה עומס בכמה משחקים? בסדר, אבל 6 גבוהים ברמה הזאת והשכר הזה? למה?
בליגה בכיף אפשר לתת לשחקן ישראלי צעיר לקבל את רוב הדקות עם רוצים להוריד את העומס. אבל להחזיק 6 גבוהים כאלה?? בשביל מה?? בשביל שאחד מהם יתן דקות מול ריגה וראשון לציון בשכר של יותר מחצי מיליון דולר? לא עדיף לתת לאיזה ילד לשחק ולהכניס מיליון דולר בשביל להביא גארד, ששם יש לנו אחד נגר, אחד צעיר ונחמד לליגה ולאדיראטית, עוד אחד צעיר ולא יכול עוד להוביל (אם כי מוכשר מאוד), אחד מבוגר יכול לתת תפוקה טובה רק כרכז מחליף, והיחיד ברמה גבוה שם יכול לעזוב בכל רגע.
אני מניח שלא ממש צריך להסביר למה עדיף גארד על פני אחד הגבוהים, שאם יעזוב עדיין יהיה לנו שם 5 שחקנים ברמה גבוה, אחד הקווים הקידמיים הטובים באירופה.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2011, 13:30

ושפארגו היה כאן 6 גבוהים כן היה בסדר? בלאט יודע שצריך שחקנים, הבעיה שפדרמן לוחץ. אני סבור שאם בלאט היה קובע יותר היה לנו סגל מדהים היום.

לדעתי אפשר להביא לכאן שחקן טוב גם מכסף שהשתחרר בגלל פארגו ומפיצויים שאולי נקבל ממנו וכמובן יש עוד קצת עודפים, הרי בטוח שיש עודפים, אחרת הם היו בהפסדים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 13:50

אני לא מכיר שום קבוצה טובה (גם לא כזאת שמשתתפת בשלוש מסגרות) שמצליחה לשלב רוטציה של 12 שחקנים ולגרום לכך שכל אחד ואחד מהם יהיה מרוצה ויתרום חלק משמעותי בהצלחת הקבוצה.
בכל קבוצה מצליחה יש לפחות שחקן אחד שניים שאינו מצליח להשתלב וזה דבר תקין לחלוטין.
אדרבה, דבר כזה דוקא מעיד שבקבוצה יש סדר והררכיה, אבל זה לא הנושא בו אנו דנים.

אם בקבוצה בעלת 12 שחקנים הדבר הוא כמעט בלתי אפשרי, אז עם 13 שחקנים הדבר קשה שבעתיים.
כמו שאני רואה את הדברים, למכבי יהיו לפחות שני שחקנים בעונה הבאה שלא יהוו פקטור משמעותי מבחינה מקצועית וגם יהיו לא מרוצים.
במצב כזה, שחרור או השאלת שחקן שצפוי לא להשלב, היא מהלך נכון.
כאשר העומס הוא בקו הקדמי, אז כנראה ששם ימצא השחקן הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 13:58

Chen כתב:ושפארגו היה כאן 6 גבוהים כן היה בסדר? בלאט יודע שצריך שחקנים, הבעיה שפדרמן לוחץ. אני סבור שאם בלאט היה קובע יותר היה לנו סגל מדהים היום.

לדעתי אפשר להביא לכאן שחקן טוב גם מכסף שהשתחרר בגלל פארגו ומפיצויים שאולי נקבל ממנו וכמובן יש עוד קצת עודפים, הרי בטוח שיש עודפים, אחרת הם היו בהפסדים..

מי אמר שעם פארגו זה בסדר?? אם היו משחררים את אחד הגבוהים גם שפארגו היה, ממש לא הייתה לי בעיה, להיפך.
בטח שבלאט רוצה כמה שיותר שחקנים ברמה, אבל ההנהלה לא יכולה להרשות לעצמה את זה, וזה בסדר גמור. אין לנו את המשאבים של בארסה (שגם היא מחזיקה 5 גבוהים), ולהחזיק שחקן ביותר מחצי מיליון דולר בשביל שישחק בליגה ובאדריאטית (בין אם זה מאצ'בן ובין אם זה הנדריקס).
זה מיותר לדעתי, לא משנה מה תגיד.. בטח ובטח שזה תלוי בהבאת גארד מוביל שחשוב פי מאה מאחד הגבוהים.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2011, 14:10

שפארגו היה אמרו שגם הנדריקס וגם מאצ'בן נשארים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 14:14

Chen כתב:שפארגו היה אמרו שגם הנדריקס וגם מאצ'בן נשארים.

ושפארגו אמר שלא יגיע ישר אמרו שאחד הגבוהים יעזוב? עבר לא מעט זמן מאז פרשת פארגו עד זה. ושמאצ'בן בא ישר רצו להשאיל את הנדריקס?
לא אמרו ששניהם נשארים, פשוט לא התייחסו למצב הזה. אף אחד לא אמר ששניהם היו נשארים אם פארגו היה פה. חוץ מזה, יכול ליהיות שהכסף מפארגו לא יספיק אולי לגארד שמכבי מכוונת אליו, בטח אם מדברים על שחקנים כמו ברוקס, בראון ותורנטון פה....
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 14:47

Chen כתב:שפארגו היה אמרו שגם הנדריקס וגם מאצ'בן נשארים.

באמת????
הייתי שמח ללינק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2011, 15:09

אני לא מצליח למצוא את זה בפורום, אבל נדמה לי שזה פורסם באחד מאשכולי המלפפונים הקודמים וזה אומר שעכשיו אני צריך לעבור על איזה 250 דפים כדי למצוא את זה. אבל בוודאות ראיתי שפיסרמו את זה כאן בפורום עם לינק כלשהו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 15:10

Chen כתב:אני לא מצליח למצוא את זה בפורום, אבל נדמה לי שזה פורסם באחד מאשכולי המלפפונים הקודמים וזה אומר שעכשיו אני צריך לעבור על איזה 250 דפים כדי למצוא את זה. אבל בוודאות ראיתי שפיסרמו את זה כאן בפורום עם לינק כלשהו.

לא אמרו שום דבר
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2011, 15:14

asafb96 כתב:

די כבר עם ה3 מסגרות האלה
ה20 דקות בשבוע נראה לך באמת ישפיעו? באימונים שהיו צריכים ליהיות אם לא היה אדריאטית הם היו מתעייפים יותר.
אתה יודע מה, רוצים 6 גבוהים, רוצים אולי להוריד טיפה עומס בכמה משחקים? בסדר, אבל 6 גבוהים ברמה הזאת והשכר הזה? למה?
בליגה בכיף אפשר לתת לשחקן ישראלי צעיר לקבל את רוב הדקות עם רוצים להוריד את העומס. אבל להחזיק 6 גבוהים כאלה?? בשביל מה?? בשביל שאחד מהם יתן דקות מול ריגה וראשון לציון בשכר של יותר מחצי מיליון דולר? לא עדיף לתת לאיזה ילד לשחק ולהכניס מיליון דולר בשביל להביא גארד, ששם יש לנו אחד נגר, אחד צעיר ונחמד לליגה ולאדיראטית, עוד אחד צעיר ולא יכול עוד להוביל (אם כי מוכשר מאוד), אחד מבוגר יכול לתת תפוקה טובה רק כרכז מחליף, והיחיד ברמה גבוה שם יכול לעזוב בכל רגע.
אני מניח שלא ממש צריך להסביר למה עדיף גארד על פני אחד הגבוהים, שאם יעזוב עדיין יהיה לנו שם 5 שחקנים ברמה גבוה, אחד הקווים הקידמיים הטובים באירופה.

באימון מתעייפים הרבה יותר? באמת?
תגיד, פעם זיסית לזרוק לסל? פעם ניסית לרוץ עם כדור? פעם עשית אימון כדורסל? פעם שיחקת כדורסל? פעם שיחקת כדורסל נגד השחקנים הטובים באירופה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 15:17

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

די כבר עם ה3 מסגרות האלה

באימון מתעייפים הרבה יותר? באמת?
תגיד, פעם זיסית לזרוק לסל? פעם ניסית לרוץ עם כדור? פעם עשית אימון כדורסל? פעם שיחקת כדורסל? פעם שיחקת כדורסל נגד השחקנים הטובים באירופה?

כן, מתעייפים יותר. אימון של שעתיים, שכולל גם כושר גופני אינטנסיבי לא פחות קשה מלשחק 10-20 דקות.
בקשר לשורה השנייה, אני מניח שעשיתי את כל אלה יותר ממך, אז אל תרים את האף כאילו אתה איזה שועל קרבות ותיק בכדורסל, ותירגע עם התגובות המתנשאות האלה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 ספטמבר 2011, 15:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2011, 15:20

תגידו, אם אנחנו משאילים את מאצ'באן, אנחנו בעצם רק חוסכים את המשכורת שלו לעונה, או שאנחנו גם מקבלים כסף מקאחה?
אם כן, כמה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים