פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

03 דצמבר 2012, 08:19

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:ג'אסטין דולמן כבר לא רלוונטי למכבי כי הוא לא השחקן הזול שהוא היה בעונה שעברה ואני לא בעד לשם סכום כמו ששילמו למדלי בשביל מחליף לעמדה 4 טוב ככל שיהיה . יש לנו את ליאור שהוא צריך להיות ה-4 הדומיננטי (25-30 דק) .
אני בקיץ רציתי את דולמן לפני מדלי כי הוא צעיר יותר זול יותר ולדעתי טוב ומגוון יותר ממדלי אבל במחיר שלו היום אין טעם להביא אותו .
מה שכן גם הסיפור עם טיוס די גמור כרגע כי הוא חתום לשנה הבאה וגם כי הסכום שמכבי תצטרך עכשיו לשלם לו הוא גבוהה בהרבה כי הוא לא יסכים לבוא בפחות ממה שהוא מרויח בקאנטו והברוטו שלו יהיה גבוהה מאוד....
לגבי תומאס , לא סביר שנראה אותו פה שנה הבאה ובטח לא בעמדה 4 . דויד לא נואש עדיין מלחפש שחקן שדומה לבלו .

זה שרסקין ושלח ניסו לשכנע אנשים שבלאט הביא את מדלי כתואם בלו ממש לא הופך את זה לנכון. בלאט הביא את מדלי בשביל שיעשה את הדברים שבלו לא עשה. כל מי שראה את מדלי יודע שהוא רחוק מלהיות קלעי גדול.

בלאט בפרוש אמר עליו שהוא דומה לבלו ושאחד הדברים שהיו הכי חשובים לו בבחירתו זה הקליע מבחוץ....זה ממש לא סיפור של רסקין ושלח זה נאמר בראיונות של בלאט .
ברור שבלאט חשב שיש לו ערך מוסף על דברים שבלו פחות טוב בהם אבל עיקר הדרישה היה הקליעה מבחוץ.
מה שלא ברור לי זה שמעיון בנתונים שלו מהתקופה של הכמה שנים בספרד מראה שהוא ממש לא קלעי טוב משלוש. הוא קולע בממוצע ב-30% וקולע בערך שלשה אחת במשחק...ממש לא נתונים של קלעי גדול .

03 דצמבר 2012, 08:27

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:ג'אסטין דולמן כבר לא רלוונטי למכבי כי הוא לא השחקן הזול שהוא היה בעונה שעברה ואני לא בעד לשם סכום כמו ששילמו למדלי בשביל מחליף לעמדה 4 טוב ככל שיהיה . יש לנו את ליאור שהוא צריך להיות ה-4 הדומיננטי (25-30 דק) .
אני בקיץ רציתי את דולמן לפני מדלי כי הוא צעיר יותר זול יותר ולדעתי טוב ומגוון יותר ממדלי אבל במחיר שלו היום אין טעם להביא אותו .
מה שכן גם הסיפור עם טיוס די גמור כרגע כי הוא חתום לשנה הבאה וגם כי הסכום שמכבי תצטרך עכשיו לשלם לו הוא גבוהה בהרבה כי הוא לא יסכים לבוא בפחות ממה שהוא מרויח בקאנטו והברוטו שלו יהיה גבוהה מאוד....
לגבי תומאס , לא סביר שנראה אותו פה שנה הבאה ובטח לא בעמדה 4 . דויד לא נואש עדיין מלחפש שחקן שדומה לבלו .

זה שרסקין ושלח ניסו לשכנע אנשים שבלאט הביא את מדלי כתואם בלו ממש לא הופך את זה לנכון. בלאט הביא את מדלי בשביל שיעשה את הדברים שבלו לא עשה. כל מי שראה את מדלי יודע שהוא רחוק מלהיות קלעי גדול.

בלאט בפרוש אמר עליו שהוא דומה לבלו ושאחד הדברים שהיו הכי חשובים לו בבחירתו זה הקליע מבחוץ....זה ממש לא סיפור של רסקין ושלח זה נאמר בראיונות של בלאט .
ברור שבלאט חשב שיש לו ערך מוסף על דברים שבלו פחות טוב בהם אבל עיקר הדרישה היה הקליעה מבחוץ.
מה שלא ברור לי זה שמעיון בנתונים שלו מהתקופה של הכמה שנים בספרד מראה שהוא ממש לא קלעי טוב משלוש. הוא קולע בממוצע ב-30% וקולע בערך שלשה אחת במשחק...ממש לא נתונים של קלעי גדול .

איפה הוא אמר את זה? תן קישור.
כל הקריירה הוא סביב ה30 אחוז מ3. זה תחליף לבלו? כנראה שגם בלאט לא ראה אותו, כי הדבר האחרון שאפיין אותו כשחקן זה הקליעה מבחוץ.

03 דצמבר 2012, 08:31

לא זוכר איפה הוא אמר את זה אבל אני זוכר את זה יותר מפעם אחת .
גם אותי זה הפתיע שהוא דיבר על זה כי גם אני לא התרשמיתי מהיכולת הזאת שלו . למרות שסך הכל בשביל שחקן בעמדה 4 זה עוד נחשב סביר....

03 דצמבר 2012, 08:53

yzafrir כתב:לא זוכר איפה הוא אמר את זה אבל אני זוכר את זה יותר מפעם אחת .
גם אותי זה הפתיע שהוא דיבר על זה כי גם אני לא התרשמיתי מהיכולת הזאת שלו . למרות שסך הכל בשביל שחקן בעמדה 4 זה עוד נחשב סביר....

http://www.maccabi.co.il/News.Asp?id=3563

03 דצמבר 2012, 09:00

er79 כתב:
yzafrir כתב:לא זוכר איפה הוא אמר את זה אבל אני זוכר את זה יותר מפעם אחת .

http://www.maccabi.co.il/News.Asp?id=3563

תודה...כבר שכחתי איפה זה היה כתוב אבל עכשיו ניזכרתי שקראתי את זה ביום חמישי בחוברת שמחלקים לפני כל משחק ביורוליג וצחקתי כשקארתי את זה לפני המשחק....

03 דצמבר 2012, 09:24

הוא לא אמר שהוא דומה לבלו, אלא שהוא יתרום רבות אחרי שבלו יעזוב. 30 אחוז זה באמת לא רע לפורוורד שזה לא הכוח העיקרי שלו, אבל באמת שכל ההשוואות לבלו רק עשו לו רע. אין הרבה שחקנים באירופה שקולעים כמו בלו, או אפילו קרוב לזה.

03 דצמבר 2012, 09:25

מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא לא צריך לעמוד רק על קו השלוש ולקחת זריקות מחצי מרחק ומשלוש אלא לחדור עם הפנים לסל ולנוע ללא כדור
זה אחד הדברים שממש מעצבנים אותי בו

03 דצמבר 2012, 09:42

rc4991 כתב:מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא לא צריך לעמוד רק על קו השלוש ולקחת זריקות מחצי מרחק ומשלוש אלא לחדור עם הפנים לסל ולנוע ללא כדור

הוא גם לא חודר גדול.
הוא קלעי מצויין מחצי מרחק, ריבאונדר התקפה טוב ונע טוב בלי כדור. אלה תמיד היו היתרונות שלו

03 דצמבר 2012, 11:29

MTA2311 כתב:הוא לא אמר שהוא דומה לבלו, אלא שהוא יתרום רבות אחרי שבלו יעזוב. 30 אחוז זה באמת לא רע לפורוורד שזה לא הכוח העיקרי שלו, אבל באמת שכל ההשוואות לבלו רק עשו לו רע. אין הרבה שחקנים באירופה שקולעים כמו בלו, או אפילו קרוב לזה.

בדיוק!!

דייויד מבין כדורסל ומכיר את השוק, והוא לא היה מביא את מדלי כתחליף לבלו
ראינו עשרות פורוורדים שטובים יותר בקליעה ממדלי, לכן אין בזה שום הגיון, והוא מעולם לא אמר דברים מהסוג הזה.

אני בזמנו חשבתי שזה דווקא טוב לשנות כיוון וללכת על פורוורד שייתן הגנה וריבאונד, מה שבלו לא נתן, אבל לא חשבתי שהשחקן ייכשל
כשלון כזה בהתאקלמות.

הבעיה הגדולה היא שהוא לא מבין שעדיף לו להיכנס כרגע לתפקיד של המחליף של ליאור, ולנסות לקנות את הדקות שלו עם הדברים הפשוטים - הגנה,
ריבאונד, תנועה בלי כדור, אגרסיביות, פיזיות וכו'.
במקום זה הוא מנסה לזרוק, לחדור, ומשחק אותה פרימדונה בהגנה. בפועל התרומה שלו היא שלילית, ואפילו לא אפסית, וככה אי אפשר להתקדם ולהמשיך לתת לו הזדמנויות.

03 דצמבר 2012, 11:32

MTA2311 כתב:

הוא גם לא חודר גדול.
הוא קלעי מצויין מחצי מרחק, ריבאונדר התקפה טוב ונע טוב בלי כדור. אלה תמיד היו היתרונות שלו

האמת שהדבר שהכי מאכזב אותי במדלי זה האינטילגנציית מישחק שלו . הוא עושה לפעמים דברים שאני שואל את עצמי מה עבר לו בראש . פשוט טעויות של טירון גם בהגנה וגם בהתקפה .
הוא פשוט לא השחקן שדיויד חשב שהוא ואין מה לעשות . האמת שגם היקמן הוא לא המנהל משחק שדיויד חשב (או הסקאוטינג אמרו לו ...) אבל לפחות בתחום של הסקורינג הוא עד מצליח לספק את הנקודות . מדלי לא עושה כלום בשני צידי המגרש...

דיויד בפרוש אמר שהוא יתרום בקליעות מבחוץ . ברור שהוא מודע לזה שאין כמו בלו אבל הוא לא האמין לעצמו שמדלי יידה אבנים מבחוץ כמו שהוא עושה .

03 דצמבר 2012, 11:37

MTA2311 כתב:

הוא גם לא חודר גדול.

הוא דווקא חודר לא רע ובמעט שהוא חדר זה הסתיים לרוב בצורה טובה

03 דצמבר 2012, 12:34

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

הוא גם לא חודר גדול.

הוא דווקא חודר לא רע ובמעט שהוא חדר זה הסתיים לרוב בצורה טובה

במכבי??
אפילו בספרד הוא לא עשה את זה הרבה.
הטכניקה שלו פשוט לא טובה מספיק. התנועות שלו נראות מאוד לא מלוטשות.

03 דצמבר 2012, 14:18

בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית :eek

03 דצמבר 2012, 15:25

rc4991 כתב:בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית :eek

הם משחקים ב VTB

03 דצמבר 2012, 16:27

felix_r כתב:

הם משחקים ב VTB

זה לא ממש מיפה את זה

04 דצמבר 2012, 11:10

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

הם משחקים ב VTB

זה לא ממש מיפה את זה

אם אני לא טועה מדובר בקבוצה שמקיעה כספים רבים, והביאה כמה שחקנים אירופאים בכלל לא רעים בשנתיים האחרונות. לא סתם קיבלו קבוצה מקזחסטן לליגת ה VTB.

04 דצמבר 2012, 12:53

התנין כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

הם משחקים ב VTB

זה לא ממש מיפה את זה

אם אני לא טועה מדובר בקבוצה שמקיעה כספים רבים, והביאה כמה שחקנים אירופאים בכלל לא רעים בשנתיים האחרונות. לא סתם קיבלו קבוצה מקזחסטן לליגת ה VTB.

מוזר,אני לא מכיר אותם ונראה לי הזוי שבקזחסטן יש קבוצת כדורסל טובה

04 דצמבר 2012, 12:55

-הג'נר מנג'ר של מילאנו טוען שסקאריולו ישאר במילאנו
-הנבחרת הרוסית מנהלת משא ומן עם אוברדוביץ' כשי שיאמן אותם

05 דצמבר 2012, 13:18

בשיקטאש שיחררה את ולדימיר דאשיץ' המונטנגרי.
היתי עכשיו לוקח אותו במקום קנר-מדלי.

05 דצמבר 2012, 13:20

felix_r כתב:בשיקטאש שיחררה את ולדימיר דאשיץ' המונטנגרי.
היתי עכשיו לוקח אותו במקום קנר-מדלי.

אבל הוא אירופאי ויחסית אינטיליגנט.
נושא נעול