03 דצמבר 2012, 08:19
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:ג'אסטין דולמן כבר לא רלוונטי למכבי כי הוא לא השחקן הזול שהוא היה בעונה שעברה ואני לא בעד לשם סכום כמו ששילמו למדלי בשביל מחליף לעמדה 4 טוב ככל שיהיה . יש לנו את ליאור שהוא צריך להיות ה-4 הדומיננטי (25-30 דק) .
אני בקיץ רציתי את דולמן לפני מדלי כי הוא צעיר יותר זול יותר ולדעתי טוב ומגוון יותר ממדלי אבל במחיר שלו היום אין טעם להביא אותו .
מה שכן גם הסיפור עם טיוס די גמור כרגע כי הוא חתום לשנה הבאה וגם כי הסכום שמכבי תצטרך עכשיו לשלם לו הוא גבוהה בהרבה כי הוא לא יסכים לבוא בפחות ממה שהוא מרויח בקאנטו והברוטו שלו יהיה גבוהה מאוד....
לגבי תומאס , לא סביר שנראה אותו פה שנה הבאה ובטח לא בעמדה 4 . דויד לא נואש עדיין מלחפש שחקן שדומה לבלו .
זה שרסקין ושלח ניסו לשכנע אנשים שבלאט הביא את מדלי כתואם בלו ממש לא הופך את זה לנכון. בלאט הביא את מדלי בשביל שיעשה את הדברים שבלו לא עשה. כל מי שראה את מדלי יודע שהוא רחוק מלהיות קלעי גדול.
03 דצמבר 2012, 08:27
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:ג'אסטין דולמן כבר לא רלוונטי למכבי כי הוא לא השחקן הזול שהוא היה בעונה שעברה ואני לא בעד לשם סכום כמו ששילמו למדלי בשביל מחליף לעמדה 4 טוב ככל שיהיה . יש לנו את ליאור שהוא צריך להיות ה-4 הדומיננטי (25-30 דק) .
אני בקיץ רציתי את דולמן לפני מדלי כי הוא צעיר יותר זול יותר ולדעתי טוב ומגוון יותר ממדלי אבל במחיר שלו היום אין טעם להביא אותו .
מה שכן גם הסיפור עם טיוס די גמור כרגע כי הוא חתום לשנה הבאה וגם כי הסכום שמכבי תצטרך עכשיו לשלם לו הוא גבוהה בהרבה כי הוא לא יסכים לבוא בפחות ממה שהוא מרויח בקאנטו והברוטו שלו יהיה גבוהה מאוד....
לגבי תומאס , לא סביר שנראה אותו פה שנה הבאה ובטח לא בעמדה 4 . דויד לא נואש עדיין מלחפש שחקן שדומה לבלו .
זה שרסקין ושלח ניסו לשכנע אנשים שבלאט הביא את מדלי כתואם בלו ממש לא הופך את זה לנכון. בלאט הביא את מדלי בשביל שיעשה את הדברים שבלו לא עשה. כל מי שראה את מדלי יודע שהוא רחוק מלהיות קלעי גדול.
בלאט בפרוש אמר עליו שהוא דומה לבלו ושאחד הדברים שהיו הכי חשובים לו בבחירתו זה הקליע מבחוץ....זה ממש לא סיפור של רסקין ושלח זה נאמר בראיונות של בלאט .
ברור שבלאט חשב שיש לו ערך מוסף על דברים שבלו פחות טוב בהם אבל עיקר הדרישה היה הקליעה מבחוץ.
מה שלא ברור לי זה שמעיון בנתונים שלו מהתקופה של הכמה שנים בספרד מראה שהוא ממש לא קלעי טוב משלוש. הוא קולע בממוצע ב-30% וקולע בערך שלשה אחת במשחק...ממש לא נתונים של קלעי גדול .
03 דצמבר 2012, 08:31
03 דצמבר 2012, 08:53
yzafrir כתב:לא זוכר איפה הוא אמר את זה אבל אני זוכר את זה יותר מפעם אחת .
גם אותי זה הפתיע שהוא דיבר על זה כי גם אני לא התרשמיתי מהיכולת הזאת שלו . למרות שסך הכל בשביל שחקן בעמדה 4 זה עוד נחשב סביר....
03 דצמבר 2012, 09:00
er79 כתב:yzafrir כתב:לא זוכר איפה הוא אמר את זה אבל אני זוכר את זה יותר מפעם אחת .
גם אותי זה הפתיע שהוא דיבר על זה כי גם אני לא התרשמיתי מהיכולת הזאת שלו . למרות שסך הכל בשביל שחקן בעמדה 4 זה עוד נחשב סביר....
http://www.maccabi.co.il/News.Asp?id=3563
03 דצמבר 2012, 09:24
03 דצמבר 2012, 09:25
03 דצמבר 2012, 09:42
rc4991 כתב:מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא לא צריך לעמוד רק על קו השלוש ולקחת זריקות מחצי מרחק ומשלוש אלא לחדור עם הפנים לסל ולנוע ללא כדור
זה אחד הדברים שממש מעצבנים אותי בו
03 דצמבר 2012, 11:29
MTA2311 כתב:הוא לא אמר שהוא דומה לבלו, אלא שהוא יתרום רבות אחרי שבלו יעזוב. 30 אחוז זה באמת לא רע לפורוורד שזה לא הכוח העיקרי שלו, אבל באמת שכל ההשוואות לבלו רק עשו לו רע. אין הרבה שחקנים באירופה שקולעים כמו בלו, או אפילו קרוב לזה.
03 דצמבר 2012, 11:32
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא לא צריך לעמוד רק על קו השלוש ולקחת זריקות מחצי מרחק ומשלוש אלא לחדור עם הפנים לסל ולנוע ללא כדור
הוא גם לא חודר גדול.
הוא קלעי מצויין מחצי מרחק, ריבאונדר התקפה טוב ונע טוב בלי כדור. אלה תמיד היו היתרונות שלו
03 דצמבר 2012, 11:37
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא גם לא חודר גדול.
הוא קלעי מצויין מחצי מרחק, ריבאונדר התקפה טוב ונע טוב בלי כדור. אלה תמיד היו היתרונות שלו
03 דצמבר 2012, 12:34
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:מדלי לא דומה לבלו וצריכים להוציא לו את זה מהראש
הוא גם לא חודר גדול.
הוא דווקא חודר לא רע ובמעט שהוא חדר זה הסתיים לרוב בצורה טובה
03 דצמבר 2012, 14:18
03 דצמבר 2012, 15:25
rc4991 כתב:בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית
03 דצמבר 2012, 16:27
felix_r כתב:rc4991 כתב:בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית
הם משחקים ב VTB
04 דצמבר 2012, 11:10
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית
הם משחקים ב VTB
זה לא ממש מיפה את זה
04 דצמבר 2012, 12:53
התנין כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:בריון ראש שוחרר משאלון אתמול וחתם/יחתום בקבוצה מהליגה הקזחסטנית
הם משחקים ב VTB
זה לא ממש מיפה את זה
אם אני לא טועה מדובר בקבוצה שמקיעה כספים רבים, והביאה כמה שחקנים אירופאים בכלל לא רעים בשנתיים האחרונות. לא סתם קיבלו קבוצה מקזחסטן לליגת ה VTB.
04 דצמבר 2012, 12:55
05 דצמבר 2012, 13:18
05 דצמבר 2012, 13:20
felix_r כתב:בשיקטאש שיחררה את ולדימיר דאשיץ' המונטנגרי.
היתי עכשיו לוקח אותו במקום קנר-מדלי.