MTA2311 כתב:yzafrir כתב:ג'אסטין דולמן כבר לא רלוונטי למכבי כי הוא לא השחקן הזול שהוא היה בעונה שעברה ואני לא בעד לשם סכום כמו ששילמו למדלי בשביל מחליף לעמדה 4 טוב ככל שיהיה . יש לנו את ליאור שהוא צריך להיות ה-4 הדומיננטי (25-30 דק) .
אני בקיץ רציתי את דולמן לפני מדלי כי הוא צעיר יותר זול יותר ולדעתי טוב ומגוון יותר ממדלי אבל במחיר שלו היום אין טעם להביא אותו .
מה שכן גם הסיפור עם טיוס די גמור כרגע כי הוא חתום לשנה הבאה וגם כי הסכום שמכבי תצטרך עכשיו לשלם לו הוא גבוהה בהרבה כי הוא לא יסכים לבוא בפחות ממה שהוא מרויח בקאנטו והברוטו שלו יהיה גבוהה מאוד....
לגבי תומאס , לא סביר שנראה אותו פה שנה הבאה ובטח לא בעמדה 4 . דויד לא נואש עדיין מלחפש שחקן שדומה לבלו .
זה שרסקין ושלח ניסו לשכנע אנשים שבלאט הביא את מדלי כתואם בלו ממש לא הופך את זה לנכון. בלאט הביא את מדלי בשביל שיעשה את הדברים שבלו לא עשה. כל מי שראה את מדלי יודע שהוא רחוק מלהיות קלעי גדול.
בלאט בפרוש אמר עליו שהוא דומה לבלו ושאחד הדברים שהיו הכי חשובים לו בבחירתו זה הקליע מבחוץ....זה ממש לא סיפור של רסקין ושלח זה נאמר בראיונות של בלאט .
ברור שבלאט חשב שיש לו ערך מוסף על דברים שבלו פחות טוב בהם אבל עיקר הדרישה היה הקליעה מבחוץ.
מה שלא ברור לי זה שמעיון בנתונים שלו מהתקופה של הכמה שנים בספרד מראה שהוא ממש לא קלעי טוב משלוש. הוא קולע בממוצע ב-30% וקולע בערך שלשה אחת במשחק...ממש לא נתונים של קלעי גדול .