roy1000 כתב:אדם, האיש הזה הגיע מכלום, הקים 3 חברות. אחת נמכרה לגוגל, השניה לטוויטר ולשלישית יש שווי של מליארדים.
מדובר ביזם הישראלי הכי מצליח לגילו ובאחד היזמים המובילים בעולם. זה לא רק שהוא מליארדר (בדולרים). זה שהוא קבלן הצלחות כמו שיש בודדים בעולם. ניסית פעם להקים חברה? אתה יודע כמה זה קשה?
להגיד שהוא "נעל" זה קשקוש שרק מבייש את הכותב. אני בטוח שאתה מבין את ההבדל בין להקים חברות לבין להיבחר לכנסת.
אני לא יודע מה מצבך הכלכלי, אבל אני די בטוח שלא הקמת שום דבר בחייך, כי רק מי שלא הקים כלום יכול לזלזל במי שכן עשה. גם לא הייתי רץ לדבר על יכולת התבטאות. בית מזכוכית וכו'.
כמו שאמרתי, יריבות ספורטיבית זה טוב ויפה. להיות גיבור בפורום אינטרנט זה לא קשה. להקים חברה של מליארדים זה כן.
רוי, זה לא שאני לא מסכים עם מה שאתה אומר. להיפך, אני מסכים מאוד.
אני מנסה להקפיד לא לרדת על אנשים באופן הזה, גם אם זה מתפלק מדי פעם, וחוץ מנדאל שהוא באמת אפס שלא עשה כלום בקריירה שלו, כל האנשים שאנחנו מדברים עליהם, הם גדולים רק מעצם זה שהם מעסיקים אותנו.
מצד שני, דווקא כשזה בא ממך, זה קצת מצחיק.
הרי אתה נוהג לקרוא בשמות מזלזלים לא מעט אנשים, כולל ראש הממשלה שלנו, שגם הוא ביננו, כנראה לא בין האנשים הטיפשים והלא יוצלחים בעולם...