A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:נזכרתי איך חלק כאן השתפכו על קלויארו בתחילת העונה (אחרי המשחק שקלע איזה 20 נקודות) ולא היו מוכנים לקבל את הדעה שלי שעוד מוקדם להסיק מהן היכולות שלו ושהוא כרגע (נכון לאותו זמן) גם לא בטוח שווה חמישיה. מעניין אם הסקת המסקנות (או יותר נכון, הפסקת הקפיצה למסקנות אחרי שני משחקים) תשתנה הפעם.
זה התלהבות של תחילת עונה (בטח ובטח במשחק בית נגד צסקא שכמעט נגמר בניצחון), מובן לגמרי.
אחריי כמה משחקים כולם ידעו מה הוא שווה, חלק חשבו שכדאי להשאיר אותו וחלק אמרו שצריך לחשוב על זה שוב.
עיוות של המציאות (כרגיל), אבל אני לא הולך להיכנס לדיון הזה
אתה לא יכול להעיד על משהו שהוא עיוות של המציאות בזמן שאתה מעוות את המציאות בעצמך.
אני הייתי (ונשארתי, אולי האחרון) ממסנגריו של קלויארו. לא אני ולא אף אחד אחר לא אמר שהוא שחקן חמישיה. ההתלהבות ממנו הייתה בגלל שאחרי שכל הקיץ עכברי הכדורסל בפורום אמרו שהוא שומר גרוע, הוא התברר כשומר סביר וכשחקן ההאסל הכי יעיל בקבוצה. מה שאולי בלבל אותך, הייתה העובדה הפשוטה שהקבוצה בעונה שעברה הייתה כל כך עלובה, שעל עמדה 3 היו אמונים מייקל רול ויובל זוסמן, כשרול היה מביך הגנתית בהמשך ישיר לעונה הקודמת ויובל התקשה מול מספרי 3 (או במילים אחרות, שחקנים בגודל שלו שמבטלים את יתרון אורך הידיים) ולכן התבקש שיהיה שחקן שידע לעצור שחקנים בעמדה 3 ביורוליג. קלויארו הוכיח את עצמו לרול הזה וככה הוא מצא את עצמו בחמישיה. האם זה היה מצב אידאלי?! ממש לא. לא חושב שמישהו חשב ככה או רשם פה שהוא שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצת יורוליג.
עובדתית, בליגת הגמדים שלנו זה פחות התאים ולכן היו כמה משחקים שהוא היה הזר שלא התלבש וככל שהעונה התקדמה הוא גם קיבל פחות דקות ואף אחד לא התלונן. היופי הוא, שעל פניו ולפחות לא כלפי חוץ גם קלויארו עצמו לא התלונן וזה למה לדעתי הוא היה צריך להיות הזר היחיד מבין אלו שמסיימים חוזה שהיה נכון להשאיר. לא כי הוא זר מדהים או שחקן חמישיה, אלא כי מכבי צריכה זרים שידעו לחזק אותה מהספסל ביורוליג מצד אחד ולדעת לא להתלבש בליגה מצד שני, מבלי להרעיל את חדר ההלבשה.
ועם כל זה, בדיוק כמו שרשמתי, גם ממני לא תשמע שקלויארו שווה חצי מיליון דולר. אבל זו לא בעיה שלי שמכבי מכניסה אופציה לשחקנים שמכבי היא פסגת הקריירה שלהם וכשהיא פוגעת היא משלמת ריבית על ההפעלה שלה. עדיין נכון שהוא יהיה פה לדעתי וזאת רק קרמה שעל קלויארו מכבי תאבד את ה-100K שהיא לא רצתה להשלים לדרישות של בריי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk