ת'רד המלפפונים V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V5 - טיילר אניס הגיע להתרשמות

הודעהעל ידי arie85 » 31 יולי 2019, 22:55

felix_r כתב:
arie85 כתב:מכבי רשמה שהוא מגיע להתרשמות, אתם החלטתם שהוא חותם, ההבדל זה שמיים וארץ, ומספיק כבר לזלזל בבדיקות של מכבי, זה הייתה פאדיחה, וואו, רק במכבי זה קורה נכון? במכבי כדורגל הביאו זר בינואור שנה שעברה שעד עכשיו לא שיחק דקה, דברים כאלה קורים.

מכבי בכדורגל זה רמה ז' באירופה (ויסלחו לי אוהדי הכדורגל). מכבי בכדורסל זה מועדון עלית באירופה. אין בכלל מה להשוות.

רמה ז' בכדורגל שווה לתקציב של קבוצת עילית בכדורסל בלי קשר למכבי
arie85

הודעהעל ידי שמוליק » 31 יולי 2019, 23:00

סלוקאס...וונמייקר...תיאודוסיץ....אדאמס....ג'יימס....דילייני....הארטל....אארון ג'קסון....סלדן....גראנט....יוביץ....וולדן........אניס????
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי arie85 » 31 יולי 2019, 23:03

שמוליק כתב:סלוקאס...וונמייקר...תיאודוסיץ....אדאמס....ג'יימס....דילייני....הארטל....אארון ג'קסון....סלדן....גראנט....יוביץ....וולדן........אניס????

אם אניס לא פצוע אז הוא בן שלוש הראשונים ברשימה הזאת
arie85

הודעהעל ידי שמוליק » 31 יולי 2019, 23:06

arie85 כתב:
שמוליק כתב:סלוקאס...וונמייקר...תיאודוסיץ....אדאמס....ג'יימס....דילייני....הארטל....אארון ג'קסון....סלדן....גראנט....יוביץ....וולדן........אניס????

רציני? במה הוא מעולה להוציא חדירה לסל?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי arie85 » 31 יולי 2019, 23:10

שמוליק כתב:
arie85 כתב:

רציני? במה הוא מעולה להוציא חדירה לסל?

בדילינג הוא היה שיחק אחד בצורה מצויינת
arie85

הודעהעל ידי Rampel » 31 יולי 2019, 23:18

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:נזכרתי איך חלק כאן השתפכו על קלויארו בתחילת העונה (אחרי המשחק שקלע איזה 20 נקודות) ולא היו מוכנים לקבל את הדעה שלי שעוד מוקדם להסיק מהן היכולות שלו ושהוא כרגע (נכון לאותו זמן) גם לא בטוח שווה חמישיה. מעניין אם הסקת המסקנות (או יותר נכון, הפסקת הקפיצה למסקנות אחרי שני משחקים) תשתנה הפעם.

זה התלהבות של תחילת עונה (בטח ובטח במשחק בית נגד צסקא שכמעט נגמר בניצחון), מובן לגמרי.
אחריי כמה משחקים כולם ידעו מה הוא שווה, חלק חשבו שכדאי להשאיר אותו וחלק אמרו שצריך לחשוב על זה שוב.

עיוות של המציאות (כרגיל), אבל אני לא הולך להיכנס לדיון הזה

אתה לא יכול להעיד על משהו שהוא עיוות של המציאות בזמן שאתה מעוות את המציאות בעצמך.

אני הייתי (ונשארתי, אולי האחרון) ממסנגריו של קלויארו. לא אני ולא אף אחד אחר לא אמר שהוא שחקן חמישיה. ההתלהבות ממנו הייתה בגלל שאחרי שכל הקיץ עכברי הכדורסל בפורום אמרו שהוא שומר גרוע, הוא התברר כשומר סביר וכשחקן ההאסל הכי יעיל בקבוצה. מה שאולי בלבל אותך, הייתה העובדה הפשוטה שהקבוצה בעונה שעברה הייתה כל כך עלובה, שעל עמדה 3 היו אמונים מייקל רול ויובל זוסמן, כשרול היה מביך הגנתית בהמשך ישיר לעונה הקודמת ויובל התקשה מול מספרי 3 (או במילים אחרות, שחקנים בגודל שלו שמבטלים את יתרון אורך הידיים) ולכן התבקש שיהיה שחקן שידע לעצור שחקנים בעמדה 3 ביורוליג. קלויארו הוכיח את עצמו לרול הזה וככה הוא מצא את עצמו בחמישיה. האם זה היה מצב אידאלי?! ממש לא. לא חושב שמישהו חשב ככה או רשם פה שהוא שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצת יורוליג.
עובדתית, בליגת הגמדים שלנו זה פחות התאים ולכן היו כמה משחקים שהוא היה הזר שלא התלבש וככל שהעונה התקדמה הוא גם קיבל פחות דקות ואף אחד לא התלונן. היופי הוא, שעל פניו ולפחות לא כלפי חוץ גם קלויארו עצמו לא התלונן וזה למה לדעתי הוא היה צריך להיות הזר היחיד מבין אלו שמסיימים חוזה שהיה נכון להשאיר. לא כי הוא זר מדהים או שחקן חמישיה, אלא כי מכבי צריכה זרים שידעו לחזק אותה מהספסל ביורוליג מצד אחד ולדעת לא להתלבש בליגה מצד שני, מבלי להרעיל את חדר ההלבשה.

ועם כל זה, בדיוק כמו שרשמתי, גם ממני לא תשמע שקלויארו שווה חצי מיליון דולר. אבל זו לא בעיה שלי שמכבי מכניסה אופציה לשחקנים שמכבי היא פסגת הקריירה שלהם וכשהיא פוגעת היא משלמת ריבית על ההפעלה שלה. עדיין נכון שהוא יהיה פה לדעתי וזאת רק קרמה שעל קלויארו מכבי תאבד את ה-100K שהיא לא רצתה להשלים לדרישות של בריי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 31 יולי 2019, 23:20

עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 31 יולי 2019, 23:23

Rampel כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:נזכרתי איך חלק כאן השתפכו על קלויארו בתחילת העונה (אחרי המשחק שקלע איזה 20 נקודות) ולא היו מוכנים לקבל את הדעה שלי שעוד מוקדם להסיק מהן היכולות שלו ושהוא כרגע (נכון לאותו זמן) גם לא בטוח שווה חמישיה. מעניין אם הסקת המסקנות (או יותר נכון, הפסקת הקפיצה למסקנות אחרי שני משחקים) תשתנה הפעם.

זה התלהבות של תחילת עונה (בטח ובטח במשחק בית נגד צסקא שכמעט נגמר בניצחון), מובן לגמרי.
אחריי כמה משחקים כולם ידעו מה הוא שווה, חלק חשבו שכדאי להשאיר אותו וחלק אמרו שצריך לחשוב על זה שוב.

עיוות של המציאות (כרגיל), אבל אני לא הולך להיכנס לדיון הזה

אתה לא יכול להעיד על משהו שהוא עיוות של המציאות בזמן שאתה מעוות את המציאות בעצמך.

אני הייתי (ונשארתי, אולי האחרון) ממסנגריו של קלויארו. לא אני ולא אף אחד אחר לא אמר שהוא שחקן חמישיה. ההתלהבות ממנו הייתה בגלל שאחרי שכל הקיץ עכברי הכדורסל בפורום אמרו שהוא שומר גרוע, הוא התברר כשומר סביר וכשחקן ההאסל הכי יעיל בקבוצה. מה שאולי בלבל אותך, הייתה העובדה הפשוטה שהקבוצה בעונה שעברה הייתה כל כך עלובה, שעל עמדה 3 היו אמונים מייקל רול ויובל זוסמן, כשרול היה מביך הגנתית בהמשך ישיר לעונה הקודמת ויובל התקשה מול מספרי 3 (או במילים אחרות, שחקנים בגודל שלו שמבטלים את יתרון אורך הידיים) ולכן התבקש שיהיה שחקן שידע לעצור שחקנים בעמדה 3 ביורוליג. קלויארו הוכיח את עצמו לרול הזה וככה הוא מצא את עצמו בחמישיה. האם זה היה מצב אידאלי?! ממש לא. לא חושב שמישהו חשב ככה או רשם פה שהוא שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצת יורוליג.
עובדתית, בליגת הגמדים שלנו זה פחות התאים ולכן היו כמה משחקים שהוא היה הזר שלא התלבש וככל שהעונה התקדמה הוא גם קיבל פחות דקות ואף אחד לא התלונן. היופי הוא, שעל פניו ולפחות לא כלפי חוץ גם קלויארו עצמו לא התלונן וזה למה לדעתי הוא היה צריך להיות הזר היחיד מבין אלו שמסיימים חוזה שהיה נכון להשאיר. לא כי הוא זר מדהים או שחקן חמישיה, אלא כי מכבי צריכה זרים שידעו לחזק אותה מהספסל ביורוליג מצד אחד ולדעת לא להתלבש בליגה מצד שני, מבלי להרעיל את חדר ההלבשה.

ועם כל זה, בדיוק כמו שרשמתי, גם ממני לא תשמע שקלויארו שווה חצי מיליון דולר. אבל זו לא בעיה שלי שמכבי מכניסה אופציה לשחקנים שמכבי היא פסגת הקריירה שלהם וכשהיא פוגעת היא משלמת ריבית על ההפעלה שלה. עדיין נכון שהוא יהיה פה לדעתי וזאת רק קרמה שעל קלויארו מכבי תאבד את ה-100K שהיא לא רצתה להשלים לדרישות של בריי.

לא התכוונתי אליך, אני דווקא די קרוב לדעה שלך ומבין לגמרי על מה אתה מדבר. התכוונתי להשתפכויות מוגזמות שהיו פה עליו אחרי שני משחקים.
A.Parker

הודעהעל ידי התנין 2 » 31 יולי 2019, 23:24

אין לי מושג איך כולם מתיימרים לדעת בדיוק איזה סוג של שחקן הוא אניס. מהיכולות שהפגין ב NBA אי אפשר ללמוד כלום. בפנרבחצ'ה הוא נפצע הרבה לפני שניתן היה ללמוד עליו משהו. אני אישית לא הצלחתי לגבש עליו דעה מהמעט מאוד שהראה בפנרבחצ'ה. אפילו ברמת הפוטנציאל לא הצלחתי לזהות אם הוא יכול להיות שחקן ברמת יורוליג גבוהה.
התנין 2

הודעהעל ידי Jack55 » 31 יולי 2019, 23:26

A.Parker כתב:
felix_r כתב:

קלויארו כבר היה פה, זה לא שאנשים רצו שיחתימו אותו. היו שתי אפשרויות: או לקלל את ההנהלה, או לנסות לראות את חצי הכוס המלאה.

והעניין לא היה בניקודות שקלע קלויארו, אלא בחוכמת המשחק שלו, במהירות המחשבה. לאור המוגבלות המוחית של אובריינט, קיין והאמת גם של וילבקין, חוכמת משחק הייתה מצרך נדיר מאוד במכבי, ולכן כולם חיבבו את קלויארו.

זה שחיבבנו אותו בעונה שעברה, לא אומר שאנחנו רוצים להשאיר אותו במכבי גם לשנים הבאות. גם נייט לינהארט לפני כמה שנים היה שחקן נחמד שכולם חיבבו, אבל אף אחד לא בכה כשהוא עזב.

גם אני מאוד מחבב אותו, וגם אמרתי שהוא יכול להישאר בהרכב מסויים. אני מדבר על אלה שטענו אחרי 2-3 משחקים שהוא שחקן מעולה, ענק ושאר הסופרלטיבים המוגזמים

אני אשמח לציטוטים של אנשים שאמרו שהוא שחקן מעולה וענק וכו' (ולא בזמן המשחק אלה באותו שבוע).
ובדיוק כמו שעדי אמר, ההתלהבות של חלק מהאנשים פה בהתחלה הייתה בגלל שכולם כולל כולם היו בטוחים בקיץ שהוא הולך להיות פלופ והחתמה הזויה לא פחות מריי, ופתאום הוא היה נראה נפלא.
אגב הדעה שלי היא בדיוק כמו של עדי בנוגע לקלויארו, אז לא הבנתי איך הדעה שלי מוזרה ושל עדי לא אם אנחנו חושבים אותו דבר.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 31 יולי 2019, 23:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 31 יולי 2019, 23:30

קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.
שחקן הגנה טוב, אינטילגנט, ריבאונדר טוב במיוחד בהתקפה עם יכולת לקלוע מחוץ לקשת.
אנמי בהתקפה ולא יוזם מספיק כן, לא מגוון מספיק ביכולות ההתקפיות כן, אבל היתרונות שלו זה בטח לא משהו שאפשר למצוא בחצי מחיר בליגה המקומית כמו שמנסים לצייר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 31 יולי 2019, 23:43

toja27 כתב:קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.
אנמי בהתקפה ולא יוזם מספיק כן, לא מגוון מספיק ביכולות ההתקפיות כן, אבל היתרונות שלו זה בטח לא משהו שאפשר למצוא בחצי מחיר בליגה המקומית כמו שמנסים לצייר.

מסכים, אבל הבעיה איתו זה ששחקן חד מימדי כמוהו צריך להגיע רק לתלכיד ספציפי (ולא שיהיה מהראשונים להישאר לעונה נוספת לפני החתמת הבכירים). אגב, מאז ההדחה ביורוליג ההגנה שלו במשחקי הליגה היתה פחות אפקטיבית. אני מקווה שזה בעיקר עניין של התאמות, כי ביורוליג הוא שמר נפלא.
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 31 יולי 2019, 23:44

my man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
הוא רכז שחושב קודם מסירה. הוא גם מוביל כדור טוב, הוא גם מוסר טוב והוא גם שחקן פיק אנד רול טוב. הדבר היחיד שקצת מעיב על זה זה שהוא לא שומר מדהים באחד על אחד. הוא חכם והוא עושה הגנה, אבל הרגליים שלו איטיות יחסית לרכז וגארדים זריזים ואתלטיים ממנו כנראה יצליחו לעבור אותו (בטח היום ). אבל באירופה אין הרבה כאלו ועליהם אפשר לזרוק את ג'ונדי למשל. הרגליים האיטיות וחוסר היציבות בזריקה ב-NBA של היום הם אלו שפלטו אותו מהליגה, אבל חוץ מזה הוא אחלה שחקן ודווקא פיט טוב בשביל לשחק ליד ווילבקין ולהפעיל את הקו הקדמי הננסי שנבנה לנו פה.

בהנחה וכספי אכן יהיה פה, יש מצב שהוא גם האופציה הטובה ביותר בתקציב שישאר. אם הוא יימצא כשיר, זו אחלה החתמה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 31 יולי 2019, 23:45

קחונ בערבון מוגבל אך חברי טוען שככל הנראה החתימה מחר של אניס....
לא יאמן מסלוקס הגענו לאניס....מקום 15 אנו בדרך
Mmm

הודעהעל ידי NY boy » 31 יולי 2019, 23:49

Mmm כתב:קחונ בערבון מוגבל אך חברי טוען שככל הנראה החתימה מחר של אניס....
לא יאמן מסלוקס הגענו לאניס....מקום 15 אנו בדרך

אם החבר שלך טוען שהוא יחתום מחר אני רגוע :-)
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 31 יולי 2019, 23:51

toja27 כתב:קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.

דווקא התקפית ממש לא יהיה מופתע אם יעשה קפיצה. לא אחת זה קורה בשנה שנייה, הוא היה שחקן קריירה של אחוזים טובים מאד מהשלוש ואין סיבה שלא יהיה כזה בקבוצה שתשחק בשיטה וסודרת ועם מאמן טוב. אי אפשר רק כוכבים בקבוצות (ומי ישמע איזה כוכבים יש פה). הוא שחקן משלים טוב וכזה שמקבל את תפקידו יכול להיות נכס.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2019, 23:51

Rampel כתב:
my man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
הוא רכז שחושב קודם מסירה. הוא גם מוביל כדור טוב, הוא גם מוסר טוב והוא גם שחקן פיק אנד רול טוב. הדבר היחיד שקצת מעיב על זה זה שהוא לא שומר מדהים באחד על אחד. הוא חכם והוא עושה הגנה, אבל הרגליים שלו איטיות יחסית לרכז וגארדים זריזים ואתלטיים ממנו כנראה יצליחו לעבור אותו (בטח היום ). אבל באירופה אין הרבה כאלו ועליהם אפשר לזרוק את ג'ונדי למשל. הרגליים האיטיות וחוסר היציבות בזריקה ב-NBA של היום הם אלו שפלטו אותו מהליגה, אבל חוץ מזה הוא אחלה שחקן ודווקא פיט טוב בשביל לשחק ליד ווילבקין ולהפעיל את הקו הקדמי הננסי שנבנה לנו פה.

בהנחה וכספי אכן יהיה פה, יש מצב שהוא גם האופציה הטובה ביותר בתקציב שישאר. אם הוא יימצא כשיר, זו אחלה החתמה לדעתי.

''בהנחה וכספי אכן יהיה פה''

אשכרה מחתימים שחקן כי לא נשאר כסף אחרי כספי, רק שכספי עדיין לא חתם, ואז נישאר גם בלי כספי, גם עם שחקן זול וגם עם זין ביד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוגוסט 2019, 00:02

A.Parker כתב:

מסכים, אבל הבעיה איתו זה ששחקן חד מימדי כמוהו צריך להגיע רק לתלכיד ספציפי (ולא שיהיה מהראשונים להישאר לעונה נוספת לפני החתמת הבכירים). אגב, מאז ההדחה ביורוליג ההגנה שלו במשחקי הליגה היתה פחות אפקטיבית. אני מקווה שזה בעיקר עניין של התאמות, כי ביורוליג הוא שמר נפלא.

העיקרון של בניית החמישיה והתאמת המחליפים לחמישיה הוא נכון גם בעיני ודובר על זה רבות כאן, אבל כפי שרשמתי בעבר זה לא תמיד פשוט בשטח .
למשל הייתה התעניינות בקלויארו מצד אנאדולו, התעכבת מספיק זמן ויכול להיות שאיבדת אותו לקבוצה אחרת. אז אפשר לומר "בסדר, נמצא מחליף אחר במקום" אבל גם זה לא תמיד אידיאלי, כי דווקא המאמן רצה את קלויארו , ואת החבילה היחודית שהוא מביא ביחד עם העובדה שהוא ממשיך לשנה נוספת במכבי עם אותו מאמן וכבר יודע את הסיסטם ולא להביא בהכרח שחקן משלים אחר.
ותסתכל כמה זמן לוקח להרכיב את החמישיה הראשונה, למשל קח את מקרה כספי- מחכים לתשובה שלו, אז מה מכבי יעשו במקרה כזה במידה ורוצים להרכיב חמישיה קודם ואז להתאים משלימים? בשטח זה לא כל פשוט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 01 אוגוסט 2019, 00:02

Holiday_Armadillo כתב:
Rampel כתב:

''בהנחה וכספי אכן יהיה פה''

אשכרה מחתימים שחקן כי לא נשאר כסף אחרי כספי, רק שכספי עדיין לא חתם, ואז נישאר גם בלי כספי, גם עם שחקן זול וגם עם זין ביד
אם מכבי ידפקו את עצמם זו בעיה שלהם. עם כל הטיסה המתוקשרת לארה"ב בשביל להשיג חוזה ב-NBA, רוב הסיכויים שהוא לא יהיה שם בעונה הבאה. with that been said, כספי צריך להיות פה, אחרת המצב יהיה עוד יותר שיט ממה שהוא עכשיו. והאמת שאיתו, עם אניס ועם אייסי, זה אשכרה השיט המינימלי שהיה אפשר לצאת איתו מהקיץ הזה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי A.Parker » 01 אוגוסט 2019, 00:28

toja27 כתב:
A.Parker כתב:

העיקרון של בניית החמישיה והתאמת המחליפים לחמישיה הוא נכון גם בעיני ודובר על זה רבות כאן, אבל כפי שרשמתי בעבר זה לא תמיד פשוט בשטח .
למשל הייתה התעניינות בקלויארו מצד אנאדולו, התעכבת מספיק זמן ויכול להיות שאיבדת אותו לקבוצה אחרת. אז אפשר לומר "בסדר, נמצא מחליף אחר במקום" אבל גם זה לא תמיד אידיאלי, כי דווקא המאמן רצה את קלויארו , ואת החבילה היחודית שהוא מביא ביחד עם העובדה שהוא ממשיך לשנה נוספת במכבי עם אותו מאמן וכבר יודע את הסיסטם ולא להביא בהכרח שחקן משלים אחר.
ותסתכל כמה זמן לוקח להרכיב את החמישיה הראשונה, למשל קח את מקרה כספי- מחכים לתשובה שלו, אז מה מכבי יעשו במקרה כזה במידה ורוצים להרכיב חמישיה קודם ואז להתאים משלימים? בשטח זה לא כל פשוט.

לא חייבים שכל החמישיה תורכב, אבל כן היית מצפה שהוא לא יהיה מראשוני הנשארים. גם אם היו מוותרים על האופציה והוא היה הולך (לא בטוח בכלל אם באמת היה לו שוק, גם אובריינט היה נראה רגע מחתימה שם), הוא לא איזה סטיל שתתבאס יותר מדי שהוא עזב.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־31 אורחים