המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מי שנראה כמו בולבול זה לאנגפורד.
מחליף נראה לי חובה, אבל לא צריך להילחץ כדי לא לעשות טעויות.
yarinsaky כתב:ללאנגפורד הייתה את היכולת, זה נכון. תמיד חשוב להשתמש בלשון הנכונה כדי לתאר זמנים.
האם תהיה לו את היכולת בעתיד ? נחיה ונראה.
הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.
yarinsaky כתב:ללאנגפורד הייתה את היכולת, זה נכון. תמיד חשוב להשתמש בלשון הנכונה כדי לתאר זמנים.
הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.
kubachrick כתב:yarinsaky כתב:מי שנראה כמו בולבול זה לאנגפורד.
מחליף נראה לי חובה, אבל לא צריך להילחץ כדי לא לעשות טעויות.
בדיקת עיניים לא מזיקה אף פעם.
לאנגפורד הוא בולבול שלאט לאט מזדקר במלוא הדרו,ניתן לו את הזמן והבולבול הזה יחזיר לנו את חדוות החיים והכדורסל.
חביב אורנג'ד כתב:בגדול אני מסכים ירין.
כולם כותבים כאן שצריך עוד זמן ושעוד נראה משחקנים מסוימים יכולת טובה יותר בעתיד, אבל כמה זמן כבר ניתן לחכות?
אנו נמצאים בעיצומה של עונה ומתקרבים לסיום שלב הבתים ביורוליג, ובנתיים, שחקנים כמו פאפאס, סמית', שאייר ולנגפורד לא מתגלים כמציאה גדולה ולא עונים על הציפיות.
אני מקווה שלא נצטרך להמתין עונה שלמה בכדי להבין שיש כאן בעיה ואולי אפילו יותר מאחת.
yarinsaky כתב:בלאט מדבר :
על העזיבה של פארמר: "ידעתי שהשביתה תיגמר, זו הייתה שביתה דבילית. רציתי שהיא תימשך יותר זמן. שמחתי שפארמר היה פה ובא לשחק מרצון, נהנינו מהכדורסל שלו מאוד מאוד. שמחנו לקבל אותו ואני מקווה שמתישהו נראה אותו שוב. זו הייתה המטרה, יחד עם דבר אחד חשוב: נכנסנו לברוך בקיץ עם העזיבה של פארגו, שהיה אמור להיות העוגן. השקענו בזה כדי שנקבל אותו, אבל הוא נפל, ולזה אני לא אכנס.
"היינו חייבים להביא שחקן בעל שיעור קומה כדי להשיג מטרה עיקרית של 2011 וזה להגיע לטופ 16. לקחנו סיכון, זה השתלם, ועכשיו אנחנו עומדים בפני דילמה. ניסינו בתקופה הזו למצוא שחקן במקומו, אבל מי שהיה לקחת היה יותר מדי יקר, וגם לא היו הרבה שחקנים לקחת ברמה הזו. עכשיו אנחנו נראה מתי ג'ורדן באמת יצטרך ללכת. זה יכול להיות מחר או עוד עשרה ימים, בקרוב מאוד נדע. נכון לעכשיו אין חתימה ב-NBA ואין סוף לסיפור הזה. לגבי ג'ורדן, קשה לי לתת תשובות עד שאדע מתי הוא הולך".
על המחליף לפארמר: "אנחנו נגביר בצורה משמעותית את החיפוש, כי יש רכבת שבאה ממול עכשיו, ואנחנו צריכים לפתור את זה ולמצוא מסלול עוקף. הבאנו את קית כתגבורת לעמדת הגארדים שלנו, ולכן הוא היה במשחק בחמש הדקות האחרונות. אני חושב קדימה וחשבתי שהוא צריך לשחק, הוא עשה שתי פעולות טובות וחשובות. קיבלנו תרומה גם מהקפטן ואנחנו נמשיך לחפש פתרונות והוא בטח אחד מהם.
על הסגל: "אני לוקח בחשבון שאשחק ללא מחליף בתקופה מסוימת, ואני כבר אומר לאוהדים שלנו: לקחנו החלטה על ג'ורדן כדי להציל את שנת 2011, רצינו לגמור את הסיבוב הזה במצב טוב ביורוליג, שזה היה הכי חשוב לנו, רצינו לשים את עצמנו בעמדה של להגיע לפיינל פור באדריאטית, ואנחנו בדרך לשם. רצינו להישאר בתמונה בליגה, אבל עם השיטה שיש - צריך לתת פרופוציה ולשים את הדברים בצורה נכונה כדי להצליח".
על פפאלוקאס: "זו החלטה מקצועית בלבד למה פאפאלוקאס לא משחק. היה להם פוינט גארד מהרמה הגבוהה והיחידי שיכול היה לעמוד מולו במהירות ואתלטיות זה פארמר וזו היתה הסיבה לכך".
על פניני: "גיא היה היום גיא פניני הישן, הוא היה נראה מצויין, הוא היה בזון. אם לא גיא פניני, אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה. אמרתי שהוא יחזור, אבל לא תיארתי לעצמי שבכזה מבול. הוא השאיר הרבה מאוד בקנה אז הכל יצא בבת אחת כמו צרור".
הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.
שחף כתב:השימוש שנעשה בלאנגפורד לא טוב. משתמשים בו כמו בדווין סמית' או באידסון בשנה שעברה על תקן ספוט אפ שוטר שמחכה בפינה או השחקן שנותן את המסירה האחרונה לסופו. זה לא התפקיד שלו, הוא שחקן שצריך יותר את הכדור ביד.
jol9 כתב:שחף כתב:השימוש שנעשה בלאנגפורד לא טוב. משתמשים בו כמו בדווין סמית' או באידסון בשנה שעברה על תקן ספוט אפ שוטר שמחכה בפינה או השחקן שנותן את המסירה האחרונה לסופו. זה לא התפקיד שלו, הוא שחקן שצריך יותר את הכדור ביד.
אני לא קונה את זה.
כשיש לך את פארמר בקבוצה, אתה לא נותן ללאנגפורד את הכדור ומאפשר לו להשתולל בלי חשבון.
גם האחוזים שלו מהעושנין מזעזעים.. זה בטח לא עוזר לביטחון שלו.
asafb96 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:השימוש שנעשה בלאנגפורד לא טוב. משתמשים בו כמו בדווין סמית' או באידסון בשנה שעברה על תקן ספוט אפ שוטר שמחכה בפינה או השחקן שנותן את המסירה האחרונה לסופו. זה לא התפקיד שלו, הוא שחקן שצריך יותר את הכדור ביד.
אני לא קונה את זה.
כשיש לך את פארמר בקבוצה, אתה לא נותן ללאנגפורד את הכדור ומאפשר לו להשתולל בלי חשבון.
גם האחוזים שלו מהעושנין מזעזעים.. זה בטח לא עוזר לביטחון שלו.
נכון מאוד, ובגלל זה העזיבה של פארמר אולי באה בזמן טוב בשביל לאנגפורד. אולי עכשיו הוא יקבל יותר את הכדור ביד, ויותר חופש ליצור לאחרים ולעצמו, כי מהמעט שראינו בתחילת הרבע השלישי, הוא יודע לעשות את זה. פעמיים סיים בלייאפ קל, ופעמיים סחט עבירה. הבעיה איתו כרגע זה שהוא קולע באחוזים מזעזעים. חייב לעבוד חזק מאוד על הקליעה שלו מכל טווח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים