אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 נובמבר 2011, 19:11

אבל לללאנגפורד בניגוד לאוחיון יש את היכולת בשביל קבוצה כמו מכבי בניגוד לאוחיון גם אם הסגנון שלו שונה לחלוטין .

מה שמכבי צריכה זה קודם כל לתת לפאפס את כל הכלים כדי להצליח ולהפסיק עם המשחקים שבלאט משחק איתו לאחרונה , במקביל כשהקבוצה מתייצבת אפשר להביא מחליף לפארמר .

בסך הכול עם הכניסה של לאנגפורד לכושר וחזרת הקליעה של פניני + פאפס שנמחק לגמרי מהרוטציה הפגיעה במכבי לא תהיה כל כך קשה , בוודאי שמכבי יכולה וצריכה לשמור על המקום הראשון בבית .

בינתיים יש הרבה מאוד זמן למצוא מחליף ולהכניס אותו לקבוצה.
יוסי22

הודעהעל ידי kubachrick » 26 נובמבר 2011, 19:14

yarinsaky כתב:מי שנראה כמו בולבול זה לאנגפורד.
מחליף נראה לי חובה, אבל לא צריך להילחץ כדי לא לעשות טעויות.

בדיקת עיניים לא מזיקה אף פעם.
לאנגפורד הוא בולבול שלאט לאט מזדקר במלוא הדרו,ניתן לו את הזמן והבולבול הזה יחזיר לנו את חדוות החיים והכדורסל.
kubachrick

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 19:14

ללאנגפורד הייתה את היכולת, זה נכון. תמיד חשוב להשתמש בלשון הנכונה כדי לתאר זמנים.
האם תהיה לו את היכולת בעתיד ? נחיה ונראה.

הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי kubachrick » 26 נובמבר 2011, 19:16

yarinsaky כתב:ללאנגפורד הייתה את היכולת, זה נכון. תמיד חשוב להשתמש בלשון הנכונה כדי לתאר זמנים.

הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.

זה לא פורנוגרפיה זה שימוש נאות על דרך המשל של הפיזיולוגיה של האדם.
kubachrick

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 נובמבר 2011, 19:22

yarinsaky כתב:ללאנגפורד הייתה את היכולת, זה נכון. תמיד חשוב להשתמש בלשון הנכונה כדי לתאר זמנים.

הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.

בחיי שאני לא מבין את הגישה הזו , אי אפשר לשפוט שחקן לפי כאן ועכשיו עם כל הכבוד .

שופטים שחקן לפי העונות האחרונות שלו כל עוד הוא לא משחק כאן לפחות כמה שבועות וזה נכון לגבי הרבה מאוד שחקנים שחטפו פה ואז פתאום קול דממה דקה כשהם מצליחים.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 19:25

אז לפי מה שופטים ? לפי מחר או מחרתיים ?
אני רואה וכותב נכון להיום.
אם דברים ישתנו לכיוון חיובי אני אכתוב עליו דברים חיוביים.

חוץ מזה, לגבי השחקן הזה ספציפי היו כאן לא מעט שלא התלהבו ממנו מההתחלה. כולל מאמן מאוד בכיר שאי אפשר לזלזל בו .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 19:32

בגדול אני מסכים ירין.
כולם כותבים כאן שצריך עוד זמן ושעוד נראה משחקנים מסוימים יכולת טובה יותר בעתיד, אבל כמה זמן כבר ניתן לחכות?
אנו נמצאים בעיצומה של עונה ומתקרבים לסיום שלב הבתים ביורוליג, ובנתיים, שחקנים כמו פאפאס, סמית', שאייר ולנגפורד לא מתגלים כמציאה גדולה ולא עונים על הציפיות.
אני מקווה שלא נצטרך להמתין עונה שלמה בכדי להבין שיש כאן בעיה ואולי אפילו יותר מאחת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 19:37

בדיוק, זה לא שיש למכבי את כל הזמן שבעולם.
מכבי יוצאת בקרוב למסע ארוך של משחקים והיא צריכה כמה שיותר שחקנים בכושר, זה ממש לא נראה טוב בינתיים. יותר מדי שחקנים לא בכושר,
או לא מקבלים דקות, או שהפכו לעציץ. כולם בקו האחורי ד"א.
עזיבת פארמר יוצרת כאן חור ענק, אי אפשר שלא לשים לב לזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 26 נובמבר 2011, 19:39

בלאט אמור להפגש עם דורון פרקינס היום
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 נובמבר 2011, 19:48

kubachrick כתב:
yarinsaky כתב:מי שנראה כמו בולבול זה לאנגפורד.
מחליף נראה לי חובה, אבל לא צריך להילחץ כדי לא לעשות טעויות.

בדיקת עיניים לא מזיקה אף פעם.
לאנגפורד הוא בולבול שלאט לאט מזדקר במלוא הדרו,ניתן לו את הזמן והבולבול הזה יחזיר לנו את חדוות החיים והכדורסל.

מה???
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 נובמבר 2011, 19:49

חביב אורנג'ד כתב:בגדול אני מסכים ירין.
כולם כותבים כאן שצריך עוד זמן ושעוד נראה משחקנים מסוימים יכולת טובה יותר בעתיד, אבל כמה זמן כבר ניתן לחכות?
אנו נמצאים בעיצומה של עונה ומתקרבים לסיום שלב הבתים ביורוליג, ובנתיים, שחקנים כמו פאפאס, סמית', שאייר ולנגפורד לא מתגלים כמציאה גדולה ולא עונים על הציפיות.
אני מקווה שלא נצטרך להמתין עונה שלמה בכדי להבין שיש כאן בעיה ואולי אפילו יותר מאחת.

פאפאס לא מציאה? מתי הוא בדיוק איכזב?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 19:58

בלאט מדבר :

על העזיבה של פארמר: "ידעתי שהשביתה תיגמר, זו הייתה שביתה דבילית. רציתי שהיא תימשך יותר זמן. שמחתי שפארמר היה פה ובא לשחק מרצון, נהנינו מהכדורסל שלו מאוד מאוד. שמחנו לקבל אותו ואני מקווה שמתישהו נראה אותו שוב. זו הייתה המטרה, יחד עם דבר אחד חשוב: נכנסנו לברוך בקיץ עם העזיבה של פארגו, שהיה אמור להיות העוגן. השקענו בזה כדי שנקבל אותו, אבל הוא נפל, ולזה אני לא אכנס.

"היינו חייבים להביא שחקן בעל שיעור קומה כדי להשיג מטרה עיקרית של 2011 וזה להגיע לטופ 16. לקחנו סיכון, זה השתלם, ועכשיו אנחנו עומדים בפני דילמה. ניסינו בתקופה הזו למצוא שחקן במקומו, אבל מי שהיה לקחת היה יותר מדי יקר, וגם לא היו הרבה שחקנים לקחת ברמה הזו. עכשיו אנחנו נראה מתי ג'ורדן באמת יצטרך ללכת. זה יכול להיות מחר או עוד עשרה ימים, בקרוב מאוד נדע. נכון לעכשיו אין חתימה ב-NBA ואין סוף לסיפור הזה. לגבי ג'ורדן, קשה לי לתת תשובות עד שאדע מתי הוא הולך".

על המחליף לפארמר: "אנחנו נגביר בצורה משמעותית את החיפוש, כי יש רכבת שבאה ממול עכשיו, ואנחנו צריכים לפתור את זה ולמצוא מסלול עוקף. הבאנו את קית כתגבורת לעמדת הגארדים שלנו, ולכן הוא היה במשחק בחמש הדקות האחרונות. אני חושב קדימה וחשבתי שהוא צריך לשחק, הוא עשה שתי פעולות טובות וחשובות. קיבלנו תרומה גם מהקפטן ואנחנו נמשיך לחפש פתרונות והוא בטח אחד מהם.

על הסגל: "אני לוקח בחשבון שאשחק ללא מחליף בתקופה מסוימת, ואני כבר אומר לאוהדים שלנו: לקחנו החלטה על ג'ורדן כדי להציל את שנת 2011, רצינו לגמור את הסיבוב הזה במצב טוב ביורוליג, שזה היה הכי חשוב לנו, רצינו לשים את עצמנו בעמדה של להגיע לפיינל פור באדריאטית, ואנחנו בדרך לשם. רצינו להישאר בתמונה בליגה, אבל עם השיטה שיש - צריך לתת פרופוציה ולשים את הדברים בצורה נכונה כדי להצליח".

על פפאלוקאס: "זו החלטה מקצועית בלבד למה פאפאלוקאס לא משחק. היה להם פוינט גארד מהרמה הגבוהה והיחידי שיכול היה לעמוד מולו במהירות ואתלטיות זה פארמר וזו היתה הסיבה לכך".

על פניני: "גיא היה היום גיא פניני הישן, הוא היה נראה מצויין, הוא היה בזון. אם לא גיא פניני, אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה. אמרתי שהוא יחזור, אבל לא תיארתי לעצמי שבכזה מבול. הוא השאיר הרבה מאוד בקנה אז הכל יצא בבת אחת כמו צרור".

אז בלאט בעצם אומר - פארגו הרג לנו את הפגרה ופארמר הציל אותנו זמנית.
לא נשמע ממש אופטימי בלאט.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 נובמבר 2011, 20:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 26 נובמבר 2011, 20:00

yarinsaky כתב:בלאט מדבר :

על העזיבה של פארמר: "ידעתי שהשביתה תיגמר, זו הייתה שביתה דבילית. רציתי שהיא תימשך יותר זמן. שמחתי שפארמר היה פה ובא לשחק מרצון, נהנינו מהכדורסל שלו מאוד מאוד. שמחנו לקבל אותו ואני מקווה שמתישהו נראה אותו שוב. זו הייתה המטרה, יחד עם דבר אחד חשוב: נכנסנו לברוך בקיץ עם העזיבה של פארגו, שהיה אמור להיות העוגן. השקענו בזה כדי שנקבל אותו, אבל הוא נפל, ולזה אני לא אכנס.

"היינו חייבים להביא שחקן בעל שיעור קומה כדי להשיג מטרה עיקרית של 2011 וזה להגיע לטופ 16. לקחנו סיכון, זה השתלם, ועכשיו אנחנו עומדים בפני דילמה. ניסינו בתקופה הזו למצוא שחקן במקומו, אבל מי שהיה לקחת היה יותר מדי יקר, וגם לא היו הרבה שחקנים לקחת ברמה הזו. עכשיו אנחנו נראה מתי ג'ורדן באמת יצטרך ללכת. זה יכול להיות מחר או עוד עשרה ימים, בקרוב מאוד נדע. נכון לעכשיו אין חתימה ב-NBA ואין סוף לסיפור הזה. לגבי ג'ורדן, קשה לי לתת תשובות עד שאדע מתי הוא הולך".

על המחליף לפארמר: "אנחנו נגביר בצורה משמעותית את החיפוש, כי יש רכבת שבאה ממול עכשיו, ואנחנו צריכים לפתור את זה ולמצוא מסלול עוקף. הבאנו את קית כתגבורת לעמדת הגארדים שלנו, ולכן הוא היה במשחק בחמש הדקות האחרונות. אני חושב קדימה וחשבתי שהוא צריך לשחק, הוא עשה שתי פעולות טובות וחשובות. קיבלנו תרומה גם מהקפטן ואנחנו נמשיך לחפש פתרונות והוא בטח אחד מהם.

על הסגל: "אני לוקח בחשבון שאשחק ללא מחליף בתקופה מסוימת, ואני כבר אומר לאוהדים שלנו: לקחנו החלטה על ג'ורדן כדי להציל את שנת 2011, רצינו לגמור את הסיבוב הזה במצב טוב ביורוליג, שזה היה הכי חשוב לנו, רצינו לשים את עצמנו בעמדה של להגיע לפיינל פור באדריאטית, ואנחנו בדרך לשם. רצינו להישאר בתמונה בליגה, אבל עם השיטה שיש - צריך לתת פרופוציה ולשים את הדברים בצורה נכונה כדי להצליח".

על פפאלוקאס: "זו החלטה מקצועית בלבד למה פאפאלוקאס לא משחק. היה להם פוינט גארד מהרמה הגבוהה והיחידי שיכול היה לעמוד מולו במהירות ואתלטיות זה פארמר וזו היתה הסיבה לכך".

על פניני: "גיא היה היום גיא פניני הישן, הוא היה נראה מצויין, הוא היה בזון. אם לא גיא פניני, אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה. אמרתי שהוא יחזור, אבל לא תיארתי לעצמי שבכזה מבול. הוא השאיר הרבה מאוד בקנה אז הכל יצא בבת אחת כמו צרור".

שם עיין על הרכז שלהם?
מקאדו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 20:03

נראה לי שבלאט מאותת שהוא לא כ"כ מרוצה פאפאס.
אולי זה רק אני, אבל נראה לי שהוא צודק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 20:06

הלו, בלי פורנוגרפיה כאן.

דווקא היום לאנגפורד נראה לי קצת יותר טוב מבחינת הצעד הראשון. זה עדיין לא זה, אבל זה משתפר. עדיין יש לי את התחושה כאילו רמת האתלטיות שלו ירדה פלאים ממה שראינו בשנה שעברה. הוא מקושי מצליח להתרומם והזריקה שלו שטוחה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 20:17

שחף כתב:השימוש שנעשה בלאנגפורד לא טוב. משתמשים בו כמו בדווין סמית' או באידסון בשנה שעברה על תקן ספוט אפ שוטר שמחכה בפינה או השחקן שנותן את המסירה האחרונה לסופו. זה לא התפקיד שלו, הוא שחקן שצריך יותר את הכדור ביד.

אני לא קונה את זה.
כשיש לך את פארמר בקבוצה, אתה לא נותן ללאנגפורד את הכדור ומאפשר לו להשתולל בלי חשבון.

גם האחוזים שלו מהעושנין מזעזעים.. זה בטח לא עוזר לביטחון שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 20:20

jol9 כתב:
שחף כתב:השימוש שנעשה בלאנגפורד לא טוב. משתמשים בו כמו בדווין סמית' או באידסון בשנה שעברה על תקן ספוט אפ שוטר שמחכה בפינה או השחקן שנותן את המסירה האחרונה לסופו. זה לא התפקיד שלו, הוא שחקן שצריך יותר את הכדור ביד.

אני לא קונה את זה.
כשיש לך את פארמר בקבוצה, אתה לא נותן ללאנגפורד את הכדור ומאפשר לו להשתולל בלי חשבון.

נכון מאוד, ובגלל זה העזיבה של פארמר אולי באה בזמן טוב בשביל לאנגפורד. אולי עכשיו הוא יקבל יותר את הכדור ביד, ויותר חופש ליצור לאחרים ולעצמו, כי מהמעט שראינו בתחילת הרבע השלישי, הוא יודע לעשות את זה. פעמיים סיים בלייאפ קל, ופעמיים סחט עבירה. הבעיה איתו כרגע זה שהוא קולע באחוזים מזעזעים. חייב לעבוד חזק מאוד על הקליעה שלו מכל טווח
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 20:21

לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 20:22

אפשר להוציא אותו מחסימה כדי שיחדור, לעשות איתו פיק אנד רול, לא חייבים לעשות רק אופן. בכל אופן בתיפקוד הזה מכבי לא תוציא ממנו את המקסימום בכל מקרה.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 20:23

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

אני לא קונה את זה.

נכון מאוד, ובגלל זה העזיבה של פארמר אולי באה בזמן טוב בשביל לאנגפורד. אולי עכשיו הוא יקבל יותר את הכדור ביד, ויותר חופש ליצור לאחרים ולעצמו, כי מהמעט שראינו בתחילת הרבע השלישי, הוא יודע לעשות את זה. פעמיים סיים בלייאפ קל, ופעמיים סחט עבירה. הבעיה איתו כרגע זה שהוא קולע באחוזים מזעזעים. חייב לעבוד חזק מאוד על הקליעה שלו מכל טווח

לנגפורד הוא לא רכז ולא אחד שיארגן את ההתקפה. אם הוא יקבל עכשיו את הכדור יותר ליד מה שיקרה הוא יבעיקר יותר בלאגן.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 26 נובמבר 2011, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים