פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים החדש

08 יולי 2016, 21:14

אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. הבן אדם בסך הכל כתב שמכבי גיששה. אז מה לא בסדר בזה? כולנו יודעים שמכבי בגששת אצל כל השחקנים הטובים (ובסוף מחתימה שחקנים אחרים, זולים יותר). אין בזה שום טרולינג

08 יולי 2016, 21:35

הוא לא טרול, הוא האמא של הטרולים. זארקו בגרסה העות'מנית. עקבת אחרי השטויות שהוא כתב בהקשר של מכבי בחודשים האחרונים? כי אני כן

08 יולי 2016, 21:53

אודו? אפילו בשביל הטרולים זאת הגזמה להגיד שהוא מועמד.

08 יולי 2016, 22:07

בכל מקרה, על פי יורוהופס פנר' דורשת מאודו תשובה תוך 48 שעות. הוא מעדיף בכלל nba. סביר להניח שאם הוא נשאר באירופה הוא ייתן עדיפות לפנר' כשגם דרושפקה עוקבת. אם לא, פנר' ינסו להביא את איון.

08 יולי 2016, 23:52

er79 כתב:בכל מקרה, על פי יורוהופס פנר' דורשת מאודו תשובה תוך 48 שעות. הוא מעדיף בכלל nba. סביר להניח שאם הוא נשאר באירופה הוא ייתן עדיפות לפנר' כשגם דרושפקה עוקבת. אם לא, פנר' ינסו להביא את איון.

איון? בשביל מה לו לעזוב את ריאל ולעבור לטורקיה? מה הוא אידיוט? ספרדית זאת שפת האם שלו, מה רע לו בספרד?

09 יולי 2016, 10:55

לפי דיווח ברצלונה רוצה את גאודלוק.
הלך גם השחקן הזה.

09 יולי 2016, 11:47

כן, יש הרבה דיווחים על כך בפורומים ובטוויטר. האמת זה לא מפתיע. מכבי תיאלץ להביא גארד בינוני מינוס. תענוג

09 יולי 2016, 12:43

לא הייתה חתימה מאז ארז נכון?

09 יולי 2016, 13:03

קובי כתב:לא הייתה חתימה מאז ארז נכון?

הסדר הוא הפוך - החתימו שחקנים מהר מהר לפני שמינו מאמן בשביל להציב עובדות מוגמרות.
ההחתמות הגדולות כנראה נגמרו. תראה פה עוד איזה ארינזה במקרה הטוב.

09 יולי 2016, 14:49

בטח בימים הקרובים נשמע התפתחויות עם באייקס. אני מהמר שהוא זה שיגיע לכאן.

09 יולי 2016, 15:02

Chen כתב:בטח בימים הקרובים נשמע התפתחויות עם באייקס. אני מהמר שהוא זה שיגיע לכאן.

האם הוא משחק בליגת הקיץ בוואגס?
דרך אגב היום המשחק הראשון של הנרי סימס במדי וושינגטון.

09 יולי 2016, 15:09

אנטוניו כתב:
Chen כתב:בטח בימים הקרובים נשמע התפתחויות עם באייקס. אני מהמר שהוא זה שיגיע לכאן.

האם הוא משחק בליגת הקיץ בוואגס?
דרך אגב היום המשחק הראשון של הנרי סימס במדי וושינגטון.

וגם של שון דאוסון באותה הקבוצה ;)

09 יולי 2016, 16:21

מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.

09 יולי 2016, 16:30

jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.

שהם מחדשים מנוי כבר בתחילת יוני?

09 יולי 2016, 21:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.

שהם מחדשים מנוי כבר בתחילת יוני?

בדיוק!!

09 יולי 2016, 21:18

אתה מתכוון ל''רק שני דברים הם אינסופיים - היקום והטיפשות האנושית ואני לא בטוח בקשר לראשון'', או ''ההגדרה של טירוף היא לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות''? כי השני לא מדברים על טיפשים

09 יולי 2016, 21:42

הבעיה היא שגם הפדרמנים עושים שימוש בציטוטי איינשטיין: "המוחות הגדולים תמיד נתקלו בהתנגדות אלימה מצד המוחות הנחותים."

וזה מה שנותן להם מוטיבציה להמשיך.

09 יולי 2016, 22:08

Holiday_Armadillo כתב:

אתה מתכוון ל''רק שני דברים הם אינסופיים - היקום והטיפשות האנושית ואני לא בטוח בקשר לראשון'', או ''ההגדרה של טירוף היא לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות''? כי השני לא מדברים על טיפשים

האמת שהתכוונתי לשני... והוא מדבר שם על insanity...
זה לא טיפשות אבל אפשר להגדיר את זה כחוסר שפיות.
בכל אופן הכוונה ברורה וגם המשפט הראשון ממחיש זאת היטב

10 יולי 2016, 06:29

הפתרון הכי זמין לפציעה של מילר הוא: דונטה סמית.
יכול לשחק 3,4, מכיר את הכדורסל בארץ וזמין אחרי שירושלים משחררים אותו.

10 יולי 2016, 06:54

גלעד55 כתב:הפתרון הכי זמין לפציעה של מילר הוא: דונטה סמית.
יכול לשחק 3,4, מכיר את הכדורסל בארץ וזמין אחרי שירושלים משחררים אותו.

1. מי אמר שמילר פצוע?
2. לא, תודה.
נושא נעול