המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בכל מקרה, על פי יורוהופס פנר' דורשת מאודו תשובה תוך 48 שעות. הוא מעדיף בכלל nba. סביר להניח שאם הוא נשאר באירופה הוא ייתן עדיפות לפנר' כשגם דרושפקה עוקבת. אם לא, פנר' ינסו להביא את איון.
קובי כתב:לא הייתה חתימה מאז ארז נכון?
Chen כתב:בטח בימים הקרובים נשמע התפתחויות עם באייקס. אני מהמר שהוא זה שיגיע לכאן.
אנטוניו כתב:Chen כתב:בטח בימים הקרובים נשמע התפתחויות עם באייקס. אני מהמר שהוא זה שיגיע לכאן.
האם הוא משחק בליגת הקיץ בוואגס?
דרך אגב היום המשחק הראשון של הנרי סימס במדי וושינגטון.
jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.
שהם מחדשים מנוי כבר בתחילת יוני?
jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מה שקורה הקיץ הזה עד עכשיו דומה מאוד למה שהיה בקיץ שעבר, וכולנו מכירים מה איינשטיין אמר על טיפשים.
אתה מתכוון ל''רק שני דברים הם אינסופיים - היקום והטיפשות האנושית ואני לא בטוח בקשר לראשון'', או ''ההגדרה של טירוף היא לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות''? כי השני לא מדברים על טיפשים
גלעד55 כתב:הפתרון הכי זמין לפציעה של מילר הוא: דונטה סמית.
יכול לשחק 3,4, מכיר את הכדורסל בארץ וזמין אחרי שירושלים משחררים אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים