פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 ספטמבר 2011, 16:46
לא חושב שזה תלוי רק בו. לא מכיר את פרטי החוזה, אבל לדעתי אם השביתה מסתיימת הוא חייב קודם כל לחזור לקבוצה שלו בנ.ב.א בשביל שתחליט מה לעשות איתו והאם היא מממשת את החוזה או לא, על פי התנאים המוסכמים מראש. לא חושב שאפשר לחתום איתו בלי סעיף יציאה.
האמת שזה גם לא שווה את הטירחה.
רציתי להתייחס לדברי רקנאטי ולתהות האם חוזים נמוכים לשחקנים חדשים היא פילוסופיה חדשה של מכבי או משהוא מאולץ. זה דבר שיכול לעזור לנו לקבוע עמדה לגבי הנהלת מכבי.
לפי דברי רקנאטי זה נשמע יותר כפילוסופיה. זה מעניין.
22 ספטמבר 2011, 20:39
אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
שאמרו לו ששאראס לא שומר וזה מה שבלאט לא אוהב, הוא אמר - ופאפאלוקאס שומר טוב?!
whatever...
23 ספטמבר 2011, 08:37
האם לדעתכם הנדריקס ימשיך במכבי מעבר לעונה הזאת?
כי בנתיים הוא מרשים מאוד(כפי שצפינו) ונותן משחקים גדולים(גם עם זאת רק ההתחלה)
וגם כדאי להשאיר אותו לא רק בגלל היכולת האישית שלו אלא גם כדי שצמד התאומים החדש(הנדריקס וג'יימס)ימשיכו במכבי,כי כששניהם על המגרש יהיה קשה מאוד ליריבה
מצד שני קשה לי לראות כיצד מכבי יוכלו לחלק דקות בין כל כך הרבה שחקנים בכירים
23 ספטמבר 2011, 08:42
הכל תלוי כמובן בעונה הנוכחית. אם הנדריקס יראה יכולת משופרת בעונה הזו, אני מאמין שירצו להשאיר אותו כאן. אם היה לו חוזה לעונה אחת בלבד, אני לא משוכנע שהיו משאירים אותו לעונה הנוכחית. בטח שלא נוכח התחרות בשוק שהייתה עליו מצד קאחה.
23 ספטמבר 2011, 09:09
להנדריקס היתה שנה מצוינת במגבלת הדקות שהוא קיבל ולכן אני לא ממש רואה למה הוא צריך להשתפר כדי להישאר פה.
23 ספטמבר 2011, 09:15
בעיקר בגלל עומס השחקנים בעמדה 4 והעובדה שהנדריקס, למרות שהוא מביא את היתרונות שלו, איננו הבולט מבין השחקנים החתומים היום במשבצת הפאוור פורוורד.
23 ספטמבר 2011, 10:03
הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
שעושה את העבודה השחורה, מוריד ריבאונדים, חוסם, נותן גוף ולא מתלונן. מסוג השחקנים האמריקאיים שמתאימים פיקס לכדורסל האירופאי.
23 ספטמבר 2011, 10:09
yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
שעושה את העבודה השחורה, מוריד ריבאונדים, חוסם, נותן גוף ולא מתלונן. מסוג השחקנים האמריקאיים שמתאימים פיקס לכדורסל האירופאי.
שון ג'יימס?
23 ספטמבר 2011, 10:11
קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
whatever...
WTF?!
פאפאס לא שומר כמו שסופו רכיכה... זה עוד פרשן בכיר בישראל.. לאן הדרדרנו..
תאמין לי, חצי מהפורום פה מבין כדורסל לא פחות מכל הפרשנים ההזויים שיש היום. פשוט בדיחה מה שנהיה. גם בכדורגל..
23 ספטמבר 2011, 10:38
אני הייתי משאיר את הנדריקס ואפילו מאריך לו את החוזה, יש לי הרגשה שעוד כמה שנים הוא יהיה שחקן נפלא שיראה הרבה יותר דקות!
23 ספטמבר 2011, 10:43
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
שון ג'יימס?
יכול להיות שגם ג'יימס. נראה איך הוא מביא את זה לרמות יורוליג. הנדריקס הוכיח שהיורוליג לא גדול עליו.
23 ספטמבר 2011, 10:52
Chen כתב:אני הייתי משאיר את הנדריקס ואפילו מאריך לו את החוזה, יש לי הרגשה שעוד כמה שנים הוא יהיה שחקן נפלא שיראה הרבה יותר דקות!
בכל מקרה נראה לי שהנוכחות של הנדריקס כאן פתחה את מכבי לקהלים חדשים...
אני חושב שביורוליג כרגע, סופו וליאור הם הצמד הפותח, וריצ' ושון הם הצמד המחליף. שני הצמדים יכולים לשחק מצויין אחד ליד השני, ולתת פוש חזק מאוד בכיוון
הרצוי.
בגלל הדלילות של הקו האחורי, יש מצב למצוא את סמית' ואת גיא נותנים דקות ב-2 ואת בלו בשלוש.
לדעתי, מצ'באן, אם יישאר, יהיה שחקן מוביל של מכבי באדריאטית ומשם ינסה לקנות את הדקות שלו ביורוליג.
ההשתלבות של שייר ואוחיון מאוד חשובה ומעניינת. כמה שאנחנו אולי לא אוהבים את זה, הצלחה של שניהם במשחקים הקרובים, תשאיר את מכבי במצבת הגארדים הנוכחית.
אני די מצפה כבר לראות את הקבוצה. סגל מסקרן מאוד יש למכבי השנה.
23 ספטמבר 2011, 10:57
האמת שאני כבר השלמתי עם מצבת הגארדם הנוכחית. אולי זה בעייתי, אולי חסר שחקן בעמדה 2, אולי יש בעייה בתלות הגדולה הזאת בפארמר,
אבל כנראה שנצטרך לחיות עם כל הערפל הזה בינתיים.
כמובן שהכול יכול להתחלף בשנייה להיסטריה אם השביתה בנ.ב.א תיגמר, אבל דיה צרה לשעתה.
ד"א, אתמול לא הושגה שום התקדמות בשיחות בנ.ב.א.
23 ספטמבר 2011, 11:33
yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
באופן עקרוני, אני מסכים איתך וגם עם יוסי. השאלה הגדולה היא האם למכבי יש את הפריבילגיה התקציבית להחזיק שחקן זר עם 15 דקות למשחק בעלות של 800K לעונה.
כפי שזה נראה, לא ממש, לצערי. לתפיסתי, מכבי צריכה להשקיע את מירב התקציב שלה על כמה שפחות זרים, ע"מ לצמצם את הפער עם המועדונים העשירים יותר.
נערך לאחרונה על ידי
קובי בתאריך 23 ספטמבר 2011, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
23 ספטמבר 2011, 11:39
אני לא חושב שמדובר ב 800 , לדעתי יותר קרוב ל 600 . חבל שאין כבר את גרינוולד עם צילומי החוזים, אבל אולי כרמל תעזור כאן.
23 ספטמבר 2011, 11:41
אז היום 600 ומחר 800. תג המחיר בקבוצה מצליחה תמיד עולה.
23 ספטמבר 2011, 12:03
טוב, זה יכול לקרות גם לשון ג'יימס. עונה אחת טובה ביורוליג והוא קופץ מ 300 אלף דולר ל600 או 700 אלף. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות את שניהם ביחד במכבי השנה הקרובה ועד הקיץ הבא דברים בטח ישתנו.
23 ספטמבר 2011, 12:15
yarinsaky כתב:טוב, זה יכול לקרות גם לשון ג'יימס. עונה אחת טובה ביורוליג והוא קופץ מ 300 אלף דולר ל600 או 700 אלף. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות את שניהם ביחד במכבי השנה הקרובה ועד הקיץ הבא דברים בטח ישתנו.
את ג'יימס החתימו ל2 עונות עם אופציה ל3 (אופציה של מכבי אם אני לא טועה..) גם אם יראה יכולות טובה, הוא ישאר במכבי בשכר זול יחסית.
נערך לאחרונה על ידי
asafb96 בתאריך 23 ספטמבר 2011, 12:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
23 ספטמבר 2011, 12:38
asafb96 כתב:קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
whatever...
WTF?!
פאפאס לא שומר כמו שסופו רכיכה... זה עוד פרשן בכיר בישראל.. לאן הדרדרנו..
תאמין לי, חצי מהפורום פה מבין כדורסל לא פחות מכל הפרשנים ההזויים שיש היום. פשוט בדיחה מה שנהיה. גם בכדורגל..
עכשיו ראיתי את התכנית המלאה... פשוט דפוק הסהר הזה. הילל את שאראס כאילו הוא קרע את אירופה באליפות, ולא מעניין אותו שהוא לא שיחק כדורסל כמו בן אדם שנתיים. דיבר על פאפאס כאילו הוא איזה נגר... פשוט פרשן עלוב.
ואגב, זה לא בקשר לנושא של מכבי, הוא אמר את זה ב"עצבים", שלמי שלא יודע זה שכל פרשן באולפן אומר מה עיצבן אותו השבוע... זה מה שעצבן אותו, ששאראס לא בא, ופאפאס כן. פרשן ישראלי במיטבו..