המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
שעושה את העבודה השחורה, מוריד ריבאונדים, חוסם, נותן גוף ולא מתלונן. מסוג השחקנים האמריקאיים שמתאימים פיקס לכדורסל האירופאי.
קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
שאמרו לו ששאראס לא שומר וזה מה שבלאט לא אוהב, הוא אמר - ופאפאלוקאס שומר טוב?!
whatever...
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
שעושה את העבודה השחורה, מוריד ריבאונדים, חוסם, נותן גוף ולא מתלונן. מסוג השחקנים האמריקאיים שמתאימים פיקס לכדורסל האירופאי.
שון ג'יימס?
Chen כתב:אני הייתי משאיר את הנדריקס ואפילו מאריך לו את החוזה, יש לי הרגשה שעוד כמה שנים הוא יהיה שחקן נפלא שיראה הרבה יותר דקות!
yarinsaky כתב:הוא עדיין צעיר ואני חושב שיש לו עוד מקום להשתפר. הוא כבר לא יצמח בגובה ולא יהיה סנטר דומיננטי פותח כנראה, אבל כל קבוצה צריכה שחקן
yarinsaky כתב:טוב, זה יכול לקרות גם לשון ג'יימס. עונה אחת טובה ביורוליג והוא קופץ מ 300 אלף דולר ל600 או 700 אלף. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות את שניהם ביחד במכבי השנה הקרובה ועד הקיץ הבא דברים בטח ישתנו.
asafb96 כתב:קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
שאמרו לו ששאראס לא שומר וזה מה שבלאט לא אוהב, הוא אמר - ופאפאלוקאס שומר טוב?!
whatever...
![]()
![]()
![]()
WTF?!
פאפאס לא שומר כמו שסופו רכיכה... זה עוד פרשן בכיר בישראל.. לאן הדרדרנו..
תאמין לי, חצי מהפורום פה מבין כדורסל לא פחות מכל הפרשנים ההזויים שיש היום. פשוט בדיחה מה שנהיה. גם בכדורגל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־22 אורחים