אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מרץ 2012, 15:00

yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
למרות האחוזים הלא טובים בעיקר מ-3 (מה-2 הם סבירים בהתחשב בזה שלא ראינו אילו זריקות הוא לקח) וכן השורה הסטטיטית הטובה והמגוונת , פרקינס נראה ממש טוב לשלב הזה שלא העונה בהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה קשה , הצתרף לקבוצה באמצע העונה , הצתרף לקבוצה מאוד מאוד מחוברת .
מה גם שפרקינס זה שחקן שאף פעם לא הצטיין כקלעי...
זה נראה שהוא שידרג אותם מאוד והם היו רחוקים עד כדי שתי זריקות עונשין של נאברו מהטופ-8....
אם ימשיך ביכולת הזאת אני בהחלט רואה בו מעומד מצויין לחזור למכבי ....

גם לסופו היה משחק מטורף(אני חושבת נגד מילאנו)של אחוזים מעולים מהעונשין..זה עדיין יוצא מן הכלל כי יש גם משחקים כאלה..גם זה שאתה אומר שהוא לא הצטיין כקלעי רק מבהיר שהוא לא היה צריך לקחת 13 זריקות מהשדה כש-6 מהן מחוץ לקשת כי שחקן של פחות מ-30% מחוץ לקשת לא לוקח 6 זריקות..ואני בטוחה ש-4 מתוך ה-6 לא היו על הבאזר..
שוב,אפשר לחשוב שאמרתי שהיה לו משחק מזעזע והוא לא עשה כלום חוץ מלזרוק שלשות..אמרתי שהוא עשה ככה וככה וככה אבל האחוזים שלו לא היו טובים..מה בדיוק יש לצאת עליי בזה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 מרץ 2012, 16:16

מישהו פה דיבר לא יפה על פרקינס? :x
הקליעה תשתפר אצלו עם הזמן, גם את לנגפורד קיבלנו עם אחוזים לא משהו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 16:25

Chen כתב:מישהו פה דיבר לא יפה על פרקינס? :x
הקליעה תשתפר אצלו עם הזמן, גם את לנגפורד קיבלנו עם אחוזים לא משהו..

פרקינס היה שחקן של 25% ל3 שנה שעברה, שהוא היה בריא. ממש אי אפשר לומר בוודאות שהאחוזים ישתפרו
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2012, 16:34

פרקינס קלע בקופליג ב41% לשלוש בשנה שעברה (1.5 שלשות למשחק).
הוא קלעי קצת יותר טוב ממה שנראה בסטטיסטיקה. ביורוליג היה לו הרבה יותר קשה מבליגה המקומית.
מאמין שיראה שיפור גם באיטליה בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מרץ 2012, 16:38

החציל האצטקי כתב:פרקינס קלע בקופליג ב41% לשלוש בשנה שעברה (1.5 שלשות למשחק).
הוא קלעי קצת יותר טוב ממה שנראה בסטטיסטיקה. ביורוליג היה לו הרבה יותר קשה מבליגה המקומית.

ואנחנו הרי מחפשים קלעים שיהיה להם יותר קל בליגה המקומית מאשר ביורוליג נכון? לא מכירה שחקן במכבי שהאחוזים שלו ביורוליג יותר טובים מהאחוזים בליגה המקומית..בעיניי היורוליג זה מה שבאמת מייצג את איכות השחקן ולא הליגה המקומית כי בליגה שלנו שחקן כמו פניני(שאני מתה עליו)עושה דאבל-דאבל של נקודות ואסיסטים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 17:28

החציל האצטקי כתב:פרקינס קלע בקופליג ב41% לשלוש בשנה שעברה (1.5 שלשות למשחק).

בליגה יש לו שעה וחצי לכוון. אותו דבר סמית'. בליגה ובאדריאטית הוא נראה כמו רג'י מילר. אבל ביורוליג אין לו כל כך הרבה חופש, והאחוזים בהתאם. כנ"ל פרקינס.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2012, 17:31

זה נכון, לא אמרתי שהוא קלעי גדול- פשוט טוב יותר ממה שהסטטיסטיקה היבשה אומרת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מרץ 2012, 17:34

החציל האצטקי כתב:זה נכון, לא אמרתי שהוא קלעי גדול- פשוט טוב יותר ממה שהסטטיסטיקה היבשה אומרת.

תשמע, אפשר לדבר מהיום עד מחר על מה לא שקיף בסטטיסטיקה, אבל אחוזים מה3, ומהקוו (שגם פה הוא פחות מ70%), זה דבר שמשקף את היכולת בקליעה. קלעי טוב לא יהיה שחקן של 25%
אבל, בהחלט יכול להיות שהוא שחקן שיכול לקלוע יותר מ25%, והעונה הזאת הוא פשוט היה בכושר קצת פחות טוב בעונה הזאת, או לפחות בתקופה ספציפית שהורידה לו את האחוזים העונתיים (כי שנה לפני כן הוא קלע מעל 30%). הוא לא קלעי מזעזע כמו אוחיון, אבל לא קלעי טוב. משהו באמצע...
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 06 מרץ 2012, 06:00

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
למרות האחוזים הלא טובים בעיקר מ-3 (מה-2 הם סבירים בהתחשב בזה שלא ראינו אילו זריקות הוא לקח) וכן השורה הסטטיטית הטובה והמגוונת , פרקינס נראה ממש טוב לשלב הזה שלא העונה בהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה קשה , הצתרף לקבוצה באמצע העונה , הצתרף לקבוצה מאוד מאוד מחוברת .
זה נראה שהוא שידרג אותם מאוד והם היו רחוקים עד כדי שתי זריקות עונשין של נאברו מהטופ-8....

גם לסופו היה משחק מטורף(אני חושבת נגד מילאנו)של אחוזים מעולים מהעונשין..זה עדיין יוצא מן הכלל כי יש גם משחקים כאלה..גם זה שאתה אומר שהוא לא הצטיין כקלעי רק מבהיר שהוא לא היה צריך לקחת 13 זריקות מהשדה כש-6 מהן מחוץ לקשת כי שחקן של פחות מ-30% מחוץ לקשת לא לוקח 6 זריקות..ואני בטוחה ש-4 מתוך ה-6 לא היו על הבאזר..
שוב,אפשר לחשוב שאמרתי שהיה לו משחק מזעזע והוא לא עשה כלום חוץ מלזרוק שלשות..אמרתי שהוא עשה ככה וככה וככה אבל האחוזים שלו לא היו טובים..מה בדיוק יש לצאת עליי בזה?

קראת בכלל מה שכתבתי ??
אני בכלל לא מתייחס לאחוזים שלו כי לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע מתי איך ולמה לקח את הזריקות שלו .
זריקות מחצי מגרש עם הבאזר גם נכנסות לסטט' וכך גם זריקות סוף שעון ....אני מתייחס לדברים כן ברורים כמו כמות האס' והריב' שלו או אפילו זריקות העונשין....
פרקינס ממשיך להראות משחק מגוון ולפי מה שראיתי ממנו בשני משחקי היורוליג האחרונים הוא גם שיפר את ניהול המשחק שלו . יכול להיות שזה בגלל שאולי הוא מודע למגבלות שלו לאחר הפציע ומנסה יותר לסדר לאחרים או שהוא עדיין מפחד לקחת על עצמו יותר מידי .
בנתיים הוא נראה מצויין וזה כבר לא משחק אחד בודד...
הוא לא יהפוך פתאום לקלעי מצטיין ולא זה מה שאני מחפש אצלו . אבל את הלב והלחימה על כל כדור אני לא רואה העונה משום שחקן במכבי וזה מאוד חסר לי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מרץ 2012, 15:42

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קראת בכלל מה שכתבתי ??
אני בכלל לא מתייחס לאחוזים שלו כי לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע מתי איך ולמה לקח את הזריקות שלו .
זריקות מחצי מגרש עם הבאזר גם נכנסות לסטט' וכך גם זריקות סוף שעון ....אני מתייחס לדברים כן ברורים כמו כמות האס' והריב' שלו או אפילו זריקות העונשין....
פרקינס ממשיך להראות משחק מגוון ולפי מה שראיתי ממנו בשני משחקי היורוליג האחרונים הוא גם שיפר את ניהול המשחק שלו . יכול להיות שזה בגלל שאולי הוא מודע למגבלות שלו לאחר הפציע ומנסה יותר לסדר לאחרים או שהוא עדיין מפחד לקחת על עצמו יותר מידי .
הוא לא יהפוך פתאום לקלעי מצטיין ולא זה מה שאני מחפש אצלו . אבל את הלב והלחימה על כל כדור אני לא רואה העונה משום שחקן במכבי וזה מאוד חסר לי .

גם אני לא מחפשת אצלו את הקליעה כי אני יודעת שהוא לא קלעי גדול..זה כמו שבורשטיין הפסיק לעצבן אותי כי הוא הפסיק לעשות דברים שהוא לא יודע והבין שהוא צריך להישאר עם הדברים שכן..
אין לי שום דבר נגד כל הדברים שפרקינס עושה מסביב אבל אם כולנו יודעים שפרקינס לא קלעי גדול ואני מניחה שגם הוא יודע שהוא לא קלעי גדול אז למה לקחת 6 זריקות מחוץ לקשת כשיש לך פחות מ-30% מחוץ לקשת? אם הוא באמת רכז ואין לו קליעה אז עדיף שיסיים את המשחק עם 15 אסיסטים ו-5 נקודות מאשר 5 אסיסטים ו-15 נקודות באחוזים לא טובים..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 07 מרץ 2012, 02:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 02:30

אם נהיה חייבים(אבל חייבים)להביא שחקנים שרק יצאו מהקולג' לעמדות הגארד אז יש לפי דעתי רק מועמד אחד הגיוני שצפוי להיבחר בסיבוב השני של הדראפט..

מרקוס דנמון ממיזורי צפוי להיבחר בסיבוב השני,בחירה מספר 14 לפי דראפט אקספרס..
הוא 1.91 ושוקל 85 ק''ג
במיזורי הוא משחק 34 דקות וקולע 18 נקודות למשחק עם 52.9% ל-2 ו-41.9% מחוץ לקשת..הוא מוריד 5.1 ריבאונדים למשחק ומוסר 2.2 אסיסטים(מאבד 1.2 וחוטף 1.5 כדורים)
לפני כמה שבועות היה משחק ב-ESPN של מיזורי נגד קנזס שהם חזרו מפיגור והוא ניצח להם את המשחק עם 9 נקודות רצופות..יכולת קלאץ' אדירה לשחקן מכללות..לא הצלחתי למצוא את הסירטון באיכות טובה אז הבאתי סירטון שלו נגד וילאנובה(דצמבר של השנה)שהוא קלע 28 נקודות כולל 6 מ-10 מחוץ לקשת,5 ריבאונדים ו-3 אסיסטים..
לא אומרת שהייתי רוצה לראות פה שחקן בשנה ראשונה מחוץ למכללות אבל אני מוכנה לעשות את ההקרבה הזאת בשביל שיוכלו לשלם הרבה כסף לשחקנים שכבר יש..ואם כבר שחקן מכללות אז דנמון..

אה..ולאלה שמפנטזים על הרכז בסירטון..הוא רק שנה שנייה במכללות אז אין מצב :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 מרץ 2012, 06:33

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קראת בכלל מה שכתבתי ??

גם אני לא מחפשת אצלו את הקליעה כי אני יודעת שהוא לא קלעי גדול..זה כמו שבורשטיין הפסיק לעצבן אותי כי הוא הפסיק לעשות דברים שהוא לא יודע והבין שהוא צריך להישאר עם הדברים שכן..
אין לי שום דבר נגד כל הדברים שפרקינס עושה מסביב אבל אם כולנו יודעים שפרקינס לא קלעי גדול ואני מניחה שגם הוא יודע שהוא לא קלעי גדול אז למה לקחת 6 זריקות מחוץ לקשת כשיש לך פחות מ-30% מחוץ לקשת? אם הוא באמת רכז ואין לו קליעה אז עדיף שיסיים את המשחק עם 15 אסיסטים ו-5 נקודות מאשר 5 אסיסטים ו-15 נקודות באחוזים לא טובים..

את שוב עונה אותו דבר..... אולי שלוש מתוך ה-6 זריקות שלו היו בסוף שעון מחצי מגרש ?? לא ראינו את המשחק כך שאנחנו לא יודעים ולכן קצת קשה להתייחס לכמות הזריקות שזרק .....
את לא באמת מאמינה ששחקן יכול למסור 15 אס' ולקלוע 5 נק' בממצוע לעונה ???
אני מעדיף שפרקינס יעשה 10 נק' באחוזים סבירים במקום ה-15 באחוזים לא טובים אבל ימשיך למסור 5 אס' ולקחת 5 ריב'....זה פחות או יותר מה שהוא עשה גם במכבי וזה מה שהוא יודע לעשות ( למרות שבתחום האס' זה נראה כאילו שהוא השתפר...)
כשזה מצטרף לאופי הלוחמני שלו שסוחף את כל הקבוצה למשחק הגנה מטורף זה בכלל בונוס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2012, 10:11

אולי מתוך ה5 ריבאונדים, 4 היו בלי לקפוץ כי כל השחקנים כבר עברו לצד השני של המגרש? אולי 4 מתוך ה5 אסיסטים, היו כדורים שנפלו לו על הריצפה והגיעו במקרה לשחקן שקלע? אי אפשר להלל את הריבאונדים והאסיסטים שלו, ולהגיד שאי אפשר לדעת למה האחוזים גרועים, כי לא ראיתם את המשחק.
פרקינס תמיד היה זורק הרבה יותר שלשות ממה שהוא צריך. אפשר להגיד שהוא נראה סביר, גם בלי לחפש תירוצים למה הוא עם פאקינג, 4 מ13 מהשדה.
אלא אם אנחנו לפתוח פה קבוצת סטריט בול, אסור לבנות חמישייה שמורכבת מפרקינס ולנגפורד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 10:19

MTA2311 כתב:אולי מתוך ה5 ריבאונדים, 4 היו בלי לקפוץ כי כל השחקנים כבר עברו לצד השני של המגרש? אולי 4 מתוך ה5 אסיסטים, היו כדורים שנפלו לו על הריצפה והגיעו במקרה לשחקן שקלע? אי אפשר להלל את הריבאונדים והאסיסטים שלו, ולהגיד שאי אפשר לדעת למה האחוזים גרועים, כי לא ראיתם את המשחק.
פרקינס תמיד היה זורק הרבה יותר שלשות ממה שהוא צריך. אפשר להגיד שהוא נראה סביר, גם בלי לחפש תירוצים למה הוא עם פאקינג, 4 מ13 מהשדה.
אלא אם אנחנו לפתוח פה קבוצת סטריט בול, אסור לבנות חמישייה שמורכבת מפרקינס ולנגפורד.

אבל זה בדיוק העניין, אנחנו מכירים את השחקן ולכן אנחנו יודעים טוב מאוד שכמות הריבאונדים הגבוהה שהוא לוקח היא פשוט כי מדובר בריבאונדר נהדר שקופץ על כל כדור, בדיוק כמו שאנחנו יודעים לא מהיום שלא מדובר בקלעי גדול.

אם מחליטים להחזיר את פרקינס, זה מיותר לחלוטין להתחיל לחפש בסטטיסטיקות שלו.
אנחנו יודעים שהוא ייתן לנו הגנה בלתי מתפשרת, יכולות ריבאונד נהדרים וכמובן שגם כמה חטיפות ואנחנו גם יודעים שהוא לא ייתן קליעה מדהימה ושלא מדובר במנהל משחק גדול.
עכשיו רק צריך לשאול האם זה מתאים לקבוצה שתהיה כאן שנה הבאה, לשחקנים האחרים שישחקו כאן ולאלטרטיבות שיהיו בעמדה הזו בשוק בהתחשב ביכולות הכלכליות של מכבי ובשאר העמדות שמכבי צריכה למלא.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2012, 10:26

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:אולי מתוך ה5 ריבאונדים, 4 היו בלי לקפוץ כי כל השחקנים כבר עברו לצד השני של המגרש? אולי 4 מתוך ה5 אסיסטים, היו כדורים שנפלו לו על הריצפה והגיעו במקרה לשחקן שקלע? אי אפשר להלל את הריבאונדים והאסיסטים שלו, ולהגיד שאי אפשר לדעת למה האחוזים גרועים, כי לא ראיתם את המשחק.

אבל זה בדיוק העניין, אנחנו מכירים את השחקן ולכן אנחנו יודעים טוב מאוד שכמות הריבאונדים הגבוהה שהוא לוקח היא פשוט כי מדובר בריבאונדר נהדר שקופץ על כל כדור, בדיוק כמו שאנחנו יודעים לא מהיום שלא מדובר בקלעי גדול.

אם מחליטים להחזיר את פרקינס, זה מיותר לחלוטין להתחיל לחפש בסטטיסטיקות שלו.
אנחנו יודעים שהוא ייתן לנו הגנה בלתי מתפשרת, יכולות ריבאונד נהדרים וכמובן שגם כמה חטיפות ואנחנו גם יודעים שהוא לא ייתן קליעה מדהימה ושלא מדובר במנהל משחק גדול.
עכשיו רק צריך לשאול האם זה מתאים לקבוצה שתהיה כאן שנה הבאה, לשחקנים האחרים שישחקו כאן ולאלטרטיבות שיהיו בעמדה הזו בשוק בהתחשב ביכולות הכלכליות של מכבי ובשאר העמדות שמכבי צריכה למלא.

וזה בדיוק הסיפור.. אלה היכולות שמחפשים אצל רכז ראשון? הגנה בלתי מתפשרת וכמה חטיפות? דווקא שני הדברים שהוא חלש בהם(ניהול משחק וקליעה), הם הדברים שהכי חשובים, לרכז שמשחק ליד לנגפורד. פרקינס יכול להיות רכז שני מצויין, הכי טוב באירופה אולי, אבל רכז ראשון בקבוצה כמו מכבי? הוא לא מספיק טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 10:38

סבבה, זו הדעה שלך והיא לגיטימית.
אני חושבת שעם בנייה נכונה מסביב זה דווקא יכול לעבוד.
אבל בוא פשוט נסכים שלא להסכים בעניין.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 מרץ 2012, 11:27

הנקודה לגבי פרקינס, שעליה אי-אפשר להתווכח, היא שבזמן שהוא היה פצוע הוא לא שיפר את הדברים בהם הוא היה חלש.
כבר ראינו בעבר שחקנים (כמו גיא גוס למשל), שבזמן שהם נעדרו מן המגרשים הם חזרו עם משהו אחר או עבדו על משהו שלא היה להם קודם או חיזקו תכונה חלשה.
לשפוט לפי מה שראינו מפרקינס עד כה, לא נראה ששום דבר השתפר. להפך, האחוזים מחוץ לקשת (שלעולם לא היו טובים) רק הולכים וצונחים (כמדומני, מאז שהוא חזר הוא עומד על משהו כמו 15% ל-3), האחוזים מן הקו הם נמוכים מאוד עבור גארד וגם בעיית האיבודים נשארה בהינה ואולי אפילו החריפה.
כאשר משכללים את כל הנתונים האילו יחד עם העובדות שפרקינס עבר פציעה קשה מאוד, שהוא לא שיחק כדורסל הרבה זמן ושהוא גם מבוגר יותר כיום, אין מנוס מלהסיק שפרקינס של היום הוא שחקן פחות טוב ממה שהיה לפני הפציעה.
צריכים לחשוב טוב מאוד אם באמת זה הוא הרכז הראשון שאותו אנו רוצים לראות כאן בעונה הבאה

אגב, האנלוגיה בין פרקינס ללנגפורד היא מיותרת ומטעה. פרקינס ולגנפורד שחקנים שונים מאוד שעברו פציעות אחרות ונעדרו לפרקי זמן שונים. אין שום קשר בין המקרים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 12:11

הבעיה העיקרית של פרקינס היא שהוא מחזיק בכדור המון ומשחרר אותו בקושי.
בדיוק מהסיבה הזאת ראינו בשנה שעברה, שכאשר פרקינס נפצע, פתאום הקלעים של מכבי פרחו כולם ביחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2012, 13:14

עכשיו כשהסיכויים שהנדרקיס ישאר קלושים יש כמה מועמדים אפשריים למכבי שכבר הוצעו פה ויכולים להיות טובים:
1.מאריץ' שאולי הרבה פה כבר לא מאמינים בו אבל אני חושב שהוא סנטר מהטוביםבאירפה וכל מילה מיותרת
2.פול דיוויס שמספק סטט' נהדרת במעט זמן(יחסית)
3.חסן וויטסייד שממה שהבנתי מדובר בגבוה עם מוטת ידיים ענקית שמתמחה בריבאונד וחוסם אדיר(תמורת כמה כסף נראה לכם שהוא יסכים לחתום במכבי?)

מי המועדף עליכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 07 מרץ 2012, 14:28

rc4991 כתב:עכשיו כשהסיכויים שהנדרקיס ישאר קלושים יש כמה מועמדים אפשריים למכבי שכבר הוצעו פה ויכולים להיות טובים:
1.מאריץ' שאולי הרבה פה כבר לא מאמינים בו אבל אני חושב שהוא סנטר מהטוביםבאירפה וכל מילה מיותרת
2.פול דיוויס שמספק סטט' נהדרת במעט זמן(יחסית)
3.חסן וויטסייד שממה שהבנתי מדובר בגבוה עם מוטת ידיים ענקית שמתמחה בריבאונד וחוסם אדיר(תמורת כמה כסף נראה לכם שהוא יסכים לחתום במכבי?)

מי המועדף עליכם?

1.מאריץ' ירד ביכולת בצורה משמעותית אחרי הפציעה , ואני לא רואה אצלו ניצוצות של הכישרון שהיה לו בפרטיזן
2. דיויס המועדף עליי , יודע לקחת ריבאונדים ולקלוע טוב מאוד
3. יש לו חוזה בסקרמנטו
~BenTom~

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־30 אורחים