05 מרץ 2012, 15:00
yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
למרות האחוזים הלא טובים בעיקר מ-3 (מה-2 הם סבירים בהתחשב בזה שלא ראינו אילו זריקות הוא לקח) וכן השורה הסטטיטית הטובה והמגוונת , פרקינס נראה ממש טוב לשלב הזה שלא העונה בהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה קשה , הצתרף לקבוצה באמצע העונה , הצתרף לקבוצה מאוד מאוד מחוברת .
מה גם שפרקינס זה שחקן שאף פעם לא הצטיין כקלעי...
זה נראה שהוא שידרג אותם מאוד והם היו רחוקים עד כדי שתי זריקות עונשין של נאברו מהטופ-8....
אם ימשיך ביכולת הזאת אני בהחלט רואה בו מעומד מצויין לחזור למכבי ....
05 מרץ 2012, 16:16
05 מרץ 2012, 16:25
Chen כתב:מישהו פה דיבר לא יפה על פרקינס?![]()
הקליעה תשתפר אצלו עם הזמן, גם את לנגפורד קיבלנו עם אחוזים לא משהו..
05 מרץ 2012, 16:34
05 מרץ 2012, 16:38
החציל האצטקי כתב:פרקינס קלע בקופליג ב41% לשלוש בשנה שעברה (1.5 שלשות למשחק).
הוא קלעי קצת יותר טוב ממה שנראה בסטטיסטיקה. ביורוליג היה לו הרבה יותר קשה מבליגה המקומית.
מאמין שיראה שיפור גם באיטליה בקרוב.
05 מרץ 2012, 17:28
החציל האצטקי כתב:פרקינס קלע בקופליג ב41% לשלוש בשנה שעברה (1.5 שלשות למשחק).
הוא קלעי קצת יותר טוב ממה שנראה בסטטיסטיקה. ביורוליג היה לו הרבה יותר קשה מבליגה המקומית.
מאמין שיראה שיפור גם באיטליה בקרוב.
05 מרץ 2012, 17:31
05 מרץ 2012, 17:34
החציל האצטקי כתב:זה נכון, לא אמרתי שהוא קלעי גדול- פשוט טוב יותר ממה שהסטטיסטיקה היבשה אומרת.
06 מרץ 2012, 06:00
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
למרות האחוזים הלא טובים בעיקר מ-3 (מה-2 הם סבירים בהתחשב בזה שלא ראינו אילו זריקות הוא לקח) וכן השורה הסטטיטית הטובה והמגוונת , פרקינס נראה ממש טוב לשלב הזה שלא העונה בהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה קשה , הצתרף לקבוצה באמצע העונה , הצתרף לקבוצה מאוד מאוד מחוברת .
זה נראה שהוא שידרג אותם מאוד והם היו רחוקים עד כדי שתי זריקות עונשין של נאברו מהטופ-8....
גם לסופו היה משחק מטורף(אני חושבת נגד מילאנו)של אחוזים מעולים מהעונשין..זה עדיין יוצא מן הכלל כי יש גם משחקים כאלה..גם זה שאתה אומר שהוא לא הצטיין כקלעי רק מבהיר שהוא לא היה צריך לקחת 13 זריקות מהשדה כש-6 מהן מחוץ לקשת כי שחקן של פחות מ-30% מחוץ לקשת לא לוקח 6 זריקות..ואני בטוחה ש-4 מתוך ה-6 לא היו על הבאזר..
שוב,אפשר לחשוב שאמרתי שהיה לו משחק מזעזע והוא לא עשה כלום חוץ מלזרוק שלשות..אמרתי שהוא עשה ככה וככה וככה אבל האחוזים שלו לא היו טובים..מה בדיוק יש לצאת עליי בזה?
06 מרץ 2012, 15:42
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
גם לסופו היה משחק מטורף(אני חושבת נגד מילאנו)של אחוזים מעולים מהעונשין..זה עדיין יוצא מן הכלל כי יש גם משחקים כאלה..גם זה שאתה אומר שהוא לא הצטיין כקלעי רק מבהיר שהוא לא היה צריך לקחת 13 זריקות מהשדה כש-6 מהן מחוץ לקשת כי שחקן של פחות מ-30% מחוץ לקשת לא לוקח 6 זריקות..ואני בטוחה ש-4 מתוך ה-6 לא היו על הבאזר..
שוב,אפשר לחשוב שאמרתי שהיה לו משחק מזעזע והוא לא עשה כלום חוץ מלזרוק שלשות..אמרתי שהוא עשה ככה וככה וככה אבל האחוזים שלו לא היו טובים..מה בדיוק יש לצאת עליי בזה?
קראת בכלל מה שכתבתי ??
אני בכלל לא מתייחס לאחוזים שלו כי לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע מתי איך ולמה לקח את הזריקות שלו .
זריקות מחצי מגרש עם הבאזר גם נכנסות לסטט' וכך גם זריקות סוף שעון ....אני מתייחס לדברים כן ברורים כמו כמות האס' והריב' שלו או אפילו זריקות העונשין....
פרקינס ממשיך להראות משחק מגוון ולפי מה שראיתי ממנו בשני משחקי היורוליג האחרונים הוא גם שיפר את ניהול המשחק שלו . יכול להיות שזה בגלל שאולי הוא מודע למגבלות שלו לאחר הפציע ומנסה יותר לסדר לאחרים או שהוא עדיין מפחד לקחת על עצמו יותר מידי .
בנתיים הוא נראה מצויין וזה כבר לא משחק אחד בודד...
הוא לא יהפוך פתאום לקלעי מצטיין ולא זה מה שאני מחפש אצלו . אבל את הלב והלחימה על כל כדור אני לא רואה העונה משום שחקן במכבי וזה מאוד חסר לי .
07 מרץ 2012, 02:30
07 מרץ 2012, 06:33
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
קראת בכלל מה שכתבתי ??
אני בכלל לא מתייחס לאחוזים שלו כי לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע מתי איך ולמה לקח את הזריקות שלו .
זריקות מחצי מגרש עם הבאזר גם נכנסות לסטט' וכך גם זריקות סוף שעון ....אני מתייחס לדברים כן ברורים כמו כמות האס' והריב' שלו או אפילו זריקות העונשין....
פרקינס ממשיך להראות משחק מגוון ולפי מה שראיתי ממנו בשני משחקי היורוליג האחרונים הוא גם שיפר את ניהול המשחק שלו . יכול להיות שזה בגלל שאולי הוא מודע למגבלות שלו לאחר הפציע ומנסה יותר לסדר לאחרים או שהוא עדיין מפחד לקחת על עצמו יותר מידי .
בנתיים הוא נראה מצויין וזה כבר לא משחק אחד בודד...
הוא לא יהפוך פתאום לקלעי מצטיין ולא זה מה שאני מחפש אצלו . אבל את הלב והלחימה על כל כדור אני לא רואה העונה משום שחקן במכבי וזה מאוד חסר לי .
גם אני לא מחפשת אצלו את הקליעה כי אני יודעת שהוא לא קלעי גדול..זה כמו שבורשטיין הפסיק לעצבן אותי כי הוא הפסיק לעשות דברים שהוא לא יודע והבין שהוא צריך להישאר עם הדברים שכן..
אין לי שום דבר נגד כל הדברים שפרקינס עושה מסביב אבל אם כולנו יודעים שפרקינס לא קלעי גדול ואני מניחה שגם הוא יודע שהוא לא קלעי גדול אז למה לקחת 6 זריקות מחוץ לקשת כשיש לך פחות מ-30% מחוץ לקשת? אם הוא באמת רכז ואין לו קליעה אז עדיף שיסיים את המשחק עם 15 אסיסטים ו-5 נקודות מאשר 5 אסיסטים ו-15 נקודות באחוזים לא טובים..
07 מרץ 2012, 10:11
07 מרץ 2012, 10:19
MTA2311 כתב:אולי מתוך ה5 ריבאונדים, 4 היו בלי לקפוץ כי כל השחקנים כבר עברו לצד השני של המגרש? אולי 4 מתוך ה5 אסיסטים, היו כדורים שנפלו לו על הריצפה והגיעו במקרה לשחקן שקלע? אי אפשר להלל את הריבאונדים והאסיסטים שלו, ולהגיד שאי אפשר לדעת למה האחוזים גרועים, כי לא ראיתם את המשחק.
פרקינס תמיד היה זורק הרבה יותר שלשות ממה שהוא צריך. אפשר להגיד שהוא נראה סביר, גם בלי לחפש תירוצים למה הוא עם פאקינג, 4 מ13 מהשדה.
אלא אם אנחנו לפתוח פה קבוצת סטריט בול, אסור לבנות חמישייה שמורכבת מפרקינס ולנגפורד.
07 מרץ 2012, 10:26
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אולי מתוך ה5 ריבאונדים, 4 היו בלי לקפוץ כי כל השחקנים כבר עברו לצד השני של המגרש? אולי 4 מתוך ה5 אסיסטים, היו כדורים שנפלו לו על הריצפה והגיעו במקרה לשחקן שקלע? אי אפשר להלל את הריבאונדים והאסיסטים שלו, ולהגיד שאי אפשר לדעת למה האחוזים גרועים, כי לא ראיתם את המשחק.
פרקינס תמיד היה זורק הרבה יותר שלשות ממה שהוא צריך. אפשר להגיד שהוא נראה סביר, גם בלי לחפש תירוצים למה הוא עם פאקינג, 4 מ13 מהשדה.
אלא אם אנחנו לפתוח פה קבוצת סטריט בול, אסור לבנות חמישייה שמורכבת מפרקינס ולנגפורד.
אבל זה בדיוק העניין, אנחנו מכירים את השחקן ולכן אנחנו יודעים טוב מאוד שכמות הריבאונדים הגבוהה שהוא לוקח היא פשוט כי מדובר בריבאונדר נהדר שקופץ על כל כדור, בדיוק כמו שאנחנו יודעים לא מהיום שלא מדובר בקלעי גדול.
אם מחליטים להחזיר את פרקינס, זה מיותר לחלוטין להתחיל לחפש בסטטיסטיקות שלו.
אנחנו יודעים שהוא ייתן לנו הגנה בלתי מתפשרת, יכולות ריבאונד נהדרים וכמובן שגם כמה חטיפות ואנחנו גם יודעים שהוא לא ייתן קליעה מדהימה ושלא מדובר במנהל משחק גדול.
עכשיו רק צריך לשאול האם זה מתאים לקבוצה שתהיה כאן שנה הבאה, לשחקנים האחרים שישחקו כאן ולאלטרטיבות שיהיו בעמדה הזו בשוק בהתחשב ביכולות הכלכליות של מכבי ובשאר העמדות שמכבי צריכה למלא.
07 מרץ 2012, 10:38
07 מרץ 2012, 11:27
07 מרץ 2012, 12:11
07 מרץ 2012, 13:14
07 מרץ 2012, 14:28
rc4991 כתב:עכשיו כשהסיכויים שהנדרקיס ישאר קלושים יש כמה מועמדים אפשריים למכבי שכבר הוצעו פה ויכולים להיות טובים:
1.מאריץ' שאולי הרבה פה כבר לא מאמינים בו אבל אני חושב שהוא סנטר מהטוביםבאירפה וכל מילה מיותרת
2.פול דיוויס שמספק סטט' נהדרת במעט זמן(יחסית)
3.חסן וויטסייד שממה שהבנתי מדובר בגבוה עם מוטת ידיים ענקית שמתמחה בריבאונד וחוסם אדיר(תמורת כמה כסף נראה לכם שהוא יסכים לחתום במכבי?)
מי המועדף עליכם?