פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 מרץ 2016, 21:19
my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!

לוקחים אליפות אורי. לא יעזור לך כלום.
12 מרץ 2016, 21:26
my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!

זה לא הם, זה אנחנו..
12 מרץ 2016, 21:27
MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!

שמע..הכל תלוי בגארד שמגדל יביאו..
אני לא באמת רואה אותנו מפסידים בסדרה ובפיינל פור מול מגדל- הכל תלוי בגארד שיביאו...
12 מרץ 2016, 21:42
מי זה הזר הזה באשדוד בשם ג'ארד הומאן ?
נראה כמו זלמנסון רק פחות מוכשר!
איך צביקה נפל איתו?
12 מרץ 2016, 21:44
felix_r כתב:מי זה הזר הזה באשדוד בשם ג'ארד הומאן ?
נראה כמו זלמנסון רק פחות מוכשר!
איך צביקה נפל איתו?
כולם רעים שם היום. ביחוד נאור שרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 מרץ 2016, 21:45
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!

אני לא באמת רואה אותנו מפסידים בסדרה ובפיינל פור מול מגדל- הכל תלוי בגארד שיביאו...
אתה באמת חושב שבמשחק יחיד על האליפות בארינה אנחנו מנצחים?O.O
12 מרץ 2016, 22:23
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!

אתה באמת חושב שבמשחק יחיד על האליפות בארינה אנחנו מנצחים?O.O
א' זה לא בטוח יהיה בארינה..
ב' אם הם יפלו עם הגארד/לא יביאו.. וצמד הגבוהים שלנו יתחברו אז כן לדעתי ולצערי - אנחנו עדיפים..
12 מרץ 2016, 22:34
אילי הולמן שחקן.
12 מרץ 2016, 22:35
שמואל1 כתב:אילי הולמן שחקן.
אולי..אבל לא המשחק היום הוא אינדיקציה לזה..אשדוד לא פה בכלל!
12 מרץ 2016, 22:36
שמואל1 כתב:אילי הולמן שחקן.
באמת שלא.
הנדריקס 2 רמות מעל.
12 מרץ 2016, 22:36
ברור שזה יהיה בארינה, הרי כדי שזה יהיה ביד אליהו אנחנו צריכים לנצח את כל המשחקים שלנו, ולקוות שהם יפסידו עוד אחד חוץ מלנו. והמשחק מולם שאותו אנחנו צריכים לנצח, זה משחק חוץ. ולא ניצחנו אותם אפילו בבית העונה. ונגיד והם יביאו גארד גרוע, או לא יביאו, זה לא באמת ישנה. כי גם במצב של ברירת מחדל הם טובים מאיתנו משמעותית, כל עוד דווין סמית' לא ידפוק להם 20 נקודות פלוס על הראש. כלום במכבי לא התחבר מתחילת השנה, ואנחנו כבר במרץ. למעשה, מכבי לא השתפרה אפילו בסנטימטר העונה, הניצחונות שלנו היה תלויים במצב הרוח של השחקנים בכל יום נתון, וכמובן באיך שהגיעו שחקני היריבה(ברוך בורא דינאמו ססארי).
וההבדל הקטן הוא דונטה סמית'. צ'וקר במעמד גדול באמת, מאבד כדורים סדרתי, עצלן כשלא מתאים לו לשחק. אבל כשרואה מכבי נכנס לטירוף של החיים שלו ודופק עלינו מספרים של לברון. מי יהווה משקל נגד לזה אצלנו? הם מתעוררים כשהם רואים צהוב, אבל כשמכבי רואה אדום(ומסתבר לא רק אדום של ירושלים) רועדות לשחקנים הידיים. אולי אתה צודק ואנחנו עדיפים, אבל אני באמת לא רואה את זה קורה. זה יותר מדי "אם".
12 מרץ 2016, 22:41
yanay21 כתב:ברור שזה יהיה בארינה, הרי כדי שזה יהיה ביד אליהו אנחנו צריכים לנצח את כל המשחקים שלנו, ולקוות שהם יפסידו עוד אחד חוץ מלנו. והמשחק מולם שאותו אנחנו צריכים לנצח, זה משחק חוץ. ולא ניצחנו אותם אפילו בבית העונה. ונגיד והם יביאו גארד גרוע, או לא יביאו, זה לא באמת ישנה. כי גם במצב של ברירת מחדל הם טובים מאיתנו משמעותית, כל עוד דווין סמית' לא ידפוק להם 20 נקודות פלוס על הראש. כלום במכבי לא התחבר מתחילת השנה, ואנחנו כבר במרץ. למעשה, מכבי לא השתפרה אפילו בסנטימטר העונה, הניצחונות שלנו היה תלויים במצב הרוח של השחקנים בכל יום נתון, וכמובן באיך שהגיעו שחקני היריבה(ברוך בורא דינאמו ססארי).
וההבדל הקטן הוא דונטה סמית'. צ'וקר במעמד גדול באמת, מאבד כדורים סדרתי, עצלן כשלא מתאים לו לשחק. אבל כשרואה מכבי נכנס לטירוף של החיים שלו ודופק עלינו מספרים של לברון. מי יהווה משקל נגד לזה אצלנו? הם מתעוררים כשהם רואים צהוב, אבל כשמכבי רואה אדום(ומסתבר לא רק אדום של ירושלים) רועדות לשחקנים הידיים. אולי אתה צודק ואנחנו עדיפים, אבל אני באמת לא רואה את זה קורה. זה יותר מדי "אם".
נחיה ונראה. בינתיים בגביע הם עפו עוד לפני הגמר- אז נכון הם לא יפסידו בסדרות -אבל אם חיפה מולם בחצי אני לא בטוח שהם מנצחים..(אני גם לא בטוח שאנחנו לוקחים את חיפה במשחק אחד)
אבל בגמר שהכל או כלום מכבי תגיע- אם זה יהיה מולם בארינה עם השחצנות והגאווה שלהם אני חושב שהסיכוי שלנו גבוה יותר...
בכ"מ אני בכלל לא בטוח שהם מסיימים ראשונים..
12 מרץ 2016, 22:43
האמת שמה שכתבת לגבי חיפה יכול לקרות. הם עפו גם בגביע מוקדם, וגם בגביע ווינר. אני מאמין שאם הם עפים לפני הגמר עצמו, אנחנו לוקחים את האליפות, גם אם זה מול חיפה(כי זה יהיה אצלנו בבית, ויש גבול לביזיון). זה הולך להיות כמו הפלייאוף בכדורגל, רק במקום לראות מי הכי טובה, לראות מי הכי פחות לוזרית.
פאן פאן פאן. איזה באסה שאני לא אוהב כדורגל, אחרת הייתה לי קצת נחת.
12 מרץ 2016, 22:53
אם סמית' ורנדל מגיעים בריאים לפליי-אוף, סיכוי טוב שניקח אליפות
13 מרץ 2016, 00:35
ראיתם את החיקוי של רולנד לארבייטמן? חחח איזה מלך
13 מרץ 2016, 01:20
מכביסט31 כתב:ראיתם את החיקוי של רולנד לארבייטמן? חחח איזה מלך

נו, ברור שהרגע הכי מעניין בליגת הפח של ישראל קורה אחרי שהמשחק נגמר.
13 מרץ 2016, 08:15
felix_r כתב:אם סמית' ורנדל מגיעים בריאים לפליי-אוף, סיכוי טוב שניקח אליפות
זה אם גדול מאוד. לגבי המגיבים מעליי היכן יהיה המשחק, המשחר יהיה בארנה. מכבי לא ינצחו שבוע הבא את ירושלים, ואני גם אופתע מאוד אם לא יהיה להם הפסד נוסף חוץ מלירושלים. לגבי האם נצליח לעקוץ אותם בארנה בגמר, אם בכלל נגיע אליו, אני בספק גדול.
13 מרץ 2016, 09:06
אני מקווה שהניצחון שלהם אתמול גרם להם להאמין שהם לא צריכים גארד נוסף ...
לגבי החיקוי של רולנד , הוא חיקה את המאמן שלו וזה די עצוב (להם) שמאמן מדבר אנגלית בכזאת רמה...
13 מרץ 2016, 10:14
yzafrir כתב:אני מקווה שהניצחון שלהם אתמול גרם להם להאמין שהם לא צריכים גארד נוסף ...
לגבי החיקוי של רולנד , הוא חיקה את המאמן שלו וזה די עצוב (להם) שמאמן מדבר אנגלית בכזאת רמה...
בוא לא נסחף. עצוב זה בעלים שמביאים לך שחקנים כמו סימונס ומילסאפ. אם היה אפשר להעיף מפה את דני פדרמן הייתי מוכן לקבל גם מאמן אילם.
בלי קשר, רולנד הוא אחד הזרים האינטילגנטיים שאי פעם הגיעו לארץ. תענוג לשמוע אותו מדבר.
אורי אלון מאוד רוצה את האליפות. אני חשובש הם יביאו גארד נוסף שיקזז את הייתרון של מכבי בקו האחורי.