my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!
לוקחים אליפות אורי. לא יעזור לך כלום.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!
felix_r כתב:מי זה הזר הזה באשדוד בשם ג'ארד הומאן ?
נראה כמו זלמנסון רק פחות מוכשר!
איך צביקה נפל איתו?
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!
שמע..הכל תלוי בגארד שמגדל יביאו..
אני לא באמת רואה אותנו מפסידים בסדרה ובפיינל פור מול מגדל- הכל תלוי בגארד שיביאו...
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:עכברושייה בפיגור 20 מול הרצליה- הם הביסו אותנו הם!
שמע..הכל תלוי בגארד שמגדל יביאו..
אני לא באמת רואה אותנו מפסידים בסדרה ובפיינל פור מול מגדל- הכל תלוי בגארד שיביאו...
אתה באמת חושב שבמשחק יחיד על האליפות בארינה אנחנו מנצחים?O.O
שמואל1 כתב:אילי הולמן שחקן.
שמואל1 כתב:אילי הולמן שחקן.
yanay21 כתב:ברור שזה יהיה בארינה, הרי כדי שזה יהיה ביד אליהו אנחנו צריכים לנצח את כל המשחקים שלנו, ולקוות שהם יפסידו עוד אחד חוץ מלנו. והמשחק מולם שאותו אנחנו צריכים לנצח, זה משחק חוץ. ולא ניצחנו אותם אפילו בבית העונה. ונגיד והם יביאו גארד גרוע, או לא יביאו, זה לא באמת ישנה. כי גם במצב של ברירת מחדל הם טובים מאיתנו משמעותית, כל עוד דווין סמית' לא ידפוק להם 20 נקודות פלוס על הראש. כלום במכבי לא התחבר מתחילת השנה, ואנחנו כבר במרץ. למעשה, מכבי לא השתפרה אפילו בסנטימטר העונה, הניצחונות שלנו היה תלויים במצב הרוח של השחקנים בכל יום נתון, וכמובן באיך שהגיעו שחקני היריבה(ברוך בורא דינאמו ססארי).
וההבדל הקטן הוא דונטה סמית'. צ'וקר במעמד גדול באמת, מאבד כדורים סדרתי, עצלן כשלא מתאים לו לשחק. אבל כשרואה מכבי נכנס לטירוף של החיים שלו ודופק עלינו מספרים של לברון. מי יהווה משקל נגד לזה אצלנו? הם מתעוררים כשהם רואים צהוב, אבל כשמכבי רואה אדום(ומסתבר לא רק אדום של ירושלים) רועדות לשחקנים הידיים. אולי אתה צודק ואנחנו עדיפים, אבל אני באמת לא רואה את זה קורה. זה יותר מדי "אם".
מכביסט31 כתב:ראיתם את החיקוי של רולנד לארבייטמן? חחח איזה מלך
felix_r כתב:אם סמית' ורנדל מגיעים בריאים לפליי-אוף, סיכוי טוב שניקח אליפות
yzafrir כתב:אני מקווה שהניצחון שלהם אתמול גרם להם להאמין שהם לא צריכים גארד נוסף ...
לגבי החיקוי של רולנד , הוא חיקה את המאמן שלו וזה די עצוב (להם) שמאמן מדבר אנגלית בכזאת רמה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], JarJarBinx ו־20 אורחים