פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

16 פברואר 2016, 21:05

תמכור כבר

16 פברואר 2016, 21:12

וזאת ממש לא הפעם הראשונה.
תמות כבר יא בן זונה.

16 פברואר 2016, 22:52

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=206932

16 פברואר 2016, 23:00

Holiday_Armadillo כתב:http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=206932

בקצב הזה עוד כמה חודשים (שנים לא בטוח שיש פשוט) הוא יותר שנוא מפדרמן.
חבל שמעון, חבל.

פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

16 פברואר 2016, 23:31

שמואל1 כתב:
מילארדר אמריקאי ניסה לרכוש את מכבי ת״א והפדרמנים סירבו
המיליארדר רצה להשקיע הון ולהביא שחקנים ברמה גבוהה. מעבר לכך המאמצת חברת פוקס מעוניינת להסיר את חסותה ממכבי ת״א. מקור : רון קופמן 103fm

http://rotter.net/forum/scoops1/289298.shtml

:thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown

שום דבר לא יזוז בלי מחאה כנגד הבעלים. הפדרמנים ישארו פה ואיתם השאיפות של קבוצת מרכז טבלה ביורוליג, כפי שפדרמן האב הבטיח.

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

17 פברואר 2016, 00:36

לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי

17 פברואר 2016, 00:40

שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי

לאט לאט, בקיץ זה היה על פס אדום בלוגו, עכשיו זה על המנויים. בקצב הזה מקסימום עוד 15 שנה יעשו מחאה גם על זה.

17 פברואר 2016, 01:26

MTA2311 כתב:
שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי

לאט לאט, בקיץ זה היה על פס אדום בלוגו, עכשיו זה על המנויים. בקצב הזה מקסימום עוד 15 שנה יעשו מחאה גם על זה.

אם נדבר על זה לרגע ברצינות, אז אני די בטוח שההחלטה של פוקס לסיים את ההתקשרות עם מכבי,
קשורה בין השאר גם לסיפורים על צבע הלוגו.
מקובי וחבריו יכולים לספר לנו עד מחר, עד כמה המחאה הזאת מוצדקת וכו', אבל עוד אז אמרנו
את הדברים האלה, והנה, זה קורה ממש מול עיננו.
מסתבר שהנזק שחלק מהאוהדים של המועדון הזה גורמים לו, שני רק לנזק שההנהלה שלו גורמת.

17 פברואר 2016, 01:32

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אם נדבר על זה לרגע ברצינות, אז אני די בטוח שההחלטה של פוקס לסיים את ההתקשרות עם מכבי,
מקובי וחבריו יכולים לספר לנו עד מחר, עד כמה המחאה הזאת מוצדקת וכו', אבל עוד אז אמרנו
מסתבר שהנזק שחלק מהאוהדים של המועדון הזה גורמים לו, שני רק לנזק שההנהלה שלו גורמת.

בוא נגיד שהם היו הרבה יותר סבלניים לעניין אם מכבי לא הייתה פח זבל כזה. במצב שנוצר, אין להם שום אינטרס לסבול שטויות כאלה כמו עם צבע הלוגו.
וכן, אם האוהדים היו מתגייסים למטרה ראויה באמת, אפשר להניח שפדרמן כבר לא היה פה היום.

17 פברואר 2016, 01:40

עזוב את זה אפילו...
ארגוני האוהדים לא מחוייבים לראות את הדברים איך שאנחנו רואים אותם, אבל לפחות תחשבו
קצת לפני שאתם יוצאים במחאות.
צבע אדום על החולצה.... ביג פאקינג דיל. הרי זה כבר היה...

תמונה

אם אנחנו דיברנו כאן על זה שהמחאה והחלפת הלוגו, יפגעו לבסוף בהתקשרות עם הספונסר, אז
די ברור שגם הם הבינו את זה, ובכל זאת הלכו על זה.
כלומר, לא היתה להם שום בעיה שהעניין הזה יפגע במועדון בסופו של דבר.

זאת הבעיה שלי איתם, ולא זה שהם לא מוחים נגד פדרמן.

17 פברואר 2016, 02:03

עזוב שטויות יוני, לא בגלל מחאת "צבע הלוגו" פוקס ינטשו את הספינה הטובעת של מכבי.
לא בכדי הם חתמו על חוזה מובטח לשנה בלבד.

ואם שוב חוזרים לדבר על הלוגו של "עלית", אז לפחות נדייק. עלית היתה הספונסר של מכבי במשך 40 שנה, ומ-1969 עד 1996 הלוגו לא היה בצבע אדום.
וברגע שעלית שינתה את הלוגו הם כבר היו חלק בלתי נפרד מהקבוצה, ואף החזיקו החזיקו ב-10% ממניות הקבוצה. ככה שגם אם מישהו רצה להשפיע דאז, לא היה לו הרבה סיכוי.

17 פברואר 2016, 02:13

אם כבר חוזרים לזה, אז מה שעיצבן אותי בסיפור זה לא שהם סיכנו את ההתקשרות עם הספונסר, ולא שהם לא מחו על עלית. מה שעיצבן, היה שבתקופה שהמועדון מנוהל בצורה מחפירה כל כך, דווקא על זה הם בחרו למחות.

17 פברואר 2016, 09:23

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
מילארדר אמריקאי ניסה לרכוש את מכבי ת״א והפדרמנים סירבו
המיליארדר רצה להשקיע הון ולהביא שחקנים ברמה גבוהה. מעבר לכך המאמצת חברת פוקס מעוניינת להסיר את חסותה ממכבי ת״א. מקור : רון קופמן 103fm

http://rotter.net/forum/scoops1/289298.shtml

:thumbdown :thumbdown :thumbdown :thumbdown

שום דבר לא יזוז בלי מחאה כנגד הבעלים. הפדרמנים ישארו פה ואיתם השאיפות של קבוצת מרכז טבלה ביורוליג, כפי שפדרמן האב הבטיח.

אם זה נכון זה בלתי נסלח

17 פברואר 2016, 10:19

איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.

17 פברואר 2016, 10:23

roy1000 כתב:איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.

בית לוונשטיין

17 פברואר 2016, 10:35

חברה קדישא.

אני פשוט לא מאמין שמיליארדר אמריקאי הציע לקנות את מכבי, ופדרמן סירב. תארו לכם מה היה יכול להיות.

17 פברואר 2016, 10:39

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

מי שהסכים לשנות את הצבע בסופו של דבר לא היתה מכבי...אלא....פוקס...
אז זה קצת סותר את הטיעון שלך.

ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.
בתור אחד שלמד את זה- אף חברה לא תרצה להיות מזוהה עם חוסר הצלחה.

17 פברואר 2016, 11:15

dod כתב:
roy1000 כתב:איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.

בית לוונשטיין

לבנת פורן?

17 פברואר 2016, 11:55

מכביסט31 כתב:
dod כתב:

בית לוונשטיין

לבנת פורן?

''חלית? נפצעת? צפית בסימונס משחק במכבי?''

17 פברואר 2016, 12:02

מקובי כתב:ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.
בתור אחד שלמד את זה- אף חברה לא תרצה להיות מזוהה עם חוסר הצלחה.

ולאירגוני האוהדים לא אמור להיות חלק בלהפוך את המותג למצליח שוב?
לא אירגוני האוהדים לא אמורים ללחוץ על הבעלים למנות אנשי מקצוע אמיתיים שיבנו את הקבוצה ויביאו שחקנים ראויים?
פרסם תגובה