המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=206932
שמואל1 כתב:מילארדר אמריקאי ניסה לרכוש את מכבי ת״א והפדרמנים סירבו
המיליארדר רצה להשקיע הון ולהביא שחקנים ברמה גבוהה. מעבר לכך המאמצת חברת פוקס מעוניינת להסיר את חסותה ממכבי ת״א. מקור : רון קופמן 103fm
http://rotter.net/forum/scoops1/289298.shtml
![]()
![]()
![]()
שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי
MTA2311 כתב:שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי
לאט לאט, בקיץ זה היה על פס אדום בלוגו, עכשיו זה על המנויים. בקצב הזה מקסימום עוד 15 שנה יעשו מחאה גם על זה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי
לאט לאט, בקיץ זה היה על פס אדום בלוגו, עכשיו זה על המנויים. בקצב הזה מקסימום עוד 15 שנה יעשו מחאה גם על זה.
אם נדבר על זה לרגע ברצינות, אז אני די בטוח שההחלטה של פוקס לסיים את ההתקשרות עם מכבי,
קשורה בין השאר גם לסיפורים על צבע הלוגו.
מקובי וחבריו יכולים לספר לנו עד מחר, עד כמה המחאה הזאת מוצדקת וכו', אבל עוד אז אמרנו
את הדברים האלה, והנה, זה קורה ממש מול עיננו.
מסתבר שהנזק שחלק מהאוהדים של המועדון הזה גורמים לו, שני רק לנזק שההנהלה שלו גורמת.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מילארדר אמריקאי ניסה לרכוש את מכבי ת״א והפדרמנים סירבו
המיליארדר רצה להשקיע הון ולהביא שחקנים ברמה גבוהה. מעבר לכך המאמצת חברת פוקס מעוניינת להסיר את חסותה ממכבי ת״א. מקור : רון קופמן 103fm
http://rotter.net/forum/scoops1/289298.shtml
![]()
![]()
![]()
שום דבר לא יזוז בלי מחאה כנגד הבעלים. הפדרמנים ישארו פה ואיתם השאיפות של קבוצת מרכז טבלה ביורוליג, כפי שפדרמן האב הבטיח.
roy1000 כתב:איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי
אם נדבר על זה לרגע ברצינות, אז אני די בטוח שההחלטה של פוקס לסיים את ההתקשרות עם מכבי,
קשורה בין השאר גם לסיפורים על צבע הלוגו.
מקובי וחבריו יכולים לספר לנו עד מחר, עד כמה המחאה הזאת מוצדקת וכו', אבל עוד אז אמרנו
את הדברים האלה, והנה, זה קורה ממש מול עיננו.
מסתבר שהנזק שחלק מהאוהדים של המועדון הזה גורמים לו, שני רק לנזק שההנהלה שלו גורמת.
dod כתב:roy1000 כתב:איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.
בית לוונשטיין
מכביסט31 כתב:dod כתב:roy1000 כתב:איזה ספונסר נורמלי ירצה להיות מקושר למכבי? ברור שפוקס רוצים לעזוב. אני מתפלא שבכלל יש ספונסרים שעדיין רוצים להיות על החולצות של סימונס ושות'.
בית לוונשטיין
לבנת פורן?
מקובי כתב:ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.
בתור אחד שלמד את זה- אף חברה לא תרצה להיות מזוהה עם חוסר הצלחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־25 אורחים