פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל

06 ינואר 2017, 01:07

אני חושב שמהכתבה הזאת אנחנו באמת צריכים להתמקד לא בניקולה, אלא בתהליך.
שוב ושוב נאמר שתהליך קבלת ההחלטות, ותהליך הבנייה לא ישתנה.

תהליך תקין הוא תהליך שבו האנשים האמונים על הצד המקצועי מקבלים תקציב ומנצלים אותו לפי ראות עיניהם.
אין שום בעיה שההנהלה והבעלים ישימו דגשים, או אפילו יטילו וטו (למשל שחקן עם עבר בעייתי), אבל באמת שאין
שום סיבה שפדרמן, שמעון, דני, רקנאטי ושאר החבורה יישבו בחדר וישפיעו על תהליך קבלת ההחלטות
הפרטני כלפי כל שחקן.
ניקולה לא צריך להציג שום דבר לדני פדרמן. מי זה דני פדרמן בכלל?
ניקולה צריך לשבת עם המאמנים, עם צוות הסקאוט ולקבל החלטה.
האישור הסופי צריך לבוא מהבעלים בשביל למנוע מצבים כמו שציינתי לפני, אבל ממש אין להם ולא צריך להיות להם שום SAY מקצועי.

עד שזה לא יקרה, אנחנו נמשיך לבנות ולקוות לניסים.

06 ינואר 2017, 01:13

jol9 כתב:אני חושב שמהכתבה הזאת אנחנו באמת צריכים להתמקד לא בניקולה, אלא בתהליך.
שוב ושוב נאמר שתהליך קבלת ההחלטות, ותהליך הבנייה לא ישתנה.

תהליך תקין הוא תהליך שבו האנשים האמונים על הצד המקצועי מקבלים תקציב ומנצלים אותו לפי ראות עיניהם.
אין שום בעיה שההנהלה והבעלים ישימו דגשים, או אפילו יטילו וטו (למשל שחקן עם עבר בעייתי), אבל באמת שאין
שום סיבה שפדרמן, שמעון, דני, רקנאטי ושאר החבורה יישבו בחדר וישפיעו על תהליך קבלת ההחלטות
הפרטני כלפי כל שחקן.
ניקולה לא צריך להציג שום דבר לדני פדרמן. מי זה דני פדרמן בכלל?
ניקולה צריך לשבת עם המאמנים, עם צוות הסקאוט ולקבל החלטה.
האישור הסופי צריך לבוא מהבעלים בשביל למנוע מצבים כמו שציינתי לפני, אבל ממש אין להם ולא צריך להיות להם שום SAY מקצועי.

עד שזה לא יקרה, אנחנו נמשיך לבנות ולקוות לניסים.

:like:
הבעיה שאף אחד במכבי לא מבין את מה שכל השאר מבינים

06 ינואר 2017, 01:20

דרך אגב, במכבי חושבים שסילי זה החתמה מוצלחת. כאילו, הוא לא באסט מטורף ולא איזה כישלון, אבל זה שהוא בקבוצה ולא רכז זר זה אחת הבעיות המשמעותיות של הסגל הזה. גם ההחתמה של אלכסנדר טואטאה פה. למה החזירו לפה שחקן שכשל בקדנציה הקודמת שלו?

06 ינואר 2017, 01:21

שחף1 כתב:דרך אגב, במכבי חושבים שסילי זה החתמה מוצלחת. כאילו, הוא לא באסט מטורף ולא איזה כישלון, אבל זה שהוא בקבוצה ולא רכז זר זה אחת הבעיות המשמעותיות של הסגל הזה. גם ההחתמה של אלכסנדר טואטאה פה. למה החזירו לפה שחקן שכשל בקדנציה הקודמת שלו?

פה היא דווקא לא טואטאה

06 ינואר 2017, 01:23

הכוונה לכתבות על מכבי. כמה וואנמייקר מרוויח? 1.5 מיליון? קח את החוזים של מקל, סילי ואלכסנדר, שלושה שחקנים שתרומתם מצטברת ב-12 נקודות לערב(ביחד) ויש לך פה וונאמייקר

06 ינואר 2017, 01:25

שחף1 כתב:דרך אגב, במכבי חושבים שסילי זה החתמה מוצלחת. כאילו, הוא לא באסט מטורף ולא איזה כישלון, אבל זה שהוא בקבוצה ולא רכז זר זה אחת הבעיות המשמעותיות של הסגל הזה. גם ההחתמה של אלכסנדר טואטאה פה. למה החזירו לפה שחקן שכשל בקדנציה הקודמת שלו?

הוא שחקן מחליף זול, וכאחד כזה הוא מצוין. יש לו משחקים טובים ומשחקים רעים. הקבוצה לא בנויה עליו. הוא לא אמור להוביל את מכבי...

אסור גם לשכוח, שרוב הזמן הוא לא משחק בעמדה שלו. הוא לא אמור להיות רכז. הוא אמור להיות 2 מחליף (ז"א המחליף של גאודלוק). הוא פחות טוב ופחות יציב מגאודלוק בהתקפה, אבל הרבה יותר טוב ממנו בהגנה, וזה מצוין לתפקיד של שחקן מחליף.

06 ינואר 2017, 01:26

שחף1 כתב:הכוונה לכתבות על מכבי. כמה וואנמייקר מרוויח? 1.5 מיליון? קח את החוזים של מקל, סילי ואלכסנדר, שלושה שחקנים שתרומתם מצטברת ב-12 נקודות לערב(ביחד) ויש לך פה וונאמייקר

רק שכחת ששנים מתוך השלושה הם ישראלים :)

06 ינואר 2017, 01:38

אז יבזורי היה נשאר פה במקום מקל. תאמין לי שלא היית מרגיש הבדלים גדולים בליגה או ביורוליג

06 ינואר 2017, 12:53

ניקולה וויצ'יץ' היה באנרגיות מטורפות. צווארון חולצתו היה מסורבל מחוץ לז'קט מרוב קפיצות, ובמאני-טיים הג'נרל מנג'ר תיזז את עמי ביטון הלוך ושוב להעברת הוראות טקטיות לליאור ליובין ומשם לבגאצקיס.

http://one.co.il/Article/16-17/2,17,121 ... tml?ref=hp

עד מתי ניקולה וויצ'יץ'.

10 ינואר 2017, 00:50

עוד תצוגת נפל. אין שינוי.
הכותרת עדיין רלוונטית.

10 ינואר 2017, 00:57

האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה

10 ינואר 2017, 00:58

RomanR כתב:האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה

אלי דריקס אחראי על הסופנסרים ממה שידוע לי.
כרגע מכבי עוד נהנית מהצלחות העבר. אם ימשיכו ככה אז לא יהיה כל כך פשוט לגייס ספונסרים.

10 ינואר 2017, 01:02

שמואל1 כתב:
RomanR כתב:האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה

כרגע מכבי עוד נהנית מהצלחות העבר. אם ימשיכו ככה אז לא יהיה כל כך פשוט לגייס ספונסרים.

אז דריקס, באמת לא הרגיש לי נכון לפרגן לרקאנטי. אולי כשיפסיקו הספונסרים הפדרמנים ילכן

10 ינואר 2017, 01:05

RomanR כתב:
שמואל1 כתב:

אז דריקס, באמת לא הרגיש לי נכון לפרגן לרקאנטי. אולי כשיפסיקו הספונסרים הפדרמנים ילכן

הפדרמנים ילכו ביום שהם יצטרכו רחמנא ליצלן להוציא כסף מהכיס על הקבוצה. כרגע התקציב מאוזן.

10 ינואר 2017, 10:10

http://sports.walla.co.il/item/3030201

"השחקנים לא ביחד, על אף כל השיחות שערכנו. ניסינו ליטופים וצעקות, החלפנו מאמן וכלום. אין כימיה בקבוצה"

גאונים במכבי, עכשיו הם אומרים מה שכולם אומרים כל העונה. השחקנים האלה לא יכולים לשחק ביחד.
מה הם עשו עם המידע? רצו להחליף שחקנים, ובסוף החליטו שלא להחליט.
צריך לעשות המתת חסד לקבוצה הזאת :-q

10 ינואר 2017, 10:22

עוד אחת לאוסף, כתבה מלאה בשמחה לאיד של פיק. לא יודע איזה חלק הכי מעצבן אותי בה, כנראה החלק שבו פדרמן אומר שהטעות הכי גדולה של מכבי העונה הייתה שחרורו של טבק

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

10 ינואר 2017, 10:26

איזה גברים בגאצקיס וניקולה. צועקים ומקללים את השחקנים. פשוט מדהים.

אין ספק שעכשיו השחקנים יהיו מחוייבים ויעשו 15 - 0 בסיבוב השני ביורוליג.

להביא את הלטבי הצועק והמקלל היה פשוט מהלך גאוני. איך לא חשבו להביא מאמן כזה גדול בתחילת העונה?

10 ינואר 2017, 11:05

"שחקנים במכבי ת"א חשבו שהם מגיעים לטיול באילת". כרגע אין כוונה לעשות שינויים בסגל.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 34465.html

10 ינואר 2017, 11:07

שמואל1 כתב:"שחקנים במכבי ת"א חשבו שהם מגיעים לטיול באילת". כרגע אין כוונה לעשות שינויים בסגל.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 34465.html

וגם מול נס ציונה חשבו שהם מגיעים לטיול? שלפחות יגוונו בתירוצים.

10 ינואר 2017, 11:42

מכבי מזכירה לי את פנר שלפני אובראדוביץ' , ים של כסף , ים של שמות , נראים כמו נס ציונה ביום רע.
נושא נעול