המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שמהכתבה הזאת אנחנו באמת צריכים להתמקד לא בניקולה, אלא בתהליך.
שוב ושוב נאמר שתהליך קבלת ההחלטות, ותהליך הבנייה לא ישתנה.
תהליך תקין הוא תהליך שבו האנשים האמונים על הצד המקצועי מקבלים תקציב ומנצלים אותו לפי ראות עיניהם.
אין שום בעיה שההנהלה והבעלים ישימו דגשים, או אפילו יטילו וטו (למשל שחקן עם עבר בעייתי), אבל באמת שאין
שום סיבה שפדרמן, שמעון, דני, רקנאטי ושאר החבורה יישבו בחדר וישפיעו על תהליך קבלת ההחלטות
הפרטני כלפי כל שחקן.
ניקולה לא צריך להציג שום דבר לדני פדרמן. מי זה דני פדרמן בכלל?
ניקולה צריך לשבת עם המאמנים, עם צוות הסקאוט ולקבל החלטה.
האישור הסופי צריך לבוא מהבעלים בשביל למנוע מצבים כמו שציינתי לפני, אבל ממש אין להם ולא צריך להיות להם שום SAY מקצועי.
עד שזה לא יקרה, אנחנו נמשיך לבנות ולקוות לניסים.
שחף1 כתב:דרך אגב, במכבי חושבים שסילי זה החתמה מוצלחת. כאילו, הוא לא באסט מטורף ולא איזה כישלון, אבל זה שהוא בקבוצה ולא רכז זר זה אחת הבעיות המשמעותיות של הסגל הזה. גם ההחתמה של אלכסנדר טואטאה פה. למה החזירו לפה שחקן שכשל בקדנציה הקודמת שלו?
שחף1 כתב:דרך אגב, במכבי חושבים שסילי זה החתמה מוצלחת. כאילו, הוא לא באסט מטורף ולא איזה כישלון, אבל זה שהוא בקבוצה ולא רכז זר זה אחת הבעיות המשמעותיות של הסגל הזה. גם ההחתמה של אלכסנדר טואטאה פה. למה החזירו לפה שחקן שכשל בקדנציה הקודמת שלו?
שחף1 כתב:הכוונה לכתבות על מכבי. כמה וואנמייקר מרוויח? 1.5 מיליון? קח את החוזים של מקל, סילי ואלכסנדר, שלושה שחקנים שתרומתם מצטברת ב-12 נקודות לערב(ביחד) ויש לך פה וונאמייקר
ניקולה וויצ'יץ' היה באנרגיות מטורפות. צווארון חולצתו היה מסורבל מחוץ לז'קט מרוב קפיצות, ובמאני-טיים הג'נרל מנג'ר תיזז את עמי ביטון הלוך ושוב להעברת הוראות טקטיות לליאור ליובין ומשם לבגאצקיס.
RomanR כתב:האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה
שמואל1 כתב:RomanR כתב:האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה
אלי דריקס אחראי על הסופנסרים ממה שידוע לי.
כרגע מכבי עוד נהנית מהצלחות העבר. אם ימשיכו ככה אז לא יהיה כל כך פשוט לגייס ספונסרים.
RomanR כתב:שמואל1 כתב:RomanR כתב:האמת שהיחיד שעושה משהו בהנהלה הזאת זה רקאנטי, זה שאחראי על הספונסרים. לא ברור לי איך הוא מצליח להביא כל כך הרבה ספונסרים לפח הזבל האורגני הזה
אלי דריקס אחראי על הסופנסרים ממה שידוע לי.
כרגע מכבי עוד נהנית מהצלחות העבר. אם ימשיכו ככה אז לא יהיה כל כך פשוט לגייס ספונסרים.
אז דריקס, באמת לא הרגיש לי נכון לפרגן לרקאנטי. אולי כשיפסיקו הספונסרים הפדרמנים ילכן
"השחקנים לא ביחד, על אף כל השיחות שערכנו. ניסינו ליטופים וצעקות, החלפנו מאמן וכלום. אין כימיה בקבוצה"
שמואל1 כתב:"שחקנים במכבי ת"א חשבו שהם מגיעים לטיול באילת". כרגע אין כוונה לעשות שינויים בסגל.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 34465.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־8 אורחים