המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:פורום תפוז ויורובאסקט - זה מה שנקרא מהפח אל הפחת.
yiffy כתב:חלום אם וויל ביינום יחזור למכבי. כל כך התגעגעתי לצעד הראשון הפסיכי שלו, ואם הוא שחקן קצת יותר חכם עם הגנה קצת יותר טובה, הוא אמור להיות נהדר.
felix_r כתב:yiffy כתב:חלום אם וויל ביינום יחזור למכבי. כל כך התגעגעתי לצעד הראשון הפסיכי שלו, ואם הוא שחקן קצת יותר חכם עם הגנה קצת יותר טובה, הוא אמור להיות נהדר.
לא יודע אם הוא יכול לעזור למכבי לזכות ביורוליג, אבל הוא בהחלט יעלה את האטרקטיביות של הקבוצה.
פארגו וביינום - צמד דאנקרים כזה בעמדות הגארד לא ראו באירופה
saymo כתב:טיפש או לא טיפש, הוא עדיין 2 דרגות למעלה מכל השמות ששמעתי עד עכשיו, כולל זיסיס ודומיו.
אבל אני לא בטוח שזה יהיה חכם להביא שחקן לחודשיים - שלושה, בטח לא שחקן שאמור להיות מרכזי. זה לא נושא פשוט.
מכבי היא הרבה יותר קבוצה של ללכת על בטוח.
אבל כשרשום שם שגם מכבי וגם ביינום מאשרים את הידיעה(כולל ציטוטים)אני מאמין להם
היהודי הציע את וויל ביינום למכבי !!!!ו mikiarb ו 14:06 | 10/07/11
ביינום אישר זאת ........
itay92 כתב:saymo כתב:טיפש או לא טיפש, הוא עדיין 2 דרגות למעלה מכל השמות ששמעתי עד עכשיו, כולל זיסיס ודומיו.
אבל אני לא בטוח שזה יהיה חכם להביא שחקן לחודשיים - שלושה, בטח לא שחקן שאמור להיות מרכזי. זה לא נושא פשוט.
מכבי היא הרבה יותר קבוצה של ללכת על בטוח.
על זה לדעתי אין מה לחשוב,אם שחקן לא חותם לעונה מלאה(אחת לפחות)אין מה להביא אותו.
קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
rc4991 כתב:קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
קשה לי להאמין שזה נכון אך במידה שכן אלו חדשות טובות
קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
קובי כתב:קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
עם כל הצער, מכבי לא צריכים את טל בורשטיין בסגל. הוא כבר לא ברמות האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, refael ו־51 אורחים