פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 יולי 2011, 10:42
כעת זה גם התפרסם ביורובאסקט שם נכתב שגם ביינום וגם מכבי מאשרים את הידיעה,נרשם שם גם שאם הוא יגיע מכבי תהיה קבוצה נורא אתלטית.
נשמע מהכתה שהוא מאוד מעוניין לחזור למכבי(אולי בלי שום קשר לשביתה),אני חושב אבל שהוא מתכוון לחזור כשהשביתה תסתיים.
כמו כן כתוב שם שמכבי גם שמה עין על JAVARIS CRITTENTON שנבחר במקום ה19 בדראפט 2007 ועל אטוואן מור
הנה הכתבה(אשמח אם מישהו נוסף יקרא ויוסיף/יתקן אותי):
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=232457
10 יולי 2011, 10:47
חלום אם וויל ביינום יחזור למכבי. כל כך התגעגעתי לצעד הראשון הפסיכי שלו, ואם הוא שחקן קצת יותר חכם עם הגנה קצת יותר טובה, הוא אמור להיות נהדר.
10 יולי 2011, 10:52
פורום תפוז ויורובאסקט - זה מה שנקרא מהפח אל הפחת.
10 יולי 2011, 11:02
er79 כתב:פורום תפוז ויורובאסקט - זה מה שנקרא מהפח אל הפחת.
אבל כשרשום שם שגם מכבי וגם ביינום מאשרים את הידיעה(כולל ציטוטים)אני מאמין להם
10 יולי 2011, 11:03
yiffy כתב:חלום אם וויל ביינום יחזור למכבי. כל כך התגעגעתי לצעד הראשון הפסיכי שלו, ואם הוא שחקן קצת יותר חכם עם הגנה קצת יותר טובה, הוא אמור להיות נהדר.
לא יודע אם הוא יכול לעזור למכבי לזכות ביורוליג, אבל הוא בהחלט יעלה את האטרקטיביות של הקבוצה.
פארגו וביינום - צמד דאנקרים כזה בעמדות הגארד לא ראו באירופה
10 יולי 2011, 11:04
השאלה אם הוא השתפר בחכמה שלו בנבא,כי אני זוכר אותו כשחקן מאוד טיפש
10 יולי 2011, 11:05
felix_r כתב:yiffy כתב:חלום אם וויל ביינום יחזור למכבי. כל כך התגעגעתי לצעד הראשון הפסיכי שלו, ואם הוא שחקן קצת יותר חכם עם הגנה קצת יותר טובה, הוא אמור להיות נהדר.
לא יודע אם הוא יכול לעזור למכבי לזכות ביורוליג, אבל הוא בהחלט יעלה את האטרקטיביות של הקבוצה.
פארגו וביינום - צמד דאנקרים כזה בעמדות הגארד לא ראו באירופה

ותוסיף לזה את אליהו ושון ג'יימס! תחרות הטבעות כל יום חמישי בהיכל
10 יולי 2011, 11:08
טיפש או לא טיפש, הוא עדיין 2 דרגות למעלה מכל השמות ששמעתי עד עכשיו, כולל זיסיס ודומיו.
אבל אני לא בטוח שזה יהיה חכם להביא שחקן לחודשיים - שלושה, בטח לא שחקן שאמור להיות מרכזי. זה לא נושא פשוט.
מכבי היא הרבה יותר קבוצה של ללכת על בטוח.
10 יולי 2011, 11:10
saymo כתב:טיפש או לא טיפש, הוא עדיין 2 דרגות למעלה מכל השמות ששמעתי עד עכשיו, כולל זיסיס ודומיו.
אבל אני לא בטוח שזה יהיה חכם להביא שחקן לחודשיים - שלושה, בטח לא שחקן שאמור להיות מרכזי. זה לא נושא פשוט.
על זה לדעתי אין מה לחשוב,אם שחקן לא חותם לעונה מלאה(אחת לפחות)אין מה להביא אותו.
10 יולי 2011, 11:12
אני חושב שהוא השתפר בקבלת ההחלטות שלו וגם בהגנה,אגב בכתבה מצויין גם כי פארגו חבר ילדות של ביינום כך שבמידה ויבוא תהיה ביניהם כימיה טובה
אבל כל זה תקף במידה ויגיע לעונה אחת לפחות ולא לשלושה חודשים
בכל מקרה בכתבה נזכר גם אטאוון מור(שם שנזרק בהרבה מקומות,הוא גם נראה לי אותו הסוכן של ביינום)ופי מה שהבנתי מדובר בשחקן מצויין כך שלא הייתי מתנגד אליו
10 יולי 2011, 11:27
אבל כשרשום שם שגם מכבי וגם ביינום מאשרים את הידיעה(כולל ציטוטים)אני מאמין להם
על איזה ציטוטים אתה מדבר? זה הקשקוש שפרסם גולש בשם mikiarb בתפוז.
היהודי הציע את וויל ביינום למכבי !!!!ו mikiarb ו 14:06 | 10/07/11
ביינום אישר זאת ........
אני לא רואה פה שום לינקים ושום אסמכתא חוץ מבלבולי ביצים. גם לא בתגובות שהוא קיבל, לרבות רועי מרום ושאר ירקות. ולגבי יורובאסקט-הם יותר גרועים מתפוז.
נערך לאחרונה על ידי
er79 בתאריך 10 יולי 2011, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
10 יולי 2011, 11:40
אני מאוד מקווה שבלאט לא יצא טיפש וחלילה יחתים את השחקן הנוראי הזה
ביינום זה אחד מהשחקנים שלבשו צהוב שאני הכי מתעב,
יש לי מספיק סיוטים ממנו בשנתיים שהוא היה כאן וממש לא הייתי רוצה לראות אותו מתקרב לנוקיה,
אפילו לא לחוזה זמני עד שהשביתה תסתיים
10 יולי 2011, 12:21
itay92 כתב:saymo כתב:טיפש או לא טיפש, הוא עדיין 2 דרגות למעלה מכל השמות ששמעתי עד עכשיו, כולל זיסיס ודומיו.
על זה לדעתי אין מה לחשוב,אם שחקן לא חותם לעונה מלאה(אחת לפחות)אין מה להביא אותו.
אבל אולי אפשר להחתים אותו לחוזה לחודשיים עד שפרקינס יחלים שתקופת ההחלמה גם אמורה לקחת כחודשיים לאחר פתיחת העונה.
אבל זה מצב לא ריאליסטי ועם סיכונים מיותרים.
10 יולי 2011, 12:26
באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
10 יולי 2011, 12:26
אחחחח...באמת שאני מתגעגע לביינום הלוואי ויבוא
10 יולי 2011, 12:29
קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
קשה לי להאמין שזה נכון אך במידה שכן אלו חדשות טובות
10 יולי 2011, 12:31
rc4991 כתב:קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
קשה לי להאמין שזה נכון אך במידה שכן אלו חדשות טובות
אולי מכבי מפנים כסף כדי שהלפרין יבוא ואולי אוחיון גם
10 יולי 2011, 12:33
קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
עם כל הצער, מכבי לא צריכים את טל בורשטיין בסגל. הוא כבר לא ברמות האלה.
10 יולי 2011, 12:35
קובי כתב:קודי כתב:באיטליה מפרסמים שטל בורשטיין ישחק בעונה הקרובה במונטגרנרו, קבוצתו של שרון דרוקר. מעניין...
עם כל הצער, מכבי לא צריכים את טל בורשטיין בסגל. הוא כבר לא ברמות האלה.
זה אמנם נכון, אבל לא הייתי משחרר את טל לפני שאני יודע שיש לי את יותם בסגל. אוחיון לא מפצה על היעדרו של יותם במידה וטל לא ממשיך.
10 יולי 2011, 12:43
אף-פעם לא הייתי אוהד גדול של ביינום, אבל לדעתי, הוא יכול להיות התאמה מושלמת לסגל שהולך ונבנה.
לדעתי, ביינום יכול להוות מעין אס שעולה מהספסל ומשנה משחק. יחד עם הלפרין (שאני מקווה שיגיע), פארגו ושייר, למכבי יהיה קו אחורי חזק ומאוד מגוון.
לגבי בורשטיין, אני מאוד מקווה שהוא יעבור לאיטליה, אבל כנראה שהשמועה הזאת לא נכונה (אני מאמין שהתבלבלו שם בינו ובין גל מקל שגם היה מועמד לאותה קבוצה).