המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:גיל זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב ביורוליג
toja27 כתב:my man כתב:גיל זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב ביורוליג
כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לראות אותו במכבי, אבל הוא חתם בטיפשות שוב בקבוצה של אלכסיי שבד.
Jack55 כתב:toja27 כתב:my man כתב:גיל זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב ביורוליג
כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לראות אותו במכבי, אבל הוא חתם בטיפשות שוב בקבוצה של אלכסיי שבד.
האמת זאת עונת חוזה שלו, למכבי שווה לנסות ולהגיש לו הצעה יפה כי קשה לי להאמין שהוא יישאר בחימקי לעונה רביעית ברציפות.
my man כתב:לא מאמין שהוא יגיע לפה
my man כתב:לא מאמין שהוא יגיע לפה
Jack55 כתב:my man כתב:לא מאמין שהוא יגיע לפה
יהיה קשה אבל תמיד שווה לנסות, זה שחקן שלגמרי כדאי להניח לו הצעה שקרובה למיליון.
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:יש עוד המון שמות אפשריים ולא ברורה לי ההתעלמות משחקני יורוליג. גיל פיט מדהים במידה והוא לא יעלה המון, ליף עשוי להיות פנוי וגם אוונס מחימקי נחמד מאוד.
אני מודה שלא התעמקתי מספיק בהגנה של גיל. מבחינתי בעין לא מזויינת הטיקט שלו הוא התקפי יותר.
אוואנס מעניין, שחקן שהעליתי את השם שלו כאן בקיץ וכבר ישב על המדף. משחק קצת יותר כסטרץ׳ פייב השנה.
כנראה שבמכבי פחות אוהבים את החסרונות הפיזיים שלו.
ליף לא בדיוק שייך לרשימה הזאת כשחושבים על שחקני 4 הגנתיים.
A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
לא בטוח שהוא לא ירצה לעזוב לאור הכישלונות של חימקי, הקור המקפיא והעובדה שהוא לא פותח שם בחמישיה. השאלה כמה מחזרות עשירות יהיו לו.
A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
לא בטוח שהוא לא ירצה לעזוב לאור הכישלונות של חימקי, הקור המקפיא והעובדה שהוא לא פותח שם בחמישיה. השאלה כמה מחזרות עשירות יהיו לו.
toja27 כתב:A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
קשה לשחקן מסוגו להיראות טוב בקבוצה כמו חימקי . הוא שחקן מצויין שכל עונה שהוא משחק בחימקי זה בזבוז מבחינתו.
Jack55 כתב:A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
ממה אתה מסיק שהוא פציע?
העונה הוא לא פספס משחק אחד ובסהכ הייתה לו באמצע שנה שעברה פציעה ארוכת טווח שהשביתה אותו עד סוף העונה.
זאת אומרת שהפציעה הזאת היא לא משהו שהשפיע עליו מעבר לטווח ההיעדרות שלו, חוץ מזה בעיניי הוא לגמרי שחקן ששווה להשקיע בו סכום מכובד, בסהכ בן 27 עם הרבה ניסיון.
A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
ממה אתה מסיק שהוא פציע?
העונה הוא לא פספס משחק אחד ובסהכ הייתה לו באמצע שנה שעברה פציעה ארוכת טווח שהשביתה אותו עד סוף העונה.
זאת אומרת שהפציעה הזאת היא לא משהו שהשפיע עליו מעבר לטווח ההיעדרות שלו, חוץ מזה בעיניי הוא לגמרי שחקן ששווה להשקיע בו סכום מכובד, בסהכ בן 27 עם הרבה ניסיון.
הייתי בטוח שהוא החמיץ כמה משחקים העונה. מוזר.
זכורות לי גם פציעות שלו לפני העונה שעברה אבל אולי הן לא היו רציניות.
אם הוא לא פציע אז הייתי משקיע עליו בכיף.
A.Parker כתב:בלי קשר לרצון שלי לראות פה את גיל, אם הוא מגיע יש כאן מקום רק לקלויארו או בראיינט בעמדה 3. אי אפשר לפוצץ את הסגל באינסוף שחקנים.
A.Parker כתב:בלי קשר לרצון שלי לראות פה את גיל, אם הוא מגיע יש כאן מקום רק לקלויארו או בראיינט בעמדה 3. אי אפשר לפוצץ את הסגל באינסוף שחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים