קווינסי אייסי - קרוב לחזרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת"א לעונה אחת

הודעהעל ידי MTAbasket » 18 ינואר 2020, 00:01

שאני חושב על זה יש גם את גוש הוארטיס מבאירן שהוא שחקן הגנה טוב מאוד, הבעיה זה שהוא נטל התקפי כמעט מוחלט
MTAbasket

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2020, 19:19

גיל זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב ביורוליג
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 19:22

my man כתב:גיל זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב ביורוליג

כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לראות אותו במכבי, אבל הוא חתם בטיפשות שוב בקבוצה של אלכסיי שבד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 18 ינואר 2020, 19:25

toja27 כתב:

כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לראות אותו במכבי, אבל הוא חתם בטיפשות שוב בקבוצה של אלכסיי שבד.

האמת זאת עונת חוזה שלו, למכבי שווה לנסות ולהגיש לו הצעה יפה כי קשה לי להאמין שהוא יישאר בחימקי לעונה רביעית ברציפות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2020, 19:28

לא מאמין שהוא יגיע לפה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 19:28

Jack55 כתב:
toja27 כתב:

האמת זאת עונת חוזה שלו, למכבי שווה לנסות ולהגיש לו הצעה יפה כי קשה לי להאמין שהוא יישאר בחימקי לעונה רביעית ברציפות.

זה שחקן של קבוצה אלופה- מאוד חיובי ושחקן כדורסל טוב מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 19:29

my man כתב:לא מאמין שהוא יגיע לפה

למה לא? איפה יהיה לו יותר טוב?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 18 ינואר 2020, 19:29

יהיה קשה אבל תמיד שווה לנסות, זה שחקן שלגמרי כדאי להניח לו הצעה שקרובה למיליון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 19:30

Jack55 כתב:

יהיה קשה אבל תמיד שווה לנסות, זה שחקן שלגמרי כדאי להניח לו הצעה שקרובה למיליון.

שיניחו לו מיליון עגול כדי לקצר את ההתלבטויות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ינואר 2020, 19:32

החציל האצטקי כתב:
A.Parker כתב:יש עוד המון שמות אפשריים ולא ברורה לי ההתעלמות משחקני יורוליג. גיל פיט מדהים במידה והוא לא יעלה המון, ליף עשוי להיות פנוי וגם אוונס מחימקי נחמד מאוד.

אני מודה שלא התעמקתי מספיק בהגנה של גיל. מבחינתי בעין לא מזויינת הטיקט שלו הוא התקפי יותר.

אוואנס מעניין, שחקן שהעליתי את השם שלו כאן בקיץ וכבר ישב על המדף. משחק קצת יותר כסטרץ׳ פייב השנה.
כנראה שבמכבי פחות אוהבים את החסרונות הפיזיים שלו.

ליף לא בדיוק שייך לרשימה הזאת כשחושבים על שחקני 4 הגנתיים.

לא יודע אם הוא שומר גדול, אבל הוא שחקן מצויין. מאוד לא נוצץ אבל יעיל מאוד.
הבעיה איתו זה הפציעות וחוסר העקביות, אבל זה משהו שאני מוכן לספוג במידה והוא יבוא (בעקבות החסרונות הללו) בחוזה נוח.

אוונס נחמד מאוד. לטעמי הוא יותר 4, וככזה הוא יכול להיות גם יותר יעיל בהגנה.

לא חייבים לחשוב על שחקני הגנה מיוחדים, בטח לא כשמי שמאייש את העמדה הזאת עכשיו הוא אייסי.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ינואר 2020, 19:34

לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
לא בטוח שהוא לא ירצה לעזוב לאור הכישלונות של חימקי, הקור המקפיא והעובדה שהוא לא פותח שם בחמישיה. השאלה כמה מחזרות עשירות יהיו לו.
A.Parker

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 19:40

A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).
לא בטוח שהוא לא ירצה לעזוב לאור הכישלונות של חימקי, הקור המקפיא והעובדה שהוא לא פותח שם בחמישיה. השאלה כמה מחזרות עשירות יהיו לו.

קשה לשחקן מסוגו להיראות טוב בקבוצה כמו חימקי . הוא שחקן מצויין שכל עונה שהוא משחק בחימקי זה בזבוז מבחינתו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 18 ינואר 2020, 19:41

A.Parker כתב:לא חושב שכדאי להציע לגיל הרבה. בסופו של דבר הוא שחקן פציע ויכול להיעדר לחצי עונה, וגם כשהוא כשיר הוא לא הכי יציב (זה כבר יכול להתקשר לקבוצה שהוא משחק בה).

ממה אתה מסיק שהוא פציע?
העונה הוא לא פספס משחק אחד ובסהכ הייתה לו באמצע שנה שעברה פציעה ארוכת טווח שהשביתה אותו עד סוף העונה.
זאת אומרת שהפציעה הזאת היא לא משהו שהשפיע עליו מעבר לטווח ההיעדרות שלו, חוץ מזה בעיניי הוא לגמרי שחקן ששווה להשקיע בו סכום מכובד, בסהכ בן 27 עם הרבה ניסיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ינואר 2020, 19:55

toja27 כתב:

קשה לשחקן מסוגו להיראות טוב בקבוצה כמו חימקי . הוא שחקן מצויין שכל עונה שהוא משחק בחימקי זה בזבוז מבחינתו.

אתה משכנע את המשוכנע, אבל אני מניח שכן יש לו חלק בכך שהוא לא יציב
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ינואר 2020, 19:56

Jack55 כתב:

ממה אתה מסיק שהוא פציע?
העונה הוא לא פספס משחק אחד ובסהכ הייתה לו באמצע שנה שעברה פציעה ארוכת טווח שהשביתה אותו עד סוף העונה.
זאת אומרת שהפציעה הזאת היא לא משהו שהשפיע עליו מעבר לטווח ההיעדרות שלו, חוץ מזה בעיניי הוא לגמרי שחקן ששווה להשקיע בו סכום מכובד, בסהכ בן 27 עם הרבה ניסיון.

הייתי בטוח שהוא החמיץ כמה משחקים העונה. מוזר.
זכורות לי גם פציעות שלו לפני העונה שעברה אבל אולי הן לא היו רציניות.

אם הוא לא פציע אז הייתי משקיע עליו בכיף.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 18 ינואר 2020, 20:01

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:

ממה אתה מסיק שהוא פציע?

הייתי בטוח שהוא החמיץ כמה משחקים העונה. מוזר.
זכורות לי גם פציעות שלו לפני העונה שעברה אבל אולי הן לא היו רציניות.

אם הוא לא פציע אז הייתי משקיע עליו בכיף.

הייתה לו רק פציעה קלה באף השנה אבל לא פספס שום משחק והפציעה בכלל קרתה בעקבות התנגשות.
לא זכורה לי תקופת היעדרות רצינית חוץ ממה שהיה באמצע שנה שעברה...
בכל מקרה צריך לקוות שהקבוצות עם התקציבים הגבוהים לא יתנפלו עליו כי הן מסוגלות לזרוק 1.5 בקלות עליו ואז אפשר להגיד שלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שופי שוף » 18 ינואר 2020, 20:26

מסכן גיל שיצא לו שם של שחקן פציע אחרי פציעה אחת קשה (מסוג נדיר מאוד בכדורסל, כמו זו של דיבא מבחינת השכיחות שלה) ושבירת אף אחת.

וגם חוץ מזה, כמה זמן שחקן מסוגל לשחק יחד עם שבד באותה קבוצה ועוד שחקן ברוסיה הקפואה שלא קלה להרבה שחקנים זרים (ע"ע האניקאט שהיה חבר קרוב של גיל).

למכבי בהחלט יש מקום בקופה לשלם לגיל קרוב למיליון דולר, מכיוון שהעונה מכבי משלמת לקלויארו ולאייסי 1.2 מליון דולר יחדיו.
לגיל ניתן לשלם בין תשע מאות אלף למיליון ולהשאיר את קלויארו בשכר ריאלי של 300-400 אלף. ככה, מכבי מוציאה רק 200 אלף דולר יותר על עמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי A.Parker » 18 ינואר 2020, 20:31

בלי קשר לרצון שלי לראות פה את גיל, אם הוא מגיע יש כאן מקום רק לקלויארו או בראיינט בעמדה 3. אי אפשר לפוצץ את הסגל באינסוף שחקנים.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 18 ינואר 2020, 20:33

A.Parker כתב:בלי קשר לרצון שלי לראות פה את גיל, אם הוא מגיע יש כאן מקום רק לקלויארו או בראיינט בעמדה 3. אי אפשר לפוצץ את הסגל באינסוף שחקנים.

למה הוא לא יכול פשוט להחליף את אייסי (במידה ולא ירצו להמשיך איתו) וזהו?
קלויארו יכול להיות בק-אפ של גיל וכספי בעמדה 4 ובראיינט בכלל ינוע בין עמדות 2-3 בעונה הבאה בעיניי.
באופן כללי הסגל צריך לעמוד על 8 זרים ו5-6 ישראלים, זה בסדר גמור (בטח לאור בעיית הפציעות של עומרי)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 18 ינואר 2020, 20:35

A.Parker כתב:בלי קשר לרצון שלי לראות פה את גיל, אם הוא מגיע יש כאן מקום רק לקלויארו או בראיינט בעמדה 3. אי אפשר לפוצץ את הסגל באינסוף שחקנים.

לא רואה למה שניהם לא יכולים לשחק כאן, מה גם שקלויארו משחק בעיקר בעמדה 4 ובראיינט גם יכול לשחק בעמדה 2.
גם מדבריך נשמע שהישארתו של אייסי מובטחת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־20 אורחים