עמיר לונ כתב:rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
כששיחק נגדנו העונה חשבתי שהוא דוקא יתאים לנו בתור חוסם, אבל עכשיו שיש לנו את ג'יימס שמביא לנו את האספקט אין צורך בשרמידיני.
היה פה דיון, על הפרשן ואני חושב שהפרשן הכי טוב בארץ והפרשן שאני הכי אוהב הוא אדלשטיין שיש לו את כל הידע וההבנה בכדורסל לאור עבודתו בתחום.
אני מקווה שלמרות שחתם בהפועל תל אביב שימשיך כפרשן במשחקי יורוליג של מכבי בספורט5 HD
לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת
אתה בסך הכל חידדת את העובדה ששרמדיני הוא שחקן מוערך וטוב יותר מאשר שון ג'יימס לדעתך.
אין לי בעיה עם עם זה, אני חושב שהוא צריך להגיע למכבי אבל לא העונה הזו כאשר כבר יש לנו מספיק שחקנים בקו הקדמי וגם כאשר יש לנו שחקן שהצטרף לאחרונה שתורם באספקט ההגנתי (שזה גם החלק החזק של שרמנדיני).
קיצר אין שוני בכלל בדעות שלנו לגבי שני השחקנים האלו, לכן אין באמת "אי הסכמה" אלא רק חידוד של דברי.
גם אני חושב שכעת הוא מיותר אבל כשסופו ילך הוא יהיה סנטר תותח(חשבתי שאתה מדבר לא רק לעונה הזאת)