19 יוני 2011, 16:29
עמיר לונ כתב:rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
כששיחק נגדנו העונה חשבתי שהוא דוקא יתאים לנו בתור חוסם, אבל עכשיו שיש לנו את ג'יימס שמביא לנו את האספקט אין צורך בשרמידיני.
היה פה דיון, על הפרשן ואני חושב שהפרשן הכי טוב בארץ והפרשן שאני הכי אוהב הוא אדלשטיין שיש לו את כל הידע וההבנה בכדורסל לאור עבודתו בתחום.
אני מקווה שלמרות שחתם בהפועל תל אביב שימשיך כפרשן במשחקי יורוליג של מכבי בספורט5 HD
לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת
אתה בסך הכל חידדת את העובדה ששרמדיני הוא שחקן מוערך וטוב יותר מאשר שון ג'יימס לדעתך.
אין לי בעיה עם עם זה, אני חושב שהוא צריך להגיע למכבי אבל לא העונה הזו כאשר כבר יש לנו מספיק שחקנים בקו הקדמי וגם כאשר יש לנו שחקן שהצטרף לאחרונה שתורם באספקט ההגנתי (שזה גם החלק החזק של שרמנדיני).
קיצר אין שוני בכלל בדעות שלנו לגבי שני השחקנים האלו, לכן אין באמת "אי הסכמה" אלא רק חידוד של דברי.
19 יוני 2011, 16:33
6 לב צהוב כתב:לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת
19 יוני 2011, 16:38
19 יוני 2011, 16:49
Euro_Basket כתב:שילוב של מצ'באן ושרמאדיני ייתן לנו קו קדמי אדיר לעידן שאחרי סופו (אם יעזוב בכלל).
הם משלימים מצוין אחד את השני.
19 יוני 2011, 16:52
עמיר לונ כתב:לפני שנתיים היתה כתבה שיהונתן אליהו על גיורגי שרמדיני ומה הקשר בינו לבין מכבי.
הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1602328
נחמד לגלות שהתחיל במכבי, למרות שזה לא מכבי תל אביב (אולי זה יפעל לטובתנו כם ננהל איתו מו"מ בעתיד)
19 יוני 2011, 16:53
rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לפני שנתיים היתה כתבה שיהונתן אליהו על גיורגי שרמדיני ומה הקשר בינו לבין מכבי.
הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1602328
נחמד לגלות שהתחיל במכבי, למרות שזה לא מכבי תל אביב (אולי זה יפעל לטובתנו כם ננהל איתו מו"מ בעתיד)
בצד הכתבה ישנה כתבה שבסופה מדברים על האכזבה מסופו
http://sports.walla.co.il/?w=//1632296
אני לא מבין למה אף אחד לא חשב שיצא ממנו משהו,אני תמיד החזקתי ממנו וממש שמחתי כשחתם במכבי
19 יוני 2011, 17:23
בעל זבוב כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)
מעניין איך אתר אחד לא אמין במיוחד גורם לגל של פירסומים בכל אירופה....
המקור ממש לא טוקבאסקט. הם לקחו את זה מידיעות בארה"ב ומוסכן שחקנים שיושב בסאן מרינו, כמדומני.
19 יוני 2011, 17:30
חנו'ש כתב:felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)
19 יוני 2011, 17:33
בעל זבוב כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)
אתה יכול להביא את המקור לידיעה ?
19 יוני 2011, 17:36
אגב: רק לי זה מוזר שכולם עטו על השמועה של שרמנדי באתרים ועל וויליאמס מילה לא?
19 יוני 2011, 17:48
19 יוני 2011, 17:51
בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
19 יוני 2011, 17:55
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
בעיקרון השחקן הכי אופטימלי ליד פארגו הוא קארול..כי כל מה שהוא צריך זה שיסדרו לו מצב לזרוק והוא יעשה את זה..הוא לא צריך לכדרר ולא כלום,רק ליידות את הכדור..
אני בספק אם הוא יגיע..אבל הסגנון הזה הכי מתאים ליד פארגו..
כל שחקן אחר(סווינגמן,רכז או קומבו גארד)ידרוך לו על האצבעות
19 יוני 2011, 17:56
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
בעיקרון השחקן הכי אופטימלי ליד פארגו הוא קארול..כי כל מה שהוא צריך זה שיסדרו לו מצב לזרוק והוא יעשה את זה..הוא לא צריך לכדרר ולא כלום,רק ליידות את הכדור..
רק שאין שום רכז מחליף כרגע. הלפרין בטח לא רכז ושייר, גם אם יכול, עדיין לא ברור עד שיתאקלם.
19 יוני 2011, 18:00
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
נכון..בגלל זה אנחנו במלכוד 22..
מה שלא עושים אנחנו נשארים עם שחקן חסר..
השחקן הכי אופטימלי הוא קארול? במילא אין צורך להביא אותו אם הלפרין בא,אבל אין מצד שני רכז מספיק טוב בגזרת הישראלים..
מביאים רכז זר? הוא ידרוך על פארגו
מביאים קומבו גארד? הוא דורך על פארגו
מביאים סווינגמן? הרע במיעוטו
19 יוני 2011, 18:01
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
נכון..בגלל זה אנחנו במלכוד 22..
מה שלא עושים אנחנו נשארים עם שחקן חסר..
השחקן הכי אופטימלי הוא קארול? במילא אין צורך להביא אותו אם הלפרין בא,אבל אין מצד שני רכז מספיק טוב בגזרת הישראלים..
מביאים רכז זר? הוא ידרוך על פארגו
מביאים קומבו גארד? הוא דורך על פארגו
מביאים סווינגמן? הרע במיעוטו
סווינגמן יבוא בכל מקרה ללא קשר לעוד גארד.
אבל רכז הכי חשוב, כי פארגו לא יכול להיות רכז יחיד.
19 יוני 2011, 18:03
19 יוני 2011, 18:04
ברור..
אני פשוט חושבת שאם יבוא רכז(וככל הנראה יבוא),אז כנראה שהוא יצטרך לעשות מהספסל
19 יוני 2011, 18:04
רק שאין שום רכז מחליף כרגע. הלפרין בטח לא רכז ושייר, גם אם יכול, עדיין לא ברור עד שיתאקלם.
19 יוני 2011, 18:19