אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 16:29

עמיר לונ כתב:
rc4991 כתב:
עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
כששיחק נגדנו העונה חשבתי שהוא דוקא יתאים לנו בתור חוסם, אבל עכשיו שיש לנו את ג'יימס שמביא לנו את האספקט אין צורך בשרמידיני.

היה פה דיון, על הפרשן ואני חושב שהפרשן הכי טוב בארץ והפרשן שאני הכי אוהב הוא אדלשטיין שיש לו את כל הידע וההבנה בכדורסל לאור עבודתו בתחום.
אני מקווה שלמרות שחתם בהפועל תל אביב שימשיך כפרשן במשחקי יורוליג של מכבי בספורט5 HD

לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת

אתה בסך הכל חידדת את העובדה ששרמדיני הוא שחקן מוערך וטוב יותר מאשר שון ג'יימס לדעתך.
אין לי בעיה עם עם זה, אני חושב שהוא צריך להגיע למכבי אבל לא העונה הזו כאשר כבר יש לנו מספיק שחקנים בקו הקדמי וגם כאשר יש לנו שחקן שהצטרף לאחרונה שתורם באספקט ההגנתי (שזה גם החלק החזק של שרמנדיני).
קיצר אין שוני בכלל בדעות שלנו לגבי שני השחקנים האלו, לכן אין באמת "אי הסכמה" אלא רק חידוד של דברי.

גם אני חושב שכעת הוא מיותר אבל כשסופו ילך הוא יהיה סנטר תותח(חשבתי שאתה מדבר לא רק לעונה הזאת)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 16:33

6 לב צהוב כתב:לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת

ולמה אתה חושב בדיוק שסופו יעזוב את מכבי ? איזה עוד קבוצה באירופה נותנת יחס כזה לשחקן (אממ אממ אף אחת) ? :nono[/quote]

סופו יצא מפה עם תחושה אחרת ממה שהוא הגיע..והוא יחפש את הכסף,לא איפה יתייחסו אליו עם כפפות של משי[/quote]

אני לא חושב ..
במידה וסופו לא ילך לNBA נראה לי הוא מצא פה בית חם לשנים רבות למה לא לחפש קבוצה חדשה עכשיו כמו ברצלונה מדריד או כל קבוצה אחרת שיש שם 4 גבוהים לפניו ?
במכבי הוא הסנטר הראשון הכדורים בהתקפה הולכים ישר פנימה אליו מה רע לא פה ? זה לא שיש פה כסף רע גם (900 אלף).[/quote]

אני חושב שבסוף השנה הוא ילך
לא רק בגלל הכסף הגדול אלא יותר בגלל שהוא רוצה לחזור הביתה כשחקן אהוב ומוכח וכעת כשהוא עשה את זה הוא יחזור לשם(אל תשכח שהוא רגיש ורוצה להיות עם משפחתו)
אגב אני בטוח שהוא ימשיך לאהוב אותנו ויתגעגע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 19 יוני 2011, 16:38

שילוב של מצ'באן ושרמאדיני ייתן לנו קו קדמי אדיר לעידן שאחרי סופו (אם יעזוב בכלל).
הם משלימים מצוין אחד את השני.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 16:49

Euro_Basket כתב:שילוב של מצ'באן ושרמאדיני ייתן לנו קו קדמי אדיר לעידן שאחרי סופו (אם יעזוב בכלל).
הם משלימים מצוין אחד את השני.

זה גם מה שאני חושב
שני צעירים אירופאים שחתומים על חוזה ארוך טווח שהפאוור פוורווד מגוון ויכול לקלוע בכל דרך כולל מהשלוש והסנטר באמת סנטר (גבוה וחזק)שמשלימים זה את זה ויהיו צמד קטלני באירופה
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 19 יוני 2011, 16:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2011, 16:52

עמיר לונ כתב:לפני שנתיים היתה כתבה שיהונתן אליהו על גיורגי שרמדיני ומה הקשר בינו לבין מכבי.
הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1602328

נחמד לגלות שהתחיל במכבי, למרות שזה לא מכבי תל אביב (אולי זה יפעל לטובתנו כם ננהל איתו מו"מ בעתיד :stinker )

בצד הכתבה ישנה כתבה שבסופה מדברים על האכזבה מסופו
http://sports.walla.co.il/?w=//1632296
אני לא מבין למה אף אחד לא חשב שיצא ממנו משהו,אני תמיד החזקתי ממנו וממש שמחתי כשחתם במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 19 יוני 2011, 16:53

rc4991 כתב:
עמיר לונ כתב:לפני שנתיים היתה כתבה שיהונתן אליהו על גיורגי שרמדיני ומה הקשר בינו לבין מכבי.
הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1602328

נחמד לגלות שהתחיל במכבי, למרות שזה לא מכבי תל אביב (אולי זה יפעל לטובתנו כם ננהל איתו מו"מ בעתיד :stinker )

בצד הכתבה ישנה כתבה שבסופה מדברים על האכזבה מסופו
http://sports.walla.co.il/?w=//1632296
אני לא מבין למה אף אחד לא חשב שיצא ממנו משהו,אני תמיד החזקתי ממנו וממש שמחתי כשחתם במכבי

כנראה שאנחנו חושבים אותו דבר
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 17:23

בעל זבוב כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)

מעניין איך אתר אחד לא אמין במיוחד גורם לגל של פירסומים בכל אירופה.... :roll:

המקור ממש לא טוקבאסקט. הם לקחו את זה מידיעות בארה"ב ומוסכן שחקנים שיושב בסאן מרינו, כמדומני.

אתה יכול להביא את המקור לידיעה ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 17:30

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)

אתה יכול להביא את המקור לידיעה ?[/quote]

ראיתי את זה בפורום, נדמה לי של טוקבאסקט (לא הידיעה באתר) ע"י סוכן שמפרסם שם דברים קבועים כל קיץ.
בנוסף, זה הופיע ב"שמועות" של הופסהייפ מוקדם בבוקר.
אני לא מצליח לצרף לינק להופס, כי זה מקפיץ אותי לידיעות החדשות.

אבל מה אכפת לי? מי שפרסם את זה שיקח אחריות... :clap2

אגב: רק לי זה מוזר שכולם עטו על השמועה של שרמנדי באתרים ועל וויליאמס מילה לא?
בעל זבוב

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 17:33

בעל זבוב כתב:
חנו'ש כתב:

אתה יכול להביא את המקור לידיעה ?

ראיתי את זה בפורום, נדמה לי של טוקבאסקט (לא הידיעה באתר) ע"י סוכן שמפרסם שם דברים קבועים כל קיץ.
בנוסף, זה הופיע ב"שמועות" של הופסהייפ מוקדם בבוקר.
אני לא מצליח לצרף לינק להופס, כי זה מקפיץ אותי לידיעות החדשות.

אבל מה אכפת לי? מי שפרסם את זה שיקח אחריות... :clap2

אגב: רק לי זה מוזר שכולם עטו על השמועה של שרמנדי באתרים ועל וויליאמס מילה לא?[/quote]
מאוד מוזר :confused
סיכוי הרבה הרבה יותר גדול שאם אחד מהם יגיע זה וויליאמס (למרות שאני מקווה מאוד שלא)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 17:36

אגב: רק לי זה מוזר שכולם עטו על השמועה של שרמנדי באתרים ועל וויליאמס מילה לא?

זהו גם אני חשבתי על זה..
אחרי הכל,כשיש ''דיווחים בחו''ל'' אז כל האתרים קופצים על זה..
ספורט5 ב''דיווחים בצרפת'' על ג'לאבל
וואלה וספורט5 ב''דיווחים בספרד'' על רואלנד
וואלה וספורט5 ב''דיווחים ביוון'' על שרמאדיני
ורק לוויליאמס לא נשאר חחחח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 17:48

אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 17:51

בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?

בעיקרון השחקן הכי אופטימלי ליד פארגו הוא קארול..כי כל מה שהוא צריך זה שיסדרו לו מצב לזרוק והוא יעשה את זה..הוא לא צריך לכדרר ולא כלום,רק ליידות את הכדור..
אני בספק אם הוא יגיע..אבל הסגנון הזה הכי מתאים ליד פארגו..
כל שחקן אחר(סווינגמן,רכז או קומבו גארד)ידרוך לו על האצבעות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 17:55

Holiday_Armadillo כתב:
בעל זבוב כתב:אבל לגבי וויליאמס, נגיד ויש משהו בשמועות: האם הוא, כרכז של ממש ולא קומבו, מתאים לייד פארגו, שייר והלפרין (גם ברוטציה איתם), או שעדיף להביא עוד קומבו זר?

בעיקרון השחקן הכי אופטימלי ליד פארגו הוא קארול..כי כל מה שהוא צריך זה שיסדרו לו מצב לזרוק והוא יעשה את זה..הוא לא צריך לכדרר ולא כלום,רק ליידות את הכדור..

רק שאין שום רכז מחליף כרגע. הלפרין בטח לא רכז ושייר, גם אם יכול, עדיין לא ברור עד שיתאקלם.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 17:56

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

רק שאין שום רכז מחליף כרגע. הלפרין בטח לא רכז ושייר, גם אם יכול, עדיין לא ברור עד שיתאקלם.

נכון..בגלל זה אנחנו במלכוד 22..
מה שלא עושים אנחנו נשארים עם שחקן חסר..
השחקן הכי אופטימלי הוא קארול? במילא אין צורך להביא אותו אם הלפרין בא,אבל אין מצד שני רכז מספיק טוב בגזרת הישראלים..
מביאים רכז זר? הוא ידרוך על פארגו
מביאים קומבו גארד? הוא דורך על פארגו
מביאים סווינגמן? הרע במיעוטו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 18:00

Holiday_Armadillo כתב:

השחקן הכי אופטימלי הוא קארול? במילא אין צורך להביא אותו אם הלפרין בא,אבל אין מצד שני רכז מספיק טוב בגזרת הישראלים..

סווינגמן יבוא בכל מקרה ללא קשר לעוד גארד.
אבל רכז הכי חשוב, כי פארגו לא יכול להיות רכז יחיד.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:01

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ברור..
אני פשוט חושבת שאם יבוא רכז(וככל הנראה יבוא),אז כנראה שהוא יצטרך לעשות מהספסל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 19 יוני 2011, 18:03

Holiday_Armadillo כתב:

ברור..
אני פשוט חושבת שאם יבוא רכז(וככל הנראה יבוא),אז כנראה שהוא יצטרך לעשות מהספסל[/quote]

מה הבעיה? הרי סביר שהלפרין או שייר יפתחו בעמדה 2 ופארגו כרכז.
מה שכן, פארגו יכול להיות גם 2 ליד רכז בחלק מהזמן.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2011, 18:04

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ברור..
אני פשוט חושבת שאם יבוא רכז(וככל הנראה יבוא),אז כנראה שהוא יצטרך לעשות מהספסל

מה הבעיה? הרי סביר שהלפרין או שייר יפתחו בעמדה 2 ופארגו כרכז.
מה שכן, פארגו יכול להיות גם 2 ליד רכז בחלק מהזמן.[/quote]

לא בעיה..
אבל הרכז הזה יצטרך לקבל את העובדה שהוא יעלה מהספסל..
יש כאלה שלא יקבלו את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 19 יוני 2011, 18:04

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בגלל זה צריך לחפש משהו באמצע
לא רכז כמו וויליאמס, כי הוא ליד פארגו זה בעייתי. צריך קומבו גארד מובהק. אני מאוד רוצה לרות פה את דה קולו
וויליאמס ופארגו יהיה טעות גדולה. קבוצה צריכה שיהיה לה בעל בית אחד ברור. זה ההבדל בין אולי' לפאו. לפאו יש את דיא שברור לכולם שהוא בעל הבית, ומשלימים אותו קלאטיס וניקולס. זאת הנוסחה שמובילה אותם שנים להצלחות אדירות. לעומת זאת, לאולי' יש את תאודוסיץ' שלוקח זריקות מדונם כל התקפה שניה, ספאנוליס שמכדרר 20 שניות וזורק שלשה עם יד בפנים, וגורדון שהולך ראש בקיר (לא שאני מזלזל בהם, הם שחקנים מצוינים, אבל כל אחד מהם צריך את הכדור ביד). הנפגעים מזה זה הלפרין, פאפא, וכל הקבוצה. בפאו, היו רוטציות מצוינות בין ספאנוליס לדיא, וכשזה התבלגן הקבוצה נכשלה.
לא יעזור כלום, גם עם כוכבים גדולים, קבוצה צריכה בעל בית ברור, ושחקנים שיעזרו לו בניהול המשחק. וויליאמס ופארגו הם 2 שחקנים שצריכים את הכדור אצליהם, ולדעתי זה מתכון לאסון, כי אחד מהם יפגע, וזה יפגע בכל הקבוצה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2011, 18:19

תגידו פארגו משחק לבד במכבי ??
אני לא מבין מה הבעיה להביא עוד שחקן שיכול לרכז ופארגו יוסט לעמדה 2 מידי פעם ?

אחרי העונה האחרונה שאף אחד לא הבין איך פארגו ופרקינס יכולים לשחק יחד , בכלל לא הייתי שובר את הראש איך וויליאמס ישחק יחד עם פארגו ....הוא יותר רכז מפרקינס ואני לא רואה שום בעיה שישחקו ביחד....
אני סומך על דיויד בנושא הזה , ובטוח שהשחקנים האלו מספיק מקצוענים בשביל לדעת את המקום שלהם בקבוצה .

קבוצה צריכה שיהיה בעל בית אחד ברור ?? מי זה היה במכבי עונה שעברה ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים