28 יולי 2023, 17:16
Rampel כתב:גל גל כתב:Rampel כתב:גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.
סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.
אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.
דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.
לדעתי יש פה עיסוק מאוד מוגזם במשלימים מהספסל. החבר'ה האלו צריכים להיות הימורים לא יקרים. ההימור לא הצליח? שימצאו לו קבוצה אחרת שתקלוט אותו ושילמדו להחליף שחקנים כאלו במהלך העונה. עשו את ההימור הזה כבר בעמדות הגארד, הלכו על קליבלנד. עשו את זה גם בעמדת הקומבו פורוורד, הלכו על ווב.
לא יגיע לפה עוד שחקן כנף ולא בטוח שצריך. קליבלנד לא יוכיח את עצמו? שמכבי תחליף אותו.
החשש המרכזי אמור להיות השחקנים הבכירים. כרגע עמדות 1-3 די ברורות. בראון-בולדווין-קולסון.
ניבו הוא גבוה בכיר בעיניך? כי בעיני ממש לא. כל הקו הקדמי כרגע מלא בשחקנים משלימים שיכולים להיות שחקני ספסל סבירים ביורוליג.
28 יולי 2023, 17:38
28 יולי 2023, 17:39
28 יולי 2023, 17:52
28 יולי 2023, 18:00
itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו
28 יולי 2023, 18:24
מרסר כתב:itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו
דווקא נשמע אמין, מבחינת קטש זה סוג השחקנים שהוא אוהב וגם כספית זה מתאים.
28 יולי 2023, 18:34
לדעתי לפדרקנטים די נגמר הכסף.גל גל כתב:Rampel כתב:גל גל כתב:Rampel כתב:גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?
חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.
סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.
אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.
דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.
לדעתי יש פה עיסוק מאוד מוגזם במשלימים מהספסל. החבר'ה האלו צריכים להיות הימורים לא יקרים. ההימור לא הצליח? שימצאו לו קבוצה אחרת שתקלוט אותו ושילמדו להחליף שחקנים כאלו במהלך העונה. עשו את ההימור הזה כבר בעמדות הגארד, הלכו על קליבלנד. עשו את זה גם בעמדת הקומבו פורוורד, הלכו על ווב.
לא יגיע לפה עוד שחקן כנף ולא בטוח שצריך. קליבלנד לא יוכיח את עצמו? שמכבי תחליף אותו.
החשש המרכזי אמור להיות השחקנים הבכירים. כרגע עמדות 1-3 די ברורות. בראון-בולדווין-קולסון.
ניבו הוא גבוה בכיר בעיניך? כי בעיני ממש לא. כל הקו הקדמי כרגע מלא בשחקנים משלימים שיכולים להיות שחקני ספסל סבירים ביורוליג.
בדיוק בגלל זה חייב להביא עוד גבוה טוב.
מישהו שהוא 5 ויכול לשחק 4.
אחרי שיעשו את זה ויש עוד מקום לזר אחד או בקו קדמי או אחורי ובמכבי צריכים להחליט לאיפה מביאים אותו.
28 יולי 2023, 18:39
Adam כתב:מרסר כתב:itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו
מה זה מתאים כספית? גם עמית שמחון מתאים כספית. זה לא אומר שהוא צריך להיות פה.
אם כל החרא הזה לא ספין ומדובר במשהו רציני, מבחינתי זה ביזיון. רק עצם המחשבה שהשם שלו עלה בכלל כמועמד מעלה לי עצבים.
איך הגענו למצב שהמועמדים שלנו הם אותם מועמדים של הגועל? במקום שנתחרה על שחקנים עם קבוצות יורוליג, אנחנו מגיעים למצב שאנחנו מתחרים על שחקנים ברמת יורוקאפ-צ'יפופו ליג.
ובלי כל קשר, זה שחקן שלא עונה למה שאנחנו צריכים. זה לא 4.5 אלא 5 טהור. אין לו קליעה מבחוץ (לא קונה את זה שזרק 25 פעמים מבחוץ), אין לו הגנה בשום צורה, הוא די כבד ועם רגליים איטיות למרות גובהו (לשם השוואה, קמינסקי שהוא 2.13 נייד יותר ממנו שהוא 2.06).
לא מבין איך שחקן של 18 דק' ביורוליג, שלא היה בחמישייה בכלל, בקבוצה שלא הייתה בפלייאוף ועם מאזן 6-18 עולה כאופציה בתור שחקן מוביל אצלנו. זה בושה וחרפה.
28 יולי 2023, 19:34
28 יולי 2023, 20:00
מרסר כתב:Adam כתב:מרסר כתב:itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו
אם כל החרא הזה לא ספין ומדובר במשהו רציני, מבחינתי זה ביזיון. רק עצם המחשבה שהשם שלו עלה בכלל כמועמד מעלה לי עצבים.
איך הגענו למצב שהמועמדים שלנו הם אותם מועמדים של הגועל? במקום שנתחרה על שחקנים עם קבוצות יורוליג, אנחנו מגיעים למצב שאנחנו מתחרים על שחקנים ברמת יורוקאפ-צ'יפופו ליג.
ובלי כל קשר, זה שחקן שלא עונה למה שאנחנו צריכים. זה לא 4.5 אלא 5 טהור. אין לו קליעה מבחוץ (לא קונה את זה שזרק 25 פעמים מבחוץ), אין לו הגנה בשום צורה, הוא די כבד ועם רגליים איטיות למרות גובהו (לשם השוואה, קמינסקי שהוא 2.13 נייד יותר ממנו שהוא 2.06).
לא מבין איך שחקן של 18 דק' ביורוליג, שלא היה בחמישייה בכלל, בקבוצה שלא הייתה בפלייאוף ועם מאזן 6-18 עולה כאופציה בתור שחקן מוביל אצלנו. זה בושה וחרפה.
צריך לא צריך להיות פה זו המציאות אין כסף פשוט אין וזה לא דבר חדש, כולנו מכירים את בעלי המועדון ואת ההתנהלות שלהם, מחתימים שניים שלושה שחקנים בכסף גדול ובזה זה נגמר כול השאר הם שחקנים משלימים בכסף קטן יותר.
28 יולי 2023, 20:11
Adam כתב:מרסר כתב:Adam כתב:מרסר כתב:itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו
צריך לא צריך להיות פה זו המציאות אין כסף פשוט אין וזה לא דבר חדש, כולנו מכירים את בעלי המועדון ואת ההתנהלות שלהם, מחתימים שניים שלושה שחקנים בכסף גדול ובזה זה נגמר כול השאר הם שחקנים משלימים בכסף קטן יותר.
לא, זאת לא המציאות. אל תיפול לפח הזה. וריברו אמור להגיע על משבצת של שחקן בכיר, לא משלים!
עם חישוב פשוט של כל הפרמטרים: עליית המנויים, פרס כספי על מיקום בעמדה 5, עזיבת כל השחקנים משנה שעברה, הארכת חוזים ושדרגום של שחקנים קיימים, ביי-אאוט על קליבלנד ועוד ועוד..
עדיין זה משאיר לך בערך סביב ה1M-1.2M על שחקן שאמור להגיע. ריברו לא מדגדג אפילו 400K. אז איפה הכסף? רצו שמועות על לידיי, קמיניסקי ו-וונלה. ריברו לא מרוויח חצי ממה שהשחקנים האלה מבקשים. אז אני שוב אומר - אל תיפול לפח הזה.
28 יולי 2023, 20:34
29 יולי 2023, 00:37
29 יולי 2023, 01:03
ירקו לנו בפנים. ביזיון.Cobra כתב:ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
עונת המלפפונים הכי גרועה שהייתה אולי..
https://twitter.com/eurofeedbasket/stat ... 79395?s=46
29 יולי 2023, 01:11
29 יולי 2023, 01:11
29 יולי 2023, 01:14
שמואל1 כתב:ירקו לנו בפנים. ביזיון.Cobra כתב:ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
29 יולי 2023, 01:22
MTAbasket כתב:שמואל1 כתב:ירקו לנו בפנים. ביזיון.Cobra כתב:ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
לא להאמין. איכשהוא הם מצליחים בכל פעם מחדש להפתיע אותנו
29 יולי 2023, 01:23
1. רשום לך בדיווח "בכך יושלם סגל הקבוצה".argof כתב:אולי זה כי שומרים את הכסף לקאליניץ??
29 יולי 2023, 01:25
Cobra כתב:MTAbasket כתב:שמואל1 כתב:ירקו לנו בפנים. ביזיון.Cobra כתב:ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
לא להאמין. איכשהוא הם מצליחים בכל פעם מחדש להפתיע אותנו
אשכרה, לא פיתחתי יותר מדי ציפיות אבל לא חשבתי שיביאו כאלה שחקנים חלשים ולא מתאימים, שחקן שאשכרה הפועל תל אביב ויתרה עליו מגיע אלינו…