פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

28 יולי 2023, 17:16

Rampel כתב:
גל גל כתב:
Rampel כתב:
גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5

זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה

בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?

ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.

סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.

אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.

דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.

לדעתי יש פה עיסוק מאוד מוגזם במשלימים מהספסל. החבר'ה האלו צריכים להיות הימורים לא יקרים. ההימור לא הצליח? שימצאו לו קבוצה אחרת שתקלוט אותו ושילמדו להחליף שחקנים כאלו במהלך העונה. עשו את ההימור הזה כבר בעמדות הגארד, הלכו על קליבלנד. עשו את זה גם בעמדת הקומבו פורוורד, הלכו על ווב.
לא יגיע לפה עוד שחקן כנף ולא בטוח שצריך. קליבלנד לא יוכיח את עצמו? שמכבי תחליף אותו.

החשש המרכזי אמור להיות השחקנים הבכירים. כרגע עמדות 1-3 די ברורות. בראון-בולדווין-קולסון.

ניבו הוא גבוה בכיר בעיניך? כי בעיני ממש לא. כל הקו הקדמי כרגע מלא בשחקנים משלימים שיכולים להיות שחקני ספסל סבירים ביורוליג.

בדיוק בגלל זה חייב להביא עוד גבוה טוב.

מישהו שהוא 5 ויכול לשחק 4.
אחרי שיעשו את זה ויש עוד מקום לזר אחד או בקו קדמי או אחורי ובמכבי צריכים להחליט לאיפה מביאים אותו.

28 יולי 2023, 17:38

נראה לי מכבי הבינה שהסקאוטינג של הגועליות הוא לנסות להחתים את מה שמכבי לא מצליחה אז עכשיו היא סתן זורקת שמות פלופים שיגיעו לגועליות

28 יולי 2023, 17:39

בהתחשב במצב הקיים בשוק, לא כדאי להביא את קייל ווילטצר שהיה מועמד קיץ שעבר ובנוסף אליו להביא עוד 3-4 או 4-5? אומנם ווילטצר טיפה כבד אבל קליעה טובה מאוד יש לו והוא לא חמום מוח כמו הרבה פליטי נבא שיבואו.

28 יולי 2023, 17:52

נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו

28 יולי 2023, 18:00

itai7 כתב:נשמע לי כמו ספין תקשורתי ריברו

דווקא נשמע אמין, מבחינת קטש זה סוג השחקנים שהוא אוהב וגם כספית זה מתאים.

28 יולי 2023, 18:24

מרסר כתב:

מה זה מתאים כספית? גם עמית שמחון מתאים כספית. זה לא אומר שהוא צריך להיות פה.
אם כל החרא הזה לא ספין ומדובר במשהו רציני, מבחינתי זה ביזיון. רק עצם המחשבה שהשם שלו עלה בכלל כמועמד מעלה לי עצבים.
איך הגענו למצב שהמועמדים שלנו הם אותם מועמדים של הגועל? במקום שנתחרה על שחקנים עם קבוצות יורוליג, אנחנו מגיעים למצב שאנחנו מתחרים על שחקנים ברמת יורוקאפ-צ'יפופו ליג.

ובלי כל קשר, זה שחקן שלא עונה למה שאנחנו צריכים. זה לא 4.5 אלא 5 טהור. אין לו קליעה מבחוץ (לא קונה את זה שזרק 25 פעמים מבחוץ), אין לו הגנה בשום צורה, הוא די כבד ועם רגליים איטיות למרות גובהו (לשם השוואה, קמינסקי שהוא 2.13 נייד יותר ממנו שהוא 2.06).
לא מבין איך שחקן של 18 דק' ביורוליג, שלא היה בחמישייה בכלל, בקבוצה שלא הייתה בפלייאוף ועם מאזן 6-18 עולה כאופציה בתור שחקן מוביל אצלנו. זה בושה וחרפה.

28 יולי 2023, 18:34

גל גל כתב:
Rampel כתב:
גל גל כתב:
Rampel כתב:
גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5

זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה

בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?

ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?

חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.

סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.

אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.

דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.

לדעתי יש פה עיסוק מאוד מוגזם במשלימים מהספסל. החבר'ה האלו צריכים להיות הימורים לא יקרים. ההימור לא הצליח? שימצאו לו קבוצה אחרת שתקלוט אותו ושילמדו להחליף שחקנים כאלו במהלך העונה. עשו את ההימור הזה כבר בעמדות הגארד, הלכו על קליבלנד. עשו את זה גם בעמדת הקומבו פורוורד, הלכו על ווב.
לא יגיע לפה עוד שחקן כנף ולא בטוח שצריך. קליבלנד לא יוכיח את עצמו? שמכבי תחליף אותו.

החשש המרכזי אמור להיות השחקנים הבכירים. כרגע עמדות 1-3 די ברורות. בראון-בולדווין-קולסון.

ניבו הוא גבוה בכיר בעיניך? כי בעיני ממש לא. כל הקו הקדמי כרגע מלא בשחקנים משלימים שיכולים להיות שחקני ספסל סבירים ביורוליג.

בדיוק בגלל זה חייב להביא עוד גבוה טוב.

מישהו שהוא 5 ויכול לשחק 4.
אחרי שיעשו את זה ויש עוד מקום לזר אחד או בקו קדמי או אחורי ובמכבי צריכים להחליט לאיפה מביאים אותו.
לדעתי לפדרקנטים די נגמר הכסף.
גם גלדסטון די רמז על זה, אמר שיגיעו עוד 2 או אולי 3 זרים (כשאחד מהם הוא כמובן קליבלנד, שגלדסטון "ענה על שאלות" לפני שהוא הוכרז).

זה או שני זרים בינוניים, או 4/5 בכיר אחד. לא יהיו פה עוד שני שחקנים בכירים וזו הבעיה.

במצב כזה, לדעתי, עדיף להמר על ווב בחמישיה לצד בונזי ולהביא 4/5 כמה שיותר איכותי.

28 יולי 2023, 18:39

Adam כתב:
מרסר כתב:

אם כל החרא הזה לא ספין ומדובר במשהו רציני, מבחינתי זה ביזיון. רק עצם המחשבה שהשם שלו עלה בכלל כמועמד מעלה לי עצבים.
איך הגענו למצב שהמועמדים שלנו הם אותם מועמדים של הגועל? במקום שנתחרה על שחקנים עם קבוצות יורוליג, אנחנו מגיעים למצב שאנחנו מתחרים על שחקנים ברמת יורוקאפ-צ'יפופו ליג.

ובלי כל קשר, זה שחקן שלא עונה למה שאנחנו צריכים. זה לא 4.5 אלא 5 טהור. אין לו קליעה מבחוץ (לא קונה את זה שזרק 25 פעמים מבחוץ), אין לו הגנה בשום צורה, הוא די כבד ועם רגליים איטיות למרות גובהו (לשם השוואה, קמינסקי שהוא 2.13 נייד יותר ממנו שהוא 2.06).
לא מבין איך שחקן של 18 דק' ביורוליג, שלא היה בחמישייה בכלל, בקבוצה שלא הייתה בפלייאוף ועם מאזן 6-18 עולה כאופציה בתור שחקן מוביל אצלנו. זה בושה וחרפה.

צריך לא צריך להיות פה זו המציאות אין כסף פשוט אין וזה לא דבר חדש, כולנו מכירים את בעלי המועדון ואת ההתנהלות שלהם, מחתימים שניים שלושה שחקנים בכסף גדול ובזה זה נגמר כול השאר הם שחקנים משלימים בכסף קטן יותר.

28 יולי 2023, 19:34

א. ה״קרב״ על ריברו הוא קרוב לוודאי ספין להרים את מחירו עבור הפועל תא / י-ם.
ב. נואה וגם קמינסקי הם מיקח טעות. הם 5, בוודאי באירופה. תחת הטייטל של הזר היקר, הם ידחקו את סורקין ל4, וזו טעות.
ג. כן נכון לשים את הכסף הגדול על 4, ולהשלים את זה ב5 משלים לניבו וסורקין, שיתחלק איתם בדקות בעמדה, בלי לאיים על סורקין.
ד. מן המקובץ עולה שאני הייתי הולך על קאליניץ ועל מישהו כמו ג׳ף וויטי ב5.
מכבי גם תקבל בוסט של bbiq ותהיה קבוצת הגנה אישית מעולה עם בולדווין, ג׳ונדי, קליבלנד, קולסון, קאליניץ וווב. קבוצה שתוכל ללחוץ ולפרק בהגנה. ועם קשת רחבה מאוד של קלעי 35%+ ל3.

28 יולי 2023, 20:00

מרסר כתב:
Adam כתב:
מרסר כתב:

צריך לא צריך להיות פה זו המציאות אין כסף פשוט אין וזה לא דבר חדש, כולנו מכירים את בעלי המועדון ואת ההתנהלות שלהם, מחתימים שניים שלושה שחקנים בכסף גדול ובזה זה נגמר כול השאר הם שחקנים משלימים בכסף קטן יותר.

לא, זאת לא המציאות. אל תיפול לפח הזה. וריברו אמור להגיע על משבצת של שחקן בכיר, לא משלים!
עם חישוב פשוט של כל הפרמטרים: עליית המנויים, פרס כספי על מיקום בעמדה 5, עזיבת כל השחקנים משנה שעברה, הארכת חוזים ושדרגום של שחקנים קיימים, ביי-אאוט על קליבלנד ועוד ועוד..
עדיין זה משאיר לך בערך סביב ה1M-1.2M על שחקן שאמור להגיע. ריברו לא מדגדג אפילו 400K. אז איפה הכסף? רצו שמועות על לידיי, קמיניסקי ו-וונלה. ריברו לא מרוויח חצי ממה שהשחקנים האלה מבקשים. אז אני שוב אומר - אל תיפול לפח הזה.

28 יולי 2023, 20:11

Adam כתב:
מרסר כתב:
Adam כתב:
מרסר כתב:

לא, זאת לא המציאות. אל תיפול לפח הזה. וריברו אמור להגיע על משבצת של שחקן בכיר, לא משלים!
עם חישוב פשוט של כל הפרמטרים: עליית המנויים, פרס כספי על מיקום בעמדה 5, עזיבת כל השחקנים משנה שעברה, הארכת חוזים ושדרגום של שחקנים קיימים, ביי-אאוט על קליבלנד ועוד ועוד..
עדיין זה משאיר לך בערך סביב ה1M-1.2M על שחקן שאמור להגיע. ריברו לא מדגדג אפילו 400K. אז איפה הכסף? רצו שמועות על לידיי, קמיניסקי ו-וונלה. ריברו לא מרוויח חצי ממה שהשחקנים האלה מבקשים. אז אני שוב אומר - אל תיפול לפח הזה.

לא נופל לפח הזה, פשוט זו ההתנהלות של ראשי המועדון אני יודע שהם יכולים להוציא יותר כסף פדרמן ורקאנטי מעשירי ישראל לא חסר להם כסף אבל הם לא רוצים להוציא כי יש כסף שהמועדון מייצר בעצמו, ולכן מוצאים ספינים על לידיי וקמינסקי ואז מביאים את ריברו, אמרתי לך במכבי מחתימים גג 3 שחקנים בכסף גדול וכול השאר משלימים בכסף קטן יותר זו התנהלות של שנים.

28 יולי 2023, 20:34

בקיצור שחררו את פויטרס ומרטין בשביל לחסוך ולא בשביל להביא שחקנים יותר טובים , עשו קצת הצגות עם ווינלי וקמינסקי בשביל להגיד ניסינו , כל פעם מחדש רובנו נופלים להצגה הזו שמכבי עושים פעם בכמה שנים מצליחים בגלל צירוף של נסיבות לשים יד על שחקנים טובים במחיר סביר כמו לורנזו ובולדווין ובשאר המקרים מאכילים אותנו לוקשים ואנחנו נופלים לזה

29 יולי 2023, 00:37

ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
עונת המלפפונים הכי גרועה שהייתה אולי..
https://twitter.com/eurofeedbasket/stat ... 79395?s=46

29 יולי 2023, 01:03

Cobra כתב:ריברו סיכם במכבי , לא יודע אם לבכות או לצחוק …
ירקו לנו בפנים. ביזיון.

29 יולי 2023, 01:11

נהדר.

אז לסיכום הקיץ. היינו צריכים להחתים 3 זרים (לפי סדר חשיבות):
1. שחקן 4/5 בכיר לקו הקדמי.
2. פאוור פורוורד שישלים את אותו הבכיר.
3. שחקן כנף הגנתי שמסוגל לייצר בפיק אנד רול ולקלוע.

בפועל התחלנו מלהחתים את ווב. כי ככה זה במכבי ב-15 שנה האחרונות, בונים עקום, מתחילים משחקנים משלימים ואז מבינים כמה כסף נשאר לבכירים. אבל הוא חתם על חוזה נוח, נותן קליעה והגנה, יכול לשחק בשתי עמדות הפורוורד.. החתמה סבירה.

אתמול חתם קליבלנד (אחרי שבמקור זה היה אמור להיות אנגולה). הגנה יש, התקפית הוא בעיקר אתלטי, השאר מוטל בספק ברמת יורוליג. עדיין יכול להוכיח את עצמו.

מכבי השאירה לסוף את ההחתמה הכי חשובה של הקיץ, אחרי שעל פניו היא לא השתוללה עם ההחתמות האחרות. כשבשוק יש אופציות טובות ואפשר וצריך להציע ועדיין אפשר להיות סבלניים. ומה היא עשתה? סגרה לנו את חסיאל ריברו, כדי שהשדרוג שהיה כל כך חשוב בקו הקדמי יסתכם למעשה בשחקנים ה-2 ו-3 בהיררכיית הגבוהים של ולנסיה בעונה האחרונה.

בשורה התחתונה - אנחנו אשכרה נחלשנו הקיץ.

לדעתי כל השדרה המקצועית, בראשות אבי אבן, צריכה לשים את המפתחות וללכת כמה שיותר רחוק.
הנהלה נורמלית הייתה מביאה GM רציני ומציעה הצעה יפה לאלעד חסין כראש מחלקת הסקאוטינג. אבל כנראה שמרוצים שם מההתנהלות. אז מה ששנים לא היה פה סגל מאוזן פעם אחת.

נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 29 יולי 2023, 01:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יולי 2023, 01:11

אולי זה כי שומרים את הכסף לקאליניץ??

29 יולי 2023, 01:14

שמואל1 כתב:
ירקו לנו בפנים. ביזיון.

לא להאמין. איכשהוא הם מצליחים בכל פעם מחדש להפתיע אותנו

29 יולי 2023, 01:22

MTAbasket כתב:
שמואל1 כתב:
ירקו לנו בפנים. ביזיון.

אשכרה, לא פיתחתי יותר מדי ציפיות אבל לא חשבתי שיביאו כאלה שחקנים חלשים ולא מתאימים, שחקן שאשכרה הפועל תל אביב ויתרה עליו מגיע אלינו…

29 יולי 2023, 01:23

argof כתב:אולי זה כי שומרים את הכסף לקאליניץ??
1. רשום לך בדיווח "בכך יושלם סגל הקבוצה".

2. מה קאליניץ' יכול לתרום לדברים שחסרים לקבוצה? חוץ מ-Name Dropping כמובן.
הוא מסוגל לתת דקות ב-5? הוא רים פרוטקטור? לא.
ובכלל, הוא נתן עונה שקולה לזו של ווב. רק שהוא יותר יקר.

29 יולי 2023, 01:25

Cobra כתב:
MTAbasket כתב:
שמואל1 כתב:
ירקו לנו בפנים. ביזיון.

אשכרה, לא פיתחתי יותר מדי ציפיות אבל לא חשבתי שיביאו כאלה שחקנים חלשים ולא מתאימים, שחקן שאשכרה הפועל תל אביב ויתרה עליו מגיע אלינו…

דבר אחד לא ברור לי, אם הדיווח באמת אמין, ריברו שחקן של 400 אלף. אז כל הדיווחים על ליידי, קמינסקי ואפילו וונלי שקריים לחלוטין? כי הם שחקנים ששכרם הוא פי כמה גבוה משל ריברו
פרסם תגובה