Rampel כתב:גל גל כתב:Rampel כתב:גל, מה חסר לדעתך במכבי? נטו "4 מוביל"?גל גל כתב:שיביאו את קאליניץ ועוד פליט nba שמשחק 4-5
זאת יכולה להיות קבוצה שלוחצת בהגנה כמו מטורפת עם ידיים ארוכות שחוטפות כל כדור ומחליפה על כל דבר בלי בעיה
בולדווין
קליבלנד
קולסון
קאליניץ
ניבו
ניבו כסנטר ראשון זה לגיטימי מבחינתך בקבוצה עם שאיפות?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
חסר למכבי לדעתי 3 שחקנים למען האמת.
סווינגמן נוסף
עוד שחקן בעמדה 4 ועוד שחקן בעמדה 5.
אבל מכבי לא יביאו עוד 3 זרים אלא רק 2
הייתי שמח אם מכבי היו מביאים את קאליניץ שיכול לשחק גם 3 ולהביא הגנה חכמה וניסיון.
אבל הייתי רוצה שיביאו עוד שחקן בעמדה 5 שיכול לשחק 4 כמו קמינסקי לצורך העניין שגם יכול להוסיף מימד של קליעה משלוש.
דרך אגב רק שתדע אני כן תופס מניבו הוא היה אחלה בחלק השני של העונה והוא עדיין צעיר מאמין שילך וישתפר אפילו השנה.
לדעתי יש פה עיסוק מאוד מוגזם במשלימים מהספסל. החבר'ה האלו צריכים להיות הימורים לא יקרים. ההימור לא הצליח? שימצאו לו קבוצה אחרת שתקלוט אותו ושילמדו להחליף שחקנים כאלו במהלך העונה. עשו את ההימור הזה כבר בעמדות הגארד, הלכו על קליבלנד. עשו את זה גם בעמדת הקומבו פורוורד, הלכו על ווב.
לא יגיע לפה עוד שחקן כנף ולא בטוח שצריך. קליבלנד לא יוכיח את עצמו? שמכבי תחליף אותו.
החשש המרכזי אמור להיות השחקנים הבכירים. כרגע עמדות 1-3 די ברורות. בראון-בולדווין-קולסון.
ניבו הוא גבוה בכיר בעיניך? כי בעיני ממש לא. כל הקו הקדמי כרגע מלא בשחקנים משלימים שיכולים להיות שחקני ספסל סבירים ביורוליג.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
בדיוק בגלל זה חייב להביא עוד גבוה טוב.
מישהו שהוא 5 ויכול לשחק 4.
אחרי שיעשו את זה ויש עוד מקום לזר אחד או בקו קדמי או אחורי ובמכבי צריכים להחליט לאיפה מביאים אותו.