פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

05 יוני 2011, 05:35

יש בזה הגיון מסויים, כי שון ג'יימס יכול להביא את אותם אלמנטים הגנתיים שהנדריקס מביא, ואף יותר מהבחינה ההתקפית. מאצבן הוא גבוה שיכול להתפתח למשהו ממש טוב מהבחינה ההתקפית, כולל זריקות מחוץ לקשת.

05 יוני 2011, 06:35

er79 כתב:יש בזה הגיון מסויים, כי שון ג'יימס יכול להביא את אותם אלמנטים הגנתיים שהנדריקס מביא, ואף יותר מהבחינה ההתקפית. מאצבן הוא גבוה שיכול להתפתח למשהו ממש טוב מהבחינה ההתקפית, כולל זריקות מחוץ לקשת.

מסכים , מה שברור זה שאחד מהם חייב ללכת .
שניהם שחקנים טובים אבל יושבים על עמדה עמוסה מידי שיש עליה שני ישראלים בכירים ...

05 יוני 2011, 07:19

yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...

כי אין לו קבוצה בNBA ולא בטוח שתהיה. הוא יצטרך לחכות ולקוות שאיזושהי קבוצה תתן לו צ'אנס שזה הימור שיכול לא להצליח. וגם אם ימצא, יקבל מעט דקות, אם בכלל.
הוא יכול להרוויח קצת יותר באירופה (ומשם יהיה קל לקפוץ לסכומים גבוהים יותר אם ירשים), בזמן שבNBA אף אחד לא ייתן לו יותר ממשכורת מינימום.

05 יוני 2011, 08:56

misha כתב:
yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...

כי אין לו קבוצה בNBA ולא בטוח שתהיה. הוא יצטרך לחכות ולקוות שאיזושהי קבוצה תתן לו צ'אנס שזה הימור שיכול לא להצליח. וגם אם ימצא, יקבל מעט דקות, אם בכלל.
הוא יכול להרוויח קצת יותר באירופה (ומשם יהיה קל לקפוץ לסכומים גבוהים יותר אם ירשים), בזמן שבNBA אף אחד לא ייתן לו יותר ממשכורת מינימום.

מה שהתכוונתי זה למה שיבוא למכבי בסכום נמוך יחסית אם יהיו לו הצעות בסכומים הרבה יותר גדולים באירופה ? ....הוא נמצא שארהב מספיק זמן בשביל להבין שה-NBA זה המקום שהוא רוצה להצליח בו וקשה לי להאמין שיברח חזרה לאירופה כמו אחרים שישחקו הרבה פחות זמן ממנו ב-NBA
ברור שאם אפשר היה להביא אותו זה היה מצויין אבל אני די בספק...

05 יוני 2011, 09:22

המענקים שקיבלה מכבי ת"א בעונה החולפת: 14 מיליון ש'

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01101.html

05 יוני 2011, 12:49

לפי NRG:
''המצב עם יותם הלפרין מורכב יותר הגארד מרוויח בשלוש השנים האחרונות כמיליון דולר בעונה באולימפיאקוס. מקצועית, בקבוצה היו שמחים להחזירו, אבל מדגישים שגיוס תקציבי דומה לזה שנעשה בקיץ שעבר עם אליהו לא יחזור, והלפרין יצורף רק אם יירד משמעותית בדרישותיו.''

שמחה לשמוע..

05 יוני 2011, 13:37

Holiday_Armadillo כתב:לפי NRG:
''המצב עם יותם הלפרין מורכב יותר הגארד מרוויח בשלוש השנים האחרונות כמיליון דולר בעונה באולימפיאקוס. מקצועית, בקבוצה היו שמחים להחזירו, אבל מדגישים שגיוס תקציבי דומה לזה שנעשה בקיץ שעבר עם אליהו לא יחזור, והלפרין יצורף רק אם יירד משמעותית בדרישותיו.''

שמחה לשמוע..

גם אני(אני מעדיף שחקן ישראלי זול יותר(לנדסברג)+גארד זר טוב)

05 יוני 2011, 13:43

rc4991 כתב:

שמחה לשמוע..

גם אני(אני מעדיף שחקן ישראלי זול יותר(לנדסברג)+גארד זר טוב)

ונאמר אמן :tongue4

05 יוני 2011, 13:50

אני בהחלט אשמח לראות את הלפרין במכבי. אין ספק שהוא מתאים מאוד מקצועית לקבוצה.
אבל הוא יכול להמשיך לחלום על הסכומים שהוא קיבל באולי', או אפילו משהו שמתקרב לכך.
הוא צריך להבין שהוא בעמדה שבה הוא צריך יותר את מכבי מההיפך, ואם הוא לא רוצה אז שילך לחפש.
את מכבי הוא לא יחלוב.

05 יוני 2011, 14:02

חני אני מסכים איתך , גם אני אשמח לראות את הלפרין במכבי אבל לא בכל מחיר כמו שגם את איידסון לא השאירו בכל מחיר...אבל חוץ מהלפרין יש מקום לדעתי לעוד שני ישראלים כלומר סך הכל 8 (ללא שארפ ) ובנוסף 7 זרים כולל את פרקינס....

05 יוני 2011, 14:08

לא יודעת כל כך לאן זה שייך,אבל הרווחנו עוד 500 אלף שקל.
http://www.one.co.il/Article/180972.html

05 יוני 2011, 14:21

שמחה לשמוע..

הלפרין מחפה על החוצפה שחסרה לו על המגרש בחוצפה שלא תאמן מחוץ למרגש. לא מספיק שעזב את מכבי באופן מביש ופחדני כשהיה תחת חוזה, עכשיו יש לו את החוצפה לדרוש סכומי כסף מופרזים אחרי עונה "נפלאה" על הספסל בפיראוס.
אין שום סיבה למכבי לשלם להלפרין את מה שהוא דורש, שישתמשו בכסף להשאיר את הנדריקס ומצ'באן.

05 יוני 2011, 14:22

כל סכם כסף כזה יתקבל בשמחה

05 יוני 2011, 15:03

אני מחכה לראות איזה עוד שמות יעלו כמחליף לאיידסון , אותי הכי מרשים בנתיים זה סאמי מאחיה וגם מאט וולש...
מצאתי קליפ נחמד של מאחיה :
http://www.youtube.com/watch?v=xHK2LpsC_Y8

של וולש לעומת זאת לא מצאתי יותר מידי חוץ מקליפים קצרים מהיורוליג שזכה לMVP של השבוע או תקצירים ממשחקים של קבוצות ששיחק בהם כמו אריס ווילרבאן...

05 יוני 2011, 15:56

אני לא מבין למה הנהלת מכבי מתעקשת להשאיל את מאצבן או הנדריקס, חברים הקו הקדמי שלנו הוא לא מי יודע מה...
אני לא מבין למה ההנהלה עושה קשיים כל הזמן, כל הזמן קשיים. יאללה הסכמנו אדריאטית בלית ברירה, יאללה נו מה עכשיו?
אתם רוצים להשאיל שחקן ? פתאום אין כסף? אמרתם שיהיה כסף להביא שחקנים ברמה, אז אפילו אידסון הלך ובאמת שמכבי לא יכלה לעמוד בסכומים האלו, במקום שמכבי תחתים לעמדה החשובה הזאת שחקן מתאים וטוב, היא מתעסקת בריבים עם בלאט על הנדריקס ומאצבן.......

לאן כל הכסף שלנו הולך אני לא יודע............

05 יוני 2011, 15:57

מכבי ת"א פנתה רשמית למורן רוט, הציעה לו חוזה ל-3 שנים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01134.html

05 יוני 2011, 15:59

6 לב צהוב כתב:מכבי ת"א פנתה רשמית למורן רוט, הציעה לו חוזה ל-3 שנים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01134.html

מה עשינו רע? למה זה מגיע לנו?

05 יוני 2011, 15:59

למה מורן רוט עכשיו?
ועוד ל-3 שנים??? :unsure
אני יכולה להבין אם רוצים אותו בשביל שסתם ימלא חלל למשחקי הליגה, אבל זה תעשו בסוף אחרי שכבר סגרתם את שאר הקצוות ובטח שלא ל-3 שנים.
זה לא שמדובר על שחקן צעיר שעוד יתפתח לישראלי בכיר בעתיד.
למה שגורלו יהיה שונה מזה של דרור חג'ג' למשל?

05 יוני 2011, 16:00

גם אני לא מבין למה צריכים אותו אני מעדיף את הלפרין בהרבה

05 יוני 2011, 16:02

6 לב צהוב כתב:גם אני לא מבין למה צריכים אותו אני מעדיף את הלפרין בהרבה

זה לא על חשבון הלפרין\שוטינג גארד אחר,זה בנוסף
כי אמורים להגיע 2 ישראלים
נושא נעול