המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:יש בזה הגיון מסויים, כי שון ג'יימס יכול להביא את אותם אלמנטים הגנתיים שהנדריקס מביא, ואף יותר מהבחינה ההתקפית. מאצבן הוא גבוה שיכול להתפתח למשהו ממש טוב מהבחינה ההתקפית, כולל זריקות מחוץ לקשת.
yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...

misha כתב:yzafrir כתב:אם סאשה פבלוביץ' מרוויח 800K לעונה , למה לו לחזור לאירופה בשביל סביב אותה משכורת ? בדרך כלל שחקנים חוזרים לאירופה רק כשזה משתלם להם כלכלית (פי 3 או 4..) כמו נאברו ואחרים...
כי אין לו קבוצה בNBA ולא בטוח שתהיה. הוא יצטרך לחכות ולקוות שאיזושהי קבוצה תתן לו צ'אנס שזה הימור שיכול לא להצליח. וגם אם ימצא, יקבל מעט דקות, אם בכלל.
הוא יכול להרוויח קצת יותר באירופה (ומשם יהיה קל לקפוץ לסכומים גבוהים יותר אם ירשים), בזמן שבNBA אף אחד לא ייתן לו יותר ממשכורת מינימום.

Holiday_Armadillo כתב:לפי NRG:
''המצב עם יותם הלפרין מורכב יותר הגארד מרוויח בשלוש השנים האחרונות כמיליון דולר בעונה באולימפיאקוס. מקצועית, בקבוצה היו שמחים להחזירו, אבל מדגישים שגיוס תקציבי דומה לזה שנעשה בקיץ שעבר עם אליהו לא יחזור, והלפרין יצורף רק אם יירד משמעותית בדרישותיו.''
שמחה לשמוע..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי NRG:
''המצב עם יותם הלפרין מורכב יותר הגארד מרוויח בשלוש השנים האחרונות כמיליון דולר בעונה באולימפיאקוס. מקצועית, בקבוצה היו שמחים להחזירו, אבל מדגישים שגיוס תקציבי דומה לזה שנעשה בקיץ שעבר עם אליהו לא יחזור, והלפרין יצורף רק אם יירד משמעותית בדרישותיו.''
שמחה לשמוע..
גם אני(אני מעדיף שחקן ישראלי זול יותר(לנדסברג)+גארד זר טוב)

Holiday_Armadillo כתב:לפי NRG:
שמחה לשמוע..

6 לב צהוב כתב:מכבי ת"א פנתה רשמית למורן רוט, הציעה לו חוזה ל-3 שנים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01134.html

6 לב צהוב כתב:גם אני לא מבין למה צריכים אותו אני מעדיף את הלפרין בהרבה

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־54 אורחים