לאנגפורד- בעד או נגד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

החזרת לאנגפורד כגארד בכיר

להחזיר
18
67%
לא להחזיר
9
33%

סך הכול הצבעות : 27

Re: לאנגפורד- בעד או נגד

הודעהעל ידי toja27 » 23 מרץ 2013, 22:11

כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 22:42

toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.

טיוס לא יכול לשחק 4, כי הוא קולע רק בדאנק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 23 מרץ 2013, 22:42

MTA2311 כתב:בואו ניכנס כולם לפרופורציות בנוגע ללגנפורד.
בשנתיים האחרונות השחקן הכי "מוכח" ביורוליג שהגיע לכאן, היה שארמדיני. לנגפורד, לא רק שמציג יכולת נפלאה בכל קבוצה שהוא שיחק בה במהלך הקריירה, הוא גם הצליח כבר במכבי. מה צריך יותר מזה?

העניין הוא שאם יביאו את לאנגפורד הוא יהיה השחקן "הבכיר" של מכבי על חשבון שחקן בכיר אחר. דבר נוסף הוא ששחקן כמוהו משפיע על האופן שכל הקבוצה משחקת, ורבים יטענו(ואני בינהם) שהשפעתו על סגנון המשחק של הקבוצה הוא לא חיובי. זה ברור שהוא כישרון התקפי ברמה הכי גבוהה באירופה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 23 מרץ 2013, 22:47

felix_r כתב:
toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.

יכול להיות אבל אליהו קולע רק בגואיבה וזה עדיין לא מונע ממנו להיחשב כ4 . בכל אופן עם הגודל שלו 5 הוא לא בטח שלא ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי refael » 23 מרץ 2013, 23:18

לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?
באמת אנחנו צריכים את זה כששני השחקנים האלו די מצליחים?ההמשכיות לשנה הבאה לא חשובה? זה דברים שגם עליהם צריך לחשוב.
היקמן בכלל משחק עונה ראשונה ביורוליג וכבר השנה הוא הראה שהוא יותר משחקן לגטמי ביורוליג יכול להיות ששנה הבא הוא באמת יעשה את הקפיצת מדרגה הזאת להיות כוכב מי יודע.
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מרץ 2013, 23:37

refael כתב:לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?
באמת אנחנו צריכים את זה כששני השחקנים האלו די מצליחים?ההמשכיות לשנה הבאה לא חשובה? זה דברים שגם עליהם צריך לחשוב.
היקמן בכלל משחק עונה ראשונה ביורוליג וכבר השנה הוא הראה שהוא יותר משחקן לגטמי ביורוליג יכול להיות ששנה הבא הוא באמת יעשה את הקפיצת מדרגה הזאת להיות כוכב מי יודע.

אחרי העונה הזו, אנחנו צריכים בנייה מחודשת כמו חמצן לנשימה!!
עם כל הכבוד, אני לא רוצה קבוצה שתצליח בהמון מאמץ להשתחל בקושי רב להצלבה, אני רוצה קבוצה שתתחרה כשווה בין שוות על מקום בפיינל פור ובלי רגשי נחיתות.

ולוגאן והיקמן הם לא השחקנים שיעשו זאת, רק אולי כמחליפים מהספסל.

קבוצה זקוקה לשכל, והקבוצה של השנה משוועת לזה ברמות....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 23:48

toja27 כתב:
felix_r כתב:

יכול להיות אבל אליהו קולע רק בגואיבה וזה עדיין לא מונע ממנו להיחשב כ4 . בכל אופן עם הגודל שלו 5 הוא לא בטח שלא ביורוליג.

מה זה משנה אם אליהו קולע רק גויאבה או רק מקפיץ אותו עם האוזן? הוא קולע, וטיוס לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 23 מרץ 2013, 23:56

felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

מה זה משנה אם אליהו קולע רק גויאבה או רק מקפיץ אותו עם האוזן? הוא קולע, וטיוס לא.

צודק. רק שטיוס לא עושה רק דאנקים כמו שאמרת, הוא כן יודע לקלוע מטווח קרוב( עכשיו נזכרתי משחק שלו בקאנטו). ודבר שני בגלל היכולות האתלטיות שלו הוא יכול לבוא כ4 "מבחוץ" לבפנים עם העוצמה שלו ולתת כמה דאנקים טובים. כמו שאמרתי קשה להגדיר את טיוס כ5. הוא במידת מה מזכיר את הנדריקס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2013, 00:01

חנו'ש כתב:
refael כתב:לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?

עם כל הכבוד, אני לא רוצה קבוצה שתצליח בהמון מאמץ להשתחל בקושי רב להצלבה, אני רוצה קבוצה שתתחרה כשווה בין שוות על מקום בפיינל פור ובלי רגשי נחיתות.

מי אמר ששנה הבאה זה יהיה במאמץ כל כך רב? הרי דווקא זה שהם מעלים הילוך ככל שעובר הזמן מסמן על זה שיש פה אלמנט של חיבור, שעוד הפעם היה צריך לקרות כי עוד הפעם בנו קבוצה מחדש. אני כן מסכים שאפשר וצריך לשדרג בנקודות מסוימות אבל לדעתי היקמן ובמיוחד לוגאן עושים עבודה טובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 24 מרץ 2013, 00:04

לא. הוא לא יודע. חצי מטר מהסל והוא כבר מפספס.

כשאתה מדבר על טיוס, אתה גם צריך לזכור שאין לנו בקבוצה רכז ברמה, שיכול לשים לו כדורים לאליי-הופ.

יורוליג זה לא מוקדמות אליפות אירופה, שם ישראל משחקת עם 3 רכזים בחמישיה + אליהו שיודע למסור לגבוה, וגם היריבות בדמות אסטוניה וסלובקיה הן לא ממש ברמה כלשהי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 00:11

אליהו שיחק יותר משחקים ובשלב יותר מתקדם וברור שהוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב, אבל אי אפשר להתעלם מזה שהוא קולע בממוצע רק חצי נקודה יותר ובאחוזים פחות טובים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מרץ 2013, 01:03

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

מי אמר ששנה הבאה זה יהיה במאמץ כל כך רב? הרי דווקא זה שהם מעלים הילוך ככל שעובר הזמן מסמן על זה שיש פה אלמנט של חיבור, שעוד הפעם היה צריך לקרות כי עוד הפעם בנו קבוצה מחדש. אני כן מסכים שאפשר וצריך לשדרג בנקודות מסוימות אבל לדעתי היקמן ובמיוחד לוגאן עושים עבודה טובה.

אז אני לא מסכימה איתך.
ה-30 נק' של היקמן והשלשות המרובות של לוגאן לא מסנוורים אותי ולא מוחקים את העונה המזעזעת שאנחנו חווינו עד לפני כמה שבועות.
ומה לעשות, אני פריקית של שכל ומשחק קבוצתי עם שחקנים שיודעים למסור, לא של הטמטום חסר הגבולות שקיים בקבוצה הנוכחית המובלת ע"י הצמד היקמן את לוגאן בעלי רמת איי קיו של נעל (שהוא עדיין פי כמה יותר גבוה מזה של מדלי שנעל זה מחמאה עבורו....)
אני לא אומרת שלא מדובר בשחקנים בעלי כישרון מסוים, אבל הם הדבר הכי רחוק משחקנים שגורמים לי להינות מהמשחק הזה.
מאז 2011 קשה לי להגיד שנהניתי מעונה של מכבי (עונה שלמה ולא משחק כזה או אחר או תקופה מסוימת שמוחקת מהזיכרון את שאר העונה).

בסופו של דבר, יש השנה 2 זרים בלבד שלא גורמים לי לתלוש שערות כל פעם שהם עם הכדור - סמית' וג'יימס, שבעיקר נותנים את הדבר החשוב ביותר - יציבות.
בלי אגו ובלי שטויות.
מעבר לשניים האלה לא רוצה לראות שום המשכיות בקבוצה הזו (הישראלים זה קצת יותר מסובך וקצת פחות עקרוני עבורי).
לא רוצה סגל ארוך ובינוני, לא רוצה שוב בינוניות עם איזו התעלות רגעית שלפעמים נראה לי כאילו טבועה במועדון הזה גם אם אני ואתה נשחק על הפרקט.
רוצה מס' מצומצם של שחקנים איכותיים, חכמים, מגוונים, מוכשרים וקבוצתיים שכיף לראות אותם!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 24 מרץ 2013, 10:29

לא מבין מה יש לך נגד היקמן ולוגן. קו אחורי טוב וזול, כזה שלא ינסו לקחת לנו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 25 מרץ 2013, 19:12

Allan Turing כתב:לא מבין מה יש לך נגד היקמן ולוגן. קו אחורי טוב וזול, כזה שלא ינסו לקחת לנו.

מכיר את האמירה: "אני לא מוכן להיות חבר במועדון המוכן לקבל אנשים כמוני" ??

עם שינוי קטן אפשר להכיל אותו גם על מה שאמרת כאן - אולי דווקא בגלל שלא ינסו לקחת לנו את השחקנים האלה, אנחנו צריכים לחשוב פעמיים אם להמשיך ולהנות משירותיהם
גם בשנים הבאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מרץ 2013, 22:11

יוני, אתה עדיין במילואים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2013, 14:05

MTA2311 כתב:יוני, אתה עדיין במילואים?

חודש אח שלו...
אני עוד לא באמצע הדרך... :sorry
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 מרץ 2013, 14:07

אוי ואבוי.
תהיה חזק ותשמור עלינו מפני אימת הירדנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 26 מרץ 2013, 14:16

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:יוני, אתה עדיין במילואים?

חודש אח שלו...
אני עוד לא באמצע הדרך... :sorry

בקטנה. עדיף לעשות עכשיו מאשר בעוד כמה חודשים בשיא הקיץ (כמו שאני כנראה אצטרך לעשות :| ).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2013, 14:19

MTA2311 כתב:אוי ואבוי.
תהיה חזק ותשמור עלינו מפני אימת הירדנים.

פררררררר
אתה לא מבין איזה בזבוז זה.
אם מדברים על איפה הכסף, אז הוא מתבזבז בדיוק על אותו הייטקיסט ששומר בנשקייה...

מישה, צודק. עכשיו עדיף מהקיץ, אבל ככל שמתקדמים בשנים, זה הולך ונהיה קשה יותר לצאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 26 מרץ 2013, 15:05

felix_r כתב:

אתה צודק בנוגע לטווח קליעה. לא מתלהב בכלל מהשחקן הזה. ברירת מחדל ישראלית. בכל מקרה למספר דקות מוגבל הוא יכול לשחק 4 מבחינה הגנתית (יחלוק 4 מחליף עם פניני).
אני בכל זאת חושב שאם מביאים 5 איכותי ולא מצליחים להיפטר מהחוזה של אליהו אני מוותר על 4 זר. היום אנחנו מסתדרים בצורה סבירה בלי 5 מחליף איכותי ובלי זר 4 איכותי.

אם אתה מצליח להביא את דיוויס+ טיוס זה כבר שיפור משמעותי מ- פלאניניץ'+ מידלי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], מרסר ו־27 אורחים