פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר גומלסקי: מכבי נגד פנאתנייקוס - ראשון, 16:00, 5+LI

29 ספטמבר 2013, 19:44

MTA2311 כתב:
er79 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.

מכבי הגיעה להישגים רק כשהיה לה רכז רציני שהיה בעל בית אמיתי על המגרש - זה קרה כשמקדונלד היה בעל הבית, כששאראס היה במקומו וגם כשפארגו היה בתפקיד הזה. את זה ידעו ויודעים היטב במכבי וככאלה שגם ראו את הפיינל פור בלונדון (וגם את זה שלפניו) זה היה צריך להיות להם עוד יותר ברור. אבל למה להתאמץ ולהביא רכז רציני (זוראן פלאניניץ היה פנוי הקיץ משהו כמו חודשיים וסגר בסוף תמורת משהו באזור המיליון דולר) כשאפשר להחתים כמה קומבואים קפיציים?

אני כמובן מסכים, וציינתי את זוראן כמה פוסטים מעליך. פשוט בדיחה וחלמאות. אם בשביל להביא רכז איכותי יהיה צורך להיפטר מבלאט- so be it. מתחיל להימאס כבר הקומבואים המאולצים שהוא מנחית פה עלינו.

לא בטוח שבלאט הוא ההבדל בין רייס ב300 אלף דולר לרכז אמיתי ואיכותי

ימי החסד שלו נגמרים אצלי. הפעם אני כבר לא אאשים את ההנהלה. הוא זה שהביא את השחקן הזה, הוא זה שיישא בתוצאות.

29 ספטמבר 2013, 20:07

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אמרתי שהוא רע? שפטתי אותו?

היחיד שהסיק מסקנות לפני שהעונה התחילה זה אתה, כשהתחננת לא להשוות אותו לשחקן שנתן פה מספרים מצויינים בשתי עונות, כשהעונה השנייה נגמרה עם תצוגות מטורפות במאני טיים.

שוב, אין הבדל בין לקבוע ששחקן לא מתאים לפני שהעונה התחילה, לבין להצהיר ששחקן יהיה מצויין\סופרסטאר\פוינט פורוורד\ כל סופרלטיב אחר שהורעף עליו לפני שהעונה התחילה.

בוא נבהיר פה כמה דברים שאולי לא הבנת...
לא אמרתי בשום מקום שאינגלס סופרסטאר אז אל תוציא אותי אידיוט
כן אמרתי עליו שהוא שחקן משלים נהדר,גם אמרתי עליו שהוא מגוון וכן,יש לו מסירות טובות ביחס לעמדה ולגובה שלו
נראה לי שגם דאגתי לכתוב שהוא לא שחקן שיתן 15 נקודות בממוצע (אולי כן,אבל קשה לי להאמין) כי הוא בעצם שחקן משלים שעושה הרבה דברים טובים על המגרש אבל לא סקורר ענק
וכן,אני לא משווה אותו לאידסון חסר הביצים,יש אנשים שמתים עליו ואני לא-זכותי.

תודה שחלקת איתי את חכמתך האדירה.
קיצר, כהרגלך אתה מדבר שטויות, ומי שהוציא אותך אידיוט זה רק אתה בעצמך.
איפה אמרת עליו שהוא שחקן משלים נהדר? לי זכורים ציטוטים עם המילה נהדר, בלי המשלים. היו שם גם הרבה דיבורים על גיוון, על הגנה מהטובות באירופה, ועל האכזבה שלך כשהוא הגיע בנוסף לסמית' ולא במקומו. כמובן שהשיא הגיע עם המשפט המפגר על אידסון. זכותך לא לאהוב אותו, אבל להגיד כזה משפט כשאינגלז עוד לא שיחק פה שנייה? הזוי.

קיצר, הנקודה שלי, שהייתה מאוד ברורה כבר מהפוסט הראשון בנושא, הייתה שזאת צביעות פתטית לזעוק כל פעם שמישהו מעז להעביר ביקורת על שחקן בשלבים המוקדמים של העונה\בהכנה, אבל מצד שני קובע בנחרצות ששחקן x הוא טוב, נהדר, לא פחדן אנמי כמו אידסון וכו'. אתה כמובן לא היחיד שעשה את זה, אבל גם אתה השתתפת בחגיגה.

29 ספטמבר 2013, 20:10

er79 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.

מכבי הגיעה להישגים רק כשהיה לה רכז רציני שהיה בעל בית אמיתי על המגרש - זה קרה כשמקדונלד היה בעל הבית, כששאראס היה במקומו וגם כשפארגו היה בתפקיד הזה. את זה ידעו ויודעים היטב במכבי וככאלה שגם ראו את הפיינל פור בלונדון (וגם את זה שלפניו) זה היה צריך להיות להם עוד יותר ברור. אבל למה להתאמץ ולהביא רכז רציני (זוראן פלאניניץ היה פנוי הקיץ משהו כמו חודשיים וסגר בסוף תמורת משהו באזור המיליון דולר) כשאפשר להחתים כמה קומבואים קפיציים?

אני כמובן מסכים, וציינתי את זוראן כמה פוסטים מעליך. פשוט בדיחה וחלמאות. אם בשביל להביא רכז איכותי יהיה צורך להיפטר מבלאט- so be it. מתחיל להימאס כבר הקומבואים המאולצים שהוא מנחית פה עלינו.

לא בטוח שבלאט הוא ההבדל בין רייס ב300 אלף דולר לרכז אמיתי ואיכותי

ימי החסד שלו נגמרים אצלי. הפעם אני כבר לא אאשים את ההנהלה. הוא זה שהביא את השחקן הזה, הוא זה שיישא בתוצאות.

אצלי ימי החסד שלו נגמרו מזמן, אבל דווקא בנושא הזה אני פחות מאשים אותו. לא חושב שהיו הרבה אופציות טובות יותר בעמדה הזאת במחירים האלה.
מה שכן, הכדורסל המגעיל שהקבוצה הזאת מציגה תחתיו, כבר שנתיים לפחות( גם על העונה הראשונה המצויינת שלו יש לי הרבה מה להגיד), ההגנה הטיפשית שהוא מתעקש לדבוק בה והיחס המוזר שלו לשחקנים מסויימים מעצבנים אותי כבר הרבה זמן.
ולמרות הכל, אחריו זה גודס. זה כבר ברור לכולם, לכן לא הייתי ממהר לוותר עליו.

29 ספטמבר 2013, 20:15

למישהו יש בוקס סקור למשחק ?

29 ספטמבר 2013, 20:16

בסדר בעונת פארגו פרקינס פשוט פירקו אותנו בהתחלה קאחה עשו לנו בית ספר וחשבנו שלא יכול להיות יותר גרוע אמרו פארגו ופרקינס דורכים אחד על השני, חכו קצת תנו למכבי לשחק זו חצי קבוצה חדשה

29 ספטמבר 2013, 20:19

חברים, לאחר מחשבה לא נותר אלא לומר כי מכבי תל אביב היא מיתוס אבל ללא שום תמיכה במציאות.
מכבי מסתמכת על הקבוצה שהיתה. לצערינו מכבי בשנים האחרונות היא רק שם!
האם זה מקרה שדיוויד בלאט שם בכל התקופה? לדעתי לא. דיוויד בלאט מעדיף בנייה לרוחב ולא בנייה של קבוצה עם יירכיה ברורה, מעדיף 10 שחקנים בינוניים (הכל מידע אישי ומשיחה עם דיוויד בלאט אישית).
די! מספיק עם הגישה הזו ואולי זה הזמן להפרד הן מהשיטה ומהמאמן שמאמין בה. ברור שיש הרבה כפילויות בינוניים בהרכב השנה ואם ניתן לומר ששנה שעברה זו היתה מעידה חד פעמית השנה זה כבר ממש מחשבה וקונספט לא נכון.
מכבי ההנהלה ודיוויד בלאט מסתמכים על מה שהיתה מכבי פעם, מוניטין שלא שייך להם, לא הם השיגו אותו ולא היו שותפים לו.

29 ספטמבר 2013, 20:24

גל גל כתב:בסדר בעונת פארגו פרקינס פשוט פירקו אותנו בהתחלה קאחה עשו לנו בית ספר וחשבנו שלא יכול להיות יותר גרוע אמרו פארגו ופרקינס דורכים אחד על השני, חכו קצת תנו למכבי לשחק זו חצי קבוצה חדשה

גם אז היו בתקופת ההכנה קצת ניצוצות של משהו. הפעם זה נראה רע באותה מידה שהקבוצה של אפי נראתה בהכנה. והכי גרוע שאת כל הליקויים האלה יכול היה לראות כל בר דעת עם סיום בניית הסגל.
ואגב - אם רצינו קצת פרופורציות על המרחק האמיתי של מכבי מהצמרת האירופית אז ראינו את צסק״א נטולת תאודוסיץ מביסה גם את פאו וגם את קובאן, שתי קבוצות שניצחו די בקלות את מכבי.

29 ספטמבר 2013, 20:28

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

היחיד שהסיק מסקנות לפני שהעונה התחילה זה אתה, כשהתחננת לא להשוות אותו לשחקן שנתן פה מספרים מצויינים בשתי עונות, כשהעונה השנייה נגמרה עם תצוגות מטורפות במאני טיים.

שוב, אין הבדל בין לקבוע ששחקן לא מתאים לפני שהעונה התחילה, לבין להצהיר ששחקן יהיה מצויין\סופרסטאר\פוינט פורוורד\ כל סופרלטיב אחר שהורעף עליו לפני שהעונה התחילה.

כן אמרתי עליו שהוא שחקן משלים נהדר,גם אמרתי עליו שהוא מגוון וכן,יש לו מסירות טובות ביחס לעמדה ולגובה שלו
נראה לי שגם דאגתי לכתוב שהוא לא שחקן שיתן 15 נקודות בממוצע (אולי כן,אבל קשה לי להאמין) כי הוא בעצם שחקן משלים שעושה הרבה דברים טובים על המגרש אבל לא סקורר ענק

איפה אמרת עליו שהוא שחקן משלים נהדר? לי זכורים ציטוטים עם המילה נהדר, בלי המשלים. היו שם גם הרבה דיבורים על גיוון, על הגנה מהטובות באירופה, ועל האכזבה שלך כשהוא הגיע בנוסף לסמית' ולא במקומו. כמובן שהשיא הגיע עם המשפט המפגר על אידסון. זכותך לא לאהוב אותו, אבל להגיד כזה משפט כשאינגלז עוד לא שיחק פה שנייה? הזוי.

קיצר, הנקודה שלי, שהייתה מאוד ברורה כבר מהפוסט הראשון בנושא, הייתה שזאת צביעות פתטית לזעוק כל פעם שמישהו מעז להעביר ביקורת על שחקן בשלבים המוקדמים של העונה\בהכנה, אבל מצד שני קובע בנחרצות ששחקן x הוא טוב, נהדר, לא פחדן אנמי כמו אידסון וכו'. אתה כמובן לא היחיד שעשה את זה, אבל גם אתה השתתפת בחגיגה.

1.אמרתי עליו שהוא נהדר וגם אמרתי כמה פעמים שהוא משלים (בסדרה פאו-בארסה שנה שעברה ובעוד מקומות)...בכל מקרה זה קטנוני לתת כל כך הרבה משקל למילה נהדר,בכל מקרה הוא שחקן נהדר.
2.היו דיבורים על גיוון והגנה חזקה ויש גם עכשיו,מה הבעיה בזה?
3.כמובן שהתאכזבתי שהביאו שני שחקנים לאותה עמדה,זה לא הגיוני (וכן,העדפתי את אינגלס שגם יעלה פחות מסמית')
4.בנוגע לאידסון...זה פחות קשור לאינגלס ויותר לאידסון שאני פשוט חושב שהוא שחקן בלי ביצים
5.אני חושב שאינגלס יכול להיות יותר טוב מאידסון כי אני לא כל כך מחזיק מאידסון וכבר ראיתי את הפוטנציאל של אינגלס

בנוגע למה שהדגשתי...מה שבטוח זה שאני לא מדבר כמוך אל אנשים בפורום

29 ספטמבר 2013, 20:29

שרון כתב:חברים, לאחר מחשבה לא נותר אלא לומר כי מכבי תל אביב היא מיתוס אבל ללא שום תמיכה במציאות.
מכבי מסתמכת על הקבוצה שהיתה. לצערינו מכבי בשנים האחרונות היא רק שם!
האם זה מקרה שדיוויד בלאט שם בכל התקופה? לדעתי לא. דיוויד בלאט מעדיף בנייה לרוחב ולא בנייה של קבוצה עם יירכיה ברורה, מעדיף 10 שחקנים בינוניים (הכל מידע אישי ומשיחה עם דיוויד בלאט אישית).
די! מספיק עם הגישה הזו ואולי זה הזמן להפרד הן מהשיטה ומהמאמן שמאמין בה. ברור שיש הרבה כפילויות בינוניים בהרכב השנה ואם ניתן לומר ששנה שעברה זו היתה מעידה חד פעמית השנה זה כבר ממש מחשבה וקונספט לא נכון.
מכבי ההנהלה ודיוויד בלאט מסתמכים על מה שהיתה מכבי פעם, מוניטין שלא שייך להם, לא הם השיגו אותו ולא היו שותפים לו.

איך אתה מקורב למועדון?
אם אני לא טועה רשמת גם שהיית במשחקי האימון בארץ

29 ספטמבר 2013, 20:29

קודי כתב:
גל גל כתב:בסדר בעונת פארגו פרקינס פשוט פירקו אותנו בהתחלה קאחה עשו לנו בית ספר וחשבנו שלא יכול להיות יותר גרוע אמרו פארגו ופרקינס דורכים אחד על השני, חכו קצת תנו למכבי לשחק זו חצי קבוצה חדשה

גם אז היו בתקופת ההכנה קצת ניצוצות של משהו. הפעם זה נראה רע באותה מידה שהקבוצה של אפי נראתה בהכנה. והכי גרוע שאת כל הליקויים האלה יכול היה לראות כל בר דעת עם סיום בניית הסגל.
ואגב - אם רצינו קצת פרופורציות על המרחק האמיתי של מכבי מהצמרת האירופית אז ראינו את צסק״א נטולת תאודוסיץ מביסה גם את פאו וגם את קובאן, שתי קבוצות שניצחו די בקלות את מכבי.

אני לא מסיק מסקנות כל כך מהר, מכבי הראו ניצוצות במחצית הראשונה היום נחכה ונראה אני מקווה לטוב יותר גרוע אני לא מאמין שיהיה משנה שעברה

29 ספטמבר 2013, 20:34

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

1.אמרתי עליו שהוא נהדר וגם אמרתי כמה פעמים שהוא משלים (בסדרה פאו-בארסה שנה שעברה ובעוד מקומות)...בכל מקרה זה קטנוני לתת כל כך הרבה משקל למילה נהדר,בכל מקרה הוא שחקן נהדר.
3.כמובן שהתאכזבתי שהביאו שני שחקנים לאותה עמדה,זה לא הגיוני (וכן,העדפתי את אינגלס שגם יעלה פחות מסמית')
4.בנוגע לאידסון...זה פחות קשור לאינגלס ויותר לאידסון שאני פשוט חושב שהוא שחקן בלי ביצים
5.אני חושב שאינגלס יכול להיות יותר טוב מאידסון כי אני לא כל כך מחזיק מאידסון וכבר ראיתי את הפוטנציאל של אינגלס

איכשהו רק אתה מוציא את זה ממני.
אולי אמירות כמו "בוא נבהיר פה כמה דברים שלא הבנת", או "בולשיט" על הודעה אחרת שלי עושות בשבילי את העבודה.

29 ספטמבר 2013, 20:34

גל גל כתב:
קודי כתב:

אני לא מסיק מסקנות כל כך מהר, מכבי הראו ניצוצות במחצית הראשונה היום נחכה ונראה אני מקווה לטוב יותר גרוע אני לא מאמין שיהיה משנה שעברה

את זה אנחנו אומרים כל שנה והמציאות שוב ושוב טופחת על פנינו. אין כאן עניין של אמונה אלא של בנייה לקויה ומחסור חמור בכשרון.

29 ספטמבר 2013, 20:43

מה זה רלבנטי. ראיתי את שני משחקי האימון בארץ. למעט מחצית אחת נגד ירושלים שגם היה רק בזכות סמית ואיגלס החלקים האחרים היו על הפנים. שימו לב שמכבי לא מצליחה לייצר נקודות ולא מצליחה להגיע ל - 70 נקודות בשלושה כמעט 4 משחקים.
הבעיה של מכבי מאד בולטת חוסר ברכז ובשחקן בעמדה 4. כך גם כתבתי אחרי המשחקים. הרעיון של לאלתר עם סמית כ - 4 הוא מטופש לחלוטין.
על כן קודם כל צריך להחזיר את בלו ולהתפלל שיהיה בכושר מהר. שנית לבדוק מהר מה קורה עם רייס והיקמן שעוד לא הראו דקה! אחת טובה של כדורסל . לא יאומן עוד מעט נתגעגע ללוגן.
חשוב לזכור הפעם כל התיק על בלאט. נכון שהורידו לדעתי את התקציב בחצי בכמה שנים האחרונות אבל במקום היקמן , רייס ולנדסברג אפשר היה להביא רכז איכותי ובמקום גיק כהן נעמי וטיוס אפשר היה להביא את אליהו ובלו.
בניה בקונספט שבלאט אוהב והפעם שישלם את המחיר.

29 ספטמבר 2013, 20:46

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

איכשהו רק אתה מוציא את זה ממני.
אולי אמירות כמו "בוא נבהיר פה כמה דברים שלא הבנת", או "בולשיט" על הודעה אחרת שלי עושות בשבילי את העבודה.

אני חושב שגם אתה יודע שההערות האלו לא באו לפגוע,יכול להיות שזה בגלל שמדובר בכתב וכל אחד יכול לקרוא את זה באופן שונה (למרות שאני מקפיד על זה)
דווקא אני שומע ממך באופן תדיר יותר העריות תוקפניות (לא רק כלפי) אבל יכול להיות שבאמת קראתי את זה במשמעות שונה מזאת שהתכוונת

29 ספטמבר 2013, 20:47

שרון כתב:מה זה רלבנטי. ראיתי את שני משחקי האימון בארץ. למעט מחצית אחת נגד ירושלים שגם היה רק בזכות סמית ואיגלס החלקים האחרים היו על הפנים. שימו לב שמכבי לא מצליחה לייצר נקודות ולא מצליחה להגיע ל - 70 נקודות בשלושה כמעט 4 משחקים.
הבעיה של מכבי מאד בולטת חוסר ברכז ובשחקן בעמדה 4. כך גם כתבתי אחרי המשחקים. הרעיון של לאלתר עם סמית כ - 4 הוא מטופש לחלוטין.
על כן קודם כל צריך להחזיר את בלו ולהתפלל שיהיה בכושר מהר. שנית לבדוק מהר מה קורה עם רייס והיקמן שעוד לא הראו דקה! אחת טובה של כדורסל . לא יאומן עוד מעט נתגעגע ללוגן.
חשוב לזכור הפעם כל התיק על בלאט. נכון שהורידו לדעתי את התקציב בחצי בכמה שנים האחרונות אבל במקום היקמן , רייס ולנדסברג אפשר היה להביא רכז איכותי ובמקום גיק כהן נעמי וטיוס אפשר היה להביא את אליהו ובלו.
בניה בקונספט שבלאט אוהב והפעם שישלם את המחיר.

סתם מעניין

29 ספטמבר 2013, 21:13

קודי כתב:טוב, אין ברירה - אני חייב לחזור לכתוב כאן כי אין במה יותר טובה לבכות... אז נעצום את העיניים ונתעלם קצת מהילדים המציקים שבאמת אין לי כוח וסבלנות לריב איתם.

נגמר הקיץ וכאילו כלום לא השתנה - הילדים לבית פדרמן "הצליחו" בעמל רב לבנות קבוצה שהיא אולי אפילו יותר גרועה מזו של העונה שעברה. כבר שלוש שנים שהם לא מצליחים להנחית כאן רכז נורמלי ואת היכולת של רייס כל ילד כאן בפורום ידע ברגע שהוא הוחתם. בעיניי זה הבור הגדול ביותר בסגל, אפילו יותר מעמדה 4 עליה אין אף שחקן (מצטער, ג'ייק כהן אולי בחור נחמד אבל לא שחקן יורוליג).
אז מה לעשות עכשיו? יביאו את בלו, גם אם הוא בכושר גרוע, מאחר שהוא הפתרון הכי זמין, זול וכזה שניתן למכור לקהל. צריכים גם להביא, הרבה לפני בלו, רכז רציני ואמיתי (ומבחינתי לשלוח את שני האדונים רייס והיקמן הביתה) אבל מאחר שאין כזה בנמצא נצטרך לסבול את צמד החמד הזה כל העונה, כשברור שמהר מאוד אוחיון יחזור להיות הרכז הראשון של הקבוצה.

אגב, אלה רק משחקי אימון, אבל הפעם האחרונה שמכבי נראתה כל כך רע במשחקי האימון היתה בעונה של אפי ואני מזכיר לכם איך נראה ההמשך.

יש לי עוד הרבה מה לומר אבל נשאיר משהו להמשך...

כל הדברים שאתה אומר פה, אלו דברים שאני ואחרים אומרים פה כל הקיץ. ואז פתאום באו משחקי ההכנה ומתברר שאין ניסים ושהבעיות על הנייר גם מתרגמות לבעיות על המגרש.

החלק הבאמת עצוב זה שלא הסיקו שום מסקנות ממשנה שעברה. כל הטעויות שנעשו בשנה שעברה נעשו גם השנה. סגל ארוך ובינוני עם כפילויות מטומטמות בכל עמדה. רייס והיקמן, אינגלס וסמית', כהן וטיוס, אוחיון ונעימי. לנדסברג מיותר בלי קשר.

אחרי העונה הקודמת שאוחיון הוכיח שהוא לא רכז ראשון, שוב לא מביאים רכז, אלא עוד קומבו בינוני. כל הבניה של הקבוצה חסרת הגיון. אני מסכים שהסגל חלש יותר משנה שעברה, אבל אני כן חושב שאחד מבין רייס והיקמן יישלח הביתה בתוך חודשיים.

29 ספטמבר 2013, 21:17

גל גל כתב:אני לא מסיק מסקנות כל כך מהר, מכבי הראו ניצוצות במחצית הראשונה היום נחכה ונראה אני מקווה לטוב יותר גרוע אני לא מאמין שיהיה משנה שעברה

אני לא ראיתי שום ניצוצות. "הניצוצות" של מכבי היא כשהשלשות נכנסות ב- 50%+ וזה לא קורה לאורך זמן. בצורת המשחק של מכבי, הקריסה צפויה מראש כי אופי הזריקות שמכבי לוקחת הן קשות. גם סמית' לא ימשיך באחוזי הקליעה שלו בשני המשחקים האחרונים. הוא לא שחקן שקולע שלשות ב- 70% עם יד על הפנים.

29 ספטמבר 2013, 21:38

יש בוקס סקור?

29 ספטמבר 2013, 21:41

לחברים שמחכים לבלו... הוא מעולם לא היה שחקן חמישיה... עוד שחקן ספסל טוב אבל לא מוביל.
אולי זה הזמן להחזיר את ליאור, למרות שזה לא יפתור את כל הבעיות....

יובל ברוכים השבים

29 ספטמבר 2013, 21:51

אני לא רוצה לשפוט בגלל משחקים לא רשמיים אבל האם לא ניתן להניח שסגל קצר יותר במקום סגל לקבוצת כדורגל היה טוב יותר?
פרסם תגובה