MTA2311 כתב:er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.
מכבי הגיעה להישגים רק כשהיה לה רכז רציני שהיה בעל בית אמיתי על המגרש - זה קרה כשמקדונלד היה בעל הבית, כששאראס היה במקומו וגם כשפארגו היה בתפקיד הזה. את זה ידעו ויודעים היטב במכבי וככאלה שגם ראו את הפיינל פור בלונדון (וגם את זה שלפניו) זה היה צריך להיות להם עוד יותר ברור. אבל למה להתאמץ ולהביא רכז רציני (זוראן פלאניניץ היה פנוי הקיץ משהו כמו חודשיים וסגר בסוף תמורת משהו באזור המיליון דולר) כשאפשר להחתים כמה קומבואים קפיציים?
אני כמובן מסכים, וציינתי את זוראן כמה פוסטים מעליך. פשוט בדיחה וחלמאות. אם בשביל להביא רכז איכותי יהיה צורך להיפטר מבלאט- so be it. מתחיל להימאס כבר הקומבואים המאולצים שהוא מנחית פה עלינו.
לא בטוח שבלאט הוא ההבדל בין רייס ב300 אלף דולר לרכז אמיתי ואיכותי
ימי החסד שלו נגמרים אצלי. הפעם אני כבר לא אאשים את ההנהלה. הוא זה שהביא את השחקן הזה, הוא זה שיישא בתוצאות.

