01 אפריל 2014, 23:25
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
זה בדיוק מה שאני אומרת שמעצבן אותי.
אין לי בעיה שמגדל יתחזקו ואולי יגיעו לאנשהו בעתיד (ואולי לא), שיהיה להם בכיף.
יש לי בעיה עם זה שזה אפילו לא גורם להנהלת מכבי למצמץ.
לפי מכבי של שמעון, הוא לא היה נותן לזה לעבור לידו בלי להילחץ ולחשוב איך אני עכשיו מחזק את מכבי כדי שהפער יישמר.
אבל מכבי היא לא שמעון וכדי לנצל את האולי תחרות עתידית כדי להשתפר, הם ימשיכו לספר שהמצב מצוין ושהתקציב מאוזן, וזה מה שהכי חשוב.
01 אפריל 2014, 23:32
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
לפי מכבי של שמעון, הוא לא היה נותן לזה לעבור לידו בלי להילחץ ולחשוב איך אני עכשיו מחזק את מכבי כדי שהפער יישמר.
אבל מכבי היא לא שמעון וכדי לנצל את האולי תחרות עתידית כדי להשתפר, הם ימשיכו לספר שהמצב מצוין ושהתקציב מאוזן, וזה מה שהכי חשוב.
כל האוהדים קונים מנויים (הכי יקרים באירופה) ומגיעים למשחקים, למה להם לשנות?
הבעיה היא אצלנו, האוהדים! תפסיקו להאכיל את פדרמן בכפית ותתחילו להצביע ברגליים.
02 אפריל 2014, 00:18
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
02 אפריל 2014, 00:28
02 אפריל 2014, 00:55
מקובי כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
זה בטוח הפתרון!
פחות הכנסות למכבי--> פחות תקציב (זאת המציאות, מכבי רוצה להיות מאוזנת)--> צמצום פערים מהר יותר...
בכל מקרה-
We are MACCABI
02 אפריל 2014, 01:14
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
זה בטוח הפתרון!
פחות הכנסות למכבי--> פחות תקציב (זאת המציאות, מכבי רוצה להיות מאוזנת)--> צמצום פערים מהר יותר...
בכל מקרה-
We are MACCABI
זה ממש לא נכון, ברגע שההנהלה תראה שהאוהדים לא מגיעים למגרשים היא תבין שהקהל לא מטומטם וצריך לעשות שינוי. תהליך דומה קרה בשנות ה 90.
פדרמן רוצה הכנסות גבוהות, אחרת לא שווה לו להחזיק במכבי.
מה שבטוח, הדבר הכי גרוע זה לא לעשות כלום. אתה ושאר האוהדים בעצם ממשיכים לשלם הון תעופות על מוצר פגום, ממש ככה.
02 אפריל 2014, 01:39
02 אפריל 2014, 16:11
02 אפריל 2014, 19:52
שמואל1 כתב:יפה מאוד, זה בדיוק מה שאני אומר. בשנות ה- 90 מכבי חרקה, ההיכל לא היה מלא. ההנהלה הבינה שיש צורך בשינוי, עשתה תפנית בעלילה והביאה מאמן חדש ומצויין ובנתה סגל איכותי.
לאחר מכן הגיעו ההצלחות, התקציב גדל, הגיעו שחקנים טובים יותר ומכבי הפכה לאימפריה באירופה.
אותו תהליך צריך לקרות עכשיו, והוא צריך להתחיל בכך שההיכל יהיה ריק כמו בשנות ה- 90 ואפילו יותר.
לגבי המוצר הפגום, הנתונים שהבאת כאילו מכבי מצליחה, לא מרשימים אותי. אני מסתכל על מכבי , ורואה קבוצה עלובה וגרועה שמביישת את המועדון. קבוצה שחוטפת את ההפסד הגדול בתולדותיה, וזה לא מזיז לאף אחד.
שחקנים עם 0 מחויבות ו 0 מכביסטיות, עולים לפרקט כאילו הם עושים טובה למישהו. ביזיון למועדון ולסמל, למה שפעם הייתה מכבי תל אביב בכדורסל.
זה מוצר פגום מאוד, שמדיף ריח של ריקבון. וזה לא הולך להשתנות, כל עוד האוהדים ישלשלו דולרים לכיס של הבעלים.
02 אפריל 2014, 20:23
02 אפריל 2014, 20:37
MTA2311 כתב:שאראס היה הרכז הראשון של אלופת אירופה. אין שום סיטואציה שבה מכבי יכולה להביא את הרכז הראשון של אלופת אירופה היום.
מכבי מ99-2006, הצליחה לבנות שתי קבוצות גדולות, ולהשאיר את השחקנים שהרכיבו אותן ללא מעט שנים. מאז, מכבי לא מצליחה לעשות לא את זה ולא את זה.
הבעיה היא לא עם הכישלונות. אני חוויתי 10 שנים של כישלונות בכדורגל. שום דבר שמכבי סל תעשה לא תשתווה לתקופה הכואבת הזאת. הבעיה, היא דרך הניהול. אתם לא רואים את זה, כי ההנהלה באה לקראתכם בהבה מאוד דברים.
02 אפריל 2014, 20:53
מקובי כתב:MTA2311 כתב:שאראס היה הרכז הראשון של אלופת אירופה. אין שום סיטואציה שבה מכבי יכולה להביא את הרכז הראשון של אלופת אירופה היום.
מכבי מ99-2006, הצליחה לבנות שתי קבוצות גדולות, ולהשאיר את השחקנים שהרכיבו אותן ללא מעט שנים. מאז, מכבי לא מצליחה לעשות לא את זה ולא את זה.
הבעיה היא לא עם הכישלונות. אני חוויתי 10 שנים של כישלונות בכדורגל. שום דבר שמכבי סל תעשה לא תשתווה לתקופה הכואבת הזאת. הבעיה, היא דרך הניהול. אתם לא רואים את זה, כי ההנהלה באה לקראתכם בהבה מאוד דברים.
ושוב, הוא ביקש לעזוב את ברצלונה כי זאת היתה הקבוצה של בודירוגה והוא רצה להוביל. צסק"א היתה עם הולדן ומכבי קפצה על ההזדמנות בגלל הפיינל פור בארץ (המשכורות אז גם היו אחרות לחלוטין)
מסכים איתך שהכוח הגדול שלנו היה לדעת להשאיר את השחקנים הטובים וזה מה שהיום מונע מאיתנו לעשות את הצעד הזה קדימה (מקבוצת הצלבה קבועה לקבוצת פיינל פור קבועה)
חחח אתה מדבר אלי כאל נציג של הגייט, אני אמנם באירגון אבל אני רושם את דעתי בלבד.
בכל מקרה- בוא נגיד שאנחנו לא בובות של ההנהלה (בדרבי שמעון בקש לא לקלל את הפועל... עם כל הכבוד אליו ו הוא לא באמת יחליט מה אנחנו שרים...בוא נגיד שארגון אחר שקיים בהיכל הוא הארגון אוהדים הרשמי והוא היה מקשיב לו) הגייט הוא ארגון עצמאי לחלוטין..
אני לא בפאנטיקס אבל אני בטוח שיש להם דיבור עם ההנהלה במכבי רגל בדברים מסוימים. זה הכרחי.
ושוב, בתור אחד שלמד ניהול אני חושב שדרך הניהול שלהם די לגיטימית (בזה שהם רוצים להיות מאוזנים), זה שהם נופלים בשחקנים על ימין ועל שמאל זה כבר בעיה אחרת.
אם אתה שואל אותי גם מיץ' () הולך בדרך הזאת (בשנתיים האחרונות ג'ורדי מביא שחקנים זרים זולים אני מעריך שזה ישתנה רק כשהקבוצה תייצר הכנסות גבוהות... מישהו אמר צ'מפיונס?)
02 אפריל 2014, 21:17
מקובי כתב:אתה באמת חושב שבמכבי צפו את ההצלחה הזו?
פיני היה מוקצה במכבי עד אז, אני זוכר את העיתון (ויש מצב שיש לי אותו איפשהו...) שרשמו שהוא חתם ואז בצד היה את כל ההתבטאויות שלו נגד מכבי.
מכבי לא החתימה אותו כי הוא היה בטופ של המאמנים (הוא פוטר חודש לפני כן מראשון אם אני זוכר נכון) אלא כי היא היתה חייבת שינוי וזעזוע. לא חושב שיש מישהו שצפה שפיני ודיוויד יעשו את מה שהם יעשו ויחזירו אותנו לטופ.
אם אנחנו ניפול מבחינת התקציב אני ממש לא בטוח עד כמה ההנהלה תשתגע ותחתים כאן שחקנים במיליונים.
תמיד הדרך של מכבי היתה להביא את השחקנים קטנים (למעט ארויו) ובמכבי להפוך אותם לגדולים (שאראס נזרק מברצלונה וחתם לפני ההצגה שלו מול ארה"ב, וויצ'יץ' הגיע לכאן בן 20, פארקר מהדי ליג, האפמן מפואנלברדה, מקודנלד מלובליאנה שלא נדבר על כל השחקנים שהגיעו מהליגה שלנו...)
זאת לא תקופה קלה, אבל כדור שלג יכול לקרות בסופו של דבר. את הכסף סופרים במדרגות, אם ניקח אליפות בעוד 5 שנים אף אחד לא יזכור את התקופה הזו אלא את העובדה שאנחנו הדאבליסטים.
אולי הרגילו אותך להצלחות בלבד, אבל חלק מלהיות אוהד זה להיות שם גם שקשה.
02 אפריל 2014, 21:28
roy1000 כתב:מקובי כתב:אתה באמת חושב שבמכבי צפו את ההצלחה הזו?
פיני היה מוקצה במכבי עד אז, אני זוכר את העיתון (ויש מצב שיש לי אותו איפשהו...) שרשמו שהוא חתם ואז בצד היה את כל ההתבטאויות שלו נגד מכבי.
מכבי לא החתימה אותו כי הוא היה בטופ של המאמנים (הוא פוטר חודש לפני כן מראשון אם אני זוכר נכון) אלא כי היא היתה חייבת שינוי וזעזוע. לא חושב שיש מישהו שצפה שפיני ודיוויד יעשו את מה שהם יעשו ויחזירו אותנו לטופ.
אם אנחנו ניפול מבחינת התקציב אני ממש לא בטוח עד כמה ההנהלה תשתגע ותחתים כאן שחקנים במיליונים.
תמיד הדרך של מכבי היתה להביא את השחקנים קטנים (למעט ארויו) ובמכבי להפוך אותם לגדולים (שאראס נזרק מברצלונה וחתם לפני ההצגה שלו מול ארה"ב, וויצ'יץ' הגיע לכאן בן 20, פארקר מהדי ליג, האפמן מפואנלברדה, מקודנלד מלובליאנה שלא נדבר על כל השחקנים שהגיעו מהליגה שלנו...)
זאת לא תקופה קלה, אבל כדור שלג יכול לקרות בסופו של דבר. את הכסף סופרים במדרגות, אם ניקח אליפות בעוד 5 שנים אף אחד לא יזכור את התקופה הזו אלא את העובדה שאנחנו הדאבליסטים.
אולי הרגילו אותך להצלחות בלבד, אבל חלק מלהיות אוהד זה להיות שם גם שקשה.
שאראס הגיע למכבי כרכז הכי טוב באירופה ואחרי שכמעט ניצח לבדו את ארה"ב באליפות העולם. ווייצ'יץ' היה הגבוה האירופאי הצעיר הכי טוב ביבשת באותו הזמן. להגיד שהוא הגיע "קטן" זה כמו להגיד שניקולה מירוטיץ' "קטן". מכבי לא יכולה להביא את וויצ'ץ' הנוכחי (מירוטיץ'). פארקר היה בחירה 15 בדראפט שנפלט מה- NBA בגלל פציעות. שחקן כזה בחיים לא היה מגיע למכבי של היום וגם אם היה מגיע הוא היה עוזב אחרי עונה.
בתקופה של השושלת, למכבי היה תקציב בטופ 4 של אירופה. היום אנחנו בקושי בעשירייה הראשונה.
02 אפריל 2014, 21:33
02 אפריל 2014, 21:36
מקובי כתב:שאראס חתם לפני אליפות העולם בוודאות, אני זוכר גם שכולם דיברו על זה שאם מכבי היתה מחכה עם ההחתמה אז לא היה לה סיכוי להחתים אותו. וויצ'יץ' הוחתם כבר שנה קודם ויצא לוילרבאן, הוא הגיע קטן כפוטנציאל - אף אחד לא חשב שהוא יהיה כזה אדיר (מכבי גם החתימה את מצ'באן שנחשב לגבוה הצעיר הכשרוני באירופה ועכשיו מדברים על בנדר הזה...). פארקר? מכבי החתימה שחקנים שנבחרו בטופ 10 בדראפטים (פייזר ועוד שחקן שברח לי) אי אפשר לומר שהוא לא היה מציאה, ואי אפשר לומר שמכבי לא יכולה להביא שחקן שנבחר בדראפט בטופ 15.
לגבי השורה האחרונה מסכים איתך. אבל גם פה, התקציב עלה בעקבות ההצלחה של הבאת השחקנים בהתחלה בזול. מכבי עשתה הכל כדי להשאיר אותם ולכן התקציב הועלה- בהתחלה הם שיחקו כאן בחוזים נמוכים.
02 אפריל 2014, 21:55
02 אפריל 2014, 21:55
02 אפריל 2014, 22:00
roy1000 כתב:מקובי כתב:שאראס חתם לפני אליפות העולם בוודאות, אני זוכר גם שכולם דיברו על זה שאם מכבי היתה מחכה עם ההחתמה אז לא היה לה סיכוי להחתים אותו. וויצ'יץ' הוחתם כבר שנה קודם ויצא לוילרבאן, הוא הגיע קטן כפוטנציאל - אף אחד לא חשב שהוא יהיה כזה אדיר (מכבי גם החתימה את מצ'באן שנחשב לגבוה הצעיר הכשרוני באירופה ועכשיו מדברים על בנדר הזה...). פארקר? מכבי החתימה שחקנים שנבחרו בטופ 10 בדראפטים (פייזר ועוד שחקן שברח לי) אי אפשר לומר שהוא לא היה מציאה, ואי אפשר לומר שמכבי לא יכולה להביא שחקן שנבחר בדראפט בטופ 15.
לגבי השורה האחרונה מסכים איתך. אבל גם פה, התקציב עלה בעקבות ההצלחה של הבאת השחקנים בהתחלה בזול. מכבי עשתה הכל כדי להשאיר אותם ולכן התקציב הועלה- בהתחלה הם שיחקו כאן בחוזים נמוכים.
פייזר הגיע למכבי בגיל די מבוגר ועם אינסוף ניתוחי ברכיים. שחקן כמו פארקר לא יגיע למכבי הנוכחית. אי אפשר להשוות את וויצ'יץ' למאצ'בן. אלו היו רמות שונות לחלוטין. אני זוכר טוב מאוד את ניקולה לפני שהגיע למכבי. הוא שיחק עם ספליט מול רעננה ועשה מה שהוא רצה על המגרש.
מכבי הנוכחית לא יכולה להשאיר שום שחקן שמצליח. כל שחקן שמתברר כשחקן שראוי לקבוצת יורוליג גדולה עוזב מייד בתום החוזה הראשון. אפילו להשאיר את היקמן אין כסף...
02 אפריל 2014, 22:02
yzafrir כתב:כל העניין הזה של " להצביע ברגליים". לא ישנה את המצב כי לפדרמן אין מאיפה להביא כסף וגם לקבוצה של מזרחי שמחזיקה חלק קטן אין כל כך הרבה כסף...אין מנוס מהחלפת הבעלות על הקבוצה....