שמואל1 כתב:יפה מאוד, זה בדיוק מה שאני אומר. בשנות ה- 90 מכבי חרקה, ההיכל לא היה מלא. ההנהלה הבינה שיש צורך בשינוי, עשתה תפנית בעלילה והביאה מאמן חדש ומצויין ובנתה סגל איכותי.
לאחר מכן הגיעו ההצלחות, התקציב גדל, הגיעו שחקנים טובים יותר ומכבי הפכה לאימפריה באירופה.
אותו תהליך צריך לקרות עכשיו, והוא צריך להתחיל בכך שההיכל יהיה ריק כמו בשנות ה- 90 ואפילו יותר.
לגבי המוצר הפגום, הנתונים שהבאת כאילו מכבי מצליחה, לא מרשימים אותי. אני מסתכל על מכבי , ורואה קבוצה עלובה וגרועה שמביישת את המועדון. קבוצה שחוטפת את ההפסד הגדול בתולדותיה, וזה לא מזיז לאף אחד.
שחקנים עם 0 מחויבות ו 0 מכביסטיות, עולים לפרקט כאילו הם עושים טובה למישהו. ביזיון למועדון ולסמל, למה שפעם הייתה מכבי תל אביב בכדורסל.
זה מוצר פגום מאוד, שמדיף ריח של ריקבון. וזה לא הולך להשתנות, כל עוד האוהדים ישלשלו דולרים לכיס של הבעלים.
אתה באמת חושב שבמכבי צפו את ההצלחה הזו?
פיני היה מוקצה במכבי עד אז, אני זוכר את העיתון (ויש מצב שיש לי אותו איפשהו...) שרשמו שהוא חתם ואז בצד היה את כל ההתבטאויות שלו נגד מכבי.
מכבי לא החתימה אותו כי הוא היה בטופ של המאמנים (הוא פוטר חודש לפני כן מראשון אם אני זוכר נכון) אלא כי היא היתה חייבת שינוי וזעזוע. לא חושב שיש מישהו שצפה שפיני ודיוויד יעשו את מה שהם יעשו ויחזירו אותנו לטופ.
אם אנחנו ניפול מבחינת התקציב אני ממש לא בטוח עד כמה ההנהלה תשתגע ותחתים כאן שחקנים במיליונים.
תמיד הדרך של מכבי היתה להביא את השחקנים קטנים (למעט ארויו) ובמכבי להפוך אותם לגדולים (שאראס נזרק מברצלונה וחתם לפני ההצגה שלו מול ארה"ב, וויצ'יץ' הגיע לכאן בן 20, פארקר מהדי ליג, האפמן מפואנלברדה, מקודנלד מלובליאנה שלא נדבר על כל השחקנים שהגיעו מהליגה שלנו...)
זאת לא תקופה קלה, אבל כדור שלג יכול לקרות בסופו של דבר. את הכסף סופרים במדרגות, אם ניקח אליפות בעוד 5 שנים אף אחד לא יזכור את התקופה הזו אלא את העובדה שאנחנו הדאבליסטים.
אולי הרגילו אותך להצלחות בלבד, אבל חלק מלהיות אוהד זה להיות שם גם שקשה.