11 נובמבר 2014, 21:04
felix_r כתב:jol9 כתב:עלתה בי פתאום המחשבה הבאה... נהיה רגע פסימיים ונניח שגיא לא יחזור לעצמו בקרוב.
איפה זה משאיר אותנו בגזרת הישראלים בעונה הבאה?
לאנדסברג זה הלפרין רק בלי הגנה בכלל - לא מתאים.
טיוס - שחקן טוב, אבל המון בעיות סביבו, וגם בעונה הבאה יהיה יקר. תחליף אפשרי - פישר (יקר) ורוזפלט (זול)
אוחיון - מאוד מאוד בינוני. תכלס אין סיבה שימשיך במכבי, אלא בגלל היעדר אלטרנטיבה, ובגלל העובדה שהוא אחד הישראלים היחידים שמתאימים ליורוליג מבחינה פיזית.
כנראה שגם המחיר שלו יעלה.
כהן - לא שייך לענף.
למכבי יהיה חור די גדול לסגור בעונה הבאה בגזרה הזאת.
אני לא מבין למה מחקת את ג'ייק כהן מהענף. דווקא בדקות המעטות שהוא קיבל אתמול, הוא היה בסדר. אם ימשיך לקבל דקות בעמדה 4, הוא יכול לתרום הרבה בליגה.
11 נובמבר 2014, 22:04
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:עלתה בי פתאום המחשבה הבאה... נהיה רגע פסימיים ונניח שגיא לא יחזור לעצמו בקרוב.
איפה זה משאיר אותנו בגזרת הישראלים בעונה הבאה?
לאנדסברג זה הלפרין רק בלי הגנה בכלל - לא מתאים.
טיוס - שחקן טוב, אבל המון בעיות סביבו, וגם בעונה הבאה יהיה יקר. תחליף אפשרי - פישר (יקר) ורוזפלט (זול)
אוחיון - מאוד מאוד בינוני. תכלס אין סיבה שימשיך במכבי, אלא בגלל היעדר אלטרנטיבה, ובגלל העובדה שהוא אחד הישראלים היחידים שמתאימים ליורוליג מבחינה פיזית.
כנראה שגם המחיר שלו יעלה.
כהן - לא שייך לענף.
למכבי יהיה חור די גדול לסגור בעונה הבאה בגזרה הזאת.
אני לא מבין למה מחקת את ג'ייק כהן מהענף. דווקא בדקות המעטות שהוא קיבל אתמול, הוא היה בסדר. אם ימשיך לקבל דקות בעמדה 4, הוא יכול לתרום הרבה בליגה.
הבעיה שמכבי משחקת גם ביורוליג, והטריק הזה של שחקן ליגה שלא משחק ביורוליג, בדר"כ לא עובד. הוא יכול להיות שחקן ליגה בסדר, אבל ביורוליג הוא נזק מהלך, מול כל קבוצה.
פשוט לא שייך לרמה הזאת.
חבל על הכסף.
11 נובמבר 2014, 22:13
felix_r כתב:לא הייתי אומר שהוא נזק. פשוט הוא לא בנוי לשחק סנטר, אבל זאת לא בעיה, כי יש לנו 3 סנטרים! בעמדה 4 הוא כן יכול לתרום. נכון, פחות ביורוליג ויותר בליגה המקומית, אבל גם זה חשוב. אל תשכח שרנדל לא יכול לשחק 40 דקות פעמים בשבוע! אז ביורוליג רנדל ישחק יותר, אבל בליגה רנדל יכול לשחק פחות ולשמור כוחות. תשמע, כל הקבוצות בליגה משחקות עם 2 ישראלים בחמישיה, ורוב הישראלים האלה פחות טובים מג'ייק כהן.
אני חוזר ואומר את זה בפעם המאה, למכבי יש סגל ארוך, אבל הרבה שחקנים לא מנוצלים בכלל!
כך לדוגמא את לינהארט. אז הוא לא שחקן ברמה גבוהה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לקבל ממנו תועלת. אתה זוכר איך היו השנים הראשונות של דריק שארפ במכבי? מה היה תפקידו בקבוצה? אני אזכיר לך. הוא היה עולה למגרש, תופר את עצמו לחולצתו של הכוכב של היריבה, והיה לוחץ אותו לחץ מטורף 10 דקות אופ-דה-בול עד אשר היה יוצא ב 5 עבירות. אז מה לינהארט לא יכול לעשות את זה? גם לינהארט יכול ללחוץ את כוכב היריבה במשך 10 דקות ומדי פעם לתת שלשת בונוס. במקום זה הוא סתם מקבל משכורת על לא לעשות כלום!
או שתקח את מאריץ'. מאז שסופו וטיוס חזרו, הוא עולה רק לכמה שניות. למה? אז הוא די מגושם ושמן, אז מה? הוא לא יכול להכנס ל 10 דקות ולהרביץ לסנטר של היריבה כדי לחסוך עבירות מטיוס ורנדל? בטח שהוא יכול! מישהו מנצל את זה? לא. הוא סתם יושב ומקבל משכורת על כלום!
11 נובמבר 2014, 22:14
11 נובמבר 2014, 22:14
11 נובמבר 2014, 22:15
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא הייתי אומר שהוא נזק. פשוט הוא לא בנוי לשחק סנטר, אבל זאת לא בעיה, כי יש לנו 3 סנטרים! בעמדה 4 הוא כן יכול לתרום. נכון, פחות ביורוליג ויותר בליגה המקומית, אבל גם זה חשוב. אל תשכח שרנדל לא יכול לשחק 40 דקות פעמים בשבוע! אז ביורוליג רנדל ישחק יותר, אבל בליגה רנדל יכול לשחק פחות ולשמור כוחות. תשמע, כל הקבוצות בליגה משחקות עם 2 ישראלים בחמישיה, ורוב הישראלים האלה פחות טובים מג'ייק כהן.
אני חוזר ואומר את זה בפעם המאה, למכבי יש סגל ארוך, אבל הרבה שחקנים לא מנוצלים בכלל!
כך לדוגמא את לינהארט. אז הוא לא שחקן ברמה גבוהה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לקבל ממנו תועלת. אתה זוכר איך היו השנים הראשונות של דריק שארפ במכבי? מה היה תפקידו בקבוצה? אני אזכיר לך. הוא היה עולה למגרש, תופר את עצמו לחולצתו של הכוכב של היריבה, והיה לוחץ אותו לחץ מטורף 10 דקות אופ-דה-בול עד אשר היה יוצא ב 5 עבירות. אז מה לינהארט לא יכול לעשות את זה? גם לינהארט יכול ללחוץ את כוכב היריבה במשך 10 דקות ומדי פעם לתת שלשת בונוס. במקום זה הוא סתם מקבל משכורת על לא לעשות כלום!
או שתקח את מאריץ'. מאז שסופו וטיוס חזרו, הוא עולה רק לכמה שניות. למה? אז הוא די מגושם ושמן, אז מה? הוא לא יכול להכנס ל 10 דקות ולהרביץ לסנטר של היריבה כדי לחסוך עבירות מטיוס ורנדל? בטח שהוא יכול! מישהו מנצל את זה? לא. הוא סתם יושב ומקבל משכורת על כלום!
לא כל מאמן יודע ואוהב לשחק עם רוטציה רחבה. גם גודס וגם פיני ידועים ברוטציות הקצרות שלהם (מקסימום 8-9 שחקנים), ולכן אי אפשר לצפות שישתפו שחקנים 11-12 כמו כהן, לינהרט ומאריץ'. מי שהרכיב את הקבוצה הזו היה צריך לדעת שהמאמנים לא אוהבים לשחק עם רוטציה רחבה.
11 נובמבר 2014, 22:22
לא כל מאמן יודע ואוהב לשחק עם רוטציה רחבה. גם גודס וגם פיני ידועים ברוטציות הקצרות שלהם (מקסימום 8-9 שחקנים), ולכן אי אפשר לצפות שישתפו שחקנים 11-12 כמו כהן, לינהרט ומאריץ'. מי שהרכיב את הקבוצה הזו היה צריך לדעת שהמאמנים לא אוהבים לשחק עם רוטציה רחבה.
11 נובמבר 2014, 22:42
felix_r כתב:לא כל מאמן יודע ואוהב לשחק עם רוטציה רחבה. גם גודס וגם פיני ידועים ברוטציות הקצרות שלהם (מקסימום 8-9 שחקנים), ולכן אי אפשר לצפות שישתפו שחקנים 11-12 כמו כהן, לינהרט ומאריץ'. מי שהרכיב את הקבוצה הזו היה צריך לדעת שהמאמנים לא אוהבים לשחק עם רוטציה רחבה.
זאת רק שאלה של עצלנות.
פיני גרשון עצמו היה מנצל את דריק שארפ בתפקיד של עלוקה הגנתית בשנים הראשונות, אז הוא יכול לעשות אותו דבר עם שחקני הספסל של היום
11 נובמבר 2014, 23:00
roy1000 כתב:felix_r כתב:לא כל מאמן יודע ואוהב לשחק עם רוטציה רחבה. גם גודס וגם פיני ידועים ברוטציות הקצרות שלהם (מקסימום 8-9 שחקנים), ולכן אי אפשר לצפות שישתפו שחקנים 11-12 כמו כהן, לינהרט ומאריץ'. מי שהרכיב את הקבוצה הזו היה צריך לדעת שהמאמנים לא אוהבים לשחק עם רוטציה רחבה.
זאת רק שאלה של עצלנות.
פיני גרשון עצמו היה מנצל את דריק שארפ בתפקיד של עלוקה הגנתית בשנים הראשונות, אז הוא יכול לעשות אותו דבר עם שחקני הספסל של היום
דריק שארפ היה שחקן ייחודי שהכניס אנרגיות מהספסל. אין שחקן ברמה הזו על הספסל של מכבי היום. בלי קשר, גם בעונות ההן פיני שחק עם רוטציה של מקסימום 9 שחקנים. לבקש מגודס או פיני לנהל רוטציות של 12 שחקנים זה פשוט לא ריאלי כי אף אחד מהם מעולם לא עשה את זה. בלאט דווקא שיחק עם רוטציות אורכות בעברו. אני לא יודע אם זה עצלנות - כל מאמן יש לו את הגישה ואת היכולות שלו. לא כל מאמן רוצה להתעסק עם שחקנים שמשחקים 10 דקות למשחק.
11 נובמבר 2014, 23:18
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:לא כל מאמן יודע ואוהב לשחק עם רוטציה רחבה. גם גודס וגם פיני ידועים ברוטציות הקצרות שלהם (מקסימום 8-9 שחקנים), ולכן אי אפשר לצפות שישתפו שחקנים 11-12 כמו כהן, לינהרט ומאריץ'. מי שהרכיב את הקבוצה הזו היה צריך לדעת שהמאמנים לא אוהבים לשחק עם רוטציה רחבה.
זאת רק שאלה של עצלנות.
דריק שארפ היה שחקן ייחודי שהכניס אנרגיות מהספסל. אין שחקן ברמה הזו על הספסל של מכבי היום. בלי קשר, גם בעונות ההן פיני שחק עם רוטציה של מקסימום 9 שחקנים. לבקש מגודס או פיני לנהל רוטציות של 12 שחקנים זה פשוט לא ריאלי כי אף אחד מהם מעולם לא עשה את זה. בלאט דווקא שיחק עם רוטציות אורכות בעברו. אני לא יודע אם זה עצלנות - כל מאמן יש לו את הגישה ואת היכולות שלו. לא כל מאמן רוצה להתעסק עם שחקנים שמשחקים 10 דקות למשחק.
ממש לא נכון.
אתה מערבב את מה שדריק נהיה בהמשך עם מה שהוא היה בהתחלה. בהתחלה הוא היה שחקן שבא מליגה לאומית (שגם שם אם אינני טועה הוא ירד ליגה). הוא היה אף אחד.
זה בכלל לא משנה מה פיני גרשון היה רגיל. כאן זה לא מסעדה שאתה מזמין את המנה הרגילה שלך. בסגל יש שחקנים, וצריך לנצל אותם ולהוציא מהם תקסימום תועלת.
11 נובמבר 2014, 23:46
12 נובמבר 2014, 00:05
felix_r כתב:אז דריק היה חיובי, אז מה? עם חיובי בלבד לא מגיעים רחוק. אני זוכר איך פיני היה יורד עליו ואומר לו ללמוד ממארק בריסקר.
לתת הגנה חזקה ולפעמים לקלוע שלשה גם לינהארט יכול.
12 נובמבר 2014, 00:14
12 נובמבר 2014, 00:16
12 נובמבר 2014, 00:17
jol9 כתב:felix_r כתב:אז דריק היה חיובי, אז מה? עם חיובי בלבד לא מגיעים רחוק. אני זוכר איך פיני היה יורד עליו ואומר לו ללמוד ממארק בריסקר.
אז אתה בעצם אומר שכל אחד יכול להיות כמו דרק? הוא רק צריך הזדמנות....
זה מה שאני אומר - דרק היה חיית משחק. בכל עונה ועונה, עד שהוא נהיה דרק שארפ הגדול, הוא היה מתחיל את העונה בתחתית הרוטציה ומסיים אותה בחמישייה
או על סף החמישייה. לינהארט לא מצליח לשכנע את המאמנים לתת לו 2 דקות ביורוליג... יחי ההבדל הקטן.
12 נובמבר 2014, 00:17
jol9 כתב:felix_r כתב:אז דריק היה חיובי, אז מה? עם חיובי בלבד לא מגיעים רחוק. אני זוכר איך פיני היה יורד עליו ואומר לו ללמוד ממארק בריסקר.
אז אתה בעצם אומר שכל אחד יכול להיות כמו דרק? הוא רק צריך הזדמנות....
זה מה שאני אומר - דרק היה חיית משחק. בכל עונה ועונה, עד שהוא נהיה דרק שארפ הגדול, הוא היה מתחיל את העונה בתחתית הרוטציה ומסיים אותה בחמישייה
או על סף החמישייה. לינהארט לא מצליח לשכנע את המאמנים לתת לו 2 דקות ביורוליג... יחי ההבדל הקטן.
12 נובמבר 2014, 00:18
jol9 כתב:אל תשכחו שאתם לא רואים אותו באימונים. אני גם בעד מתן הזדמנות אבל כנראה שעל הזדמנות שהוא קיבל עד עכשיו הוא לא ניצל...
12 נובמבר 2014, 00:19
12 נובמבר 2014, 00:22
jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי
12 נובמבר 2014, 00:28
jol9 כתב:ללאנדסברג בכל זאת יש כישורים מסויימים. מעבר לכך אתם צודקים. הזדמנות מגיעה לו, כמו לכל שחקן. כנראה כבר לא יהיה במכבי