jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:עלתה בי פתאום המחשבה הבאה... נהיה רגע פסימיים ונניח שגיא לא יחזור לעצמו בקרוב.
איפה זה משאיר אותנו בגזרת הישראלים בעונה הבאה?
לאנדסברג זה הלפרין רק בלי הגנה בכלל - לא מתאים.
טיוס - שחקן טוב, אבל המון בעיות סביבו, וגם בעונה הבאה יהיה יקר. תחליף אפשרי - פישר (יקר) ורוזפלט (זול)
אוחיון - מאוד מאוד בינוני. תכלס אין סיבה שימשיך במכבי, אלא בגלל היעדר אלטרנטיבה, ובגלל העובדה שהוא אחד הישראלים היחידים שמתאימים ליורוליג מבחינה פיזית.
כנראה שגם המחיר שלו יעלה.
כהן - לא שייך לענף.
למכבי יהיה חור די גדול לסגור בעונה הבאה בגזרה הזאת.
אני לא מבין למה מחקת את ג'ייק כהן מהענף. דווקא בדקות המעטות שהוא קיבל אתמול, הוא היה בסדר. אם ימשיך לקבל דקות בעמדה 4, הוא יכול לתרום הרבה
בליגה.
הבעיה שמכבי משחקת גם ביורוליג, והטריק הזה של שחקן ליגה שלא משחק ביורוליג, בדר"כ לא עובד. הוא יכול להיות שחקן ליגה בסדר, אבל ביורוליג הוא נזק מהלך, מול כל קבוצה.
פשוט לא שייך לרמה הזאת.
חבל על הכסף.
לא הייתי אומר שהוא נזק. פשוט הוא לא בנוי לשחק סנטר, אבל זאת לא בעיה, כי יש לנו 3 סנטרים! בעמדה 4 הוא כן יכול לתרום. נכון, פחות ביורוליג ויותר בליגה המקומית, אבל גם זה חשוב. אל תשכח שרנדל לא יכול לשחק 40 דקות פעמים בשבוע! אז ביורוליג רנדל ישחק יותר, אבל בליגה רנדל יכול לשחק פחות ולשמור כוחות. תשמע, כל הקבוצות בליגה משחקות עם 2 ישראלים בחמישיה, ורוב הישראלים האלה פחות טובים מג'ייק כהן.
אני חוזר ואומר את זה בפעם המאה, למכבי יש סגל ארוך, אבל הרבה שחקנים לא מנוצלים בכלל!
כך לדוגמא את לינהארט. אז הוא לא שחקן ברמה גבוהה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לקבל ממנו תועלת. אתה זוכר איך היו השנים הראשונות של דריק שארפ במכבי? מה היה תפקידו בקבוצה? אני אזכיר לך. הוא היה עולה למגרש, תופר את עצמו לחולצתו של הכוכב של היריבה, והיה לוחץ אותו לחץ מטורף 10 דקות אופ-דה-בול עד אשר היה יוצא ב 5 עבירות. אז מה לינהארט לא יכול לעשות את זה? גם לינהארט יכול ללחוץ את כוכב היריבה במשך 10 דקות ומדי פעם לתת שלשת בונוס. במקום זה הוא סתם מקבל משכורת על לא לעשות כלום!
או שתקח את מאריץ'. מאז שסופו וטיוס חזרו, הוא עולה רק לכמה שניות. למה? אז הוא די מגושם ושמן, אז מה? הוא לא יכול להכנס ל 10 דקות ולהרביץ לסנטר של היריבה כדי לחסוך עבירות מטיוס ורנדל? בטח שהוא יכול! מישהו מנצל את זה? לא. הוא סתם יושב ומקבל משכורת על כלום!