האיש שיחק ב-NBA בפעם האחרונה לפני כמעט ארבע שנים(וגם אז זה היה ל-2 משחקים) מאז הוא משחק בסין ובפורטו ריקו. לי זה מזכיר בעיקר את רודני וויט, שהגיע לפה עם רקע די דומה ובערך באותו גיל
חחחחחח אופס התבלבלתי כנראה בגלל אליפות העולם האחרונה שהייתה משום מה הייתי בטוח שזו הייתה ניגריה, דרך אגב הגעתי למסקנה שבעמדות הגארדים אין לנו מישהו אחד אפילו מספיק אתלטי בשביל לשים למישהו דאנק על הפרצוף חסר לי איזה סווינגמן אתלטי כמו אליוט וויליאמס או משהו כזה טיילר שהיה צריך להגיע חובה שחקן כזה לדעתי
שחף כתב:האיש שיחק ב-NBA בפעם האחרונה לפני כמעט ארבע שנים(וגם אז זה היה ל-2 משחקים) מאז הוא משחק בסין ובפורטו ריקו. לי זה מזכיר בעיקר את רודני וויט, שהגיע לפה עם רקע די דומה ובערך באותו גיל
קדם עונה, 13/14. אני מסכים איתו: הוא שחקן NBA. למה הוא לא משחק שם? לא יודע. אין מה להשוות לוויט שהיה טראבל מייקר ענק לפני שבא לפה.
תראה קצת את דיוגו ואיזה הילה יש סביב הבן אדם הזה- בראיונות, בנבחרת. אתה רואה שיש עליו שכל ולא רק 5 גרם מריחואנה.
דיאגו אחלה שחקן אבל הוא הרבה יותר 5 מאשר 4 . הוא מתאים רק בקונספט של שני מספרי 4 כשאחד שחקן שיכול לשחק יותר בחוץ השחקן כמו דיאגו עם משחק פנים טוב יותר. אבל לא נראה לי שזה מה שמכבי מחפשת .
רשמתי עליו במלפפונים- עדיף לדבר עליו פה. קורי ג׳פרסון מברוקלין. פרוספקט מעניין לאירופה בעיניי. אתלט גדול עם פוטנציאל עצום כשוט-בלוקר, ריבאונדר מצויין בשני הצדדים שמגיע הרבה לקו. זריז מאוד.
מוגבל התקפית- בעיקר פינישר מצויין ליד הטבעת עם כמה מובים בסיסיים בפוסט. עובד הרבה על הקליעה שלו מבחוץ. אני מהמר שבאירופה יקח יותר ויותר שלשות- רושם שיצא לי מצפייה מזדמנת בו בברוקלין ועוד כמה קטעי וידיאו. בקולג׳ קלע ב38% אבל זרק רק שלשה למשחק. מתאים מאוד למשבצת ה-4 ההגנתי שהרבה פה רוצים, אם לצד גבוה רך ולפלפי ואם במקומו.
רשמתי עליו במלפפונים- עדיף לדבר עליו פה. קורי ג׳פרסון מברוקלין. פרוספקט מעניין לאירופה בעיניי. אתלט גדול עם פוטנציאל עצום כשוט-בלוקר, ריבאונדר מצויין בשני הצדדים שמגיע הרבה לקו. זריז מאוד.
מוגבל התקפית- בעיקר פינישר מצויין ליד הטבעת עם כמה מובים בסיסיים בפוסט. עובד הרבה על הקליעה שלו מבחוץ. אני מהמר שבאירופה יקח יותר ויותר שלשות- רושם שיצא לי מצפייה מזדמנת בו בברוקלין ועוד כמה קטעי וידיאו. בקולג׳ קלע ב38% אבל זרק רק שלשה למשחק. מתאים מאוד למשבצת ה-4 ההגנתי שהרבה פה רוצים, אם לצד גבוה רך ולפלפי ואם במקומו.